Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 8 Μαϊου 2008.

  1. Syrah

    Syrah Contributor

    "Ο Έρωτας; Πως αλλιώς να ονοματίσουμε την ορμή που, ως ματιάσει την ύλη, γοητεύεται και θέλει να τυπώσει απάνω της την όψη της; Αντικρίζει το σώμα και θέλει να το περάσει, να σμίξει με την άλλη κρυμμένη στο σώμα τούτο ερωτική κραυγή, να γενούν ένα, να χαθούν, να γίνουν αθάνατες μέσα στο γιο."

    Ασκητική - Νίκος Καζαντζάκης, 1927
     
  2. latexduck

    latexduck Contributor

    Ο έρωτας για μένα είναι μια αύρα που σε περιβάλει και περιορίζει κάτι τι δυσάρεστο να σε πλησιάσει για αυτό και όταν χάνετε γίνεσαι τόσο ευάλωτος...
     
  3. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

    Η ενθουσιώδης ανταπόδωση της δωρεάς που λαμβάνεις από ένα σαρκικώς ελκυστικό πρόσωπο διατεθειμένο να πιστέψει ένα μικρό έστω μέρος όσων πιστεύεις ο ίδιος για τον εαυτό σου.
     
  4. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

    Δάκρυσα
     
  5. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

    Γιατί, ευσυγκίνητε;
    Θες να κλάψουμε μαζί;
     
  6. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    «Αναρωτιέμαι γιατί όλοι μιλάνε για τη χαρά της αγάπης, ενώ η αγάπη δεν είναι μόνο χαρά. Είναι συντριβή, βάλσαμο, τρέλα. Είναι να δίνεις και να παίρνεις τα πάντα. Κι ύστερα, πάλι να τα χάνεις. Είναι τα μάτια εκείνα που σε βλέπουν όπως ίσως δεν είσαι, αλλά όπως σίγουρα μπορείς να γίνεις. Η αγάπη είναι πληγή και γιατρειά. Είναι πέρα από τη συμπόνια και πάνω από το νόμο»[FLORIDA SCOTT-MAXWELL]

    "Αυτό που οι περισσότεροι ονομάζουν αγάπη, δεν είναι παρά αυτό που νιώθουν οι ερωτευμένοι. Δεν είναι κάτι που διάλεξαν ή κανόνισαν να τους συμβεί, όμως ήρθε, και φυσικά ήταν καλοδεχούμενο. Όμως όπως ήρθε, είναι σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα, απότομα ή μη, θα εξασθενίσει, θα φθαρεί και θα χαθεί. Η πραγματική αγάπη όμως είναι αυτό που συμβαίνει ανάμεσα σε φίλους. Επειδή η θυσία για τον φίλο δεν γίνεται τυχαία, επειδή δεν είναι αποτέλεσμα ψυχοσωματικών διεργασιών αλλά αποτέλεσμα ελεύθερης θέλησης και αυταπάρνησης, είναι πανίσχυρη και άφθαρτη στο χρόνο. Ό,τι είναι αληθινό κρατάει για πάντα. Και το μόνο αληθινό που υπάρχει σ'αυτόν τον κόσμο και δεν είναι απ' αυτόν τον κόσμο είναι η αγάπη"
     
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    Ανύπαρκτος.
     
  8. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Re: Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

    .... ονειρο ....  
     
  9. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

    Κάθε 'σοροπιαστή' περιγραφή του Έρωτα αποτελεί αποφασιστικό βήμα στην πορεία της ανθρωπότητας προς την ανακάλυψη του τελικού εμβολίου ενάντια στο κρυολόγημα.
     
  10. female

    female Contributor



    Μονόδρομος.



    (Μετά το απόσπασμα που παρέθεσες, τι να προσθέσει κανείς; )


     
  11. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

    εγω πεινω βοτκα , εσυ ?  
     
  12. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

    Sory παιδια σε λαθος φορουμ βρεθηκα.....,νομιζα οτι ημουν στο bdsm φορουμ, συνε...χ(υ)στε... ερωτευμενακια μου...συνεχιστε......

    Ερωτας ειναι η ηδονη που βλεπεις στα δακρυσμενα ματια της οταν την πονας και την κανεις να νιωθει ενα ερωτικο αντικειμενο σου, μια τιποτενια πουτανα σου οταν μπαινεις μεσα της...., Ερωτας ειναι οταν βλεπει στα ματια Σου την ηδονη που παιρνεις απο αυτην βγαζοντας τον Σαδισμο Σου μεσα απο τον μαζοχισμο της και την υποταγη της.

    Αντε αρκετα ειπα σε ενα φορουμ ερωτευμενων βανιλλα..., τα υπολοιπα θα τα πω οταν μπω στο bdsm φορουμ......γιατι εκανα λαθος και μπηκα στο δικο σας....βανιλλα ε βανιλλα.....