Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

μεγεθος πεους

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος golf, στις 14 Σεπτεμβρίου 2009.

  1. golf

    golf New Member

    καλησπερα
    εδω και 5 μηνες ειμαι με μια κοπελα.πανω στις συζητησεις μας,μου ειπε για τον πρωην της οτι ειχε 27 εκατσοστα πεος..το δικο μου ειναι 22-24 αναλογα της φασεις μου...με εχει κανει να νιωθω κομπλεξ για το μεγεθος μου..ενω ξερω οτι δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα..ποια ειναι η γνωμη σας??υπαρχει μεγαλη διαφορα στα μεγεθη??πρεπει να νιωθω μειονεκτικα..και να φοβαμαι μην παει οσο ειμαστε μαζι ξανα με αυτον?
    απο οτι καταλαβα ειχανε και καποιες εμπειριες με το sm..θαρρω λιγοτερες απο εμενα...
     
  2. Sofia

    Sofia Regular Member

    τωρα μας δουλευεις ε..δεν εξηγειται αλλιως...27 cm o πρωην και 22-24 εσυ?...ποσο εφικτο ειναι στην ελλαδα να υπαρχουν αυτα τα μεγεθη και ειδικα το πρωτο?και καλα να υπαρχουν...εισαι σε μια ηλικια που θα πρεπε να ξερεις καλα πως το μεγεθος σου δε προκειται να τη κανει να φυγει και ουτε να νιωθεις κομπλεξ πρεπει...(κατωτεροτητας τουλαχιστον)...
     
  3. golf

    golf New Member

    Απάντηση: μεγεθος πεους

    σοφια εννοειτε πως δεν σας δουλευω..το προβλημα μου ειναι πως γυναικες που την ριχνανε μια 10ετια στην ηλικια μου λεγανε οτι ειναι τεραστιο και δεν εχουν δει ξανα κατι τετοιο κτλ.κτλ...
    και αυτη μου ειπε οτι εχει παει με 27αρι αλλες δυο φορες μαλιστα...ελεος!!
    εσυ πως το βλεπεις??
    παιζει και να το λεει επειδη ηξερε πως δεν ειμουν και ο πιο σωστος στις σχεσεις μου..για να με κομπλαρει??γιατι αν το ηθελε το καταφερε.,.
     
  4. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: μεγεθος πεους

    Αχχχ! τι τραβαμαι εμεις οι μικροτσουτσουνοι..ενα δραμα:icon_no2:
    Ψαχνω 22αρι, 32αρι, 38αρι, η'' μαλλον 45αρι γι ν'αυτοκτονησω μεγαλοπρεπως.'
     
  5. MarquisdeSade

    MarquisdeSade New Member

    Απάντηση: μεγεθος πεους

    Μη έχοντας προηγούμενα δείγματα γραφής σου και κρίνοντας από αυτό το θέμα το οποίο φαντάζομαι είναι ένα από τα πρώτα που θέτεις μιας και είσαι νέο μέλος, θα μπορούσα να εξάγω το συμπέρασμα πως είτε προσπαθείς να αλλιεύσεις κοπλιμέντα για το μέγεθος του πέους σου, είτε προσπαθείς να το "επιδείξεις" στα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ. Υπάρχει βέβαια πάντοτε η περίπτωση να πέφτω έξω και να έχεις όντως ερωτήματα αναφορικά με το μέγεθός του. Εάν αυτό ισχύει, δεν έχω παρά να σου απαντήσω σαν άντρας πως πολύ θα ήθελα να έχω το δικό σου μέγεθος παρότι δεν απέχω πολύ. Έχε επίσης υπ' όψιν σου πως το μέσο μέγεθος πέους στην Ελλάδα είναι γύρω στα 15 εκατοστά και οι επιστήμονες θεωρούν οποιοδήποτε μήκος πέους άνω των 11 εκατοστών απόλυτα φυσιολογικό για έναν ενήλικο άντρα. Έχοντας λοιπόν αυτά τα νούμερα στο μυαλό σου, σε συνδυασμό με τα σχόλια των προηγούμενων ερωτικών σου συντρόφων, θα σου έλεγα πως όχι μόνο είσαι μια χαρά, αλλά ξεπερνάς και κατά πολύ το μέσο όρο. Είναι πολλές αυτές που εύχονται ο δικός τους παρτεναίρ να είχε τα δικά σου προσόντα. Και αν δε σου αρκεί αυτό, δεν έχεις παρά να ρωτήσεις την κοπέλα την άποψή της για το δικό σου μέγεθος. Είμαι σίγουρος πως θα λάβεις τα καλύτερα σχόλια! Τώρα εάν επιμένει να έχει ως κατώτατο όριο μήκους πέους τα 27 εκατοστά του πρώην της, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά με αυτήν. Και μην ξεχνας: Δεν αρκεί μόνο το μέγεθος. Μετράει και ο τρόπος που το χειρίζεσαι. Ελπίζω να σε κάλυψα. Καλώς ήρθες στο φόρουμ μας και καλές συζητήσεις!
     
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: μεγεθος πεους



    Άλλος ένας, μέσα σε λίγες μέρες, που βρήκε πλάγιο  LOL  τρόπο γιά να μας γνωστοποιήσει τα εξαιρετικά του προσόντα. Ο ένας εμφανίστηκε ως τραυματισμένος σωματικώς, ο άλλος ψυχικώς.
    Απορώ: διαδίδεται μήπως ότι όλοι οι υπόλοιποι εδώ πέρα είμαστε τραυματισμένοι εγκεφαλικώς, κι έτσι πιστεύουμε ότι κι αν γράψει κανείς;

     
  7. DiDi

    DiDi Regular Member

    Σιγά τον πολυέλαιο... κακώς νιώθεις έτσι! Τι και αν πήγε με άνδρες που τον είχαν μεγαλύτερο από σένα.. αν ήθελε να σε κομπλάρει θα μπορούσε απλά να σου πει.. τσάμπα πόντους αγόρι μου τσάμπα πόντους! Οπότε μη το σκέφτεσαι!
     
  8. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Απάντηση: μεγεθος πεους

    ΤΗΝ ΕΧΩ 27 ΠΟΝΤΟΥΣ!



    την κοιλια....
    και τον εχω 13-15 ποντους. Αλλα μπορω να στην κανω να ξεχασει τα παντα. Μια γυναικα απολαμβάνει τα πρώτα 8 εκατοστά μεγέθους.

    Αν την ειχες 27 εκατοστα (οχι την κοιλια) το πιθανότερο ειναι να μην ειχες πληρη διεισδυση, ή/και να προκαλουσες ζημια στον κολπο της ιδιως αν εισαι «αμερικανακι» με νοοτροπια «μεγαλο πουλι = πολυ αντρας» και «αγριο σεξ = ετσι το κανουν οι αντρες».

    Το μεγαλο μεγεθος ειναι μεν ενα φετιχ αλλα:
    - Το μέγεθος σιγουρα δεν καθοριζει την ηδονή και
    - ακομα πιο σιγουρα δεν καθοριζει τον ανδρισμό.

    Και στην τελική αμα το κανεις καλύτερα απο τους πρωην της και ειναι τοσο ζωον να παει με τους 27 ποντους, εσυ θα κερδίσεις (δε θα χαραμιζεσαι) και αυτη θα χασει.


    Επισης αν θες να κερδισεις εντυπωσεις εμφανισης, χασε ποντους στην κοιλια, και ξυρισε τα.
     
  9. Συγγνώμη, τον "Παραμυθά" ο Πιλάβιος δεν τον έκανε; Πώς μας προέκυψε τώρα golf?
     
  10. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: μεγεθος πεους


    Υπάρχει άραγε πιθανότης το "golf" να είναι αναφορά στα 22 εκατοστά (24 με τη λαβή); "Mr. golf club" (ο "κύριος Μπαστούνι του Γκόλφ")...;  


     
    Last edited: 14 Σεπτεμβρίου 2009
  11. Uranoos

    Uranoos Regular Member

    Οντως...χοντρό πρόβλημα! Κουράγιο φίλε!!  

    Αμα την έχεις πρίξει, οτι τον έχεις μεγάλο... τι ήθελες να σου πεί?
     
  12. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Υπερρεαλισμός