Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

  1. Kits

    Kits Contributor

    οτι το κατανοησε !
     
  2. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Πριν απο 3χρονια, πριν Τον γνωρισω δλδ κ πριν μπω στον χωρο του βδσμ ειχα βιωσει ενα ειδος introduction... ο εκαστοτε γκομενος τοτε μου ειχε εκφρασει την επιθυμια του να τον παρω με στραπ ον καθως ηταν κατι που ειχε δοκιμασει παλιοτερα με αλλη κ του αρεσε... εγω ομως δεν το εκανα ποτε! Δεν τον εκανε λιγοτερο αντρα στα ματια μου, απλα σαν ιδεα δεν μου καθεται καθολου καλα. Οπως δεν μου καθοντουσαν επισης κ αλλα που του αρεσαν... κ σημερα λεω πως τελικα ναι τα ειχα με εναν switch.....
    (Υ.Γ: το απλο χουφτωμα ενος ωραιου αντρικου κωλου μου αρεσει ομως... κ ειδικα το να πιανω τον Δικο Του  )
     
  3. sexyboy

    sexyboy New Member

    Εγω παντος μεχρι στιγμης στην ομορφη ελλαδιτσα δεν εχω βρει καποια που να τις αρεσει να πηδαει αντρες με στραπ - ον κι ειμαι ανοικτος και δεν ντρεπομε να το πω απλα οι ελληνιδες ξενερωνουν οταν ακουνε τετοια!

    Στο εξωτερικο τα πραγματα ειναι αλλιως! εχουν κοψει τον καθολικισμο στα μετρα τους και δεν εχουν αναστολες τετοιου ειδους μπροστα στην ικανοποιηση!

    Οι περισσοτερες ελληνιδες που εχω γνωρισει ειναι του στιλ τα κανω ολα αλλα μολις ερθει η ωρα να τα κανουν ολα βαζουν την ουρα στα σκελια κυριολεκτικα και μεταφορικα!
     
  4. thomas21

    thomas21 New Member

    δεν ειναι θεμα ταμπου,ειναι θεμα οτι με strap on παιρνουν ευχαριστηση μονο οσο ειναι διατεθιμενοι να παρουν.Το 99,9% του κοσμου δεν ειναι δυνατον να αντληση ικανοποιηση απο κατι τετοιο...
    ο παραγοντας της ευχαριστησης στο συγκεκριμενο θεμα ειναι ψυχολογικος και οχι σωματικος..
     
  5. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

    Ειναι απορίας άξιον το ότι είμαστε σε ένα βδσμ φορουμ και μια απο τις βασικότερες (εν βδσμ) ερωτικές πράξεις, να αμφισβητείται τόσο έντονα.
    Δεν τιθεται θέμα αν οι γυναικες εισπράττουν ηδονη απο αυτό και πως και απο ποιους νευρώνες.. αν το σεξ ηταν θέμα νευρωνων και μόνο εγώ προσωπικά θα απειχα σημαντικά από αυτό καθώς βρισκω την οπτική αυτή ιδιαιτέρως ξενερωτικη..
    Το γιατι αρεσει στις γυναικες (σε όποιες κ όσες) δεν φέρει μια απαντηση δεν απαντάται με ενα .."γι αυτό" η καθεμια εισπράττει ηδονή κ για άλλον ίσως λόγο, με πρώτο την καυλα της..
    Είδα αναφορές στην "φυση" ΄καθώς και σε ποσοστά 99,9%.. χμμμ.. να θυμίσω ότι η συντριπτική πλειοψηφία του φορουμ αποτελείται απο υπο άντρες.. αυτό απο μόνο του ειναι αρκετο να προβληματισει τους "φυσιολάτρες" ως μια πραγματικότητα που είναι εκτός "φυσης" όπως αυτοί την αντιλαμβάνονται.. και να ανατρέψει τα τα αστήριχτα προαναφερθέντα ποσοστά..


    χρονια καλά κ πολλά σε όλους..
     
  6. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Ισως να ρωταγατε και τις Αφεντρες που βρισκονται στο φορουμ τι αντλουν?
     
  7. Syrah

    Syrah Contributor

    Με κριτήριο την αισθητική, και το συμβολισμό, συμφωνώ μαζί σου: προτιμώ η γυναίκα και ο άνδρας εντός της σεξουαλικής πράξης (με ό,τι εκείνη περιλαμβάνει), αλλά και εκτός αυτής, να διατηρούν διακριτά τους ρόλους τους. Εν γένει κάθε προσπάθεια σύγκλισης (λ.χ. ακόμη και η βαφή μαλλιών στους άνδρες) αξιολογείται ως ανεπιτυχής και αισθητικά δυσάρεστη.

    Ειδικότερα για το strap on, είχα γράψει στο παρελθόν ένα σχετικό post, απευθυνόμενη στον MasterPerris:
    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showpost.php?p=94581&postcount=48
    από το οποίο, τα σημεία που αφορούν και στο δικό σου ερώτημα είναι:
    "[...] Το strap-on χρησιμοποιείται, είτε επειδή προσφέρει ανατομικής φύσεως ευχαρίστηση στο σκλάβο (εφόσον του αρέσει), είτε για σωματική τιμωρία (εφόσον δεν του αρέσει και του προκαλεί πόνο), είτε για ψυχολογική τιμωρία (εφόσον τον ταπεινώνει η διεισδυση), [...]"

    Συνεπαγωγικά, η γυναίκα που εφαρμόζει τη διείσδυση κατά περίπτωση (αντίστοιχα):
    α) Εισπράττει ικανοποίηση από το γεγονός ότι προσφέρει ικανοποίηση
    β) Αδιαφορεί αναφορικά με το πώς αισθάνεται και προχωρά στη διαδικασία με μοναδικό κίνητρο την εφαρμογή της τιμωρίας
    γ) Ικανοποιεί το σαδισμό της


    ΥΓ. Υποθέτω πως κάνουμε λόγο για μονό strap on , διότι στην περίπτωση του διπλού, είναι σαφής, πιστεύω, ο λόγος για τον οποίο επιθυμεί μία γυναίκα να το χρησιμοποιήσει.

    Και στο νήμα του MasterPerris είχε προκύψει η συνεπαγωγή πως η χρήση strap on είναι δηλωτική απουσίας διείσδυσης από τον άνδρα στη γυναίκα. Προσωπικά δεν βλέπω πως η συνεπαγωγή είναι λογική, καθώς ακόμη και η περίπτωση όπου η χρήση του συγκεκριμένου εργαλείου γίνεται για λόγους ευχαρίστησης του άνδρα, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ύπαρξης και άλλων ερωτογενών ζωνών του, πλην του παχέος εντέρου. Επομένως φρονώ πως κακώς γίνεται σύνδεση μεταξύ strap on και αδυναμίας/μη επιθυμίας διείσδυσης.

    Πέρα από αυτό, σχετικά με το ενδεχόμενο που αναφέρεις, σε μία διαδικασία που θέτει τόσο επιτακτικά ως προαπαιτούμενη την αλληλεπίδραση άνδρα και γυναίκας, κάθε προσπάθεια απόδοσης ευθυνών για ένα μη ικανοποιητικό αποτέλεσμα κρίνεται μάλλον ως αδόκιμη.

    Μία γυναίκα κυριαρχικού χαρακτήρα, που εισέρχεται εντός μίας D/s ή M/s σχέσης, οφείλει να αποσαφηνίσει τί ακριβώς θέλει από το σκλάβο της, τόσο επί κλίνης, όσο και εκτός αυτής και δεν έχει καμία απολύτως δικαιολογία για να επιρρίπτει ευθύνες σε εκείνον, παρά μόνο αν αυτές αφορούν σε μη εκτέλεση των εντολών της. (Μία σκλάβα, δεν έχω απολύτως καμία ιδέα πως χειρίζεται το θέμα.)

    Η έννοια της "ανοργασμικής" γυναίκας συχνά ταυτίζεται με εκείνη της γυναίκας που στερείται ερωτικής διάθεσης, ενώ κατά κυριολεξία, είναι μία έννοια αυστηρά καθορισμένη ως προς το εννοιολογικό σκέλος. Ανοργασμικές γυναίκες φυσικά υπάρχουν (όχι όσες νομίζουν τα πλήθη πάραυτα), και η ανικανότητά τους οφείλεται είτε σε ορμονικές διαταραχές (εν προκειμένω πρέπει να ελεγχούν ωοθήκες, επινεφρίδια, θυρεοειδής), είτε σε εμμηνόπαυση
    (https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showpost.php?p=124264&postcount=55)
    είτε σε ανατομικές βλάβες (λόγω ατυχημάτων ή και εκ γεννετής).

    Από την άλλη πλευρά και οι άνδρες με αντικειμενικά προβλήματα στύσης, εκσπερμάτωσης ή με μέγεθος πέους που καθιστά τη διείσδυση απαγορευτική, ομοίως δεν είναι τόσοι πολλοί.

    Εξαιρώντας τις παθογενείς περιπτώσεις, προσωπικά θεωρώ πως το πόσο ασχολείται κανείς με το σεξ, και το πόσο μπορεί να ικανοποιεί τον εαυτό του και το σύντροφό του άπτεται του βαθμού στο οποίο καλλιέργησε το αισθητικό του κριτήριο αναφορικά με το σεξ.
     
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    καλα ολα αυτα .... αλλα Γυναικα .... ποτε νιωθει ? ......
     
  9. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    ...Πάντα νοιώθει γυναίκα. Η θηλυκότητα δεν χάνετε με κανένα τρόπο, όταν φυσικά κάποια την διαθέτει.. Αυτό είναι το θέμα ...Την διαθέτει, ή όχι?
     
  10. thomas21

    thomas21 New Member

    οι περισσοτερες τετοιου ειδους οχι...
     
  11. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

    Τι κομματακι αγαπη μου?????????????????????
    Μια κομματαρα να! με το συμπαθειο!!!!!!!!!!!!!!!
    Ηδη εχω καλεσει μεταφραστη και γλωσσολογο μπας και ξεστραβωθω να καταλαβω την γλωσσα!!!!!!!
    (Λεω κακιες το ξερω, αλλα εχω τους λογους μου.) 
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Αν η αίσθηση του να είναι κανείς γυναίκα, αφορά αποκλειστικά στην είσπραξη ανατομικής ευχαρίστησης από τα τοιχώματα του κόλπου, η απάντηση στην ερώτησή σου είναι απερίστροφα: ποτέ.

    Όμως, ούτε η ερωτική μας ταυτότητα διαμορφώνεται και εκφράζεται μόνο σε σχέση με το πώς βιώνουμε τη διείσδυση, ούτε τα strap on είναι αποκλειστικά μονά, ούτε για ένα ζευγάρι Αφέντρας / σκλάβου η σεξουαλική δραστηριότητα περιορίζεται στη χρήση του συγκεκριμένου εργαλείου.