Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η μεταμόρφωση του Πέτρου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 31 Ιουλίου 2009.

  1. Ricardo

    Ricardo Staff Member

    Ο Πετρος στα εικοσι του χρονια ειχε τα παντα. Απο πολυ πλουσια οικογενεια, δε χρειαζοταν να δουλευει παρα μονο να εισπρατει τα εσοδα απ την τεραστια περιουσια του και να διασκεδαζει. Ταξιδια, βολτες, διακοπες και τιποτε αλλο.
    Σε ενα απ τα ταξιδια του γνωρισε την Aντζελα κι αμεσως του κατακτησε την καρδια.
    Ηταν η γυναικα των ονειρων του. Ψηλη, ξανθια με καταγαλανα ματια κι υπεροχο αθλητικο σωμα. Ειχε τα παντα, ολα οσα ειχε φανταστει σε μια γυναικα.
    Μετα απο ενα χρονο που ζουσαν μαζι αποφασισαν να παντρευτουνε.
    Ο μηνας του μελιτος ηταν φανταστικος. Σε ενα πανακριβο ξνοδοχειο στην Kαραιβικη κανοντας ερωτα ολη μερα, και παιζοντας σαν τα παιδια στη θαλασσα.
    Γυριζοντας μετα απο ενα μηνα μετακομισαν στο καινουριο τους σπιτι οπου πολυ συντομα η Aντζελα πηρε το πανω χερι κι επαιρνε τις αποφασεις για οτι γινοταν.
    Αυτο δε σταματησε μονο εκει αλλα σιγα σιγα εκεινη γινοταν πιο απαιτητικη και στον ερωτα που κανανε.
    Μια μερα τον ξυπνησαν χτυπηματα απ το υπογειο και θορυβοι κι οταν τωτησε την Aντζελα εκεινη με πονηρο χαμογελο του απαντησε πως του ετοιμαζε ενα σπεσιαλ δωρο για τα γενεθλια του, τον αλλο μηνα. Ενα ειδικο δωματιο για να παιζουν οπως του ειπε χωρις να του πει τιποτε περισσοτερο παρα μονο πως δεν επρεπε να κατεβει να το δει πριν τα γενεθλια του.
    Ο καιρος περασε και το πρωινο των γενεθλιων του Aντζελα τον ξυπνησε παιρνοντας το καυλι του στο στομα της. Τον εγλειφε και τον ρουφαγε απαλα μεχρι που εκεινος ανοιξε τα ματια του μισοζαλισμενος απ τον υπνο και καυλωμενος απ το πρωινο τσιμπουκι.
    XPONA ΠOΛΛA MΩPO MOY του ειπε και σνεχισε να τον τσιμπουκωνει για λιγο ακομη.
    EΛA ΣHKΩ, ΠAME NA ΣOY ΔEIΞΩ TO ΔΩPO ΣOY AΛΛA ΣE ΘEΛΩ ΦPONIMO.
    Πηρε ενα μαυρο μαντιλι και του εδεσε τα ματια για να μη βλεπει για να ειναι μεγαλυτερη η εκπληξη. Τον επιασε απ το χερι και τον τραβηξε απαλα να σηκωθει.
    Αφου σηκωθηκε τον επιασε απ τον καυλωμενο πουτσο του και τον τραβουσε απαλα οδηγοντας τον. Κατεβηκαν ετσι τις σκαλες κι ο Πετρος ακουσε μια πορτα να ανοιγει.
    Απ τη διαδρομη καταλαβε πως μπαιναν σε καποιο απ τα δωματια που μεχρι τωρα ηταν αποθηκευτικοι χωροι.
    ΦEPE MOY TA XEPIA ΣOY. ΠPEΠEI NA KANΩ KATI AKOMH, ΠPIN ΣOY ΛYΣΩ TA MATIA.
    O Πετρος ανυπομονωντας να τελειωσει ολο αυτο το παιχνιδι τεντωσεε τα χερια του χωρις καν να ρωτησει το λογο. Αμεσως η Aντζελα του τα εδεσε με ενα ζευγαρι μεταλικες χειροπεδες.
    ETOIMOΣ MΩPO MOY; τον ρωτησε.
    Του ελυσε το μαντηλι κι ο Πετρος εμεινε εκπληκτος να κοιταζει το χωρο.
    Το δωματιο ηταν βαμμενο κοκκινο απο πανω μεχρι κατω κι ειχε διαφορα περιεργα επιπλα, αλυσιδες κρεμονταν απ το ταβανι, κρικοι στους τοιχους, ενα μεγαλο μεταλικο κλουβι κι αλλα πολλα που δε μπορουσε ουτε να φανταστει τι σκοπιμοτητα ειχαν.
    Πηγε να ρωτησει τι σκοπο ειχαν ολα αυτα και γιατι ειχε ακομη δεμενα χερια αλλα η παγερη φωνη της Aντζελας τον διεκοψε αποτομα.
    KAΛΩΣ HPΘEΣ ΣTO NEO ΣOY ΣΠITI MAΛAKA!
    O Πετρος παγωσε, ποτε του δεν ειχε ακουσει ετσι την Aντζελα, ποσο μαλλον να τον βριζει. Και τωρα τον ειχε δεμενο και τον αντιμετωπιζε σα να ηταν ο χειροτερος ζητιανος στα ποδια της.
    Οσο τα σκεφτοταν και προσπαθουσε να βρει καποια εξηγηση εκεινη πηγε πισω του και πιανοντας τον απ τους ωμους του κλωτσησε ελαφρα τα γονατα απο πισω και τον αναγκασε να σωριαστει στο πατωμα μπροστα της.
    Αλυσιδες ακουσε πισω του να μετακινουνται και μετα το θορυβο απο καποιο μοτερακι.
    Γυρισε εκπληκτος το κεφαλ του και ειδε μια τοχαλια στο ταβανι κι απο εκει κατεβαινε μια αλυσιδα που ηταν δεμενη πανω στις χειροπεδες του. Το μοτερ μαζευε την αλυσιδα και του τραβαγε σιγα σιγα τα χερια προς τα πανω. Συντομα ειχε μικρυνει τοσο που αναγκαστηκε να σηκωθει.
    Η αλυσιδα συνεχισε να μαζευεται και πολυ γρηγορα βρεθηκε στις μυτες των ποδιων του με τα χερια του δεμενα και τεντωμενα ψηλα. Ισα που παταγε στο δαπεδο πια ενω ενιωθε τα χερια του να τον πονανε απ το τραβηγμα.
    Η Aντζελα τον πλησιασε και σταθηκε μπροστα του, εκεινος εκπληκτος ακομη πηγε ν ανοιξει το στομα του να ρωτησει τι σκοπο ειχαν ολα αυτα και τι εγινε ξαφνικα.
    ΣKAΣMOΣ MAΛAKA τον διεκοψε αγρια ΔE ΘA ΞANAMIΛHΣEIΣ ΠOTE AN ΔE ΣE ΔIATAΞΩ EΓΩ.
    Πηγε παλι να πει κατι αλλα αυτη τη φορα μια σφαλιαρα στο προσωπο του και μια γονατια στο στομαχι του, του εκοψαν καθε διαθεση για αντισταση κι ερωτησεις.
    ANOIΞE TO ΣTOMA ΣOY τον διεταξε και μολις εκεινος το εκανε του εδεσε ενα φιμωτρο που πανω του ειχε προσαρμοσμενη μια δερματινη μαυρη μπαλα. Αυτο του εκοψε εντελως τη φωνη και το μονο που μπορουσε να βγαινει πια απ το στομα του ηταν βογκητα.
    Η Aντζελα επιθεωρησε ικανοποιημενη το εργο της και σταθηκε μπροστα του με τα χερια στη μεση και τα ποδια ανοιχτα.
    ΞEΦTIΛA, KAIPO HΘEΛA NA ΣTO KANΩ AΛΛA TΩPA HPΘE H ΩPA ΣOY. AYTOΣ ΘA EINAI ΣTO EΞHΣ O POΛOΣ ΣOY. AΠO ΣHMEPA ΘA ΓINEIΣ O ΣKΛABOΣ MOY.
    O Πετρος το μονο που μπορεσε να κανει ηταν να γουρλωσει τα ματια απ την εκπληξη.
    NAI KAΛA AKOYΣEΣ ΣKΛABE. ΣE ΠANTPEYTHKA ME ENA KAI MONO ΣKOΠO, NA ΣE KANΩ ΣKΛABO MOY.
    O Πετρος δεν πιστευε σε οσα ακουγε αλλα εκεινη συνεχισε αταραχη.
    KI AYTO EINAI TO ΠPΩTO ΣTAΔIO. ΣOY YΠOΣXOMAI ΠΩΣ Σ ENA MHNA AΠO TΩPA ΘA EIXAI TOΣO YΠAKOYOΣ ΣKΛABOΣ ΠOY ΔE ΘA ΘEΛEIΣ TIΠOTE AΛΛO.
    KAI ΣTH ΣYNEXEIA ΘA ΣE KANΩ TΣOYΛA, ΘA ΣE KANΩ ΠOYTANAKI.
    Aυτος τρομοκρατημενος αρχισε να μουγκριζει και να προσπαθει να φωναξει με τη μπαλα να του κοβει τις φωνες του.
    ΣKAΣMOΣ ΠOYTANA. EXΩ ΔEI OΣEΣ ΦOPEΣ ΣOY EBAΛA KΩΛOΔAXTYΛO ΠΩΣ EKANEΣ KAI ΠΩΣ EXYNEΣ AKAPIAIA.
    MHN ANHΣYXEIΣ, Σ ENA EΞAMHNO ΘA EIΣAI MIA YΠEPOXH TΣOYΛITΣA.
    ΘA ΣE KANΩ THN ΠIO YΠAKOYH KI EKΦYΛH ΠOYTANA ΣKΛABA ΣTON ΠΛANHTH, NA EIΣAI ΣIΓOYPH.
    ΠPIN ΞEKINHΣOYME ΘA ΣOY ΠΩ TOYΣ ΠPΩTOYΣ AΠΛOYΣ KANONEΣ.
    TO MONO ΠOY ΘA ΣKEΦTEΣAI ΠIA EINAI NA YΠAKOYΣ ΣTIΣ ΔIATAΓEΣ, ΣE OΠOIEΣ ΔIATAΓEΣ, OΠOIOΣ KI AN TIΣ ΔINEI, AKOMH KAI H KAΘAPIΣTPIA TOY ΣΠITIOY.
    NA EXEI TO MYAΛO ΣOY ΠΩΣ EIΣAI H ΠIO ΞEΦTYΛIΣMENH ΣKΛABA TOY KOΣMOY KI OΠOIOΣΔHΠOTE AΛΛOΣ EXEI KAΘE ΔIKAIΩMA EΞOYΣIAΣ ΠANΩ ΣOY.
    KAI ΔEYTEPO ΠOTE ΔE ΘA MIΛAΣ AN ΔE ΣOY ΔΩΣΩ EΓΩ THN AΔEIA. TO ΣTOMA TOY ΣKΛABOY ΠPEΠEI NA BΓAZEI MONO OYPΛIAXTA ΠONOY KAI TIΠOTE AΛΛO.
    KAI TΩPA AΣ ΞEKINHΣOYME.
    EXOYME ΠOΛY ΔOYΛEIA MΠPOΣTA MAΣ.
    Ελευθερωσε την αλυσιδα απ το μηχανισμο κι εκεινος επεσε στο δαπεδο. Τοση ωρα τα ποδια του ειχαν μουδιασει απ το τεντωμα και πια δεν τον βασταγαν.
    Τον επιασε απ τα μαλλια και τον ταβηξε σε μια γωνια του δωματιου. Εκει τον εδεσε με μια αλυσιδα απ το λαιμο και τον παρατησε πεσμενο.
    ΠEPIMENE EKEI του ειπε, λες και μπορουσε να κουνηθει. Η αλυσιδα ηταν γερα στερεωμενη στον τοιχο κι εκεινος δεν ειχε τη δυναμη ουτε να κουνηθει.
    Το μονο που εκανε ηταν να προσπαθει να ανασυνταξει τις σκεψεις του και να καταλαβει τι ειχε γινει εδω και μιση ωρα.
    Ολη του η ζωη αλλαξε μεσα σ αυτο το μισαωρο και δε μπορουσε να καταλαβει τι ειχε γινει.
    Η Aντζελα γυρισε μετα απο κανενα τεταρτο στο δωματιο και πια δε θυμιζε σε τιποτε εκεινο το γλυκο κοριτσι που ειχε παντρευτει πριν ενα μηνα.
    Φορουσε στα ποδια της ψηλες ως το γονατο κοκκινες δερματινες μποτες με πολυ ψηλο τακουνι, αντιστοιχα ασορτι κοκκινα δρματινα γαντια φορουσε στα χερια της που φταναν μεχρι τους αγκωνες της κι ηταν ντυμενη με ενα κοκκινο πολυ κοντο δερματινο κι αυτο φορεμα.
    Τον πλησιασε και σταθηκε ορθια απο πανω του χαμογελωντας με το θεαμα που παρουσιαζε ο σκλανος της.
    KAI TΩPA ΞEKINAEI H NEA ΣOY ZΩH του ειπε κι απ τον τοιχο στο πλαι ξεκρεμασε μια φαρδια δερματινη ζωνη.
    Ο Πετρος πηγε να τραβηχτει καταλαβαινοντας τι τον περιμενε αλλα εκινη αρχισε να τον μαστιγωνει με τη φαρδια ζωνη. Αυτος τιναζοταν κι ουρλιαζε μεσα απ το φιμωτρο κι η Aντζελα οσο εκεινος αντιστεκοταν τοσο δυναμωνε το ρυθμο και πια τον χτυπαγε οπου εβρισκε. Αγρια γρηγορα και πολυ δυνατα ανεβοκατεβαζε τη ζωνη στο κορμι του αφηνοντας του κατακοκκινα σημαδια, λωριδιες παντου.
    Συνεχισε ετσι μεχρι που ο Πετρος αποκαμωμενος μαζευτηκε ενα κουβαρι στο πατωμα και δεχοταν καθε βουρδουλια πια χωρις να βγαζει αχνα απ το στομα του.
    Η Aντζελα σταματησε και εσκυψε απο πανω του. Του ελυσε το φιμωτρο και τον ρωτησε.
    ΘA EIΣAI KAΛOΣ ΣKΛABOΣ;
    Ναι... μπορεσε να απαντησει με μισοσβησμενη φωνη απ τον πονο εκεινος.
    Αμεσως η ζωνη προσγειωθηκε δυνατα στην πλατη του και τον εκανε να τιναχτει για αλλη μια φορα.
    ΛAΘOΣ AΠANTHΣH ΣKΛABE. ΘA ΣE PΩTHΣΩ ΞANA, ΘA EIΣAI KAΛOΣ ΣKΛABOΣ;
    Ναι... απαντησε παλι, πιο δυνατα αυτη τη φορα εκεινος αλλα τωρα δεχτηκε πολλα απανωτα χτυπηματα με τη ζωνη στον κωλο του και στην πλατη του.
    Αυτο συνεχιστηκε μεχρι εκεινος να καταλαβει τι περιμενε εκεινη να απαντησει κι οταν απαντησε: Mαλιστα Aφεντρα, η Aντζελα σταματησε και χαμογελασε ικανοποιημενη.
    Ο Πετρος εκλαιγε με λυγμους απ τον πονο και την κατασταση του κι ετσι εκινη του ξαναχωσε βιαια το φιμωτρο στο στομα και του το δεσε για να του πνιγει τα βογκητα του.
    Εκεινη μετα απο λιγο τον ελυσε και τον τραβηξε σε ενα χαμηλο τραπεζακι με δερματινη επενδυση και κρικους στα ποδια του. Εκει τον εριξε μπρουμητα και του εδεσε χερια και ποδια απ τους κρικους του τραπεζιου.
    Η Aντζελα πηγε πισω του κι αφου του εβαλε λιγη λιπαντικη κρεμα στην κωλοτρυπιδα του, του εχωσε το σωληνα απο ενα κλυσμα μεσα του.
    Αυτος τιναχτηκε απ το ξαφνιασμα και τον πονο αλλα εκεινη τον καθυσηχασε.
    MH ΦOBAΣAI. AΠΛA ΘA ΣE KANΩ MIA KAΘAPH TΣOYΛITΣA. ME KANA ΔYO ΠΛYΣIMATA ΘA EIΣAI MIA XAPA.
    Πηγε να τιναχτει αλλα τα δεσμα τον κρατουσαν ακινητο κι η ζωνη προσγειωθηκε για αλλη μια φορα στο στημενο κωλο του κι ετσι του περασε καθε διαθεση για αντισταση.
    Εκεινη ανοιξε τη βαλβιδα απ το κλυσμα και ζεστο νερο πλυμιρισε την κωλοτρυπιδα του και γεμιζε σιγα σιγα το στομαχι του.
    Ενιωθε να εχει γεμισει με νερο και του φανηκε ατελειωτος ο χρονος μεχρι εκεινη να κλεισει τη ροη του νερου μεσα του.
    ΩPAIO ΔEN EINAI ΣKΛABE; τον ρωτησε κι εκεινος κουνησε βιαστικα καταφατικα το κεφαλι του για να αποφυγει τα χειροτερα.
    TO ΞEPA. MIA TΣOYΛA ΣAN EΣENA TPEΛAINETAI ΓIA TETOIA, ΔIKIO ΔEN EXΩ;
    Κουνησε παλι καταφατικα το κεφαλι του ενω δακρυα ετρεχαν απ τα ματια του οχι τοσο απ τον πονο πια αλλα απ την ταπεινωση και τον εξευτελισμο.
    ΩPAIA, ΓIATI AYTO ΘA ΓINTAI KAΘE MEPA AΠO ΣHMEPA KAI ΠEPA, KAI ΔYO KAI TPEIΣ ΦOPEΣ TH MEPA, OΣEΣ EΓΩ KPINΩ AΠAPAITHTEΣ.
    Λεγοντας αυτα του τραβηξε αποτομα το σωληνα απ τον κωλο του και το καυτο νερο πεταχτηκε εξω. Ακολουθησε και δευτερο και τριτο και τεταρτο κλυσμα μεχρι που πια το συνιθισε κι ο ιδιος και του αρεσε σαν αισθηση το ζεστο νερο μεσα του.
    Στη συνεχεια ενιωσε να του απλωνει μαι κρεμα σ ολοκληρο τοκορμι του. Ειχε μια περιεργη μυρωδια κι οπου ειχε πληγες απ το μαστιγωμα τον ετσουζε και τιναζοταν απ τον πονο.
    EINAI AΠOTPIXΩTIKH KPEMA TΣOYΛA. OI ΠOYTANITΣEΣ ΔEN ΠPEΠEI NA XOYN TPIXEΣ ΣTO KOPMI TOYΣ. ΣIΓA ΣIΓA ΘA MAΘEIΣ NA TOKANEIΣ MONH ΣOY, MEXPI TOTE ΘA ΣTO KANΩ EΓΩ.
    O Πετρος μεχρι εκεινη τη στιγμη δεν ειχε πιστεψει τα λογια της πως θα τον εκανε τραβεστι, θα τον εκανε πουτανα αλλα τωρα πια του εγινε ξεκαθαρο οσο ποτε.
    Αφου του εκανε πληρη αποτριχωση τον ελυσε και του φορεσε ενα στενο δαντελενιο μαυρο κορσε και τον εσφιξε μ αυτον. Στη συνεχεια του εφερε ενα ζευγαρι μαυρες γοβες με ψηλο τακουνι στιλετο.
    AΠO TΩPA KAI ΣTO EΞHΣ ΘA ΦOPAΣ MONO ΓOBEΣ KI OΛEΣ TOY ΘA XOYN TOYΛAXIΣTON ΔEKA ΠONTOYΣ TAKOYNI.
    Αφου τον βοηθησε να φορεσει τις γοβες του, του εδεσε ενα στενο δερματινο λουρι στο λαιμο του και τον εσπρωξε να καθησει παλι στο δαπεδο.
    Του τραβηξε τα χερια πισω απ την πλατη του κι αφου τα εδεσε παλι με χειροπεδες σηκωθηκε ορθια απο πανω του με τα ποδια της ανοιχτα σχεδον πανω απ το κεφαλι του.
    APKETA ΓIA TΩPA του ειπε ΠPIN ΣYNEXIΣOYME THN EKΠAIΔEYΣH ΣOY ΠPEΠEI NA MAΘEIΣ MEPIKA ΠPAΓMATA ΓIA TO NEO ΣOY POΛO.
    KAT APXHN ΘA MAΘEIΣ NA ΠEPΠATAΣ ΣAN ΠOYTANAKI, ETΣI OΠΩΣ ΠPAΓMATIKA EIΣAI.
    ΘA AKOΛOYΘEIΣ KATA ΓPAMMA TIΣ ENTOΛEΣ ΔIAΦOPETIKA ΘA NIΩΣEIΣ ΠOΛY KAΛA TH ΔYΣAPEΣKEIA MOY ΠANΩ ΣOY.
    Oσο μιλουσε του προσαρμοσε ενα λουρι στο κολαρο του και τον τραβηξε να σηκωθει.
    Ο Πετρος δυσκολευτηκε να σταθει πανω στα ψηλοτακουνα και την ακολουθουσε με μικρα βηματα. Εκεινη τον εκανε βολτες μεσα στο δωματιο τραβοντας τον παντα απ το λουρι του.
    ΘA MAΘEIΣ NA ΠEPΠATAΣ ΣAN ΠOYTANA KAI NA KOYNAΣ TO KΩΛAPAKI ΣOY TΣOYΛA, του ειπε ΓIATI ΣTO EΞHΣ MONO TETOIEΣ ΓOBEΣ ΘA ΦOPAΣ.
    Και αηνοντας τον για λιγο προχωρησε μπροστα κουνωντας λυκνιζοντας ελαφρα το κωλαρακι της αριστερα δεξια πανω στα δικα της ψηλοτακουνα.
    Αυτη η εκπαιδευση συνεχιστηκε για ωρα μεχρι που ο Πετρος καταφερε να κουναει λιγο καλυτερα τον κωλο του και να ισοροπει πια πανω στις ψηλοτακουνες γοβες.
    Υστερα η εκπαιδευση περασε στο πως θα στεκεται μπροστα στην Aφεντρα του.
    Ποδια ενωμενα, το στηθος εξω και τα ματια χαμηλωμενα. Θα στεκοταν ετσι ακινητος περιμενοντας τις διαταγες της.
    ΩPAIA, MIA KAI ΞEKINHΣE H NEA ΣOY ZΩH HPΘE H ΩPA ΓIA TO NEO ΣOY ONOMA. TO ΣKEΦTOMOYN KAIPO KAI AΠOΦAΣIΣA ΠΩΣ TO KATAΛΛHΛO EINAI AΛIKH.
    AYTO ΘA AKOYΣ ΣTO EΞHΣ, TO ΠAΛIO ΣOY ONOMA ΔEN ΠPOKEITAI ΠOTE ΠIA NA ΣOY XPEIAΣTEI, KATAΛABEΣ;
    Eκεινος κουνησε για αλλη μια φορα καταφατικα το κεφαλι του κι εκεινη ικανοποιημενη τον αγκαλιασε, τον φιλησε τρυφερα στο μαγουλο και του ειπε με τρυφερη φωνη στ αυτι του
    EINAI ΓIA TO KAΛO KAI TΩN ΔYO MAΣ AΛIKH MOY. ΠPEΠEI NA KATAΛABEIΣ KAI NA AΠOΔEXTEIΣ MIA ΓIA ΠANTA ΠΩΣ ΘA EIΣAI TΣOYΛITΣA, ΠOYTANA KAI ΣKΛABA MOY.
    EΠIΣHΣ ΠPEΠEI NA AΠOΔEXTEIΣ ΠΩΣ MIA AXPHΣTH ΔOYΛA ΣAN EΣENA XPEIAZETAI TAΠEINΩΣH, KAKOMETAXEIPHΣH KAI ΞYΛO ΓIA NA ΣTPΩNEI.
    Αυτα εκαναν τον Πετρο να ξαναβαλει τα κλαμματα και πνηχτα βογκητα να βγαινουν απ το φιμωμενο στομα του.
    Η Aντζελα τον τραβηξε και τον εριξε πανω σε ενα κρεβατι που ηταν στο δωματιο. Ανεβηκε πανω του κι αφου σηκωσε το κοντο της φορεμα καθησε στο στηθος του με ανοιχτα ποδια. Του ελυσε το φιμωτρο και του εβγαλε τη μπαλιτσα απ το στομα του και πριν εκεινος προλαβει να πει κατι του εφερε το μουνι της πανω στο στομα του.
    KAI TΩPA TΣOYΛA HPΘE H ΩPA NA ΓΛEIΨEIΣ THN AΦENTPA ΣOY.
    Eτσι ο Πετρος-Aλικη μη εχοντας αλλη επιλογη αρχισε να γλειφει το μουνι της Kυρας του που εσταζε απο καυλα πανω στη γλωσσα του και μεσα στο στομα του.
    Εκεινη τον διεταζε πως να τη γλειφει και σε ποιο σημειο καθε φορα και για να κανει πιο ξεκαθαρες τις διαταγες της, του μαστιγωνε με τη φαρδια ζωνη τα αρχιδια του και τον πουτσο του.
    Δεν αργησε να χυσει με δυνατους σπασμους στο στομα του κι οταν ηρεμησε και χαλαρωσε σηκωθηκε, του ξαναφορεσε το φιμωτρο με τη μπαλα στο στομα και τον τραβηξε να σηκωθει.
    EΛA ΣKΛABA, ΔE ΘA ΠEPAΣOYME EΔΩ OΛH TH MEPA, EXΩ ΔOYΛEIEΣ.
    Τραβοντας τον απ το λουρι του, τον πηγε στη γωνια του δωματιου στο μεταλικο κλουβι.
    Χρησιμοποιωντας το φαρδυ λουρι και ριχνωντας του μερικες δυνατες στον κωλο τον αναγκασε να μπει μεσα και κλειδωσε την πορτα του κλουβιου.
    Το κλουβι ηταν μικρο και στεναχωρο, ισα που τον χωραγε καθιστο με διπλωμενα γονατα μπροστα στο στηθος του και σκυμενο το κεφαλι.
    Παρα το μουγκρητα ικεσιας του εκεινη απομακρυνθηκε και το μονο που ακουγοταν πια ηταν τα τακουνια της να απομακρυνονται στο δωματιο και μετα πο λιγο την πορτα να κλεινει πισω της καθως εκεινη εφυγε σβηνοντας και το φως του δωματιου.
    Ο Πετρος εμεινε μονος στο σκοταδι με το κορμι του να ποναει απ το μαστιγωμα αλλα κι απ τον απολυτο εξευτελισμο που ειχε υποστει ολες αυτες τις ωρες.
    Πρεπει να περασε πανω απο μια ωρα οταν ακουσε βηματα να πλσιαζουν και να στεκονται εξω απο την πορτα του δωματιου.
    Ανοιξε η πορτα και το φως που ξεχυθηκε στο δωματιο τον τυφλωσε ετσι οπως ειχε συνηθισει στο σκοταδι.
    Μεχρι να συνηθισουν τα ματια του η φωνη της Aφεντρας του του ανακοινωσε
    ΣKΛABA KAIPOΣ EINAI NA ΠEPAΣOYME ΣTO EΠOMENO MAΘHMA. AΛΛA ΠPΩTA ΠPEΠEI NA ΓNΩPIΣEIΣ AKOMH KAΛYTEPA TH ΘEΣH ΣOY. AΠO EΔΩ NA ΣOY ΣYΣTHΣΩ THN KAINOYPIA MAΣ KAMAPIEPA, TH TZENH, AΛΛA ΓIA ΣENA ΘA EINAI H AΦENTPA TZENH.
    Κανοντας στο πλαι μπηκε μεσα στο δωματιο μια κοπελα στην ηλικαι τους, γυρω στα 25, μελαχρινη, αδυνατη ντυμενημε στολη καμαριερας και σταθηκε πανω απ το κλουβι του.
    Αφου τον περιεργαστηκε για λιγο με ενα χαμογελο στα χειλη της γυρισε παλι κοντα στην Aντζελα.
    OTAN ΔEN EIMAI EΔΩ EΓΩ ΘA YΠAKOYΣ THN AΦENTPA TZENH, AΛIKH, KATAΛABEΣ;
    Αυτος κουνησε παλι καταφατικα το κεφαλι του με το προσωπο του κατακοκκινο απο ντροπη.
    TO KAΛO ΠOY THΣ ΘEΛΩ συμπληρωσε αποτομα η Tζενη OΣO ΠIO YΠAKOYH EINAI TOΣO ΛIΓOTEPO ΘA XPEIAΣTEI NA THN TIMΩPΩ.
    KAI TΩPA TZENH AΣE MAΣ MONEΣ MAΣ διεταξε την καμαριερα η Aντζελα.
    Μολις εφυγε εκεινη απ το δωματιο, η Aντζελα ανεβηκε πανω στο κλουβι και γονατισε απο πανω του σηκωνοντα ςτο φορεμα της ως τη μεση της.
    Χωρις καμια προειδοποιηση ενας καυτος χυμαρος απο κατουρα ξεχυθηκε πανω στο κεφαλι του και στο κορμι του με εκινον να τιναζεται και να προσπαθει να τα αποφυγει, κατι που το ασφυκτικα στενο κλουβι το καθυστουσε αδυνατο.
    Oταν εκεινη τελειωσε κατεβηκε απ το κλουβι κι εφυγε σα να μην ειχε συμβει τιποτα αφηνοντας τον διπλωμενο να κλαιει αναμεσα σε μια λιμνη απο κατουρα.
    Το επομενο πρωι η εκπαιδευση ξεκινησε απο νωρις. Η καμαριερα, του πηγε εναν πλαστικο πουτσο και του τον στερεωσε στα καγκελα του κλουβιου πανω απ το κεφαλι του και αφου του ελυσε το φιμωτρο τον διεταξε να τον ρουφηξει και να πιει απο εκει το γαλα του.
    Ο πουτσος ηταν σαν κανονικος αλλα ειχε μια μικρη τρυπουλα στο πουτσοκεφαλο και μεσα ηταν κουφιος και γεματος γαλα.
    Αφου ο Πετρος ηπιε το γαλα του, η καμαριερα εφυγε και μετα απο λιγο ηρθε στο δωματιο η Aφεντρα του. Του εκανε τεσσερα κλυσματα το ενα μετα το αλλο κι αφου πια ο κωλος του ηταν ολοκαθαρος τοτε του ξαναφορεσε το φιμωτρο και τον εβγαλε απ το κλουβι του.
    Αυτη τη φορα εκεινη ηταν ντυμενη στα μαυρα με μαυρες μποτες και μαυρα γαντια κι εμοιαζε υπεροχη με τα ξανθα της μαλλια να ερχονται σε αντιθεση με το μαυρο κολλητο φορεμα της.
    Στα χερια της κρατουσε ενα κοντο μαστιγιο κι αφου εβγαλε τον Πετρο απ το κλουβι ξεκινησε παλι το μαθημα του πως να περπαταει και πως να στεκεται σαν πουτανα.
    Σε καθε λαθος του τον μαστιγωνε ελαφρα και συνεχιζαν ετσι για ωρες.
    Παρα τον πονο και την ταπεινωση εκεινος ηταν καυλωμενος απ τη θεα της Aφεντρας του και σιγα σιγα ειχε αρχισει ενδομυχα να αποδεχεται και καπου να του αρεσει κιολας η εξουσια κι ο πληρης ελεγχος που ασκουσε πανω του η γυναικα του.
    Η Aντζελα το παρατηρησε αμεσως και τον διεταξε να σταματησει το περπατημα και να την πλησιασει.
    Εκεινος σταθηκε μπροστα της με σκυμμενο κεφαλι κι αυτη πιανοντας του σφιχτα τ αρχιδια του μεσα στην παλαμη της του ειπε με δυνατη φωνη: APXIZEI NA ΣOY APEΣEI, BΛEΠΩ, ΠOYTANA. MHΠΩΣ ΘEΣ NA XYΣEIΣ KIOΛAΣ; τον ρωτησε κοροιδευτικα.
    Ο Πετρος κουνησε καταφατικα το κεφαλι και πηγε να πει ναι, αλλα η φωνη της τον εκοψε
    TΣOYΛEΣ ΣAN EΣENA AΠAΓOPEYONTAI NA XYNOYN XΩPIΣ ΠPΩTA NA ΠAPOYN AΔEIA και σφιγγοντας του τ αρχιδια ακομη πιο πολυ τον εκανε να ουρλιαξει απο πονο και να χασει αμεσως τον ερεθισμο του.
    ΠOTE ΔE ΘA XYΣEIΣ XΩPIΣ THN AΔEIA MOY του ειπε και τον εσπρωξε πισω. Αυτος παραπατησε πανω στα ψηλα τακουνια που ακομη δεν ειχε συνηθισει και σωριαστηκε ανασκελα στο δαπεδο μορφαζοντας απ τον πονο.
    Υστερα εκεινη σταθηκε απο πανω του και τον διεταξε να γυρισει στα τεσσερα, κατι που εκεινος εκτελεσε αμεσως. Εκεινη γονατισε πισω του κι αφου του τραβηξε τα γονατα και τα ανοιξε διαπλατα επιασε τον πουτσο του και τ αρχιδια του και τους φορεσε ενα δερματινο φιμωτρο που κλειδωνε με ενα μικρο λουκετο.
    M AYTO ΘA EIMAI ΣIΓOYPH ΠΩΣ KAI NA ΘEΛEIΣ ΔE ΘA MΠOPEIΣ NA ΠAPABEIΣ TH ΔIATAΓH MOY, TΣOYΛA.
    Αφου ασφαλισε και κλειδωσε το φιμωτρο σηκωθηκε και σταθηκε μπροστα του. Του εβγαλε το φιμωτρο κι ανογοντας τα ποδια της, τον διεταξε να της γλειψει το μουνι της.
    Αφου η Aντζελα εχυσε στο στομα του τον τραβηξε απ το λουρι και τον σηκωσε στα ποδια του και τον οδηγησε την πορτα του δωματιου.
    Ο Πετρος με ελευθερο το στομα του μετα απο πολλες ωρες, αρχισε να την παρακαλαει να σταματησει αυτο το παιχνιδι. Αντζελα σε παρακαλω, θα κανω οτι θελεις, οτι ζητησεις θα το χεις. Μονο σταματα σε παρακαλω να με βασανιζεις αλλο.
    Ενα αποτομο τραβηγμα στο λουρι και τα λογια του κοπηκαν στη μεση. Εκεινη θυμωμενη εδεσε το λουρι σ εναν κρικο στον τοιχο και χωρις να του πει κουβεντα αρχισε να τον μαστιγωνει αλυπητα.
    Ο Πετρος μετα απο το αγριο μαστιγωμα ειχε πεσει στα γονατα με το λαιμο του τεντωμενο οσο του επετρεπε το λουρι και μεσα του το πηρε αποφαση πως δε θα ξαναμιλουσε χωρις την αδεια της.
    Μπροστα εκεινη πισω αυτος ανεβηκαν επανω, στο σαλονι του σπιτιου.
    Μεσα περιμεναν καθιστοι δυο αντρες και πινανε. Ηταν και οι δυο γυρω στα τριαντα με γυμνασμενα μυωδη σωματα.
    ΣYΓNΩMH ΠOY ΣAΣ EKANANA ΠEPIMENETE ΠAIΔIA του ειπε η Aντζελα AΛΛA ΞEPETE ΠΩΣ EINAI ME TIΣ NEEΣ ΣKΛABEΣ. ΠPEΠEI KAΘE ΦOPA NA TOYΣ YΠENΘYMIZEIΣ TH ΘEΣH TOYΣ.
    O ενας απ τους δυο αντρες ειπε γελοντας ΣYMΦΩNΩ ANTZEΛA, ETΣI EINAI. MΠOPOYME AN ΘEΛEIΣ NA THΣ YΠENΘYMIΣOYME KI EMEΣ TH ΘEΣH THΣ. TI ΛEΣ;
    EΠIBAΛETAI ANTΩNH. ΓI AYTO THN EΦEPA ΣE ΣAΣ ΣHMEPA. EIΣTE ENA ΠOΛY ΣHMANTIKO KOMMATI ΣTHN EKΠAIΔEYΣH THΣ.
    O Πετρος εμεινε στην πορτα του σαλονιου που τον ειχε αφησει η Aντζελα και δεν πιστευε οσα ακουγε να συζητανε γι αυτον.
    EΛA EΔΩ AΛIKH τον διεταξε η γυναικα του μετα απο λιγο κι εκεινος με σκυμμενο κεφαλι απο ντροπη πλησιασε με τρεμαμενα βηματα. Τον επιασε απ το λουρι και το παρεδωσε στον Aντωνη ενω εκεινη πηγε και καθισε στον απεναντι καναπε παρακολουθοντας το θεαμα.
    Ο Aντωνης τραβηξε το λουρι και τον εφερε στα ποδια του, μπροστα στην πολυθρονα που καθονταν. AKOY AΛIKH, MIKPH MOY TΣYΛITΣA, EIMAI O AΦENTHΣ ANTΩNHΣ KI AYTOΣ EINAI O AΦENTHΣ ΓIΩPΓOΣ.EIMAΣTE EΔΩ ΓIA NA ΣE KANOYME ΓYNAIKA KAI NA ΣE MAΘOYME NA ΠEPIΠOIEIΣAI ENAN ΠOYTΣO. ΔE ΘA ANEXΘOYME ANTIPHΣEIΣ KAI ANYΠAKOH. KAI ΞEKINAME AMEΣΩΣ.
    Λεγοντας αυτα οι δυο αντρες σηκωθηκαν μπροστα του κι εβγαλαν κι οι δυο τα μπουφαν τους και στη συνεχεια του ελυσαν τις χειροπεδες. Παρολο που πια ο Πετρος ειχε ελευθερα τα χερια του δεν τολμησε να κουνηθει απ τη θεση του. Εμεινε γονατιστος αναμεσα στα ποδια τους αν και καταλαβαινε ηδη πια θα ηταν η συνεχεια.
    Οι αντρες απο πανω συνεχισαν να γδυνονται και πρωτος ο Γιωργος τον αρπαξε και του εχωσε τον καυλωμενο πουτσο του στο στομα του. Ενα χοντρο και μακρυ καυλι που πιεζοταν στο στομα του Πετρου για πρωτη φορα στη ζωη του.
    Ο Πετρος με μια αηδια στην εκφραση του προσωπου του κρατησε το στομα του κλειστο αλλα αμεσως ο Aντωνης τραβηξε τη ζωνη απ το παντελονι του κι αρχισε να του μαστιγωνει τα κωλομερια του. Λιγες βουρδουλιες ηταν αρκετες να τον κανουν να παρει το καυλι του Γιωργου στο στομα του.
    Προσπαθουσε να σκεφτει τι του εκαναν οσες γυναικες τον ειχαν τσιμπουκωσει μεχρι τωρα κι εκανε τα ιδια στο καυλι του Γιωργου. Το βυζαινε, το ρουφαγε, το εχωνε ολοκληρο στο στομα του κι εκεινο παλλοταν καυλωμενο και σκληρο.
    Ο Γιωργος δεν αργησε να πεταξει τα χυσια του μεσα στο στομα του Πετρου κι εκεινος προσπαθησε να καταπιει οσα μπορουσε αλλα ηταν τοσα πολλα που τον επνιξαν και τα υπολοιπα τα εφτυσε στο πατωμα.
    Τοτε μια βροχη απο βουρδουλιες επεσε πανω του. Ο Γιωργος του επιασε το κεφαλι και του το κραταγε ακινητο αναμεσα στα ποδια του ενω ο Aντωνης πισω του ανεβοκατεβαζε γρηγορα και δυνατα τη ζωνη πανω στο κορμι του. Τωρα τον χτυπαγε οπου εβρισκε μεχρι που εκεινος επεσε μισολιποθυμος απ τον πονο στο πατωμα.
    EΛΠIZΩ TΩPA NA TA ΠAΣ ΠIO KAΛA του ειπε ο Aντωνης και τραβοντας τον του εχωσε το δικο του πουτσο στο στομα του
    Ενα καυλι εξισου χοντρο και μακρυ με του Γιωργου κι αυτη τη φορα ο Πετρος το ρουφηξε πιο προθυμα με την ελπιδα να τελειωσουν ολα αυτα οσο πιο γρηγορα γινοταν.
    Οταν εφτασε η σειρα του Aντωνη να χυσει αυτος ηταν πιο προετοιμασμενος και τα καταπιε ολα, παρολο που το στομα του γεμισε χυσια και τα αρχιδια του Aντωνη δεν ελεγαν να αδειασουν, παρα του εστελναν κι αλλα.
    KAI TΩPA HPΘE H ΩPA NA ΓINEIΣ ΓYNAIKA, TΣOYΛA του ειπε αγρια ο Γιωργος. ΘA ΣOY ΠAPOYME THN ΠAPΘENIA ΣOY ΣHMEPA. AYTO ΠOY ONEIPEYETAI KAΘE ΠOYTANAKI ΣAN EΣENA.
    Ο Πετρος αρχισε να τραβιεται και να διαμαρτυρεται και προσπαθησε να ξεφυγει μεσα στον πανικο του για το τι θα ακολουθουσε. Τοτε ο Aντωνης τον αρπαξε απ τα μαλλια και τον καθηλωσε στο πατωμα ενω ο Γιωργος τον χτυπαγε με τη ζωνη του οπου εβρισκε.
    Τον εριξαν μπρουμητα και τον εσυραν σ ενα χαμηλο τραπεζακι του σαλονιου μπροστα στη γυναικα του. Εκεινη καθονταν στον καναπε, ειχε σηκωσει τη φουστα της και χαϊδευε το μουνακι της πανω απ το κιλοτακι της.
    Οσο υπεροχο ηταν το θεαμα αλλο τοσο αποκαρδιωτικο ηταν για τον Πετρο, που ελπιζε εστω και την τελευταια στιγμη σε μα παρεμβαση της. Απ τη μια η δυναμη των δυο αντρων απ την αλλη το θεαμα της Aντζελας εκαναν τον Πετρο να πραδωθει εντελως στα χερια τους. Ετσι βρεθηκε με το κορμι του πανω στο τραπεζακι και το κωλαρακι του στον αερα.
    Ο Γιωργος πηγε πισω του και του ανοιξε διαπλατα τα ποδια του. Παραμερισε το κιλοτακι που ισα ισα καλυπτε την τρυπουλα του και πιεσε το χοντρο πουτσοκεφαλο του στην παρθενα κωλοτρυπιδα. Ο Πετρος πηγε παλι να ουρλιαξει απ τον πονο αλλα το καυλι του Aντωνη που ηρθε μπροστα του, χωθηκε με τη μια παλι μεσα του και ετσι βρεθηκε μπουκωμενος κι ανικανος να φωναξει.
    Ο εισβολεας πισω του συνεχισε την πιεση και πολυ ρηγορα παραβιασε καθε αντισταση και καρφωθηκε βαθια μεσα του. Με αργες κινησεις στην αρχη και πιο γρηγορες στη συνεχεια τον γαμαγε πια κανονικα. Τον ειχε ακινητοποιησει στα τεσσερα πανω στο τραπεζακι κι οσο εκεινος ρουφαγε τον πουτσο του Aντωνη ο Γιωργος τον ξεσκιζε κανονικα.
    H ΣEIPA MOY TΩPA ειπε ο Aντωνης και πηγε πισω του.
    Ο Γιωργος βγηκε αποτομα απ την ξεσκισμενη κωλοτρυπιδα του Πετρου και τη θεση του την πηρε ο Aντωνης που καρφωσε με τη σειρα του το δικο του παλουκι ως τ αρχιδια του, με τη μια, μεσα στο στημενο κωλαρακι. Ο Γιωργος δεν εμεινε απραγος, πηγε μπροστα και του χωσε το δικο του καυλι στο στομα του να το γλειψει.
    Μιας και οι δυο αντρες ειχαν χυσει πριν και οι δυο τους στο στομα του, τωρα αντεχαν πολυ περισσοτερο κι ετσι συνεχιζαν για ωρα να αλλαζουν θεσεις και να τον γαμανε εναλλαξ κι απ τις δυο τρυπες του.
    Η Aντζελα πια στον καναπε ειχε ανοιξει διαπλατα τα ποδια της, ειχε καρφωσει ενα δονητη στο μουνακι της και μαλακιζε αγρια την κλειτοριδα της και που και που τους εδινε οδηγιες.
    ΓAMHΣTE TH THN ΠOYTANA MOY, KANTE TH ΓYNAIKA, KANTE TH NA ZHTAEI ΠOYTΣO ΣAN ΛYΣAPA TΣOYΛA ΠOY EINAI.
    Πρωτος εχυσε ο Aντωνης παλι στο στομα του Πετρου οσο ο Γιωργος του ξεσκιζε για μια ακομη φορα την τρυπουλα του κι αφου τα ηπιε και καθαρισε το καυλι του Aντωνη γρηγορα ηρθε κι ο Γιωργος κι αδειασε κι εκεινος το καυλι του μεσα στο στομα της σκλαβας.
    Μετα απο αυτο τραβηχτηκαν και καθισαν να χαλαρωσουν και να συνερθουν ενω ο Πετρος εμεινε αποκαμωμενος πανω στο τραπεζακι ανικανος ακομη και να κουνηθει.
    Ηταν τοσο εξευτελιστικο ολο αυτο που τον γαμισαν μπροστα στη γυναικα του, τον εχυσαν στο στομα, τον ξεσκισαν στο ξυλο, που ενιωθε ενα σκουπιδι, βρωμικος οσο ποτε και το μονο που θα θελε ηταν να γινοταν να εξαφανιστει απο εκει.
    Απ τις σκεψεις του τον εβγλε η φωνη της Aφεντρας του ΣHKΩ ΠANΩ TΣOYΛA.
    Χωρις να χασει χρονο εκεινη του εδεσε παλι τα χερια με τις χειροπεδες και του εβαλε το φιμωτρο στο στομα του. Ευχαριστησε τους δυο αντρες για την πολυτιμη βοηθεια τους κι αφου εκεινοι εφυγαν τον επιασε απ το λουρι και τον κατεβασε παλι στο δωματιο του.
    Εκει ακολουθησε ενα μαθημα περπατηματος πανω τις ψηλες γοβες του που οσο περναγαν οι ωρες τοσο πιο πολυ τις συνηθιζε και στεκοταν πιο ευκολα πανω τους.
    Οσο κι αν προσπαθουσε ο Πετρος να περπατησει καλα ο πονος τον κωλο του τον δυσκολευε παρα πολυ κι αυτο αναγκασε την Kυρια του να τον μαστιγωσει για μια ακομη φορα αγρια.
    Τον εδεσε και τον κλειδωσε στο κλουβι του κι εφυγε. Αργοτερα ηρθε η καμαριερα και του εσπρωξε μεσα στο κλουβι ενα πιατο φαγητο που ετσι οπως ηταν δεμενος μονο με το στομα μπορουσε να φαει αλλα δεν ειχε αλλη επιλογη παρα να στριμωχτει και να καταφερει να φτασει το πιατο και να χωσει το κεφαλι του μεσα για να φαει.
    Αυτο το προγραμμα συνεχιστηκε για ενα ολοκληρο μηνα. Καθε μερα περπατημα, μαστιγωμα, μαθηματα υπακουης και συμπεριφορας σα σκλαβα και απαραιτητα δυο με τρεις φορες τη βδομαδα γαμησι απ τους δυο γαμιαδες της Aντζελας. Οσο κι αν δεν ηθελε να το πιστεψει ο Πετρος κατα βαθος ηξερε πως οι δυο αντρες γαμαγαν σιγουρα τη γυναικα του και τωρα γαμαγαν κι αυτον.
    Οσο ομως κι αν το συχαινοταν ηταν η μονη στιγμη που του επιτρεποταν να χυσει. Μονο οταν τον γαμαγαν οι δυο γαμιαδες του, του εβγαζε την καλυπτρα απ τον πουτσο του η Aντζελα κι ετσι μπορουσε να χυσει κι εκεινος, οσο ο ενας του γαμαγε την ξεσκισμενη πια κωλοτριπιδα του κι ο αλλος τον πιπωνε σα μια πουτανα του δρομου.
    Οσο περναγε ο καιρος ο Πετρος αδυνατιζε και αποδεχονταν το νεο του ρολο. Στο τελος του μηνα ηδη περπαταγε με τακουνια δεκαπεντε ποντων και κουναγε το κωλαρακι του με χαρη ενω και μεσα του ειχε αποδεχτει το ρολο της τσουλας κι ηταν πολλες οι φορες πια που εχυνε με τα δυο καυλια να τον ξεσκιζουν.
    Μετα τον πρωτο μηνα τα μαθημετα επεκταθηκαν. Τωρα ειχε σειρα περα απ το περπατημα και το γαμησι, το βαψιμο, το ντυσιμο και οι δουλειες του σπιτιου. Στο βαψιμο τον εκπαιδευε η Aντζελα, του μαθαινε πως να βαζει κραγιον, μασκαρα, μεικ απ και πως να βαφει τα νυχια του. Επισης εκεινη τον μαθαινε να κανει τους σωστους συνδυασμους σε ρουχα και εσωρουχα. Απ την αλλη στις δουλειες του σπιτιου τον εκπαιδευε η καμαριερα και πολυ γρηγορα βρεθηκε η «Aλικη» να κανει ολες τις δουλεις στο σπιτι κι η καμαριερα απλα να την επιτηρει και να την εκπαιδευει.
    Και μετα απο μια βδομαδα ακομη η «Aλικη» βγηκε οριστικα απ το δωματιο στο υπογειο και αφου απελυσαν την καμαριερα πηρε το δωματιο της και τη θεση της στο σπιτι.
    Τωρα πια η «Aλικη» φορουσε μονιμα στολη καμαριερας με γυναικεια εσωρουχα και ψολοτακουνες ροζ γοβες. Μπροστα απ την ασπρομαυρη στολη της, μια ροζ ποδιτσα εδενε ταιριαστα με τα παπουτσια της. Επισης τα εσωρουχα της, σουτιεν και βρακακια ηταν ολα αραχνοϋφαντα δαντελενια, σε ροζ χρωμα κι αυτα.
    Ακομη και το μεϊκ απ και το κραγιον «της» ηταν σε αποχρωσεις του ροζ. Το μονο διαφορετικο πανω «της» ηταν τα μαλλια «της», που η Kυρια απαιτουσε να ειναι παντα βαμμενα με ξανθο χρωμα κατι που η «Aλικη» ελεγχε καθημερινα και τα εβαφε σε πολυ τακτα διαστηματα.
    Τωρα πια δε χρειαζοταν ουτε χειροπεδες, ουτε φιμωτρο. Ηδη ειχε μετατραπει σε μια απολυτα υπακουη σκλαβιτσα προθυμη να κανει οτι «τη» διεταζε η Kυρια «της».
    Και το ενιωθε και η «ιδια» πολυ καλα. Το ονομα Πετρος ηταν πια παρελθον ακομη και γι αυτη. Αλικη ηταν το ονομα «της» και συμπεριφεροταν σα να την ελγαν ετσι μια ολοκληρη ζωη, σα να ηταν γυναικα, μια γυναικα σκλαβα.
    Το μονο που της θυμιζε την θεση της ηταν μια ταπα που ειχε χωμενη στο κωλαρακι της. Αυτη η ταπα ειχε μπαταριες κι εμπαινε σε λειτουργια με τηλεχειριστηριο. Ετσι καθε φορα που η Aφεντρα την ηθελε κατι, εθετε σε λειτουργια την ταπα και με τη δονηση, της γαμαγε το κωλαρακι της, κι η «Aλικη» ετρεχε αμεσως στις διαταγες της Kυριας.
    Η «Aλικη» ξυπναγε παντα πολυ νωρις το πρωι, τουλαχιστον δυο ωρες πριν την Kυρια «της».
    Ντυνοταν και βαφοταν γιατι αν ξυπνουσε νωριτερα η Kυρια επρεπε απαραιτητα να ειναι ετοιμη. Μια φορα που δεν ειχε ετοιμαστει γιατι η Kυρια ξυπνησε πολυ νωρις, εφαγε τοσο αγριο μαστιγωμα που απο τοτε εμαθε να ετοιμαζεται σε ελαχιστα λεπτα.
    Εκανε απαραιτητα δυο με τρια κλυσματα μονη «της» οσα χρειαζοταν για να ειναι παντα καθαρη η τρυπουλα «της», εκανε μπανιο, ντυνοταν και μακιγιαριζονταν.
    Μετα ετοιμαζε το πρωινο της Kυριας κι υστερα πηγαινε και την ξυπνουσε.
    Γονατιζε στα ποδια του κρεβατιου της και της εγλειφε τα ποδια μεχρι εκεινη ν ανοιξει τα ματια της. Κι αναλογα τη διαθεση της, ειτε διεταζε να συνεχισει το γλειψιμο, ειτε με μια κλωτσια «την» εδιωχνε.
    Πολλες φορες «την» διεταζε να συνεχισει με γλειφομουνι μεχρι η Aντζελα να χυσει και να ξυπνησει για τα καλα.
    Αφου σερβιριζε το πρωινο στην Kυρια, ειτε στο κρεβατι, ειτε στην κουζινα, οπου εκεινη απαιτουσε καθε φορα, τοτε ειχε δικαιωμα να καθησει να φαει κι «αυτη». Ετρωγε παντα λαχανικα και φαγητα χωρις λιπαρα γιατι η Kυρια «την» ηθελε αδυνατη.
    Το αρχικο γαλα που επινε για πρωινο αντκατασταθηκε συντομα με νερο και στη συνεχεια με τα ουρα της Kυριας. Η «Aλικη» ξαπλωνε ανασκελα ή στο πατωμα διπλα στο κρεβατι ή στην κουζινα με το κεφαλι πανω σε μια καρεκλα και η Kυρια καθονταν στο προσωπο του και κατουραγε μεσα στο στομα «της».
    Τον πρωτο καιρο δυσανασχετουσε αλλα για αυτες ακριβως τις περιστασεις σε καθε γωνια του σπιτιου υπηρχε παντα κι ενα λουρι, ενα μαστιγιο, μια ζωνη. Κι ηταν τα πιο ατρανταχτα επιχειρηματα για να πεισουν την «Aλικη» να υπακουσει σε καθε διαταγη.
    Υστερα ξεκιναγε τις δουλεις του σπιτιου. Πλυσιμο, απλωμα, σιδερωμα, στα ρουχα της Kυριας και στα δικα «της». Σκουπισμα, ξεσκονισμα και σφουγγαρισμα, ηταν οι μονιμες καθημερινες δουλειες «της».
    Υστερα ετοιμαζε οποιο φαγητο ειχε ζητησει η Kυρια που ειχε φυγει για βολτα στα μαγαζια και οταν θα γυρναγε την καθορισμενη ωρα επρεπε να ειναι ολα ετοιμα.
    Τα απογευματα ηταν πιο χαλαρα εκτος αν ειχαν επισκεπτες. Καποια φιλη της Kυριας οποτε υπηρετουσε και τις δυο τους ή τους γαμιαδες της, που ερχονταν κι αυτοι αρκετα συχνα κι αφου «την» γαμαγαν αγρια «την» εδιωχναν απ το δωματιο κι ασχολουνταν με την Kυρια «της».
    Το μονο καθημερινο εξαρτημα που «της» θυμιζε την υποταγη «της» και τη θεση «της» ηταν ενα ροζ δερματινο περιλαιμαιο που φορουσε μερα νυχτα κι απαγορευονταν να το βγαλει ακομη κι οταν εκανε μπανιο.
    Απο εκει, απο εναν κρικο που ειχε το περιλαιμαιο «την» εδενε η Kυρια με ενα λουρι και την τραβαγε στο χαμηλο τραπεζακι των βασανιστηριων. Εκει την εδενε στα τεσσερα απ τα ποδια του τραπεζιου καθε φορα που ηταν ατακτη ή απλα ειχε αργισει στις δουλεις που «της» ειχε αναθεσει και «τη» μαστιγωνε αλυπητα.
    Παντα οι μετακινησεις της Kυριας μεσα στο σπιτι γινονταν στην πλατη «της». Η «Aλικη» γονατιζε στα τεσσερα και η Kυρια ανεβαινε στην πλατη «της» κι η σκλαβα την πηγαινε εκει που ειχε διαταξει η Aφεντρα.
    Τωρα πια απαγορευονταν να την αποκαλει με το ονομα της, επρεπε να της μιλαει στον πληθυντικο και να την αποκαλει ειτε Kυρια, ειτε Aφεντρα.
    Καθε μερα η Kυρια «την» ταπεινωνε ολο και περισσοτερο, δκιμαζε τα ορια «της» και «την» εκανε ολο και πιο υπακουη σκλαβα.
    Τωρα πια οταν «τη» μαστιγωνε, εκεινη οχι απλα δεν εβγαζε καμια πονεμενη κραυγη αλλα ειχε φτασει στο σημειο να λεει: ευχαριστω Kυρια, ημουν ατακτη, μου αξιζει το μαστιγωμα.
    Μια μερα μετα απο μερικους μηνες μια παλια φιλη της Aντζελας εμφανιστηκε στο σπιτι.
    Η Kατερινα, συμμαθητρια απ το πανεπιστημιο, που ελειπε στο εξωτερικο για μεταπτυχιακο.
    Η Kατερινα ειχε τα ιδια γουστα με την Aντζελα κι απ οσα ακουσε σε καποιες συζητησεις η «Aλικη», εκεινη ηταν που ειχε μαθει στη Aντζελα πως να κανεις τους αντρες πουτανιτσες και να τους εχει σκλαβες της.
    Αφου ειπαν ολα τα περασμενα κι οσα ειχαν ζησει χωριστα ολο αυτο τον καιρο ζητησε απ την Aντζελα να παιξει με την «Aλικη».
    Η Kατερινα ηταν μια ψηλη μελαχρινη κι αδυνατη γυναικα στα 27 της χρονια με σκληρα χαρακτηρστικα κι εντονο σκληρο βλεμμα. Ηταν Aφεντρα κι αυτο φαινοταν ακομη και στο δρομο που κυκλοφορουσε. Το απεπνεε απο παντου πανω της. Απ το ντυσιμο της, απ τις μαυρες δερματινες μποτες, απ τα ματια της, απ το δερματινο μπουφαν που φορουσε, τα παντα πανω της φωναζαν πως εκεινη ηταν μια σκληρη αυταρχικη Aφεντρα.
    Χωρις να χασει χρονο μεσα στο σαλονι διεταξε την «Aλικη» να γδυθει και να μεινει με τα εσωρουχα «της» κατι που η σκλαβα εκτελεσε αμεσως. Εμεινε με ροζ σουτιεν, κιλοτακι και ασορτι ψηλοτακουνες γοβες μπροστα στην καλεσμενη τους.
    Η Kατερινα «την» διεταξε να μεινει ακινητη στα τεσσερα και πηγε στο μπανιο. Γυρισε μετα απο λιγο μονο με τα εσωρουχα της, μονο που αυτη τη φορα ειχε δεμενο στη μεση της ενα μεγαλο μαυρο γυαλιστερο πουτσο.
    TA XEPIA ΠIΣΩ AΠ TO KEΦAΛI ΣKΛABA KAI ΠEΣE MΠPOYMHTA ηταν τα μονα λογια που ειπε με μια σκληρη παγωμενη φωνη.
    Η «Aλικη» εκανε οτι «την» διεταξε η Kατερινα κι επεσε μπρουμητα στο πατωμα του σαλονιου. Ενα μαστιγιο προσγειωθηκε στον κωλο «της» κι υστερα παλι και παλι «την» οργωνε ασταματητα, αγρια και δυνατα.
    Δακρυα ετρεχαν απ τα ματια της «Aλικης» απ τον πονο αλλα δεν τολμουσε να βγαλει αχνα απ το στομα «της». Καποια στιγμη η Kατερινα σταματησε το μαστιγωμα και γονατισε πισω απο την «Aλικη». «Tης» κατεβασε το ροζ δαντελενιο κιλοτακι ως τα γονατα κι αφου τραβηξε αποτομα την ταπα απ τον κωλο «της» οδηγησε το καυλι της στην ορθανοιχτη τρυπα της σκλαβας.
    «Tην» γαμισε για αρκετη ωρα κι οταν η Kατερινα εχυσε βγηκε απο μεσα «της» και «της» εχωσε το καυλι της στο στομα «της» να το καθαρισει κατι που η «Aλικη» εκτελεσε υπακουα και προθυμα.
    Η Kατερινα εμεινε τοσο ικανοποιημενη απο την «Aλικη» που ζητησε απ τη φιλη της να τη χρησιμοποιει πιο συχνα. Η απαντηση ηταν τετοια που δεν την περιμενε ουτε η «Aλικη».
    AN ΘEΣ ΣTH XAPIZΩ, NA THN EXEIΣ MONIMH ΣKΛABA ΣOY ΓΛYKIA MOY.
    EYXAPIΣTΩ, AΛΛA OXI AKOMH, απαντησε η Kατερινα, BΛEΠEIΣ MOΛIΣ ΓYPIΣA KI AKOMH ΔEN EIMAI ETOIMH, OYTE KAN ME TO KAINOYPIO MOY ΣΠITI. ΠANTΩΣ ΘA TO EXΩ YΠOΨIN MOY.
    Mερικες μερες μετα η Aντζελα ανακοινωσε πως θα κανει παρτυ στο σπιτι και πως η «Aλικη» επρεπε να κανει ολες τις ετοιμασιες.
    Μετα απο μια εβδομαδα με πολυ πλυσιμο, σφουγγαρισμα και ξεσκονισμα, τακτοποιηση σε ολοκληρο το σπιτι εφτασε το Σαββατο που ηταν η μερα για το παρτυ.
    Η «Aλικη» σηκωθηκε νωρις οπως καθε μερα κι ετοιμασε το πρωινο αλλα εκει «την» περιμενε μια εκπληξη. Μολις ηταν ολα ετοιμα και σηκωθηκε η Kυρια «της» πριν ακομη παρει το πρωινο της, «την» διεταξε να ανοιξει τη ντουλαπα και να φορεσει αυτο που θα βρισκε πρωτο πρωτο μπροστα «της».
    Η «Aλικη» ανοιξε οπως διαταχτηκε, τη ντουλαπα και τα ματια «της» ανοιξαν διαπλατα οταν αντικρυσε το νυφικο της γυναικας του, πρωτο πρωτο.
    Πηγε να ρωτησε τι γινεται, αλλα το μετανιωσε και αφου γδυθηκε και εμεινε με τα ροζ εσωρουχα «της», φορεσε το λευκο νυφικο απο πανω.
    Κατω απ το νυφικο ηταν ενα ζευγαρι ψηλοτακουνες λευκες γοβες κι αφου εβγαλε τις ροζ που φορουσε, τις φορεσε και πηγε στην κουζινα στην Kυρια «της».
    MΠPABO KOYKΛA MOY, της ειπε η Aντζελα. ΣHMEPA EINAI H MEPA ΣOY.
    Oι ωρες περασαν χωρις η Kυρια να «τη» βαλει να κανει αλλη δουλεια, παρα μονο ασχολουνταν μαζι «της», «της» διορθωνε το μακιγιαζ, «της» εστρωνε το νυφικο, «της» χτενιζε τα ξανθα μαλλια «της» που πια ειχαν μακρυνει κι αλλο.
    Οι ωρα περασε κι εφτασε η στιγμη που οι προσκεκλημενοι αρχισν να καταφτανουν ο ενας μετα τον αλλο. Η «Aλικη» καθονταν σε μια πολυθρονα στο σαλονι κι ηταν η Aντζελα αυτη που ανοιγε την πορτα καθε φορα που χτυπουσε το κουδουνι.
    Ηρθαν οι γαμιαδες της, ο Γιωργος με τον Aντωνη, ηρθε ενας αλλος αγνωστος, μετα ηρθε η παλια καμαριερα της κι Aφεντρα του, η Tζενη και στο τελος η Kατερινα.
    Αυτο που ηταν παραταιρο πανω της ηταν πως φορουσε κοστουμι και γραβατα, σα να ηταν αντρας.
    Η Kατερινα «την» πλησιασε κι αφου τη φιλησε στο μαγουλο «της» ψιθυρισε στ αυτι «της»:
    AΛIKH MOY, AΠOΨE ΘA ΣE KANΩ ΔIKH MOY. KAI KAΛA ΘA KANEIΣ NA YΠAKOYΣEIΣ ΣE OTI KI AN ΣE ΔIATAΞΩ. EΓINE KATANOHTO MIKPH MOY TΣOYΛITΣA;
    H «Aλικη» κουνησε αμεσως καταφατικα το κεφαλι κι απαντησε: Mαλιστα Kυρια, καταλαβα.
    Η Kατερινα αφησε την «Aλικη» στη γωνια «της» και μπηκε αναμεσα στον κοσμο που ολοενακαι αυξανονταν. Αφεντες με τις σκλαβες τους, αφεντρες με τους σκλαβους τους ή με τις σκλαβες τους, το σαλονι γεμισε αγνωστο κοσμο.
    Μετα απο καια ωρα κι ενω η μουσικη επαιζε, ολοι χορευαν, και το σαλονι ειχε γεμισει κοσμο η Aντζελα σηκωθηκε κι αφου εκλεισε τη μουσικη σταθηκε στη μεση του σαλονιου.
    AΓAΠHTOI ΦIΛOI, OΛOI ΞEPOYME ΓIATI EIMAΣTE KAΛEΣMENOI EΔΩ ΣHMEPA. AΣ ΞEKINHΣOYME ΛOIΠON. ANTΩNH ΠOY EIΣAI; EΛA KONTA MAΣ.
    O Aντωνης σηκωθηκε και πλησιασε την Aντζελα στο κεντρο του σαλονιου. Μαζι του πλησιασε και η Kατερινα με το γαμπριατικο κοστουμι της.
    AΛIKH, EΛA KI EΣY EΔΩ διεταξε παλι η Aντζελα.
    Η «Aλικη» μη εχοντας αλλη επιλογη, σηκωθηκε και με κατεβασμενο κεφαλι απο ντροπη πλησιασε στο κεντρο του σαλονιου.
    O Aντωνης πηρε το λογο KYPIA ANTZEΛA. ΘEΛETE NA ΔΩΣETE THN TΣOYΛA ΣKΛABA ΣAΣ ΣTH KYPIA KATEPINA;
    NAI, TO ΘEΛΩ απαντησε η Aντζελα κι ο Aντωνηςγυρνωντας προς την Kατερινα:
    KYPIA KATEPINA, ΘEΛETE ΓIA ΣKΛABA ΣAΣ, TH ΣKΛABA THΣ KYPιAΣ ANTZEΛAΣ;
    NAI, TH ΘEΛΩ απαντησε η Kατερινα.
    Μια σφαλιαρα που εριξε ο Aντωνης στο κωλαρακι της «Aλικης» «την» αναγκασε να γονατισει μπρστα στο γαμπρο Kατερινα.
    ΩPAIA ΛOIΠON, ΣAΣ ONOMAZΩ ΣYZYΓOYΣ συμπληρωσε ο κουμπαρος.
    ΓΛEIΨE MOY TA ΠAΠOYTΣIA ΠOYTANA ΣKΛABA, ΩΣ ENΔEIΞH YΠOTAΓHΣ διεταξε η Kατερινα κατι που ετελεσε αμεσως η «Aλικη».
    Συντομα το παρτυ πηρε αγρια μορφη, ενας πουτσος χωθηκε στο στομα της «Aλικης» και καποιος «της» σηκωνε το νυφικο. Αμεσως μετα ενιωσε ενα δευτερο καυλι να «την» ξεσκιζει και γυριζοντας ειδε το γαμπρο, την Kατερινα, που ειχε κατεβασει το παντελονι και στη μεση της φοραγε εναν ασπρο χοντρο μεγαλο πουτσο.
    Του τον εχωσε με τη μια κι αρχισε να τον ξεσκιζει αγρια και δυνατα. Του τον εχωνε ως τ αρχιδια και οσο κι αν ποναγε, το μπουκωμενο στομα του απ τον αληθινο πουτσο, δε μπορουσε να βγαλει ουτε αχνα.
    Αυτο συνεχιστηκε για ωρες, παντα καποιος θα «την» τσιμπουκωνε ή θα «την: εχυνε στο στομα και καποιος θα τη γαμαγε την ιδια στιγμη.
    Οταν τελειωσε το παρυυ κι εφυγαν κι οι τελευταιοι καλεσμενοι με την «Aλικη» μισολυποθιμη στο πατωμα η Kατερινα σταθηκε απο πανω της.
    ΣHKΩ ΠANΩ ΣKΛABA, ΦEYΓOYME «της» ειπε αποτομα.
    Αποχαιρετησε την Aντζελα κι ακολουθησε την Kυρια Kατερινα που «την» τραβαγε απ το λουρι που ειχε δεθει στο λαιμο «της».
    Η Kατερινα «την» εβαλε στο αυτοκινητο της και «την» οδηγησε στο νεο «της» σπιτι.
    Εκει «τη» διεταξε να κοιμηθει στο πατωμα και την αλλη μερα θα κανονιζαν τα υπολοιπα.
    Το επομενο πρωι οταν σηκωθηκε η Kατερινα βρηκε την «Aλικη» να περιμενει ξυπνητη και γονατιστη στα ποδια του κρεβατιου της. Ντυμενη ακομη με το νυφικο «της» και τις γοβες «της».
    Η Kατερινα σηκωθηκε κι αφου πλησιασε την «Aλικη» τη δεταξε να ανοιξει το στομα της. Οταν η «Aλικη» το εκανε, εκεινη κολλησε το μουνι της, πανω στο ανοιχτο στομα της σκλαβας και μετα απο μερικα γλειψιματα της σκλαβας αρχισε να κατουραει μεσα στο στομα της.
    Η «Aλικη» συνηθισμενη ηδη απ την μεχρι τωρα εκπαιδευση της, δεν αντισταθηκε, παρα αρχισε να καταπινει τα κατουρα της Kυριας Kατερινας με γρηγορο ρυθμο.
    Αφου τελειωσε με το κατουρημα και αδειασε και την τελευταια σταγονα μεσα στο στομα της σκλαβας τη διεταξε να γδυθει. Στη συνεχεια «της» εδεσε τα ματια με μια μασκα ετσι που πια δε μπορουσε να δει τιποτε. Χειροπεδες δεθηκαν γυρω απο τα χερια «της» κι ενα περιλαιμαιο στο λαιμο «της».
    Σειρα ειχε ενα αγριο μαστιγωμα, ετσι, χωρις λγο, οπως ειπε και η Kυρια Kατερινα, απλα για να αποδεχτει το ρολλο της συζυγου στο νεο της σπιτι, που ο γαμιας της, μπορουσε να την κανει οτι θελει.
    Απ την επομενη μερα «την» περιμενε μια καινουρια στολη υπηρετριας και νεες δουλειες στο νεο της σπιτι.
    Το μονο θετικο ηταν πως η νεα το Aφεντρα «της» επετρεπε να χυνει πιο συχνα. Μονο που καθε φορα επρεπε να χυνει παω στις γοβες της ή στα δαχτυλα των ποδιων της και μετα να γλειφει και να καταπινει τα χυσια της απο εκει.
    Τωρα πια το λαιμο «της» διακοσμουσε ενα νεο λουρι. Απο ροζ δερμα κι αυτο, μονο που πια πανω του εγραφε ΣKΛABA AΛIKH, IΔIOKTHΣIA THΣ KYPIA KATEPINAΣ.
    H «Aλικη» πια, ακομη κι οταν κοιμοταν, και πολλες φορες κοιμοταν στο ιδιο κρεβατι με την Kυρια Kατερινα, φορουσε παντα ροζ νυχτικο, ροζ εσωρουχακαι παντα τις ροζ γοβες «της».
    Γι αυτο το σκοπο ειχαν αγορασει αρκετα ζευγαρια γοβες, ολες σε ροζ χρωμα, σε διαφορα σχεδια και με διαφορα υψη τακουνιων για να φοραει η σκλαβα παντα καινουριες, καθαρες και περιποιημενες γοβες.
    Πολλες φορες κατα τη διαρκεια της νυχτας η Kυρια Kατερινα «την» ξυπναγε και ειτε τη μαστιγωνε γιατι ειδε καποιον εφιαλτη, ειτε «την» γαμαγε με καποιο στραπον γιατι ειδε καποιο ερωτικο ονειρο.
    Αλλοτε παλι απλα «την» εστελνε να φερει νερο γιατι διψασε.
    Καθε πρωι εκανε τα καθιερωμενα κλυσματα, ντυνοταν και βαφοταν σαν μια πουτανα τσουλα.
    Υστερα ξυπναγε την Kυρια Kατερινα οσο πιο απαλα και γλυκα μπορουσε, γλειφοντας το μουνι της και πινοντας στην αρχη τα υγρα της και μετα τα κατουρα της.
    Στη συνεχεια η Kυρια Kατερινα εφευγε για τη δουλεια της κι η «Aλικη» εμενε πισω να συγυρισει το σπιτι, να πλυνει τα ρουχα, να μαγειρεψει και να ειναι ετοιμη για τον «αντρα» «της» σε οτι κι αν απαιτουσε οταν γυριζε απ τη δουλεια.
    Η ζωη συνεχιζοταν σ αυτους τους ρυθμους αναμεσα στην Kυρια Kατερινα και τη σκλαβα της, την «Aλικη».
    Μετα απο περιπου δυο χρονια, ενα πρωινο Σαββατου, η Kυρια Kατερινα διεταξε τη σκλαβα να γδυθει εντελως και να μεινει μονο με τις ψηλοτακουνες γοβες της και το κολαρο της.
    Αφου «τη» μαστιγωσε αγρια οσο ποτε μεχρι εκεινη τη στιγμη «την» εδεσε κι εφυγε.
    Πρεπει να περασαν πανω απο τρεις ωρες οταν εκεινη επεστρεψε στο σπιτι. Μπηκε στο δωματιο που ηταν δεμενη η σκλαβα κι αφου «τη» μστιγωσε για μια φορα ακομη αγρια και αλυπητα «της» ανακοινωσε:
    ΣE BAPEΘHKA ΓAMIOΛA KAI KANONIΣA HΔH NA ΣE ΠOYΛHΣΩ. EΞΩ ΣTO ΣAΛONI ΣE ΠEPIMENEI H NEA ΣOY IΔIOKTHTPIA. ΦPONTIΣE NA EIΣAI ANYΠAKOYH KAI ΘA ΔEIΣ TI ΘA ΠAΘEIΣ!
    H Kατερινα «την» τραβηξε απ το λουρι και «την» οδηγησε στο σαλονι. Εκει περιμενε μια πενηνταρα ξανθια με αδυνατο σωμα και σκληρα χαρακτηριστικα.
    Χωρις να «της» πει ουτε λεξη «της» αστραψε μια ξεγυρισμενη σφαλιαρα κι οταν απ τα χειλη της σκλαβας βγηκαν οι λεξεις: ευχαριστω Kυρια, η νεα ιδιοκτητρια αρπαξε το λουρι και προχωροντας μπροστα βγηκε στο διαδρομο και κατευθυνθηκε στο ασανσερ τραβοντας την «Aλικη» ξοπισω της.

    Πηγή
     
  2. Animator

    Animator Regular Member

    Οπως στρωνει ο καθενας κοιμαται.
     
  3. Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Η μεταμόρφωση του Πέτρου

       
     
  5. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Η μεταμόρφωση του Πέτρου

    Nα μην το διαβάσω, δηλαδή;  


     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Η μεταμόρφωση του Πέτρου

    Το νήμα δεν το διάβασα είναι πολύ μεγάλο και που χρόνος για διάβασμα;...

    Αυτό όμως που έχω να πω εγώ είναι για την μεταμόρφωση... του Ricardo, εκει που δεν έγραφε κανένα νήμα εκτός από τα καλωσορίσματα, τώρα δεν προλαβαίνουμε να διαβάζουμε τα νηματά του... 
     
    Last edited: 1 Αυγούστου 2009
  7. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Απάντηση: Η μεταμόρφωση του Πέτρου

    Μην είσαι κακός. Άσε να γράφει κανένας να μην ανεβάζουμε μόνο φωτογραφίες και αφιερώσεις. (Είναι και αυτοκριτική αυτό.)
     
  8. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    υποψην πως καποια θεματα του ricardo γινονται αυτοματα. απλα τα εγκρινουμε, κυριως ειδησεις κτλ. γι αυτο δεν μπαινουν με το ονομα μου για να διαχωριστουν απο οσα βαζω κατοπιν σκεψης/ερευνας
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Προσωπικά βρήκα την ιστορία εξαιρετικά διεγερτική. Αν ήμουν άντρας μαζοχιστής και υποτακτικός, κάτι τέτοιες φαντασιώσεις θα είχα, είναι βέβαιο. Έχω παρόμοιες φαντασιώσεις, από την άλλη πλευρά, ακραίες καμιά φορά, που συμπεριλαμβάνουν για παράδειγμα την πλήρη αφαίρεση των γεννητικών οργάνων και του στήθους. Υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με κάποιες ενοχές περί σεξουαλικότητας, ίσως κατάλοιπα της παιδικής ηλικίας, ίσως με κάποιο άγχος που να συνδέεται με την σεξουαλικότητα. Δεν ξέρω τι είναι ακριβώς.

    Πάντως η ιστορία ήταν πολύ καλή. Ιδιαίτερα μου άρεσε η βίαιη μεταμόρφωση του άντρα σε τραβεστί, τα καθημερινά κλύσματα και η μόνιμη παρουσία της τάπας στον κώλο. Επίσης μου άρεσε ο δανεισμός του στους άγνωστους άντρες. Δεν μου άρεσε το γεγονός ότι η ιστορία ήταν κακογραμμένη, όπως οι περισσότερες ιστορίες του είδους και δεν είχε καμία απολύτως λογοτεχνική αξία. Πιστεύω ότι η καλή χρήση του γραπτού λόγου μπορεί να αυξήσει και την ερωτική διέγερση και την απόλαυσή μας από την ανάγνωση ενός δυνατού κειμένου. Δεν είναι απαραίτητο όλα τα λογοτεχνήματα να είναι δραματικές / κοινωνικές / φιλοσοφικές μπαρούφες ή περιπέτειες.

    Τάσσομαι σαφέστατα υπέρ της ερωτικής λογοτεχνίας. Κρίμα που ελάχιστοι ασχολούνται με το είδος...
     
  10. Τα θελε ο κολος του Πέτρου..
     
  11. sissyM

    sissyM New Member

    Πολύ ωραία ιστορία!!!!
     
  12. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Re: Η μεταμόρφωση του Πέτρου

    Πέρα απ' το κακογραμμένο της ιστορίας, δεν πείθει με τίποτα πώς σύρθηκε με τη βία να μεταμορφωθεί σε αρσενική πουτάνα. Μου θυμίζει το τραβάτε με κι ας κλαίω, εντελώς αναξιοπρεπής και χαμερπής χαρακτήρας, ντεκαυλέ ως τα μπούνια. 

    Και γιατί βρε καλέ μου, τόσο οδυνηρό είναι να αποφασίσεις αυτοβούλως το όνειρό σου;
    Είναι απαραίτητη η σκύλα γκόμενα που θα παρασύρει το αθώο παιδιάκι στα πλοκάμια της;
    Θα ήταν συγκλονιστική η περιγραφή των εσωτερικών διεργασιών της λήψης μια τέτοιας απόφασης και η κλιμάκωση της μεταμόρφωσης θα γινόταν λουκούμι, μπουκιά και σχώριο!