Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

χρυση μπορα (νερωμενη)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος extreme32, στις 21 Φεβρουαρίου 2008.

  1. extreme32

    extreme32 Regular Member

    μα όταν σημάνει η ώρα τοτε καρδιά μου ΧΡΥΣΗ τη μεγαλύτερη ΜΠΟΡΑ θα την περάσεις εσυ. Ακούγοντας τους υπεροχους στοιχους απο το τραγουδι του Ακη Πανου στο ραδιοφωνο και μετα απο λιγο στην Μπίλιω απο τον Καρελά δεν μπορεσα να αντισταθώ. Κατι με εσπρωχνε να γραψω τη χθεσινοπρωινη μου εμπειρια και να με κανω ρεζίλι για μια ακομη φορα. Αλλα το μήνυμα είχε περασει μεσα μου υποσυνιδητα.Απο τον Ακη Πανου. Επρεπε να το κανω
    ΧΡΥΣΗ ΜΠΟΡΑ
    Δεν είναι πολλες οι μέρες που περασαν απο τοτε που εκανα την εγγραφη μου εδω. Ξεκίνησα να γνωστοποιώ την ταυτοτητα μου , δηλώνοντας ασχετος, ανορθογραφος, και παιχνδιδιαρης. Με μια δοση χιουμορ που αλλες φορες σε κανει να χαμογελας αλλες φορες σε νευριαζει και αλλες φορες σε κανει να πιστευεις οτι το'χω ψιλοχασει. Την πρωτη μέρα λοιπον που δεν ήξερα ουτε γιατι δεν μπορω να στειλω μηνυμα, δεχτηκα ενα Private Message (yes Indeed) απο θυληκή βανίλια (βλ.Vanila female). Kαι γουσταρα φυσικά. (Αλλα δεν το λέω μη φανω και λιγουρης). Αρχίσαμε να μιλάμε με το ευλογημένο msn. Προσπαθουσα να την ψυχολογήσω, και να την καταλαβω. Δυσκολευτηκα. Αλλαξαμε τηλεφωνα. Μπερδευτηκα περισσοτερο απο τον τονο της φωνης της. Συχνα εγω ελεγα ενα μπουρουμπουρου τεραστιο κι επαιρνα ενα μονολεκτικο "ναι" ,"μπα". "οχι". κοφτο αλλα ζεστο και γλυκο. Ηταν κι αυτη σχετικα καινουρια στο site. Καταλαβαμε οτι και οι δυο δεν μπορουμε να δεχτουμε το bdsm στην υπερβολη του, στις ταμπελες και τους απολυτους ρολους, αλλα θα μας αρεσε σαν "παιχνίδι" στο σεξ. Πονηρος εγω λοιπον αρχισα να την ψαρευω για τους κρυμμενους ανεκπλήρωτους ποθους της, με πολυ μπλα μπλα και πολλα sms. Το αποτελεσμα ήταν οτι της είπα τους δικους μου και δεν εμαθα τίποτα γι αυτη.Μεσα σε όλα της είπα και για μια προσπαθεια απο μια κοπελα να μου προσφερει τη "χρυση βροχη" της στο παρελθον. Το αποτελεσμα ήταν οτι πηρα τοτε λιγες "χρυσες ψιχαλες". Με ρωτησε αν εγω ήθελα τελικα "Χρυση Μπορα". Χωρις να πουμε ξεκαθαρα οτι θελουμε να βγαλουμε τα ματια μας και εχοντας το υφος του ενοχου καθε φορα που πετουσα μια σποντα για το που θα συναντηθουμε οταν κατεβω Αθηνα (....ναι και που θα συναντηθουμε? Οχι οτι ειπαμε οτι θα κανουμε τιποτα ,αλλα έτσι για να γνωριστουμε....και αν δεν μπορεις να αντισταθεις....φυσικα και δεν είναι ο σκοπος μου πονηρος....κλπ κλπ) κανονισαμε τελικα να ερθει να με παρει απο το σταθμο του τρενου και να παμε σε ενα ξενοδοχείο γλυκουλι που ήξερε καπου στη κυψέλη. Πηγα τελικα πρωτος εκει και εκλεισα το δωματιο. Στο πενταλεπτο εφτασε κι αυτη. Δεν την είχα δει ακομη. Δεν με ενδιεφερε η εμφανιση. Καθολου. Αυτο που μου εβγαζε ήταν μυστηριωδες και γλυκο. Οταν μπήκε είδα τελικά μια πολύ γλυκεια κοπέλα με μαυρα μακρυα μαλλια. Ηταν συνεχεια χαμογελαστη. Ο τονος της φωνης της ίδιος. Ταίριαζε με το χαμογελο απλα απο το τηλεφωνο δεν μπορουσα να το φανταστω........ (.........του μπι κοντινιου)


    (δειτε στη συνεχεια..... Τη σχεση εχει ο Ακης Πανου με το bdsm? πως κατελειξε η συναντηση? Θα την ξαναδει? εζησε τιποτα περιεργο ο φιλος μας o extreme?)
     
    Last edited: 21 Φεβρουαρίου 2008
  2. naida

    naida Regular Member

      Περιμένω τη συνέχεια.
     
  3. Kits

    Kits Contributor

    ουπς!!!!

    Επεσα σε διαφημισεις .....
     
  4. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: χρυση μπορα (νερωμενη)

    για συνεχισε, για συνεχισε..(παω να παρω ενα σαμαλι και γυρριζω)
     
  5. babeerass

    babeerass Guest

    δεν εχει συνεχεια?
     
  6. extreme32

    extreme32 Regular Member

    εχει συνεχεια. απλα πρεπει να βρω μαζεμενο χρονο να σας την γραψω. υπολογίζω παρασκευη πρωι να την τελειωσω. Αν όχι μαλλον κατα τις 17.00. ζητω συγνωμη αν σας κραταω σε αγωνια αγαπητο μου κοινο.(την εχω ψωνησει κανονικα)
     
  7. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Το βρισκω πολυ ενδιαφερον, ομως........................η κοπελλια γνωριζει οτι ετοιμαζεσαι να ανακοινωσεις την εμπειρια σου μαζι της?????????????????
     
  8. blindfold

    blindfold Contributor

    προφανώς δεν έχει μακρία μαύρα μαλλία η κοπελία ..!

    extreme32 κάπως έτσι δεν την παθαίνουμε όταν θέλουμε να "ψαρέψουμε" μία γυναίκα ; στο τέλος ανοιγόμαστε σαν φτηνά περιοδικά ,για ξεφύλισμα και πέταμα.
     
  9. extreme32

    extreme32 Regular Member

    φυσικά!!!!!! αν το εκανα κρυφα μαλλον θα το εκανα σε αλλο site!!!

    Φιλαράκι μου αναφερεσαι στο οτι την πατησα και της τα μαρτυρισα ολα? Ετσι νοιωθω παντα οταν ανοιγομαι αλλα την ωρα που το κανω νοιωθω ομορφα γι αυτο και το κανω. για πεταμα νοιωθω οταν το ατομο στο οποιο ανοιγομαι μπορει να χρησιμοποιησει αυτα που του ειπα εναντιον μου για να με πληγωσει. Αλλα κι εκει σωζεται η κατασταση με μια διαδικασια εσωτερικης κρισοτέτοιας και σκεψοαναθεωρισοάλλης.
    Η κοπελια γνωρίζει για την ιστορία δεν το
    κανω κρυφα. Το τέλος της ιστορίας με την κοπελα που εχω ξεκινήσει να
    γράφω είναι απλα χαριτομένο και αστειο και δεν θα ενοχλουσε ουτε τη
    ίδια την μανα της αν εμπαινε στο φορουμ. Το οτι ξεκίνησε σε ενα
    ξενοδοχείο δεν ήταν για να γαμηθουμε αλλα γιατι θελαμε να μιλήσουμε, να
    γνωριστουμε αγαπητη μου Μιρελα. Οσο ισως κι αν ακουγεται τρελο ήξερα οτι μαλλον δεν θα συμβει κατι "φοβερο"με αυτην (κάθε γνωρημια ειναι
    μοναδική και απίθανη για διαφορετικους συχνα λογους) γιατι γνωριζα την
    υπαρξη καποιου αλλου στη ζωή της. Η καταληξη ήταν να πίνουμε μπυρίτσες και να
    ψοφαμε στο γελιο, με εμενα σε μια απιστευτη νυστα, ζαλαδα και ενα
    ανεκπλήρωτο πόθο τον οποιο στη συνεχεια πήγα καπου αλλου να τον σβήσω,
    με ακομα πιο αστεία καταληξη την "ΧΡΥΣΗ ΜΠΟΡΑ". Αλλα την χαλασα την
    ιστορία τωρα και δεν ξερω ποσο γουστο θα έχει να την συνεχίσω.
    παρολαυταθατοκανωοτανβρωλιγομαζεμενοχρονογιατιτωρααρχιζωνατρεχω........
    .........
    Δεν εχει μακρυα μαλλια? Περουκα φορουσε? Xριστε μου.
    (Jesus)
     
    Last edited: 22 Φεβρουαρίου 2008
  10. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Και τώρα η συνέχεια........

    Μπήκε στο δωματιο και μπερδευτηκαν τα χαμογελα με την αμηχανία. Είχαμε τρεις ωρες στη διαθεσή μας. Μόνο που δεν είχα προβλέψει κατι σημαντικό. Οτι πρωτα μιλας, σιγα σιγα γνωριζεσαι, στη συνεχεια πινεις καφε, μετα νοιωθεις την ελξη και μετα ζεις οτιδήποτε ερωτικό. Αν και ειχαμε πει στο τηλεφωνο οτι απλα θα γνωριστουμε, (να σημειωσουμε οτι ημουν απο ολονυκτιο ταξιδι με τρενο σε βαγονι που μυριζε ποδαρίλα. και μπορει να εχω δηλωσει οτι ειμαι φαν της καθε μυρωδιας του σωματος αλλα σε τετοιες περιπτωσεις κι οταν το τρενο εχει ξεκινησει απο Αλεξανδρουπολη αναθεωρεις) εγω ειχα μια κρυμμενη ελπίδα σκοπιμα μεσα μου , αλλιως 7.00 το πρωι θα πηγαινα για υπνο και όχι για γνωρημία. Την ήθελα τη γνωρημία αυτη ,και το ιδιο μεσημερι θα εφευγα παλι απο Αθήνα. Μιλήσαμε, γελάσαμε , αλλα τελικά δεν μπορουσα εκει που μιλαω στα καλα καθουμενα να πω "οκ και τωρα ας φιληθουμε". Μου βγηκε το ρομαντικό μου. Πόσο ζηλευω τους αναισθητους. Τα παιδακια που πηδιουνται πεντε πεντε και τραβανε με το κινητο και τα περνανε στο ιντερνετ. Σε καποια στιγμη της λεω "μπυρίτσα ή χυμό?" Μπυρίτσα , μου απαντησε. Κατεβηκα και βρήκα περιπτερο και πηρα τεσσερις. Εγινα κουνουπιδι. να σημειωθει οτι πίνω μονο σοκολατα και γαλα.Περάσαμε υπεροχα μεχρι την ωρα που επρεπε να φυγει. Εκεινη τη στιγμη με ενα φιλι μεταξυ μαγουλου - στοματος ενοιωσα σαν τα καρτουν οταν νοιωθουν ηλίθια και μεταμορφονονται σε γλυφιτζουρι που γραφει επανω "sucker". Να! παπαρα που ήθελες και χρυση βροχη/μπόρα. Πήρα τοτε τη φίλη μου την Αννα, (28 ετων , καμια σχεση με το σαιτ αυτο, μενει στην ηλιουπολη με τα γατιά της, εχει τεραστια βυζα και με αποκαλί μαναραρο δεν γνωριζει οτι σας λεω την εμπηρια μου και εχω αλλαξει και το όνομα της Μιρελα μου) τηλέφωνο και της λεω είμαι Αθήνα, ολο νοημα και τσαχπηνιά. "Κι εγω κοιμαμαι . παρε με το απογευμα"μου ειπε. Και απο γλυφιτζουρι ενοιωσα το αλλο υπεροχο συναισθημα που βλεπεις στους Monty Pythons με το βαρυδι 20 τονων που πεφτει απο ψηλα στο κεφαλι του sucker! "To απογευμα θα ειμαι Λαρισα. Κριμα και ήθελα γουτσου γουτσου. "Ελα επιτοπου , γιατι μαλλον θα σε ξαναδουμε το καλοκαιρι" μου ειπε η Αννουλα και πηγα. Η Αννουλα δεν μασαει, της ειχα πει για τη χρυση βροχη η οποια είχε αρχισει να ξενερωνει ήδη στο κεφαλι μου μεσα. Σαν ιδεα να συμβει ξαφνικά μεσα στην κορυφωση ήταν τελεια. Καμια σχεση με ξεφτύλισμα. Ισως σαν υποταγή. Ισως σαν ανταλαγή υγρων οπως είχε πει και ενας καλος μου φίλος σε ενα αλλο thread. Παντως σαν κατι αισθησιακο και δυνατό. Οχι ετσι. Της λεω την ιστορία. Σε καποια στιγμη που καναμε γουτσου γουτσου μου λεει " σορυ μαναραρε. πρεπει να παω στο μπανιο για πιπι." "Οκ....ναι....χμ.....να πας ....φυσικά και να πας....................εγω?.........καλα.....εεεεεεε......οχι μαλλον.....αντε τρεχα"
    Βαζει τα γελια και μου λεει, "ελα αλλα δεν ξερω πως θα είναι. δεν το εχω ξανακανει." Παω λοιπον και μπαινω στο μπανιο. Αρχισα να την γλυφω με αποτελεσμα να ερεθηστει και να μην μπορει να βγαλει ουτε μια σταγονα. Δεν με πολυενδιεφερε εκεινη τη στιγμη γιατι ειχα δουλεια πολυ απολαυστική. ξαφνικα ανοιγει τη βρυση στο ντους. βοηθαει στην περισταση μου εξηγησε.....ξαφνικα μου λεει "δεν μπορω να κρατηθω." Ηδη τα νερα απο το ντους ετρεχαν επανω της και περνουσαν απο εκει που βρισκοταν η γλωσσα μου. προσπαθουσα να καταλαβω σε αυτα τα δευτερολεπτα που ήταν η χρυση μπορα. Να την εντοπίσω μεσα στα νερα απο το boiler που επινα. Σαν κατι να πήρα χαμπαρι καποια στιγμη, Συνεχισα να πίνω νερα, κι αλλα νερα, και της λεω "ελα λιγο πιο μπροστα γιατι.....πολυ νερο....." - - - - " Α, δεν εχω αλλο. τελειωσε......."

    Καληνυχτα extreme. Αυτη τη μπορα δεν θα την ζησεις ποτε.... Καληνυχτα.......

    THE END
     
  11. Geisha

    Geisha Regular Member

    Απάντηση: Re: χρυση μπορα (νερωμενη)



    Εγώ τώρα γιατί γέλασα με αυτό;        
     
  12. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: χρυση μπορα (νερωμενη)

    γιατί κατά βάθος είσαι έντεχνη και σου αρέσει ο Χατζιδάκις. (είσαι και λίγο κακιά γιατί έπρεπε να συγκινηθείς με αυτό που έπαθα)