Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πλύσιμο Ποδιών

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dats, στις 6 Φεβρουαρίου 2008.

  1. dats

    dats Regular Member

    Ο αφέντης μου είναι οικοδόμος. Όταν τον συναντώ είναι κουρασμένος από την δουλειά και πρέπει να τον ξεκουράσω. Γεμίζω λοιπόν ένα κουβά ζεστό νερό και πηγαίνω στο δωμάτιο του .Γονατίζω λοιπόν μπροστά του, σαν καλός σκλάβος, του βγάζω τις , συνήθως λασπωμένες μπότες του του βγάζω τις ιδρωμένες κάλτσες και πριν του πλύνω τα πόδια, αρχίζω να του τα γλύφω απαλά ΄ξεκινώντας από το σκληρό πέλμα. Μετά βάζω την γλώσσα μου ανάμεσα στα δάκτυλα παίρνοντας στο στόμα μου τον ιδρώτα που κρύβεται εκεί. Αφού του σαλιώσω και το τελευταίο κομμάτι του ποδιού του, βάζω τις πατούσες του μέσα στον κουβά, ελπίζοντας ότι η θερμοκρασία είναι κατάλληλη. (μερικές φορές το πολύ ζεστό νερό ή το πολύ κρύο θα το πληρώσω αργότερα με μαστίγωμα). Του τρίβω τα πόδια μέσα στο ζεστό νερό για πολύ ώρα, μέχρι αυτός να με σταματήσει. Έπειτα βγάζω το φανελάκι μου και του σκουπίζω με αυτό τα πόδια.
    Στο τέλος , αν μου το επιτρέψει, πίνω λίγο από το νερό, στα οποία είχε βουτήξει τα πόδια του, για να ξεδιψάσω. (Είναι αγίασμα όπως λέει και θα πρέπει να είμαι καλός σκλάβος για να έχω το προνόμιο να το πιω).
    Είναι μια τελετή που την κάνω πόλύ συχνά και πιστέψτε με, παρόλο που δεν έχει καθόλου βία, με ταπεινώνει , και με κάνει να νιώθω υπέροχα , σαν πραγματικό σκλάβο .
     
  2. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Πλύσιμο Ποδιών

    σεβαστο οτι αισθανεσαι..
     
  3. doulos

    doulos Regular Member

    o Αφέντης μου είναι ένας εισοδηματίας μπον βιβέρ γυναικοκατακτητής που κααααααάθεται...  
    Με βάζει να πλένω το πρόσωπό μου στο νερό όπου πλύθηκαν τα πόδια Του
     
  4. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Ενδιαφεροντα ολα αυτα, αλλα αυτο ειναι το καθηκον σας!!!!
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Πλύσιμο Ποδιών

    Παρακολουθώ με προσοχή όλα σου τα ποστ. Ποτέ δεν έχεις πει κακό λόγο για κανέναν. Ποτέ.

    Πρέπει να είσαι το πιο ανοιχτόμυαλο και το πιο καλόβολο άτομο που υπάρχει εδώ μέσα.


    Και όμως, ποτέ δεν έχεις φανερώσει τις πηγές των δικών σου απολαύσεων. Maley, the enigma. 

    Όσον αφορά τις κοτσάνες περί βρωμερών ποδιών οικοδόμων, τι να πω; Τι θα μπορούσα να πω Θεέ μου, που δεν θα με έφερνε αντιμέτωπη με τις δικές μου κοτσάνες περί πατεράδων και φιμωμένων κλειτορίδων και μεταφυσικών σχέσεων!!! 
     
  6. Kits

    Kits Contributor

    Re: Απάντηση: Πλύσιμο Ποδιών

    Maley τρεχα να κρυφτεις ... προλαβαινεις ακομα!!!
     
  7. Δωρα γιατι μιλαs ετσι πιπερι στο στομα κοτσανεs ειναι αυτα τοτε η δεν εχειs σχεση καμια με το αντικειμενο η δεν το πιστεβειs παντωs προσβαλειs το ατομο που μιλαει για την ζωη του και θα σε παρακαλουσα να εισαι προσεκτικοτερη εκτοs αν σε ενοχλει το αντραs με αντρα μαλλων αυτο πιστεβω στην τελικη καλλητερα να σε ιποτασει αντραs λιγοτερο εξεφτελιστικο ετσι αφωσιομενη σε μενα για πατα μπροστα στα ποδια μου εκει ειναι αλλωστε η θεση τηs κατω απο τα ποδια του αφεντη τηs
     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Αγαπητέ μεγαποδολάγνε, πέρα από το γεγονός ότι έχεις φοβερό χιούμορ και μου φτιάχνεις συνεχώς τη διάθεση, μη μου βάλεις σε παρακαλώ πιπέρι στο στόμα γιατί δεν το είπα, ήθελα να το πω ότι είναι κοτσάνες αλλά το απέφυγα με τρομερή επιτυχία, δεν μπορούμε να τιμωρηθούμε για κάτι που δεν κάναμε και μόνο το σκεφτήκαμε, έτσι λέει ο ποινικός κώδικας, μόνο για ότι κάναμε μπορούν να μας τιμωρήσουν και μόνο αυτός στου οποίου την δικαιοδοσία ανήκουμε. Δεν θα ήθελα να προσβάλω κανέναν που έχει μία τόσο τρυφερή σχέση και μάλιστα με οικοδόμο, το ωραιότερο επάγγελμα, κάποιος που δεν είναι χαραμοφάης αλλά χτίζει κτίρια και βλέπει τα αποτελέσματα του μόχθου του να υψώνονται μπροστά του τούβλο με τούβλο (no pun intended) και κάποτε είχα κι εγώ σχέση με οικοδόμο, τον ψώνισα σε ένα μπαράκι, τον μπουρου-μπούριασα στο πι και φι και τον έβγαλα γκόμενο και είχε κάτι χερούκλες να, για να μην πω και για τα υπόλοιπα, οπότε δεν ήθελα να προσβάλω τον φίλτατο DATS που μας έχει καταγκαυλώσει ακόμη και αυτή η φάση με τα βρωμονέρια ήταν γκαυλωτική, γιατί οι πορδές της Νόρας καλύτερες είναι, να μην τρελαινόμαστε τώρα, σου μιλάω στο ιδίωμά σου για να με πιάσεις ότι σε πιάνω, και μου αρέσει να βλέπω δύο άντρες μαζί και δύο γυναίκες μαζί, και τα τραβεστί μου αρέσουν, και έχεις απόλυτο δίκιο για την αφοσίωση, στα πόδια του αφέντη μου εκεί θέλω να είμαι κι εγώ αλλά αν γίνεται να μην γλείψω ιδρώτες και βρωμιές ούτε να πιω βρωμόνερα, θα παρακαλέσω τον Κύριό μου να μην με βάλει ποτέ να το κάνω αυτό γιατί το βρίσκω αηδιαστικό προτιμώ να μου βάλει ένα τενεκεδάκι αναψυκτικού στον κώλο και μια μελιτζάνα στο μουνί.
     
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Δεν παύω να εκπλήσσομαι κάθε φορά μετά από μια ανάλογη πρακτική, το πόση ηδονή μου προσφέρει η λατρεία μου προς Αυτόν και πως φτανω να λατρευω καθε τι δικό Του από τον ιδρώτα μέχρι τα ούρα Του, πως μπαίνοντας σε μια βαθια κατάσταση υποτακτικής μέθης υπάρχω για λίγο, μακρυά από κάθε λογική ή σκέψη σε μια κατάσταση εξευτελισμού και δέους εμενα της αναξιας μπροστα σ Αυτόν, μια ανυπαρξία σαν οντότητα, όταν μετατρέπομαι απλά σε κατι μικρό κι απόλυτα ασήμαντο που απλά σε μια παράδοξη "προσευχή" λατρεύει το "Θεό" του.
     
  10. blindfold

    blindfold Contributor

    με βάση το παραπάνω θα Σ/σας παραθέσω ένα άσχετο τραγουδάκι που ίσως κακόγουστο αλλά μαρέσει που θίγει ένα τέτοιο δυνατό θέμα ...

    [nomedia=""]YouTube - Efstathia - Latrepse me[/nomedia]
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  11. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Να πλύνω τα πόδια του συντρόφου μου (δεν υπακούω σε Αφέντες κτλ εγώ) δε το θεωρώ ούτε εξευτελιστικό ούτε υποτιμητικό. Και μάλλον θα το έκανα ακόμα κι αν ο σύντροφός μου δεν έμπαινε καν στη διαδικασία να σκεφτεί να το κάνει σε μένα. Δε θα ένιωθα ότι υποτάσσομαι, αλλά θα ήταν μια κίνηση φροντίδας και τρυφερότητας προς τον άνθρωπο που σημαίνει για μένα κάτι (σπάνια κάποιος θα σημαίνει για μένα ΚΑΤΙ). Να πιω το νερό μάλλον δε θα το έκανα, μιας και θα είχε μέσα αφρόλουτρα και άλλα τέτοια τοξικά  
     
  12. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    +1 ετσι απλα!οχι υποχρεωση αλλα ευχαριστηση!