Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΑΦΕΝΤΡΑ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος frendy, στις 6 Ιουλίου 2008.

  1. frendy

    frendy Regular Member

    Εχει πάει κανείς από εσάς Ταυλάνδη και να συναντήσει Αφέντρα?
     
  2. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    παντα ηθελα να κανω ενα "αμαρτωλο" ερωτικο ταξιδι στην Ταυλανδη ... αλλα απο οτι μου ειπαν υπαρχουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ που αγοραζει το χρημα .. γιατι να μην υπαρχουν λοιπον και Αφεντρες ....
     
  3. ddragon

    ddragon Regular Member

    Τώρα αυτό είναι καλό; Απλά να αγοράζεις;
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΑΦΕΝΤΡΑ

    Tαυλανδη χωρα του μασαζ και των λεπτοκαμομενων γυναικων, (πιο ευκολο ειναι να κερδισεις το τζοκερ.... παρα να βρεις χοντρη γυναικα εκει), γυναικες που απο την φυση και την παραδοση τους ειναι φτιαγμενες για να κανουν τον Αντρα να περναει καλά, αλλα δεν εχουν καμια σχεση ουτε ξερουν τι εστι bdsm, γυναικες χωρις ηλικια, ολες φαινονται απο 15-25 ετων εστω και αν ειναι 45, εαν τις κερασεις ενα παγωτο και τους πεις οτι τις αγαπας ειναι ικανες να ειναι 24 ωρες το 24ωρο μαζι σου και να φροντιζουν για τα παντα για να περνας εσυ καλα, με χιλια μπατ (εθνικο τους νομισμα 20 ευρω δηλαδη) στην Ταυλανδη τρως αστακο, πινεις ποτο στην ταρατσα του 90ου οροφου του ουρανοξυστη ακουγοντας Τυλανδεζικη μουσικη που σε ταξιδευει απο σουπερ Ταυλανδες που παιζουν αρπα,παιρνεις και 2-3 Ταυλανδεζες στο δωματιο σου στο ξενοδοχιο, (φιλοδωρησε ομως τον σεκιουριτα με δυο μπατ για να τις βαλεις απο την πορτα κινδυνου, γιατι αν τις περασεις απο την ρεσεψιον θα σου ζητησει 1000 μπατ για την καθε μια ο ρεσεψιονιστ για να κοιμηθουν ενα βραδυ στο δωματιο σου), και το πρωι μετα τα οργια της νυχτας...., βαλτες να σου κανουν δυο ωρες πραγματικο μασαζ, ειναι σπεσιαλιστες στο πραγματικο μασαζ εκει ολες οι γυναικες, εκει το μασαζ ειναι πατροπαραδοτη τεχνη απο αρχαιοτατων χρονων, μετα πηγαινε στο μπαρ της πισινας και πιες ενα "κοκονατ" (παγωμενο χυμο καρυδας, ειναι ολα τα λεφτα μετα τα πλασματα.. ) ενω διπλα σου θα σου τριβοντε τα τρια θεσπεσια πλασματα που ειχες το βραδυ στο δωματιο σου λεγοντας σου "απουν χα" (ευχαριστω πολυ) αν τις κερασεις και αυτες κοκονατ...... 

    Οσο για την ερωτηση σου φιλε αν εχει αφεντρες στην Ταυλανδη, καλυτερα να σου πω το αλλο με τον τοτο.....αδικα θα πας δεν εχει ουτε με σφαιρες.....,δεν πιστευω να μπορουν να γινουν αυτα τα σουπερ θεσπεσια θηλυκα πλασματα αφεντρες ακομα και αν τις πληρωσεις, αν ομως θελεις να περασεις σαν πασας με τα χαρεμια του σου το συνιστω να πας ανεπιφυλακτα, ειχα παει το 2006 ενα μηνα και περασα φανταστικα.
     
    Last edited: 7 Ιουλίου 2008
  5. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Λοιπον απαντω και εγω που τα ξερω ολα πια!
    Στην Ταυλανδη υποθετω πως σιγουρα θα υπαρχουν Αφεντρες μονο που θα ειναι επι πληρωμη.
    Και αυτο διοτι, στις εξωτικες αυτες χωρες της Απω Ανατολης η γυναικα ειναι ομορφη μεχρι τα 25 χρονια της.
    Απο εκει και πανω θεωρειται γερασμενη.
    Ειναι καθαρα θεμα ρατσας.
    Η Ταυλανδη ειναι μια χωρα που ολα επιτρεπονται αλλα και ολα απαγορευονται.
    Πολλοι την φανταζονται σαν την Ολλανδια της Νοτιοανατολικης Ασιας ομως ουδεμια σχεση υπαρχει μεταξυ της αντικειμενικα αυτης εξωτικης και σιγουρα πανεμορφης χωρας και της Ολλανδιας οπου η ελευθερια αγγιζει τα ορια της ασυδοσιας.
     
  6. FZTASH

    FZTASH Regular Member

    Λοιπόν έχω πάει Ταυλάνδη και έχω κάνει μια συνεδρία 3 ωρών στο s/m σπίτι της Mistress Midori στην Μπανκόγκ. Συμμετείχε η ίδια και η Mistress Ohm, και ήταν πραγματικά πολύ καλά. Η Midori εχει ένα πολύ sexy στυλ στον τρόπο που επιβάλλεται, και ήταν γενικά και οι δύο τρομερά αισθησιακές και γνώριζαν καλά τι έκαναν. Μπορείτε να μπείτε στο site και να δείτε λεπτομέρειες και εικόνες.
    Πάντως στην Ταυλάνδη θέλει λίγο προσοχή γιατί αρκετές κοπέλες λένε ότι είναι Dommes αλλά στην πραγματικότητα δεν ξέρουν ούτε να πιάσουν το μαστίγιο, απλά το κάνουν για να διαφοροποιηθούν λίγο και να προσελκύσουν κόσμο, κυρίως επειδή λόγω του τεραστίου αριθμού κοριτσιών που προσφέρουν έρωτα με κάποια λίγα χρήματα υπάρχει τράστιος ανταγωνισμός.
     
  7. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΑΦΕΝΤΡΑ

    προσοχη στις αρρωστιες και ειδικα στο AIDS...
     
  8. blindfold

    blindfold Contributor

    περί Ασιάτων σαδίστριων ,θα έλεγα αφιερωμένο στην Syrah μχραμχραχμρχμαρμαχραμχραχρμαχμρ[nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Re: Απάντηση: ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΑΦΕΝΤΡΑ

    Δεν υπαρχει aids. Τα ειπαμε αυτα. Απατη ειναι. Αλλες αρρωστιες πρεπει να προσεχουμε κι αν σου πουν οτι εχεις Aids καποια στιγμη τοτε ειναι που πρεπει να προσεξεις περισσοτερο τι θα κανεις απο κει και περα.
     
  10. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΑΦΕΝΤΡΑ


    Πολυ καλα, τοτε εσυ να μην προσεχεις.
    Οταν ομως αρχισεις να κυκλοφορεις εμπριμέ ελα να μου το πεις.  
     
  11. extreme32

    extreme32 Regular Member

    ειπα εγω να μην προσεχει κανεις? Ειπα οτι το Aids ειναι απατη. Κι αν σου βγει θετικο το τεστ τοτε πρεπει πολυ να προσεξεις τι θα κανεις.
     
  12. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΑΦΕΝΤΡΑ

    Προσοχη στα φαγητα τους.... μπορει να φατε ακριδες με ριζι, τερμιτες, κ.λ.π. και προπαντων μακρια απο τα καροτσακια τους (Ταυλανδεζικες καντινες) φαγητο μονο απο τα ξενοδοχεια και τις ψαροταβενες.
    Αν πατε παντος Ταυλανδη παρτε το αεροπλανο και πεταχτητε μεχρι το πουκετ (μια ωρα πτηση) ειναι ομως απιστευτα ομορφο μερος, τα τουκ τουκ εκει (τρικυκλα ταξι) με 100 μπατ για ολη την ημερα (2 ευρω τοσα πολλα) θα σας πανε παντου.