Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Αφεντρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Jomaru, στις 7 Μαρτίου 2009.

  1. ae1969

    ae1969 Regular Member

    Προς αφέντρες / "αφέντρες" (το πρώτο και το τρίτο ισχύουν και για αφέντες / "αφέντες")

    1. Για το αλύπητο μαστίγωμα χωρίς όρια. Ναι, να κάνετε έτσι και σύντομα θα ψάχνετε στις Μικρές Αγγελίες για καινούριο σκλάβο.

    2. Για τον καφέ. Και αν δεν τα καταφέρνει; Πόσο θα μπορέσετε να περιμένετε να πιείτε αυτό τον καφέ; Εκτός αν η αναμονή σας προκαλέσει ισχυρή επιθυμία για επιπλέον τιμωρία ώστε επιστρέφουμε στο παραπάνω.

    3. Τώρα γιατί αυτό μου φαίνεται ότι αντικρούει το πρώτο; Πώς θα λιώσουμε το σκλάβο μας;
     
  2. llazouli

    llazouli Contributor

    Οι φήμες λένε πως με την κρίση που υφίσταται, μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες θα προσφέρουν κι από έναν σε κάθε αγορά αυτοκινητου  

    Α, όλα κι όλα, ιερή η στιγμή του καφέ ! Σιγά μη θέσω σε κίνδυνο την υπόσταση του καϊφέ σε ψηλοτάκουνα και γόβες στιλέτο. Πασουμάκια μόνο επιτρέπνται κι αν σκάσει μία από τις 33 φουσκάλες του βαρύ γλυκού και όχι, μαύρο φίδι που τον έφαγε  

    Κατανοητή η ανησυχία σου. όμως μην προβληματίζεσαι, έρχονται οι άγιες μέρες, οσονούπω. Οι λαμπάδες αντικαθίστανται μια χαρά από περιχαρείς σκλάβους με τους αφέντες/ντρες να ψάλλουν κατανυκτικά : Μ' έκαψες, που να καείς σαν το κεράκι της Λαμπρής ! Αλληλούια !
     
  3. noright

    noright New Member

    μπρβο αυτη ειναι πραγματικη αφεντρα
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Πολυ χαλαρη τη βρισκω αυτη τη τζουλια.
    Μα ουτε ενα καθετηριασμο,ενα ηλεκτροσοκ,ενα κρεμασμα απ'το ταβανι να μη συστηνει;
    Αισχος.
     
  5. Artemis

    Artemis Ανήκω σε Μένα

    Κοίτα είναι σίγουρα μια φαντασμένη (Αφέντρα?) λέει και σωστά και υπερβολές, ένα θέλω να παραθέσω, για κάποιες που βρήκαν ωραίες τις ιδέες της. Αν κρατάς καυλωμένο 1-2 μήνες τον σκλάβο χωρίς να χύσει κινδυνεύει να πάθει καρκίνο του προστάτη.
     
  6. Avalonia

    Avalonia Regular Member

          Προς στιγμήν νόμιζα πως ήμουν στο νήμα με τα ανέκδοτα και πάνω που ήθελα να γράψω και ένα καλό με τον Τοτό συνειδητοποίησα πως βρισκόμουν σε άλλο νήμα. Πάντως ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εν λόγω «Αφέντρα» που μας διασκέδασε απεριόριστα. Τώρα το γεγονός ότι κατέλυσε κάθε κανόνα του SSC, πήρε παραμάζωμα σχεδόν σύσσωμη την ποινική νομοθεσία (προχώρα μάναμ και... long lives Παλαιοκώστας), στηρίζει με περισσό ζήλο το εθνικό σύστημα υγείας και μέσα από όλα αυτά ο σκλάβος θα της βγει off σε dt και μετά τη βλέπω με φακιόλι να τραγουδάει τη Μαίρη Παναγιωταρά, ας το αφήσω ασχολίαστο (μη γίνω και κακιά!).
     
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Ένα μεγάλο μέρος όλων αυτών που διάβασα, ανήκουν στις μεγάλες προσδοκίες πολλών υποτακτικών και η Κυρά Τζούλια έχει πιάσει το νόημα και τον παλμό τους για τα καλά.
    Δνε ξέρω αν είναι φαντασιώσεις, (έχω ακούσει και "χειρότερα"), ξέρω όμως ότι το θέμα μας είναι αν είναι εφικτά να υλοποιηθούν σε ένα μικρό ποσοστό και έστω με μικρής εμβέλειας ένταση!
    Πιστεύω πως αν υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη, πολύ διάθεση, (θεωρώ δεδομένο το ssc που λέει η Avalonia) χρόνος, τόπος κλπ... ίσως κάποια από αυτά να μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα.

    Αλλά το θέμα είναι ....το που, με ποιον και το πως....

    Εδώ σε θέλω μάστορα (ή μήπως στα όνειρά μου?)

     
     
    Last edited: 10 Μαρτίου 2009
  8. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    Οταν ημουν μικρος παντα ειχα την απορια το πως οι καθηγητες μου γνωριζαν οτι αντεγραφα απο της συμαθητριες μου???Τωρα που μεγαλωσα και αρχισα να διαβαζω τα ποστ των αλλων το καταλαβα...ΜΗΝ πρωσπαθητε να γραφετε με ηφως γυναικας ανοητοι....καταντατα γραφικο.....
     
  9. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Η Αφεντρα

    μωρη julia αφου ειστε παντρεμενοι παιδια εχετε? καματε? η δεν μπορεις καλε?
     
  10. johnnys

    johnnys Regular Member

    Απάντηση: Η Αφεντρα

    Στα γρήγορα το διάβασα...Αλλά είναι σωστά (για εμένα) όσα γράφει ο Jomaru Για την Αφέντρα Τζούλια. Αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν θα έκανα ποτέ και με τίποτα.
    Κοπρολαγνία, και κάποια άλλα.
    Το ξέσκεισμα του κώλου με το strapon είναι υπέροχο!!!!
     
  11. memistress

    memistress Regular Member

    Παιδια κατα την γνωμη μ δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να εκμηδενιζεται ο ανθρωπος σαν οντοτητα..καντον ραντον δειρτον γδαρτον καντον να κουτσαινει....αλλα οπα!!δηλ το μονο π απομενει ειναι η να τον ακρωτηριασει η να τον καθαρισει να τελειωνει μια κ εξω!!!εχει ξεπεσει τοσο στα ματια της π ουτε καν την νοιαζει το οτι ειναι ανθρωπος κ αισθανεται!!!καθενας εχει μια αξιοπρεπεια κ κανεις δεν εχει δικαιωμα να δοκιμασει να την αφαιρεσει απο καποιον...η συγκεκριμενη γυναικα οχι βλεπει σαν σκουπιδι αυτον τον ανθρωπο αλλα δεν τον βλεπει καθολου..το παλικαρι(αν θεωρειται αντρας στο σημειο π εχει φτασει τον εαυτο τ)καλυτερα να ανοιξει εναν λακο να μπει μεσα..αν κ αφεντρα..πιστευω πως σε αυτην χρειαζεται ενα καλο ξεκ...λιασμα (οπως εγραψε ο φιλτατος με τους 12 αλβανους)απο καμια δεκαρια ατομα να μην μπορει οχι μονο να κατσει για κανα μηνα αλλα να μην μπορει να χεσει κιολας!!κ φτυσιμο κ απο πανω!!!μηπως κ καταλαβει πως στην θεση αυτου του κακομοιρη θα μπορουσε να ειναι καλυστα κ ο γιος της!!αισχος!!!κατι τετοια μας κανουν να μην ξεχωριζουμε απο τα ζωα!!!

    eisai theos!!!!eyge!!!! 
     
    Last edited: 11 Μαρτίου 2009
  12. Jomaru

    Jomaru Guest


    καλα οτι δεν θα εχεις τετοιες οικονομικες αναγκες ως 24/7 δεν το συζηταω..


    μια τυπικη διευκρινηση... δεν γραφω εγω το θεμα το εχω κανει κλοπυ πειστ!