Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥΣ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Avel, στις 23 Μαρτίου 2008.

  1. Avel

    Avel Regular Member

    Ίσως φαίνεται αδύνατον; Θα με ενδιέφεραν πολύ οι απόψεις σας πάνω σε αυτό το θέμα.
    Εδώ και χρόνια ψάχνω έναν τρόπο που θα με οδηγούσε στην απόλυτη ευτυχία.
    Είμαι καλός άνθρωπος και με καλή ψυχή. Στα 38 μου χρόνια πλέον ξέρω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρω την ευτυχία αν δεν υπηρετώ πιστά και δεν ταπεινώνομαι – ξεφτιλίζομαι από έναν πραγματικό Αφέντη. Κακά τα ψέματα όμως υπάρχουν και άλλοι τομείς στη ζωή σου που σε κάνουν ευτυχισμένο. Συμβίωση, οικογένεια, παιδιά, αμοιβαία εκτίμηση και κατανόηση.
    Ένας Αφέντης σου προσφέρει τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σου, αλλά πάντα θα αισθάνεσαι ένα κενό.
    Πιστεύεται ότι είναι δυνατόν ένας υποτακτικός και μία υποτακτική μπορούν να δημιουργήσουν μία σχέση με αμοιβαία κατανόηση, εκτίμηση και αλληλοσεβασμό; Να γίνουν αδελφικοί φίλοι, να περνάνε καλά μαζί, να παντρευτούν, να δημιουργήσουν την οικογένεια τους, να γεράσουν μαζί; Φυσικά θα υπηρετούν έναν Αφέντη, ο οποίος και θα είναι ο Κύριος σκοπός της ζωής τους;
    Φαίνεται απίθανο να συμβεί; Περιμένω με αγωνία τα σχόλια Σας/σας. Ευχαριστώ.
     
  2. zinnia

    zinnia Contributor

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ

    Εμένα όλο αυτό το σενάριο μου θυμιζει το "και την πιτα ολόκληρη (παιδια, οικογενεια, εξωθεν καλη μαρτυρία) και τον σκύλο χορτάτο"....

    Συνήθως στη ζωη μας επιλέγουμε το καλυτερο για μας τη δεδομένη στιγμή (και πληρωνουμε και το σχετικο τιμημα πάντα). Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. Παντα κάτι κερδίζουμε και κάτι χάνουμε. Οι στιγμες παντοδυναμιας μας και της αποψης τα θέλω ΟΛΑ και θα τα έχω ΟΛΑ, ειναι λιγο παιδική και όσο πιο εγκαιρα το αντιληφθουμε, τοσο πιο καλα θα ειμαστε με εμας πρωτα και καλυτερα .  
     
  3. zou

    zou

    Απάντηση: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ Α

    Συγγνωμη γιατι δεν καταλαβα... Μοναδικος σκοπος της ζωης σου θα ειναι να υπηρετεις τον κοινο σας Αφεντη ή η οικογενεια σου? Δηλαδη η ανατροφη των παιδιων σας? θα ηθελα να σε παραπεμψω σε ενα νημα και να μου απαντησεις στην ερωτηση, αν θα ηθελες-επετρεπες στον Κυριο σου να επεμβαινει στην διαπαιδαγωγηση των παιδιων σου! Και γενικοτερα κατα ποσο θα δεχοσουν μια -ας μου επιτραπει η εκφραση- εισχωρηση του στα ενδοοικογενιακα σου...

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=10880
     
  4. astrologman

    astrologman Regular Member

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ

    Η απόλυτη ευτυχία -αν υπάρχει- που ψάχνεις, έχει πιστεύω ανάμεσα στις άλλες και ως προυπόθεση να συμφιλιωθείς με τον εαυτό σου και να τον αποδεχτείς κάτι που δεν μπορείς να κάνεις όταν παράλληλα κρύβεσαι κοινωνικώς, γιατί τι άλλο από απόκρυψη είναι η προς τα έξω προβολή ενός κλάσσικου γάμου και η παράλληλη αφοσιωση σου στον αφέντη σου.

    Πέραν αυτού όταν οι αμοιβαίες έλξεις είναι δύσκολο να διατηρηθούν ίδιες μεταξύ δύο ατόμων στην πάροδο του χρόνου -ένα όνειρο που όλοι βέβαια σε μια σχέση το προσπαθούμε αλλά δύσκολα το κατορθώνουμε- πόσο μάλλον πιο δύσκολο ειναι να διατηρηθουν μεταξύ τριών. Πως είσαι σίγουρος οτι η συμβία-σκλάβα θα ενδιαφέρεται ακόμα για τον ίδιο αφέντη ή εσυ για αυτόν ή αυτός για εσένα ή αυτός για εκείνη στην πάροδο του χρόνου...(πάντως αν σου κάτσει παίξε και κάνα lotto)
    Το θέμα των παιδιών σ αυτήν την 3x3 σχέση δεν το θίγω για να μην φθάσουμε στο θέατρο του παραλόγου.

    Αν πράγματι θες να τα γευτείς όλα, αφέντη, οικογένεια, παιδιά, και έχεις το θάρος απέναντι στην κοινωνία και την υπομονή περίμενε την νομιμοποίηση των γάμων των ομοφυλλοφίλων και ίσως και την θεσμοθέτηση της δυνατότητας υιοθεσίας εκ μέρους αυτών των ζευγαριών.
     
    Last edited: 23 Μαρτίου 2008
  5. Emma

    Emma Contributor

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ

    Χμμμ... αν κατάλαβα καλά δηλαδή εσύ θες να έχεις έναν εικονικό γάμο με μια γυναίκα ενώ στην ουσία η (ερωτική/συναισθηματική και bdsm) σχέση σου θα είναι με τον άντρα της "παρέας".

    Σκέφτηκες ποτέ γιατί να θέλει κάποια γυναίκα αυτό το πράγμα; Ζητάς, στην ουσία, μια γυναίκα να ζει ένα ψέμα για δικό σου καθαρά συμφέρον (οικογένεια, παιδιά, κ.τ.λ.). Όλα αυτά, η ίδια αυτή γυναίκα, θα μπορούσε να τα ζήσει/μοιραστεί με κάποιον που θα αγαπάει πραγματικά ως σύντροφο της ζωής της κι όχι ως αδερφάκι/φιλαράκι της. Νομίζω ότι είναι πολύ εγωϊστικό αυτό από μέρους σου και πολύ άδικο για την οποιαδήποτε γυναίκα. Εσύ πώς θα αισθανόσουν, αν δεν ήσουν gay, και κάποια γυναίκα (η οποία ήταν λεσβία) ήθελε να σε παντρευτεί για τους λόγους που εσύ ζητάς τώρα; Θα θυσίαζες, στην ουσία, την ζωή σου αποκλειστικά για να κρατάς "καθαρό το κούτελο" κάποιας;
    Μιας και ζεις στην Αμερική, θα συμφωνήσω με αυτά που είπε ο astrologman στο τέλος του ποστ του (αλλά και στην αρχή, ειδικά εκεί που μιλάει περί του "να αποδεχτείς αυτό που είσαι"). Είναι πιο τίμιο, αν μη τί άλλο.
     
    Last edited: 23 Μαρτίου 2008
  6. Maley

    Maley Contributor

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ

    βαζεις δυσκολα..
     
  7. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ

    μα γιατι τον αποπερνετε τον ανθρωπο ? ... τουλαχιστον εγω καταλαβα οτι ο subman ρωτα αν πιστευτε οτι μπορει να υπαρχει μια γυναικα με την ιδια προοπτικη ..
    Πιστευω οτι φυσικα και μπορει .. αν εκεινη ειναι ατεκνη και ο αντρας Αφεντης δεν θελει ουτε δεσμευση ουτε ποσο μαλλον παιδια , μια τετοια τριγωνικη σχεση θα μπορουσε να εχει καποια βαση ... οπως το βλεπω εγω και οι 3 πλευρες εξυπηρετουντε .
    Αλωστε αυτη η σχεση οπως την περιγραφει , δεν δειχνει πουθενα να αποκλειει την ερωτικη απολαυση για την γυναικα υποτακτικη με τον υποτακτικο συζυγο της εφοσον μιλησε για παιδια ... δεν γινονται με τον κρινο νομιζω ουτε εγραψε πουθενα οτι αυτη θα ειναι η μια και μοναδικη φορα ..
    Αυτο που εγω σταθω ειναι ενα ερωτημα που θα θεσω στον subman ...
    Αν θεωρησω την περιπτωση οτι μια γυναικα θα βρεθει στην θεση αυτη (αναγκη για οικογενεια , με ταυτοχρονη καλυψη της υποτακτικη φυση της , διχως διατεθειμενο Αφεντη για τετοια δεσμευση) .. αυτο θα ειναι για πολλους λογους με κυριοτερο την εξωτερικη της εμφανιση ...
    subman εισαι διατεθειμενος να κανεις μια τετοια σχεση με μια γυναικα που δεν σου αρεσει η εξωτερικη της εμφανιση ? ....
    για να ειναι μοντελο και να κανει κατι τετοιο , το βλεπω δυσκολο   .. και μην μου πεις "καλα δεν μιλαμε για μοντελο .. και μια κανονικη που δεν ειναι μοντελο μου κανει.." .... διοτι δεν μιλαω ουτε για κανονικη .... 
     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ

    Όταν το είδα αυτό αρχικά πίστεψα ότι κατά λάθος μπήκε εδώ, και ίσως να ανήκει στο νήμα με τις τιμωρίες (ή ίσως ένα νέο νήμα που θα πρέπει να ανοίξουμε, τρόποι εκφοβισμού του ατίθασου αντι-κειμένου).

    Μετά το ξανασκέφτηκα το θέμα (ιδίως αφού διάβασα τις απίστευτες βανιλιές που ακολούθησαν) και κατέληξα στα εξής συμπεράσματα:

    Οι πιο πολλοί άνθρωποι σήμερα, στις περισσότερες κοινωνίες (εξαιρείται ίσως εκείνη η φυλή που επιδίδεται σε όργια όταν αντιμετωπίζει το άγχος του αγνώστου και λατρεύει τα παντελόνια - αν και μάλλον ακόμα και αυτοί "εκπολιτίσθηκαν" πλέον και πουλάνε πήλινους φαλλούς του Yeti των Ιμαλαϊων στις ψιψινο-τουρίστριες) έχουν στο νου τους ένα συγκεκριμένο μοντέλο ζωής που βασίζεται σε αυτό που ονομάζουμε nuclear family. Με κάποιες μικρές παραλλαγές, είτε πρόκειται για single-parent family, είτε για ομοφυλοφυλικά ζευγάρια, είτε για ζεύγος Αφέντη - σκλάβας / Αφέντρας - σκλάβου. Όσοι μπιντιεσέμερς διατείνονται ότι δεν προσέγγισαν τον χώρο ψάχνοντας τον μοναδικό, τον Ένα, σύντροφο της ζωής τους, για να κάνουν μία σχέση σύμφωνα με το κλασσικό μοντέλο, δηλαδή τη σχεση δύο ανθρώπων που αισθάνονται ευτυχισμένοι και πλήρεις ερωτικά, συναισθηματικά και πνευματικά, με το επιπρόσθετο twist της ανταλλαγής ελέγχου, απλά ψεύδονται. Οι υπόλοιποι κατοικούν ήδη σε sexual communes.

    Θεωρώ την συγκεκριμένη πρόταση βιώσιμη, εφόσον ο Αφέντης διαγνώσει ότι θα υπάρχει κενό στην ζωή των "υ" αν δεν έχουν ο ένας τον άλλον και μία μορφή οικογένειας. Αν δηλαδή διαγνώσει ότι η δική του ύπαρξη δεν αρκεί για να αισθάνονται ολοκληρωμένα τα "υ". Κατά τον ίδιο τρόπο, θα πρέπει να φροντίσει ώστε τα "υ" να επιδιώξουν την ολοκλήρωση και σε άλλους τομείς της ζωής τους, εργασιακούς (καριέρα), κοινωνικούς (καταξίωση) κλπ.

    Η άποψή μου είναι ότι εξαρτάται από την δική του διάγνωση, όσον αφορά στον βαθμό ολοκλήρωσης που βιώνει το "υ" (τα "υ" στην προκειμένη περίπτωση) μέσα από την σχέση υποταγής στον συγκεκριμένο Αφέντη. Αν διαγνώσει ότι ο ίδιος δεν αρκεί, και απαιτήσει την δημιουργία ενός τέτοιου μοντέλου διαβίωσης είναι: α) γενναιόδωρος και β) γνώστης της ανεπάρκειάς του ως Κ (ouch!)

    Ελπίζω να σε καλύπτει η απάντηση.
     
  9. spectrum

    spectrum Regular Member

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ

    Φυσικα και γινεται..Αν αυτο επιθυμουν και ετσι θα ειναι ευτυχισμενοι ποιος τους εμποδιζει δηλαδη?
    Και μαλιστα ενας Αφεντης εκτος εισαγωγικων θα κανει οτι περναει απο το χερι του για οτι καλυτερο και οσον αφορα τα επαγγελματικα και οικογενειακα τους ζητηματα..θα ειναι διπλα τους στα προβληματα τους και θα εχει παντα στο μυαλο του να ειναι ευτυχισμενοι οι 3 τους απο καθε αποψη...Ολα γινονται οταν υπαρχει βουληση και γινονται σωστες επιλογες των ανθρωπων που ειναι διπλα μας...
     
  10. Avel

    Avel Regular Member

    Απάντηση: Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Τ

    Αγαπητή zinnia.
    Ευχαριστώ για το σχόλιο. Έχεις απόλυτο δίκιο. Η παροιμία αυτή χαρακτηρίζει το όλο σενάριο. Ποια όμως ανθρώπινη ύπαρξη δεν θέλει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο?
    Όλοι τα θέλουμε ΟΛΑ, αν δεν μπορούμε να τα έχουμε συμβιβαζόμαστε. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτε. Ψάχνω λοιπόν να βρω τι θα με κάνει ευτυχισμένο. Στη σκέψη αυτή τα θέλω όλα. Δεν θυσιάζω κάτι. Αν βρω κάποιον Αφέντη τότε θα πρέπει να μπω στο δίλλημα αν θα πρέπει να θυσιάσω κάτι. Τότε το θέμα πάει αλλού. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου.

    Αγαπητή tereza,
    Ξεκινάμε με την προοπτική να υπηρετούμε τον κοινό Αφέντη. Η οικογένεια για μένα υπήρξε πάντα πολύ βασικός θεσμός στη ζωή μου. Τα παιδιά είναι ο κυριότερος σκοπός στη ζωή κάποιου. Εννοείται ότι είναι θεσμοί που οφείλουμε να σεβόμαστε και να υπηρετούμε και να τους βάζουμε πάντα πάνω από οποιοδήποτε "πάθος" μας, "ιδιαιτερότητα" και ότι άλλο.
    Τη συζήτηση σχετικά με το αν θα επέτρεπα στον Κύριο μου να επεμβαίνει στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μου την έχω διαβάσει. Δεν θέλησα να απαντήσω γιατί θεωρώ ότι δεν πρέπει να θίγουμαι τέτοια θέματα. Τα παιδιά είναι παιδιά και τον κύριο λόγο για τη ζωή τους την έχουν οι γονείς τους. Στη διαπαιδαγώγηση τους εμπλέκονται πολλοί, όπως γιαγιάδες, παπούδες, θείοι. Κάποιον τέτοιο ρόλο μπορεί να είχε και ο Κύριος μας. Τον κύριο ρόλο όμως στην διαπαιδαγώγηση τους θα παίζει ο πατέρας και η μητέρα του.
    Όσο για την εισχώρηση του Κυρίου μας στα ενδοοικογενειακά μας αυτή είναι δεδομένη εφόσον ο Κύριος μας θα έχει εισχωρήσει στα ενδοοικογενειακά μας από την αρχή.
    Ελπίζω να σε κάλυψα.

    Αγαπητέ astrologman,
    Βασικά πιστεύω ότι έχω συμφιλιωθεί με τον εαυτό μου. Οι πιο δικοί μου άνθρωποι γνωρίζουν για τις «ιδιαίτερες κλίσεις» μου. Κοινωνικώς όμως «κρύβομαι» όπως άλλωστε και το 90% πιστεύω όλων των ατόμων με τις ιδιαίτερες κλίσεις. Πιστεύω ότι αυτό είναι το σωστό καθόσον η κοινωνία μας δεν δέχεται εύκολα τις «παρεκκλίσεις». Δεν χρειάζεται άλλωστε να γνωρίζουν στην δουλειά μου, ή στον ευρύτερο κοινωνικό μου κύκλο τι κάνω στο κρεβάτι μου.
    Συμφωνώ ότι οι σχέσεις αλλοιώνονται στο χρόνο. Αυτό είναι ένα ρίσκο που το παίρνεις σε όλους τους δεσμούς. Είναι όμως αποδεδειγμένο ότι οι φιλικές σχέσεις είναι οι πιο μακροχρόνιες. Όσο και αν διαφοροποιηθεί η σχέση μας με τον Αφέντη και Κύριο μας, πιστεύω ότι μεταξύ των «υ» θα έχει αναπτυχθεί μία τόσο δυνατή φιλία, αγάπη και εκτίμηση που δεν θα αλλοιωθεί ποτέ. Έχω φιλίες που διαρκούν πάνω από 20 χρόνια. Πολλές φορές στους φίλους μας βρίσκουμε το χαρακτήρα που θα θέλαμε για τον σύντροφό μας. Άλλωστε κάτι που στο φίλο δεν μας ενοχλεί στο σύντροφο θα μας ενοχλούσε.
    Όσο για το γάμο των ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία από αυτά τα ζευγάρια είναι κάτι που θα αργήσει πολύ να αποδεχτεί η ελληνική κοινωνία. Πώς θα αισθάνονται αυτά τα παιδιά που θα παραχθούν από αυτές τις σχέσεις, όταν η κοινωνία δεν τα αποδέχεται? Τα παιδιά που θα δημιουργηθούν από τη σχέση που προτείνω θα είναι προστατευμένα τουλάχιστον από την κοινωνία.
    Ευχαριστώ για την απάντηση σου.

    Αγαπητή Demoness,
    Ευχαριστώ πολύ για την πλευρά του θέματος που θίγεις. Μία straight "υ" γυναίκα, μπορεί να έχει κάποιον Αφέντη ο οποίος να είναι ήδη παντρεμένος. Επίσης πολλοί άντρες βλέπουν κάπως διαφορετικά τη μάνα των παιδιών τους και δεν θα δεχόταν ποτέ μια σκλάβα ως μητέρα των παιδιών τους. Δεν έχεις ακούσει τη θεωρία ότι οι άντρες θέλουν την γκόμενα "που...α" στο κρεβάτι αλλά την μητέρα των παιδιών τους Κυρία? Υπάρχουν όπως βλέπεις πολύ λόγοι που μια γυναίκα θα ήθελε ένα αδελφάκι/φιλαράκι που θα της χαρίσει μια οικογένεια, μια κοινωνική και οικογενειακή ασφάλεια και δεν θα την αναγκάσει να χάσει τον Κύριο της ζωής της. Φυσικά και δεν είναι εύκολο.
    Αν δεν ήμουν gay και κάποια λεσβία ήθελε να με παντρευτεί για τους δικούς της λόγους θα το έκανα όχι μόνο για να κρατάω "καθαρό το κούτελο" της. Θα το έκανα αν είχα και εγώ λόγους για αυτό. Για παράδειγμα μπορεί να ήμουν πολυγαμικός και να ήθελα και οικογένεια. Αν θεωρούσα ότι δεν μπορώ να κάνω σε όλη μου τη ζωή έρωτα με μία μόνο γυναίκα και ήθελα εναλλαγές, μόνο μία λεσβία θα δεχόταν κάτι τέτοιο.
    Πιστεύω ότι όπως στα μαθηματικά έτσι και στη ζωή υπάρχουν ιδανικές λύσεις ακόμα και για τα πιο δύσκολα προβλήματα.
    Όσο για τα σχόλια του Αstrologman έχω ήδη απαντήσει.
    Ευχαριστώ πολύ

    Κύριε,
    Εκτός του ότι μ' αρέσουν τα δύσκολα, αυτά έχουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και μας κάνουν και πιο δυνατούς.
    Τα σέβη μου

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και χαίρομαι που βλέπετε εφικτή την υπόθεση μου.
    Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση της "υ" θα σας απαντήσω ότι είναι το τελευταίο πράγμα που θα με απασχολήσει. Η σχέση η δική μας θα βασίζετε περισσότερο στα αισθήματα και στο χαρακτήρα. Σαν φίλους μας πάντα έχουμε και ανθρώπους που δεν έχουν καλή εξωτερική εμφάνιση.
    Παρεπειπτόντως η δική σας εξωτερική εμφάνιση είναι άψογη.

    Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Με βοηθάνε πολύ! Ελπίζω κιόλας να μπορούσε να βγει κάτι από αυτό.
    Η απάντησεις σας dora_salonica και spectrum με κάλυψαν απολύτα και για αυτό δεν απάντησα.
     
    Last edited: 23 Μαρτίου 2008
  11. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ

    Subman4man μου θύμισες μια προσωπική εμπειρία που βίωσα πριν 2 χρόνια και που ευτυχώς πλέον έχει λήξη και μέσα από όλη αυτή έμαθα πολλά!

    Δυστυχώς δεν νομίζω τα λόγια μου να σου φανούν θετικά.

    Διαβάζοντας αυτά που λες βλέπω έναν άντρα ομοφυλόφιλο που στα 38 χρόνια νιώθει ακόμα καταπίεση και όλο αυτό λόγο τις κοινωνίας μας. Σεβαστό αλλά μη αποδεκτό από εμένα. Θέλοντας να φτάσεις στην απόλυτη ευτυχία υπηρετώντας έναν Αφέντη (πράγμα που νόμιμα δεν είναι αποδεκτό) και κάνοντας μια οικογένεια με μια Υποτακτική η οποία θα σου εξασφαλίσει οικογένεια γιατί έτσι είναι το σωστό στην κοινωνία μας, σκέφτηκες να μπεις στην διαδικασία ενός ψυχοφθόρου γάμου πλάθοντας στο μυαλό σου ότι « Θα έχω τον Αφέντη μου, θα έχω και την νόμιμη γυναίκα που θα μου έχει εξασφαλίσει παιδιά και όλα καλά όλα ωραία θα ζω την απόλυτη ευτυχία και θα είμαστε και οι 3 μια χαρά! Πόσο όμορφο ακούγετε αλλά και πόσο ‘Φανταστικό’

    Λοιπόν να τα πάρουμε ένα ένα.

    Πιστεύεται ότι είναι δυνατόν ένας υποτακτικός και μία υποτακτική μπορούν να δημιουργήσουν μία σχέση με αμοιβαία κατανόηση, εκτίμηση και αλληλοσεβασμό; Να γίνουν αδελφικοί φίλοι, να περνάνε καλά μαζί, να παντρευτούν, να δημιουργήσουν την οικογένεια τους, να γεράσουν μαζί; Φυσικά θα υπηρετούν έναν Αφέντη, ο οποίος και θα είναι ο Κύριος σκοπός της ζωής τους; Φαίνεται απίθανο να συμβεί;

    Μιλάμε για γάμο όποτε η άποψη μου δυστυχώς είναι αρνητική! Σε ταινίες που τα βλέπουμε φαίνονται τόσο όμορφα στην πραγματικότητα όμως πονάνε τόσο πολύ που δυστυχώς αυτές οι καταστάσεις δεν έχουν καλό τέλος. Δεν καταλαβαίνω όμως την ύπαρξη αυτής της γυναίκας (για τα μάτια του κόσμου?) από την στιγμή που είσαι ομοφυλόφιλος και θες να ζήσεις την ευτυχία με τον Αφέντη σου.

    Υπήρξαν ζευγάρια που μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία και το αποτέλεσμα ήταν να φτάσουν στα δικαστήρια για να βγάλουν άκρη ποιος η ποια θα πάρει την επιμέλεια των παιδιών.
    Η Demonnes σου έδωσε ένα λογικό παράδειγμα και μια αντίστοιχη ερώτηση όπου στην απάντηση σου, πάνω σε αυτό είπα «κρίμα» Ας δούμε τα πράγματα λίγο σοβαρά.

    Ποια γυναίκα θα έμπαινε σε αυτή τη ψυχοφθόρα διαδικασία? Νομίζω καμία! Όταν μπαίνουν συναισθήματα στη μέση τα πράγματα αρχίζουν και περιπλέκονται και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια γυναίκα-μάνα με παιδί.
    Αυτό το παιδί από την άλλη θα μεγαλώσει σε μια οικογένεια με 3 ανθρώπους, μάνα-πατέρα και φίλο πατέρα!
    Θα ήθελα πολύ να ακούσω πως έχεις σκεφτεί την ζωή αυτού του παιδιού σε συνθήκες που περιγράφεις.

    Προφανώς κατάλαβες ότι κατά την ταπεινή μου άποψη είναι απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο και είμαι αρνητική στο να ψάχνουμε να βρούμε κάλυψη μέσο άλλου προσώπου για να είμαστε εμείς οκ. Είναι η πρώτη φορά που δεν έχω να πω ούτε ένα θετικό..

    Η γνώμη μου είναι αφού θέλεις να γευτείς την απόλυτη ευτυχία με τον Αφέντη σου, να έχεις και οικογένεια.. ένα ticket για Ολλανδία είναι ότι πρέπει. Εκεί επιτρέπετε η υιοθεσία τέκνου και η κοινωνία όπως ήδη θα ξέρεις είναι ανοιχτή σε αυτά τα θέματα.

    (Από προσωπική εμπειρία που υπήρξα και με άντρα και με γυναίκα πιο πολύ για τα μάτια του κόσμου, έχω να σου πω ότι ουδείς μπορεί να καταπατήσει τα συναισθήματα του.. κάποια στιγμή βγαίνουν προς τα έξω και φλέγετε σαν ηφαίστειο. Από την μία έχεις κοροϊδέψει τον ίδιο σου τον εαυτό και από την άλλη έχεις πληγώσει κάποιον που δεν το άξιζε για τον α,β λόγο. Τι έμαθα από όλο αυτό? Επειδή σήμερα είμαστε και αύριο δεν είμαστε, θα ζήσω όπως ΘΕΛΩ εγώ και όχι όπως ΘΕΛΟΥΝ οι άλλοι. Μην αφήνεις να σε καταδιώκει το τι θα πουν οι άλλοι.. Δώσε αξία στην ζωή σου. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο αλλά θα είναι άδικο κάποια στιγμή να φτάσεις σε μια ηλικία θανάτου και να φύγεις με παράπονο ότι « Δεν πρόλαβες να ζήσεις όπως ήθελες αλλά απλά επιβίωνες»


    Απόλυτη ευτυχία είναι να τα έχεις βρει με τον εαυτός σου!
     
  12. Avel

    Avel Regular Member

    Απάντηση: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ Α

    Αγαπητή Lady_in_Black,
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου. Είναι μια άλλη θεώρηση του πράγματος και όλες οι απόψεις σεβαστές.
    Εγώ στην υπόθεση μου δεν μίλησα για κάλυψη. Δεν μίλησα για λευκό γάμο χωρίς αισθήματα. Αντίθετα μίλησα για βαθιά αισθήματα μεταξύ των "υ", δυνατά και πραγματικά. Έχω φίλες με παιδιά που ξέρουν για μένα, δεν τα πάνε καλά με το γάμο τους και μεταξύ αστείου και σοβαρού μου είπαν: "άμα τον χωρίσω το μαλάκα, θα μεγαλώσουμε μαζί τα παιδιά?". Ίσως σου φαίνεται τελείως "κουφό". Κοίτα όμως και τι γίνεται στα straight ζευγάρια. Υπάρχουν ζευγάρια που μετά από ορισμένα χρόνια γάμου και δυο τρια παιδιά δεν έχουν σχεδόν καθόλου σεξουαλική επαφή. Ο γάμος όμως υπάρχει και η αγάπη υπάρχει. Νομίζω ότι αυτό το γνωρίζουμε όλοι.
    Όσο για το θέμα το πως θα μεγαλώσει το παιδί που λες νομίζω ότι το έχω ήδη απαντήσει. Έξω από όλα αυτά. Προστατευμένο από κάτι που δεν δέχετε η κοινωνία.
    Λες ότι είχες κι εσύ σχέση με άντρα μόνο για τα μάτια του κόσμου. Η διαφορά όμως είναι ότι η σχέση σας είναι για τα μάτια του κόσμου. Εγώ δεν το θέλω για αυτό. Το θέλω για μένα. Για να μην γεράσω μόνος, για να έχω έναν άνθρωπο να με αγαπά και να με νοιάζετε.
    Πιστεύω ότι σπάνια κάποιος gay δεν γερνάει μόνος. Αυτό δεν αντέχετε ξέρεις.
    Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι.