Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ηλικία εμφάνισης σαδισμού/μαζοχισμού.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 6 Σεπτεμβρίου 2007.

?

Σε ποια ηλικία εμφανίστηκαν οι σαδιστικές/μαζοχιστικές σας τάσεις;

  1. 01 - 06 ετών

    9,6%
  2. 07 - 12 ετών

    30,9%
  3. 13 - 19 ετών

    37,5%
  4. 20 - 30 ετών

    16,2%
  5. 31 - 40 ετών

    3,7%
  6. 41 - 50 ετών

    2,2%
  1. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Τι είστε εσείς εδώ πέρααα εεεεε???   Τα αθώα τα μυρμήγκια τι τράβηξαν από εσάς τις σαδίστριες!!!!!   Δεν μπορούσατε να βγάλετε την ..."κακία" σας σε άλλα πιο δυνατά έντομα, αλλά βρήκατε σε μειονεκτική θέση τα δύσμοιρα και ταπεινά μηρμύγκια. Γυναίκες!!!!!!!!  

    dora αυτό το σφήκες που είπες στο τέλος ακούστηκε πολλά υποσχόμενο. Για πες εξολόθρευες φωλιές ή απλά παρατηρούσες?   Μου άρεσε και μένα να τις παρατηρώ και ειδικά τις μεγάλες φωλιές, αλλά πάντα σκεφτόμουν πως όλος ο πληθυσμός θα καταστραφεί μαζικά με φωτιά και μάρεσε αυτή η προοπτική. Βέβαια δεν επιχείρησα ποτέ να βάλω φωτιά μόνος μου στη φωλιά.   Πρόσφατα εδώ στην Αθήνα είχαν κάνει μία πράγματι τεράστια φωλιά σφήκες και μάλιστα την είχαν καλύψει από το πάνω μέρος για να προστατεύεται κιόλας. (αρχιτεκτονικό επίτευγμα!) Είχε γεμίσει σφήκες η βεράντα και βέβαια το βράδυ δεν μπορούσες να ανάψεις φως και να καθίσεις έξω!!! Ένα βράδυ μου είπε ο γείτονας να την κάψουμε. Οργανωθήκαμε, πήραμε πετρέλαιο, στουπί και ρίξαμε πάνω στην φωλιά. Άρχισε να καίγεται, λαμπάδιασε αρκετά για λίγο και μπορούσες να παρατηρήσεις στην αρχή να πετάγονται σφήκες που καίγονταν. Εκείνη την στιγμή όντως μου άρεσε πολύ αυτό το θέαμα!  

    Ειδικά παλιότερα πάντως αλλά και τώρα απολάμβανα και απολαμβάνω την εξόντωση ενός και μόνο εντόμου. Και μάλιστα σχεδόν με μίσος. Της κατσαρίδας.Ας μην μπω σε άλλες αηδιαστικές (για πολλούς από εσάς ίσως) λεπτομέρειες.    
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Δεν χρειάζονται πολλές λεπτομέρειες.

    [nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. Eri

    Eri

    7-12......

    Οσον αφορα τα εντομα απο μικρη εκανα κουδουνιστρα τα μυρμηγκια, εκλεινα μελισσες σε λουλουδια κ τις πατουσα η τις επνιγα, ζεματιζα καμπιες, εκοβα σκουληκια σε πολλα κομματακια με την τσαπα(αυτο ηταν ωραιο γιατι κουνιοντουσαν).....Αυτα νομιζω......

    Τα μονα που μονο επιανα αλλα δεν πειραζα ηταν τα σαμιαμιδια, οι ακριδες, τα τζιτζικια κ τα βατραχακια....Αυτα ηταν γλυκουλικα κ δε μου πηγαινε η καρδια να τα πειραξω......
     
  4. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Μετά από πολλή σκέψη, εντόπισα το ακριβές σημείο εμφάνισης έλξης προς τον πόνο, για μένα. Πρέπει να ήμουν γύρω στα 7. Ήταν Καλοκαίρι και είμασταν στο κτήμα της γιαγιάς, στο Βόλο. Η μητέρα μου είπε κάτι που με τάραξε βαθύτατα. Είπε ότι ο επιστάτης του κτήματος, ένας κάπως "κτηνώδης" τύπος, ένας αμόρφωτος χωρικός, συνήθιζε να παίρνει τον γιο του, στον ελεύθερο χρόνο τους, κάτι σαν χόμπυ ένα πράγμα, και να ψάχνουν για αδέσποτα σκυλιά, τα οποία σταύρωναν με καρφιά στα δέντρα και τα άφηναν εκεί να πεθάνουν.

    Το θεώρησα απάνθρωπο, φριχτό, άδικο και άλλα πολλά. Με πείραξε πολύ. Δεν μπορούσα να το βγάλω από μέσα μου. Δεν ξεχνιόταν. Ήθελα να σταματήσει αυτό το πράγμα αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτε γι αυτό. Με πείραζε αλλά έπρεπε να ανέχομαι την ύπαρξη αυτού του γεγονότος.

    Σιγά σιγά, καθώς περνούσε ο καιρός, πάνω εκεί, στον πυρήνα αυτής της φριχτής σκέψης, πήγαιναν και κολλούσαν καινούργια στοιχεία. Οτιδήποτε είχε σχέση με πόνο, με βασανιστήρια, με άδικες θανατώσεις (ο ίδιος τύπος έπνιγε γατάκια σε έναν κουβά με νερό, όταν γεννούσαν οι γάτες), με βιασμούς, με αισχρότητες, έβρισκε την θέση του μέσα μου. Ώσπου έγινε ένα τεράστιο κουβάρι από σκέψεις και συναισθήματα, φαντασιώσεις νοσηρές ως επί το πλείστον, και συνέχισα να μαζεύω γεγονότα, ιστορίες και εικόνες από τότε μέχρι σήμερα.

    Σήμερα αυτό το κουβάρι είναι ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου, το οποίο δεν θα μπορέσω να ξεφορτωθώ έως τον θάνατό μου. Έχει δε σημασία για μένα μόνο σε σχέση με την σεξουαλικότητά μου. Εκεί αναδύεται και βγαίνει στην επιφάνεια, σχεδόν αυτόματα. Αλλιώς δεν λειτουργεί η σεξουαλικότητα, δεν επέρχεται ο οργασμός. Μυστήριο πράγμα ε;
     
  5. Astarty

    Astarty Contributor

    Μια από τις ηδονές μου είναι να εντοπίζω την πιο κρυφή αλήθεια ενός ανθρώπου και να την τρίβω στην μούρη του, να βάζω τον καθρέπτη μπροστά του και να βλέπει το πραγματικό του πρόσωπο. Θυμάμαι τον εαυτό μου περίπου στην ηλικία των 12 να προκαλεί δάκρυα στα μάτια του αδερφού μου χωρίς να τον έχω αγγίξει. Δεν ξέρω αν είναι σαδιστικό.
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

     
    Σαδιστικό είναι.

    Αλλά η εμμονή να εντοπίζει κανείς κρυφές αλήθειες είναι μάλλον μαζοχιστική. Έχει διατυπώσει ο DeSade μία ενδιαφέρουσα άποψη επ' αυτού.

    Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ενδιαφέρον θέμα αυτό που θίγεις Astarty. Να το καταχωρήσεις και στο poll αν θέλεις.
     
  7. zinnia

    zinnia Contributor

    χμμ.. δεν ξερω αν ειναι σαδιστικο ή απλά "κωλοπαιδίστικο".
     
  8. Astarty

    Astarty Contributor

    Δεν γνωρίζω από Ντε Σαντ οπότε αν είχε την ευγενή καλοσύνη ο καλός μου Ντολμανσέ...να ψάξει και να μας σερβίρει το πιάτο.

    Μέχρι να βγει η ετυμηγορία δεν ψηφίζω. Τι κωλοπαίδι θα ήμουν άλλωστε! Και τι κωλοπαίδι ε Χαίνριχ; αχαχαχαχα
     
  9. Guest05

    Guest05 Guest

    Απσουλιμάν μάτια μου...
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor

     
    Ο DeSade είναι χρήστης του forum, Astarty. Η τοποθέτηση, στην οποία αναφέρθηκα βρίσκεται στη δεύτερη γραμμή του παρακάτω σχολίου:
    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showpost.php?p=163288&postcount=72
     
  11. daddy's_girl

    daddy's_girl Regular Member

    Τα πρωτα σημαδια αρχισαν να εμφανιζονται γυρω στα 12 με 13...
     
  12. Guest05

    Guest05 Guest

    Η αλήθεια στην εποχή μας είναι υπερτιμημένη κοκόνα μου.