Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γράφω Ιστορίες GAY BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dats, στις 3 Φεβρουαρίου 2008.

  1. dats

    dats Regular Member

    Επειδή ίσως παρεξηγήθηκε στην πρώτη ιστορία και επειδή δεν είμαι καθόλου ρατσιστής στέλνω και την επόμενη ιστορία για να εξιλεωθώ.
    .....Είχα αγοράσει καινούργιες κάλτσες που θα αντάλλαζα με τις βρώμικες του Gjani. Όμως με είδε ο Konstadin. O επιστάτης και επικεφαλής του συνεργείου. Ήταν μελαχροινός με ένα μουστάκι. Του είχα βγάλει δυο –τρεις φωτογραφίες στα κρυφά και με ανακάλυψε.
    - Έλα μαζί μου, αλλιώς θα βρεις τον μπελά σου.
    Με κλείδωσε στο κοντέινερ, αφού πρώτα μου έβγαλε τα ρούχα, εκεί που άλλαζαν οι αλβανοί. Με έδεσε σφικτά και με πέταξε στο πάτωμα. Όταν σχόλασαν οι αλβανοί μπήκαν στο κοντέινερ για να αλλάξουν . Δεν παραξενεύτηκαν που με είδαν γυμνό. Όταν μπήκε ο Konstadin, δύο εργάτες με άρπαξαν , και με έβαλαν να γονατίσω μπροστά στον επιστάτη.
    Άρχισε μια μορφή δίκης. Ο Konstadin κάλεσε τον Gjani , του έδειξε τις κάλτσες που είχε βρει στο βρακί μου.
    - Είναι δικές μου.
    - Τι θέλεις για αποζημίωση;
    - Να τον δείρω.
    - Που;
    - Στις πατούσες. Χθες που μου πήρε τις κάλτσες αναγκάστηκα να δουλέψω ξυπόλυτος και τα πόδια μου μάτωσαν. Έτσι θέλω να ματώσουν και οι δικές του.
    Ο Konstadin έδωσε στον Gjani μια ζώνη. Δυο εργάτες μου έπιασαν γερά τα πόδια. O Gjanis έπιασε τη ζώνη και αφού έφτυσε στις πατούσες μου άρχισε να μου τις κτυπά με δύναμη. Μετά από 50 κτυπήματα τρεις εργάτες σηκώθηκαν, έβγαλαν το πουλί τους κι άρχισαν να τραβάνε μαλακία σημαδεύοντας το πρόσωπο μου. Ο πρώτος έχυσε στο 80ο κτύπημα, ο δεύτερος στο 95ο και ο τρίτος στο 105ο οπότε και τελείωσε η φάλαγγα.
    Οι πατούσες μου ήταν κοκκινισμένες και από το πρόσωπό μου έτρεχαν χύσια. Κάποιος από αυτούς που με έχυσαν σκούπισε την πούτσα του στα χείλια μου.
    Η δίκη συνεχίστηκε και ο Konstadin με είπε να ομολογήσω όλες τις κλεψιές μου, αφού έτσι κι αλλιώς ήξεραν τα πάντα. Είχαν μείνει τέσσερις στο δωμάτιο ενώ σε λίγο ήρθε και ο Gjanis μεταφέροντας διάφορα μαραφέτια βασανιστηρίων..
    - Βάλτε τον εκεί που ξέρετε, διέταξε ο Konstadin . Με άρπαξαν τότε και με έδεσαν σε ένα μεγάλο δοκάρι. Τώρα ήμουν στημένος όρθιος , με το κορμί μου δεμένο στο δοκάρι. Τότε ήταν που έβγαλαν και το βρακί. Δεν φορούσα πια τίποτα αφού ήδη με είχαν γδύσει. Ο Konstadin πήρε ένα λεπτό μαστίγιο από το κιβώτιο και το δίπλωσε στη μέση θαυμάζοντας την ελαστικότητά του.
    - Τώρα πρόσεξε πως σου βάζουν μυαλό. Αφού δεν παίρνεις από λόγια πρέπει να μιλήσει το μαστίγιο στο τομάρι σου κλέφτη.
    Κατέβασε το μαστίγιο πάνω στα κωλομέρια μου με δύναμη.
    - Ομολόγησε γουρούνι. Πες μας τι έκλεψες.
    Το καμτσίκι μου χάραξε έπειτα τα πλευρά και τις σάρκες μου. Άρχισα να κτυπιέμαι πάνω στο δοκάρι από τον πόνο. Μετά άρχισαν να με μαστιγώνουν και οι άλλοι αλβανοί με την ζωστήρες τους. Τις έτρωγα δύο δύο ή τρεις τρεις .
    - Εντάξει ομολογώ , φώναξα και άρχισα να αναφέρω μία μία τις κλεψιές μου.
    Αφού ομολόγησα τις πράξεις μου οι αλβανοί με λύσανε και σωριάστηκα στα πόδια τους. Μου έδωσαν να φορέσω το σχισμένο σορτσάκι του Γιάννη το οποίο κρεμόταν μέρες σε έναν τοίχο καθώς και ένα ζευγάρι σαγιονάρες. Ο Konstadin με πλησίασε και μου είπε:
    - Και τώρα θα δουλέψεις μαζί μας. Πρέπει να μεταφέρουμε εκατό σακιά τσιμέντο στην άλλη άκρη. Θα υπακούς στις διαταγές μας και θα δουλεύεις σκληρά και αθόρυβα.
    Αφού δούλεψα σαν πραγματικός αλβανός, φορώντας τις κλεμμένες σαγιονάρες, το απόγευμα με μετέφεραν ξανά στον τόπο των βασάνων μου, στο καυτό κοντέινερ. Είχαν μείνει εκεί μόνο τρεις εργάτες, O Kostadin, o Gjanis και ο Agjim ο οποίος δεν είχε βασανίσει το κορμί μου. Τον έβλεπα να δουλεύει ημίγυμνο με τα όμορφα άτριχα στήθια ποτισμένα στον ιδρώτα να γυαλίζουν στον ήλιο. Μου άρεσε η βαρυά αλβανική προφορά του και σε λίγο μου άρεσε και ο σκληρός πούτσος του που μου είχε βάλει στο στόμα να του πιπιλάω.
    - Σου αρέσει μαλάκα το στήθος μου. Θα σε αφήσω να μου γλύψεις τις ρώγες αν κάτσεις φρόνιμα και καταπιείς τα κάτουρά που σε λίγο θα αδειάσω στο στόμα σου. Βαριέμαι να πάω στην τουαλέτα. Εμπρός άρχισε να καταπίνεις.
    Και πράγματι χωρίς καθυστέρηση άρχισε να ποτίζει τον ουρανίσκο μου με τα καυτά κάτουρά του. Αφού ήπια υποτακτικά και την τελευταία σταγόνα ο Agjim κράτησε το λόγο του και με άφησε να γλύψω τον ιδρώτα από τα στήθη την κοιλιά και τα πλευρά του.
    Έπειτα και αφού με έδεσαν σε ένα σταυρό άρχισαν και πάλι τα βασανιστήρια. Με σημάδευαν στον ώμο με ένα κομμάτι σίδερο που έκαιγε από τον καυτό ήλιο. Ήταν σχεδόν καυτό κι άφηνε ένα ελαφρό αποτύπωμα. Με μαστίγωσαν στην ράχη βρίζοντας με. O Gjanis είχε ένα κερί αναμμένο κερί και κάθε τόσο άφηνε να χύνεται το λιωμένο κερί στις πληγές μου. Εγώ φορώντας μονάχα το βρακί μου ζητούσα έλεος, χωρίς όμως να καταφέρω να συγκινήσω τους Αλβανούς αφέντες μου. Ο Agjim σκέφτηκε να κάνει τον πόνο πιο διασκεδαστικό, γι’ αυτό βρήκε ένα μυστρί το έβαλε λίγο στη φωτιά του κεριού, με ξεβράκωσε και το έβαλε κάτω από τα αρχίδια μου. Το πυρωμένο εργαλείο μου τσουρούφλιζε τα αρχίδια. Καιγόμουν και τσίριζα.
    Αλλά το βάσανο δεν τελείωσε εκεί.
    Ο gjanis πρόλαβε να με φιμώσει με την λερωμένη και ιδρωμένη κάλτσα του και τότε σκέφτηκα ότι το επόμενο βασανιστήριο θα ήταν ακόμη σκληρότερο.
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Γράφω Ιστορίες GAY BDSM

    Eδώ συνέχεια δεν έχει;
     
  3. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Θα σας πω ένα μυστικό.Από την στιγμή που σταμάτησα να καυλώνω με τσόντες (τα hentai δεν πιάνονται), αποφάσισα να αρχίσω να διαβάζω ερωτικές ιστορίες (δια του πονηρού)..Οι αγαπημένες μου είναι οι gay με άγρια ξεκωλιάσματα, βιασμούς κλπ.Με "θύματα" μικρής ηλικίας και "θύτες" άνδρες στα πρώτα 'ήντα plus.

    Οι ιστορίες σου DATS είναι απίστευτα καυλωτικές(όπως έχω πει και αλλού)!!!!Δώστου να καταλάβει 
     
  4. Avaton

    Avaton Regular Member

    Καλη...προσωπικα δεν εχω ξαναδει ελληνα να γραφει BDSM ποσο μαλλον μιξ με gay.
    Ευχαριστω.
     
  5. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Re: Γράφω Ιστορίες GAY BDSM

    μαλον εινε κερος να αρχησης παλη τισ τσοντες νομηζω
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Γράφω Ιστορίες GAY BDSM

    Ωραία pic στο avatar danos..Eντελώς homo attitude  
     
  7. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Γράφω Ιστορίες GAY BDSM

    μπα!!Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές 
     
  8. trainme

    trainme New Member

    Ωραία ιστορία - με έφτιαξε πάρα πολυ. . !
    να δω κι άλλες με αλβανούς και σαγιονάρες μπούφαλο να παιζουν μέσα
     
  9. bodyfull69

    bodyfull69 Regular Member

    χωρίς να φανώ ρατσιστής (το αντίθετο μάλιστα) τι στο διάολο έχουν οι αλβανοί γαμιάδες και σας ερεθίζουν τόσο μα τόσο πολλύ;
     
  10. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Γράφω Ιστορίες GAY BDSM

    Είναι διακριτικοί. Και βρίσκονται μόνο εδώ. Δεν γυρνάνε από νήμα σε νήμα, αφήνοντας από μισή γραμμή ξυνίλας στο καθένα...


     
    Last edited: 24 Απριλίου 2009
  11. Avel

    Avel Regular Member

    Απάντηση: Re: Γράφω Ιστορίες GAY BDSM

       
    +1000 ΜindMaster!!!
     
     
  12. hrostratos

    hrostratos Regular Member

    Κορυφαία ιστορία!