Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σωστός υποτακτικός: υπάρχει, κι αν ναι πώς είναι;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 5 Αυγούστου 2009.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ανατρέχοντας σε προηγούμενα νήματα, διαπιστώνω πως ένα από τα ζητήματα που έχουν απασχολήσει το forum αλλά που ποτέ δε δόθηκε απάντηση είναι ο ορισμός της υποτακτικότητας. Έχουν χρησιμοποιηθεί αφορισμοί απέναντι σε άτομα του τύπου "δεν είσαι σωστός υποτακτικός" ή "δε μπορείς να δηλώνεις υποτακτικός" (θύμα έχω πέσει κι εγώ). Ωστόσο, πουθενά δε βρήκα να αναφέρεται τι είναι ο "σωστός υποτακτικός".

    Είναι το άτομο που, εφαρμόζοντας πιστά τυποποιημένους κανόνες και πρωτόκολλα θέτει τον εαυτό του στη διάθεση κάποιου Κυρίαρχου; Ή μήπως είναι αυτός που προσαρμόζει την έννοια της υποτακτικότητας στο χαρακτήρα του, στις συνθήκες που έχει να αντιμετωπίσει, στα θέλω του, ικανοποιώντας έτσι τον Κυρίαρχο του;
     
  2. Animator

    Animator Regular Member

    To πιο ευκολο, ειναι ετσι οπως τον θελει ο εκαστοτε κυριαρχος (και σχεδον παντα να ειναι υπακουη/ος) . Αν ο κυριαρχος τωρα δεν ξερει τι θελει ειναι αλλο θεμα. Τοσο απλα. 
     
    Last edited: 5 Αυγούστου 2009
  3. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Σωστός υποτακτικός: υπάρχει, κι αν ναι πώς είναι;


    Ως "θύτης", ενδιαφέρομαι προσωπικά, γιά την ιστορική ακρίβεια. Ουδέποτε έγραψα "δεν είσαι σωστή υποτακτική", ή "δεν μπορείς να δηλώνεις υποτακτική". Γιά να μην ξεκινήσει μιά κουβέντα λοιπόν με αφορμή δικά μου λόγια μεν, σε μιάν παρεφθαρμένη εκδοχή τους δε, ιδού τί ακριβώς είχα γράψει:
    Όπως είχα γράψει και τότε, πιό κάτω, είμαι πρόθυμος να πεισθώ πως η εκτίμησή μου είναι εσφαλμένη, εφ' όσον κάποιος μου εξηγήσει ικανοποιητικά το γιατί. Μιά και άνοιξε αυτό το νήμα λοιπόν, θα θεωρούσα ιδιαίτερα ενδιαφέρον να διαβάσω τις απόψεις της νηματοθέτιδος περί ύπαρξης ή μη και περί σωστής ή μη, υποτακτικότητος, και περί του πώς αυτή ορίζεται. Πράγμα που βεβαίως δεν βρήκα στην εισήγηση, που δεν περιλαμβάνει απαντήσεις, αλλά μόνον ερωτήματα...



     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    MindMaster: Κατ' αρχάς, το νήμα δεν το έβαλα προκειμένου να αποδείξω ότι ο όρος "υποτακτική" είναι για μένα. Ούτε βέβαια πιστεύω πως χρειάζονται αποδείξεις για την υποτακτικότητά μου. Αυτό είμαι σε θέση να το αποδείξω μόνο στο σύντροφό μου και όχι σε οποιονδήποτε άλλο.
    Αυτά όσον αφορά εμένα, και παρακαλώ να λήξει εδώ το ζήτημα. Όσον αφορά το ερώτημα, τι είναι σωστός υποτακτικός, ευχαρίστως να απαντήσω. Για μένα σωστός υποτακτικός είναι αυτός που είναι πρόθυμος να ικανοποιήσει τις εντολές του Κυρίαρχου του. Δε χρειάζεται να εφαρμόζει τυποποιημένους κανόνες και πρωτόκολλα, ούτε βέβαια να δείχνει τη διάθεση υποταγής του στον οποιοδήποτε, με το να συμπεριφέρεται υποτακτικά όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.Είναι άνθρωπος περήφανος, που θέτει ξεκάθαρα τα όριά του και δε δέχεται την υπέρβασή τους παρά μόνο αν είναι θεμιτή από τον ίδιο.
     
  5. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Σωστός υποτακτικός: υπάρχει, κι αν ναι πώς είναι;




    Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα. Δεν ζήτησα εγώ αποδείξεις γιά την υποτακτικότητά σου. Ξαναδιάβασε το ποστ μου, είναι γραμμένο σε άπταιστα, πιστεύω, ελληνικά.



     
  6. resilience

    resilience Regular Member

    Ο σωστος υποτακτικος σηκωνει παντα το καπακι της τουαλετας οταν κατουραει. Αν ειναι τσουτσουνοφορος ασφαλως. Αν ειναι θηλυκο, ειναι σωστη ουτως η αλλως, εκτος αν διατεινεται κανεις εξ ημων οτι μπορει να πεισει μια γυναικα οτι εχει λαθος. Βεβαια αν τυχον περδετε παρουσια του Κυριαρχου, πραξη βδελυρη και αποκρουστεα, μπορει να συγχωρεθει μονο εφ οσον η εν λογω πορδη ειναι αηχη και αοσμη. Για περαιτερω πληροφοριες περι του σωστου ανδρος -υποτακτηκου η μη- εναποθετω τον παρακατω συνδεσμο:
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Σωστός υποτακτικός: υπάρχει, κι αν ναι πώς είναι;

    Προτυπον σωστου υποτακτικου ειναι ο τυπικος βουλευτης.Λεει ναι σε ολα.
    Εσχατως διεπιστωσα ο,τι και ο κ.Κοτσιρας ,αν και οχι βουλευτης δεον οπως αποτελει το ποθουμενον για καθε μιστρες ( αν και καποιοι μαστερ φανταζομαι θα τον βλεπουν σαν ξερολουκουμο) .

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Σωστός υποτακτικός: υπάρχει, κι αν ναι πώς είναι;

    Αναφορικά με το τι είναι ο υποτακτικός, ποια τα χαρακτηριστικα του "σωστου" με πολλά παρακλάδια που αφορούν άμεσα το ίδιο θέμα, υπάρχουν αμέτρητα νήματα. Το φόρουμ λειτουργεί πολλά χρόνια και αναμφισβήτητα απασχόλησε πολλούς αυτό το θέμα, απλά δεν είναι όλα τα σημαντικά θέματα στις πρώτες σελίδες όπως και ούτε στο οφφτοπικ παρά το ότι τα πλείστα θέματα που αναπτύσσονται στο φόρουμ είναι εκεί, αποδεικνύοντας πως οι χρήστες μας είναι πολυδιάστατοι και δεν μιλάνε μόνο για bdsm, αλλά έχουν ενδιαφέροντα και για τη μουσική, τη μαγειρική, τη μόδα κ.ο.κ. και αυτά συζητιούνται στο οφφτοπικ, πράγμα που μπορεί κατά λάθος να δίνει σε κάποιους την εντύπωση πως δεν υπάρχουν άλλες υποκατηγορίες στο φορουμ.  

    Αλλά υπάρχουν και θα χαρώ να βάλω προς ευκολία για όσους έχουν δυσκολίες όσον αφορά το πως να ψάχνουν και που, αυτά που βρήκα με ένα πάτημα του κουμπιού. Υπάρχουν όμως και άλλα πολλά.

    Αρχίζοντας από τον Οδηγός για Αρχάριους μπορεί κανείς να βρει ένα παρόμοιο με αυτόν που παραθέτει πιο πάνω η νηματοθέτρια, ορισμό.

    Για όποιον ενδιαφέρεται να εμβαθύνει περισσότερο υπάρχουν νήματα που άμεσα απαντάνε στο ερώτημα αλλά και άλλα που απαντάνε έμμεσα.
    Κάποια λινκς που ανεσυρα προχειρα ειναι:

    The Healthy Submissive - Η υγιής υποτακτική

    The Troubled Submissive

    9 levels of submission

    submissive vs slave


    Checklist for potential submissive


    10 κανόνες για submissives

    The submissive's Creed

    Τα Δικαιώματα Ενός Sub


    Καταπληκτικό άρθρο για γυναίκες sub!


    The submissive as a "doormat"

    Slave vs Submissive : διαφέρουν και διαφέρουν πολύ!

    Master/slave vs Dominant/submissive

    Master, dominant, top/slave, submissive, bottom; ξεκαθαριζοντας τους ορους.

    Υπάρχει nature submissive;

    Τι σημαίνει ο/η υποτακτικός/ή Σας για Εσάς?

    Έχει δικαίωμα μια/ένας υποτακτικός να διεκδικήσει;

    τεμπέλικα θηλυκά οι σκλάβες/υποτακτικές?

    Κυρίαρχοι αναρχικοί - αυτόνομες υποτακτικές

    Είναι από τη φύση τους οι γυναίκες πιό υποτακτικές; Κοινωνία υποταγής
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Σωστός υποτακτικός: υπάρχει, κι αν ναι πώς είναι;

    Το nitro και αυτό το forum ασχολείται με το πως είναι ο «σωστός και αληθινός» τύπος (σοβαρός, ανδροπρεπής, κυρίαρχος, θηλυπρεπής, γαλαντόμος, υποτακτικός κλπ) άνδρα ή γυναίκας.

    Μην έχουμε αυταπάτες πως διαφέρουμε πολύ από τον τρόπο σκέψης των περιοδικών αυτών.
    Τα ίδια ψάχνουμε και στα ίδια αξιόπιστα συμπεράσματα καταλήγουμε.
     
  10. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Απάντηση: Σωστός υποτακτικός: υπάρχει, κι αν ναι πώς είναι;

    Ένα μόνο κριτήριο. Το να νιώθει ότι είναι υποτακτικός.
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Σωστός υποτακτικός: υπάρχει, κι αν ναι πώς είναι;

    Είμαι βέβαιη ότι υπάρχουν σωστοί υποτακτικοί madlene, είναι αυτοί που νιώθουν πάρα πολύ όμορφα όταν υπηρέτησαν σωστά τον Κύριό τους ενώ είναι δυστυχέστατοι όταν, κάποιες φορές, δεν τα κατάφεραν και που, ασφαλώς, δεν γνωρίζουν και ούτε τους απασχολεί το αν είναι σωστοί υποτακτικοί  
     
  12. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Σωστός υποτακτικός: υπάρχει, κι αν ναι πώς είναι;



    λολ λου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    πως και αντέχεις να εισαι τόσο καλή ?

    εχεις μεγάλη καρδια κ υπομονη ,
    σε θαυμάζω πραγματικα !