Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φιλικα Βασανιστηρια 3

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος darknight, στις 13 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. darknight

    darknight Regular Member

    ευχαριστω πολυ κατ αρχην για τις αναγνωσεις των θεματων, ελπιζω οι εμπειριες που μοιραζομαι μαζι σας να σας ειναι ευχαριστες και ισως επιμορφωτικες. πολλες φορες διαλλογιζομαστε ισως καπως πιο τολμηρα, αν στεναχωρησα ειτε προσεβαλλα καποιον σε προηγουμενες δημοσιευσεις μου σας ζητω πραγματικα συγγνωμη.

    θα σας γραψω , σε δοσεις οπως καθε αλλη φορα, το τελευταιο μερος της ιστοριας μου..

    καλη αναγνωση..

    απο το εντονο σαββατοκυριακο με τον Μιχαλη ειχαν περασει αρκετες εβδομαδες περασε κι εξεταστικη. πλεον ειχα γινει αρκετα υποτακτικος και ο πονος ειχε μειωθει, σεξουαλικη επαφη καμια απο το σκ του Μιχαλη. η αληθεια ειναι οτι πιστευα οτι τους ειχα απογοητευσει και δεν ηθελαν αλλο αυτο που περνουσαμε. δεν τους παρεξηγουσα, εγω τους εμπλεξα σε αυτο.


    ηαπο το εντονο σαββατοκυριακο με τον Μιχαλη ειχαν περασει αρκετες εβδομαδες περασε κι εξεταστικη. πλεον ειχα γινει αρκετα υποτακτικος και ο πονος ειχε μειωθει, σεξουαλικη επαφη καμια απο το σκ του Μιχαλη. η αληθεια ειναι οτι πιστευα οτι τους ειχα απογοητευσει και δεν ηθελαν αλλο αυτο που περνουσαμε. δεν τους παρεξηγουσα, εγω τους εμπλεξα σε αυτο.


    ηταν αλλο ενα πρωινο τεταρτης, η εξεταστικη ειχε τελειωσει και εγω ημουν γυμνος στο σπιτι και καθαριζα τα πατωματα. εκεινοι ειχαν παει για καφε. ακουσα την πορτα να ανοιγει ηταν ο γιωργος μονος του.

    '' μικρε, ελα στο σαλονι μαζι μου, στα γονατα'' διεταξε.

    ετρεξα και σταθηκα γονατιστος διπλα του..

    ''θα σου πω μερικα πραγματα αλλα δεν θελω να βγαλεις αχνα, το καταλαβες?''

    κουνησα το κεφαλι μου, μου χαμογελασε..

    ''ειμαι Μαστερ Τοπ πολλα χρονια τωρα''

    γουρλωσα τα ματια μου

    '' η αληθεια ειναι οτι σε ενα μιτινγκ παλαιοτερα ειχαμε παει και οι δυο, μολις σε ειδα απο μακρυα εφυγα''

    αναψε ενα τσιγγαρο κι εβγαλε τον καπνο απο μεσα του

    '' εμαθα για εσενα και μετα ειδα και τον υπολογιστη σου, η αληθεια ειναι οτι ηθελα να σε αρπαξω απο το μαλλι πολλες φορες και να σε μαστιγωσω αλλα κρατιομουν. ο Μιχαλης ειναι επισης Αφεντης και οπως εχεις καταλαβει πολυ σκληρος. ''

    πηρε αλλη μια ρουφηξια απο το τσιγγαρο του

    '' μιλησα στα παιδια και τους επεισα να σε κανουμε δουλο μας, στην αρχη ηταν δυσκολοι οταν σε φεραμε στο σημειο να το ζητησεις απο μονος σου, καυλωσανε πραγματικα''

    παρατηρησα οτι αρχισε να φουσκωνει το παντελονι του

    '' τοσο καιρο, σκλαβο εχω και τελικα σκλαβο δεν εχω, αποφασισα να σε εκπαιδευσω προσωπικα αρχιζοντας απο σημερα'' το ειπε αυτο και ενα γερο χαστουκι αστραψε στο προσωπο μου. ανοιξε την τσαντα του τοση ωρα δεν την ειχα παρατηρησει. πηρε ενα μπολ γκανγ περιεργο με λουρια σαν του αλογου με φιμωσε.

    '' στο τελος της εκπαιδευσης σου θα εχεις γινει μια πραγματικη τσουλα''

    εβγαλε τα ρουχα του και το σμιλευμενο του κορμι φανηκε μπροστα μου ηταν καυλωμενος.

    μου εβαλε το κολλαρο μου και με εδεσε στον τοιχο περιτεχνα. τον κρικο απο το κολλαρο τον εδεσε στον κρικο του τοιχου. τα χερια δεμενα με χειροπεδες και η αλυσιδα τους περασμενη στον πιο ψηλο κρικο του τοιχου. τεντωσε τα ποδια μου προς τα πισω τα εδεσε με αλυσιδα, τα ενωσε και εσπρωξε το ξυλινο τραπεζι εκει δενοντας τα ποδια μου εκει. με τεντωσε, ηταν εξαιρετικα αβολα. πηρε το τε ιλ γου ιπ. χτυπουσε απο πανω μεχρι κατω αλυπητα. μουγκριζα μεσα απο το φιμωτρο μου ποναγα υπερβολικα, εκεινος συνεχιζε , δεν αργησα να κλαψω τα δακρυα μου κυλουσαν και ο αφεντης μου ξεσπουσε πανω μου ενιωσα οτι κουραζοταν τον ακουγα, παρ ολα αυτα με εδερνε , με χτυπαγε σαν χταποδι, εκλαιγα και χτυπιομουν εκεινος εφερνε το μαστιγιο απο πισω στην πλατη του κατω με ολη τη δυναμη, με εδερνε μονο με την ακρη του μαστιγιου. μου εβγαλε το φιμωτρο ειχα ξεσπασει σε λυγμους.

    '''αααααααααχ.......ευχαριστω αφεντη'''

    σε καθε χτυπημα τον ευχαριστουσα, μεχρι που δεν αντεξα ξεσπασα σε λυγμους, δεν σταματουσε συνεχιζε να με χτυπαει.. ξαφνικα σταματησε

    '' παω να κανω ενα μπανακι, παρε μερικες ανασες μολις αρχισαμε..''

    ακουσα τον αφεντη μου να βγαινει απο το μπανιο σκεφτηκα οτι θα επιστρεψει σε μενα να τον στεγνωσω. αργουσε ομως προσπαθουσα να βολευτω αλλα ηταν τοσο περιεργη η θεση μου και πονουσα, με ειχε χτυπησει σε ολο το κορμι ακομη και στις πατουσες μου. ολα αυτα που μου ειπε δεν τα σκεφτομουν καθολου απλα τον περιμενα, πλεον οτι μου ελεγαν το κρατουσα μεσα μου το αφηνα ασχολιαστο και μαθαινα να ζω με αυτο.

    ηρθε μετα απο λιγο. ηταν δεμενος με δερματινα. δερματινο παντελονι κολλητο, δερματινα μαυρα αρβυλα και απο πανω τιποτα εκτος απο μαυρα δερματινα γαντια κι ενα αλλο μαστιγιο μακρυ με πολλες χοντρες ουρες , καυλωσα στην οψη του, ηταν βγαλμενος απο την φαντασια μου.

    ο βαρυς βουρδουλας δεν αργησε να προσγειωθει στο πληγωμενο μου κορμι. το φιμωτρο αφαιρεθηκε
    '' θελω να ακουω τα βογγητα σου''

    και χτυπαγε πιο δυνατα.

    κραυγες πονους εβγαζα
    ''' οοο...αφεντη μου'' μετα απο καμια δεκαρια χτυπηματα τον αναφωνησα.

    σταματησε με αρπαξε απο το μαλλι

    πονουσα και ειχα ανοιχτο το στομα μου, εφτυσε δυο φορες μεσα μου. ενιωσα τοσο χυδαια ταπεινωμενος

    ''ρε μαλακα δεν σου ειπα μονο βογγητα, απο εδω και περα θα κανεις ακριβως οτι λεμε και οταν οχι θα τιμωρεισαι ανελεητα, τι νομιζες απλα θα σου εριχνα ενα γαμησι γερο και τελειωσαμε παλιοπουσταρα?''

    μου ξαναφορεσε το φιμωτρο, αφησε το μαστιγιο και πηρε μια βεργα, ξυλινη παρα πολυ λεπτη. την εφερε με δυναμη στον κωλο. βογγουσα μεσα απο το φιμωτρο ενω η βεργα εκανε την δουλεια της. ο κωλος μου πονουσε απιστευτα χτυπηματα ξανα και ξανα με κραταγε απο τα μαλλια και με βεργιζε ασταματητα. μου εβγαλε το φιμωτρο αφησε τη βεργα και πηρε το μαστιγιο με μαστιγωνε στη πλατη, τα βογγητα μου γεμιζαν τον χωρο. πονος πολυς και σε ολο μου το κορμι, τωρα εδερνε τον δαρμενο μου κωλο.

    ''μαθαινεις γρηγορα δουλε'' συνεχισε.. με εβγαλε απο τον κρικο στο τοιχο και τα χερια μου, τα εβαλε πισω απο την πλατη με εβαλε στα γονατα το κεφαλι το ακουμπαγα κατω τωρα το μαστιγιο με χτυπουσε στη πλατη, καθετα αναμεσα στα φτερα μου, εκλαιγα και βογγαγα σε καθε χτυπημα..30 γερα χτυπηματα με ελυσε. τα ποδια και τα χερια μου λυτα, πονουσα, απιστευτα πολυ. κaθησε στη πολυθρονα του αναπαυτηκα, πηρε ενα παντλ και με καλεσε κοντα του΄.
    ''ελα να μου γυαλισεις τα αρβυλα''
     
    Last edited: 13 Σεπτεμβρίου 2008
  2. darknight

    darknight Regular Member

    τον πλησιασα αργα σερνοντας το κορμι μου στο πατωμα τα ματια μου ειχαν καρφωθει στο μαυρο ξυλινο παντλ του με τις 8 τρυπες. το κραταγε αναμεσα στα χερια του, τοσο απειλητικα, ετοιμαζομουν για ενα γερο σπανκινγ.

    αρχισα να γλυφω τα αρβυλα του , η αισθηση του δερματος και πιο πολυ η μυρωδια του δερματος και η γευση του με ειχαν καυλωσει

    ''επειδη εχεις καυλωσει χωρις αδεια, θα σου κανω σπανκινγ. τωρα γλειψε της πατουσες των αρβυλων , πουτανακι''
    εφγλυφα τις πατουσες προς εκπληξη μου ηταν πεντακαθαρες , τριβομουν στο πατωμα, μακαρι να μου εδινε αδεια να χυσω. ειχα να χυσω τρεις εβδομαδες. με την εντολη του ανεβηκα στα ποδια του. το παντλ αρχισε να με χτυπα, ο πονος ηταν μεγαλος εξαιτιας του προηγουμενου μαστιγωματος, επιτηδες κατεληγαν ολα τα χτυπηματα στα δαρμενα σημεια απο τη βιτσα. δεν αργησε να με κανει να κλαψω, βογγαγα μονο αυτη τη φορα το απολαμβανε. μου εκανε σπανκινγ για μιση ωρα, πραγματικα δεν σταματησε στιγμη.

    '' το κωλαρακι σου εχει παρει ενα απιστευτο χρωμα..φερε μου την βιτσα''

    ετρεξα κι εφερα τη βιτσα στον αφεντη μου. γονατισα μπροστα του το βλεμμα μου ελεγε οχι κι αλλο το κορμι μου το ιδιο, ο αφεντης μου ειχε πολυ διαφορετικη γνωμη.

    ''χαιρομαι που ξεκαυλωσες, θα τιμωρηθεις με 100 γερα χτυπηματα στον κωλο με την βιτσα''

    τρομαξα , εσκυψα το κεφαλι μου δεν θα αντεχα κι αλλο

    ''τωρα πηγαινε στη γωνια , ορθιος και ακιντος να ξεκουραστεις και να αναλογιστεις γιατι? σε βοηθαω, γιατι τριφτηκες στο πατωμα χωρις αδεια. η τιμωρια θα λαβει μερος σε 2 ωρες παρουσια ολων των αφεντων σου''

    με αρπαξε απο το μαλλι και με εφτυσε πηγα στη γωνια αφου πρωτα με εδεσε..
     
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Φιλικα Βασανιστηρια 3

    Εγώ πάντως αν μου την έπεφτε κανένας φίλος για σκλάβος,το πολύ πολύ να τον έβαζα να μου πατήσει λίγο τα "πουκάμισα"..Ξέρω ΄γω...δε θα μου πήγαινε..πλάκα κάνω αγόρι..

    Αναμένω τη συνέχεια  
     
  4. darknight

    darknight Regular Member

    8α την εχετε συντομα Κυριε, ευτυχως που δεν ειμαι φιλος σας γιατι θα ηθελα να σας προσφερω πολλα παραπανω απο ενα σιδερωμα..

    περασαν δυο ωρες μεχρι να ακουσω το κλειδι να γυριζει. δυο ωρες να στεκομαι ακινητος μπροστα στον αφεντη που με πειραζε και γελαγε μαζι μου.. αυτα τα παιχνιδια μυαλου που μου κανει, ακομα και τη φωνη του που ακουω τρεμω..

    ηρθαν ολοι με ειδαν , ακουστηκαν διαφορα σχολια, ολοι θαυμαζαν την καταπληκτικη δουλεια που ειχε γινει στο σωμα μου, εχει μελανιασει ολος και δεν εχει ματωσει ηταν το σουμαρισμα των λογων τους και γελια πολλα γελια.

    '' Μιχαλακη Παναγιωτη δεστε τον στον παγκο'' διεταξε ο αφεντης

    με βουτηξανε και με εβαλαν στον παγκο τα ποδια μου κατω στο πατωμα δεμενα με τεντωμενη αλυσιδα μεταξυ τους και στον παγγκο, το σωμα μου σε σχημα Γ τα χερια μου δεμενα προς τα κατω στον παγκο τα λουρια δεμενα στο τερμα στη πλατη μου. τα χαστουκια απο τον Πανο αμετρητα.

    '' αρκετα'' ειπε ο γιωργος

    πηρε τη βιτσα του

    '' ο σκλαβος θα τιμωρηθει με 100 χτυπηματα στο κωλο, χωρις ελεος, αν κουνηθει το χτυπημα δεν μετραει, αν αστοχησω το χτυπημα δεν μετραει, αν πει εστω και μια λεξη εκτος απο βογγητα 8α προστιθενται 100 χτυπηματα για καθε λεξη. σκλαβε εχεις δικαιωμα να μιλησεις πριν αρχισει η βελτιωση σου'' ο γιωργος με την ερωτικη βαθεια φωνη του μιλησε.

    '' κυριε σας ευχαριστω που με εκπαιδευεται'' ειπα οσο πιο υποτακτικα μπορουσα.

    ηρθε απο πισω μου χραατς αρχισε να με δερνει ουρλιαζα απο πονο σε καθε χτυπημα εκλαιγα εσκουζα ουρλιαζα, νομιζα οτι θα μεινω δεν το καταλαβα εφθασε στα 30 χτυπηματα. ζητησε καινουρια βιτσα αυτη ηταν πολυ ματωμενη. εκλαιγα ενω ο παναγιωτης ειχε ερθει μπροστα μου και με χαστουκιζε η με χαιδευε για να ηρεμησω. τα υολοιπα 70 χτυπηματα μου φανηκαν αιωνας με εσκισε με σαπισε με ματωσε.

    ''φορεστε του το φιμωτρο'' διεταξε ο γιωργος. με φιμωσαν ενω δεν μπορουσα να ελεγξω τα δακρυα μου και τον πονο.

    ''θελει καποιος να τον τιμωρησει περαιτερω?'' ρωτησε

    ολοι ειχαν σαστισει στη τιμωρια μου.. δεν μιλησαν

    ''ωραια, ας παμε εξω για φαγητο εμεις θα τον λυσουμε το βραδυ''

    εφυγαν.. ενδ οφ παρτ 1
     
    Last edited: 13 Σεπτεμβρίου 2008
  5. cloud

    cloud New Member

    sorry... αλλά μετά από τόσο ξύλο τι άλλο θα σου κάνει; δεν φοβάσαι μην πάθεις κάτι; κι αν χρειαστεί να πας στο νοσοκομείο; τι θα πείς ; συγχωρέστε μου την αφέλεια (ίσως)..  
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Και λίγα του κάνανε. Άντρες, τί περιμένεις; Ευαισθησίες...
     
  7. cider

    cider Kitchen master

    Τώρα αν σας πω ότι το μεσημέρι σκεφτόμουν να ποστάρω στο νήμα "Τι Σκέφτεσαι τώρα;" ότι μου έχουν λείψει τα φιλικά βασανιστήρια, θα με πιστέψετε; Ε, φυσικά και δεν θα με πιστέψετε... Με το δίκιο σας.
     
  8. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor


    Εσεις.. σας πιστεύετε?  ​
     
  9. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Φιλικα Βασανιστηρια 3

    Γιά το καλό σου, δεν σε πιστεύουμε...

    Αλλά πάλι, εγώ που ξέρω τα γούστα σου στα αναγνώσματα, πρόσεξε, γιατί μπορεί και να σε πιστέψω...
     
  10. cider

    cider Kitchen master

    Τι να σας πω τώρα, βρε παιδιά; Με αυτό τον μαυρηνύχτα έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για πολλά πράγματα.
     
  11. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Εγώ πάλι κατακαύλωσα σήμερα που τα διάβασα. Να σας πω τί πήγα και έκανα μετά; Να σας πω;

    Δεν σας λέω. 
     
  12. shoelicker

    shoelicker New Member

    Σε παρακαλούμε γονατιστοι, πές μας...!