Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

για τις γυναικες του φορουμ (ANAL SEX)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος t.p81, στις 2 Δεκεμβρίου 2007.

  1. t.p81

    t.p81 Regular Member

    έχω ένα τεράστιο κόλλημα με τις πίσω τρύπες των γυναικών. μ αρέσει να ασχολουμε αρκετά .όμως όσες γυναίκες έχουν περάσει απ την ζωή μου και απ το κρεβάτι μου δεν είναι πρόθυμες και έτσι στερούμε αυτή την απολαυση που μου αρεσει πολύ .θέλω να ρωτήσω λοιπόν τις γυναίκες του φόρουμ αν όντως έχουν κάποιο ταμπού οι γυναίκες με αυτό το θέμα..η απλά για άλλη μια φορά είμαι άτυχος ??  
     
    Last edited by a moderator: 4 Δεκεμβρίου 2007
  2. Lola

    Lola Regular Member

    Απάντηση: για τισ γυναικεσ του φορουμ

    Το ιδιο προβλημα εχει και ο κομμωτης μου με τη γυναικα του, γι'αυτο ξενοπηδαει,λολ. Ναι για πολλες γυναικες ειναι ταμπου. Μεχρι και εγω ορκιζομουν οτι δεν προκειται να το κανω ποτε ξανα (και το εννοουσα) μετα απο κατι αποτυχημενες αποπειρες απο αχρηστους που δεν ηξεραν πως να το κανουν χωρις να βελαξω σαν την κατσικα και να με ακουσει ολο το τετραγωνο να ουρλιαζω βγαλτο.. Εκτος απο την καταλληλη προετοιμασια που ειναι α-πα-ραι-τη-τη (οχι τσιγκουνιες στο λιπαντικο) ολα ειναι στο μυαλο. Και τελικα ενα ξημερωμα μετα απο πολυυυυυ αλκοολ και τερμα καυλωμενη με βρηκε να τον βαζω μονη μου εκει, τοσο χαλαρη που οχι μονο δεν ηταν επωδυνο αλλα δεν το πιστευα οτι μου αρεσε.. (οχι δεν ειμαι anal slut). Οποτε μην τρελαινεσαι. Αρκει να μην το παρακανεις, γιατι αμα θες και εσυ κωλο 24/7...
    Παρεπιμπτοντως, λεμε για τις γυναικες αλλα οι αντρες εχουν ακομα μεγαλυτερο κολλημα. Ουτε δαχτυλο δε σ'αφηνουν να τους βαλεις μερικοι. τς τς τς.. Δεν ξερουν τι χανουν, η περιοχη εχει τοσες νευρικες αποληξεις.. βεβαιως εξαιρουνται τα αρσενικα τσουλια που ξερουν να Απολαμβανουν.. 
     
  3. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Re: για τισ γυναικεσ του φορουμ

    οντως πολλοι αντρες δεν ξερουν να το κανουν το εχω ακουσει απο πολλες συνηθως βιαζονται και η γκομενα υποφερει θελει υπομονη και καλη τεχνικη  
     
  4. Emma

    Emma Contributor

    Re: για τισ γυναικεσ του φορουμ

    Είναι σαν αυτό που λέω εγώ όταν μου λέει κάποιος ότι δεν μπορεί ή ό,τι είναι δύσκολο να κάνει κάτι (σε άσχετες περιπτώσεις με το σεξ):
    "Δεν θέλει κόπο. Θέλει τρόπο!
     
  5. t.p81

    t.p81 Regular Member

    Απάντηση: για τισ γυναικεσ του φορουμ

    αυτο που με νευριαζει στην ολη φαση ειναι οτι δεν ειμαι απ τουσ τυπουσ αντε να το κανουμενα και τελοσ.μπορω να πεζω ωρεσ και με την γλωσα και γενικα ειμαι πολυ περιπιητικοσ .μαλον δεν μου γραφει να το απολαυσω.οσο για να ξενοπιδιξω μακαρι να βρεθει γυναικα απο εδω που να απολαμβανει αυτο που μου αρεσει και να το φτιαξουμε  
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: για τισ γυναικεσ του φορουμ

    Okay, ας δώσουμε μερικές πληροφορίες σε όσους δεν γνωρίζουν σχετικά (μην με ρωτάτε σε pm πια, έλεος, δεν είμαι η Μητέρα Πρωκτέζα). 

    Καλό είναι να ξεκινήσει η φάση με την καύλα. Παίζουμε με το σώμα, με το στήθος, αγγίζουμε, ανασαίνουμε ο ένας μέσα στο στόμα ή στο αυτί του άλλου (ω ναι καμιά φορά φιλάμε κιόλας κι ας κάνουμε BDSM - το ζούμε, το ζούμε, εντάξει). Ένα σαλιωμένο δαχτυλάκι για αρχή είναι ότι πρέπει. Και δεύτερο μετά. Αν είναι να μπει ολόκληρο αντρικό μόριο (όσο μικρό κι αν είναι αυτό, σίγουρα είναι μεγαλύτερο από ένα δάχτυλο) διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Βοηθάει. Μερικές γυναίκες υποφέρουν από αιμορροϊδες. Δεν επηρεάζει σε κάτι αυτό, γιατί και οι άλλες που δεν έχουν, μπορεί να αποκτήσουν αν τις πηδήξετε στεγνά. Το λιπαντικό είναι καλύτερο από το σάλιο αλλά στερεί από την απόλαυση. Για τους πρωτάρηδες προτείνω λιπαντικό. Για τις πρωκτέζες σάλιο μπόλικο εκτός αν έχουν να κάνουν με τον χιονάνθρωπο των Ιμαλαϊων (που παρεμπιπτόντως μπορεί να την έχει 5 εκατοστά - συνέβη κι αυτό - μα καλά όλα σε μένα τυχαίνουν; ) 

    Διείσδυση απαλά και σταθερά, δεν δίνουμε καμία σημασία στις διαμαρτυρίες, είναι μέρος του παιχνιδιού. Αν όντως δεν γουστάρει, θα αποτραβηχτεί και θα μας δώσει κλωτσιά στ' αρχίδια. Άρα προχωρούμε. Δώστε την ευκαιρία στο έντερο να συνηθίσει τον εισβολέα. Μείνετε ακίνητοι. Ψηλά τα χέρια που λένε. Κράτα το πουλί ψηλά Τζώνυ και περίμενε. Σε λίγο σπρώχνετε. Μέσα. Μέσα. Μέσα. Μα καλά, δεν έχει τελειωμό;

    Έχει. Εκεί που θα κάνει κλουτς. Εκεί βρήκε πάτο. Περιμένετε. Είναι ωραία εκεί. Μη βιάζεστε. Λίγο έξω, λίγο μέσα, λίγο έξω, πολύ μέσα. La vita e bellla, la, la, la, la.

    Από δω και πέρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Η απόλαυση είναι συνεχής μέχρι την ολοκλήρωση. Θα πρότεινα ελαφρύ δακτυλισμό εκ μέρους της γυναίκας επάνω στο κουμπάκι της και συντονισμό με την αναπνοή του άντρα. Η αναπνοή δείχνει πότε πρόκειται να τελειώσει. Επισπεύστε για να τελειώσετε μαζί.

    Ελπίζω να σας άρεσε τόσο όσο άρεσε και σε μένα. 
     
  7. Emma

    Emma Contributor

    Re: για τισ γυναικεσ του φορουμ

    Ρε Δώρα... ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑ!

    Συνταγή για κεφτεδάκια μου θύμισε ο τρόπος περιγραφής  
     
  8. t.p81

    t.p81 Regular Member

    Απάντηση: για τισ γυναικεσ του φορουμ

    ωντοσ πολυ καλη χιχιχιχ
     
  9. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    Re: για τισ γυναικεσ του φορουμ

    καλα τα μανιουαλ αλλα θελει υπομονη και επιμονη!και εγω πηγα να φτιαξω ενα κασετοφωνο μια φορα με μανιουαλ και το εκαψα χεχεχεχε!
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: για τισ γυναικεσ του φορουμ

    Ιδίως η κλωτσιά στ' αρχίδια από την διαμαρτυρόμενη σουμπίτσα,ε; 

    Συμβουλή που ξέχασα. ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ. 
     
  11. mrs Danay

    mrs Danay Regular Member

    Re: για τισ γυναικεσ του φορουμ

    για ορισμενες ειναι οντως πολυ ενοχλητικο. δεν το δεχονται με τιποτα
     
  12. t.p81

    t.p81 Regular Member

    Απάντηση: για τισ γυναικεσ του φορουμ

    πολλεσ μαλιστα και χωρισ να εχουν δοκιμασει αρνουντε χωρισ να ξερουν αν τουσ αρεσει η οχι.παντωσ καλα εκανε η δωρα να διαβαζουν καποια παρταλια που χαλανε την πιατσα.μια ερωτιση τωρα που σασ βρικα στισ αγγελιεσ εδω γινετε τπτ η μπα?εχω βαλει αλλα καμια ανταποκριση..