Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πραγματικότητα του να ζείς τον 24/7 D/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 4 Ιουλίου 2005.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Η πραγματικότητα του να ζείς τον τρόπο ζωής D/s 24/7
    από την amanda {O’D}

    Ένας μεγάλος αριθμός Κυριαρχικών και υποτακτικών λαχταρούν μια επί 24ώρου βάσεως και επί 7 ημέρες την εβδομάδα τύπου σχέση (24/7), μια σχέση όπου ο/η σκλάβος/α θα περνάνε το χρόνο τους αυστηρά περιορισμένοι υπό τα δεσμά των αλυσίδων των Κυρίαρχων τους.

    Ο Κυριαρχικός τύπος έχει συχνά στο μυαλό του/της την εικόνα μίας γυμνής πρόθυμης σκλάβας η οποία θα ικανοποιεί αυτόματα τα όποια καπρίτσια του/της. Αυτή η φανταστική σκλάβα πάντα γυμνή, φορώντας μόνο τις αλυσίδες της, με τα πολυάριθμα σημάδια στο κορμί της να υποδεικνύουν το πόσο πρόσφατα έχει χρησιμοποιηθεί και τον πισινό της μόνιμα ροδοκόκκινο, περιμένει απλά γονατιστή ένα σινιάλο από τον Αφέντη της, ένα σήμα που να υποδεικνύει το τι απαιτείται από αυτή στη συνέχεια.

    Κατά τον ίδιο τρόπο η υποτακτική ονειροπολεί για το πώς θα είναι η ζωή της, φαντασιώνοντας ημέρες κατά τις οποίες η σκέψη της θα περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω από το πώς θα είναι ευχάριστη για τον Αφέντη της, μια ιδανική ζωή υπό τα δεσμά της ολοκληρωτικής δουλείας. Κατόπιν τα όνειρα τόσο του Κυρίαρχου όσο και της υποτακτικής γίνονται πραγματικότητα, καθώς εισέρχονται σε μία τέτοιου τύπου ερωτική σχέση. Και είναι τότε που συχνά ανακαλύπτουμε ότι η πραγματικότητα δεν καθρεπτίζει πιστά τα όνειρα μας.

    Το 24/7 D/s είναι στην πραγματικότητα πολύ διαφορετικό από την Ιντερνετική απόδοση και απεικόνιση της ζωής μιάς σκλάβας. Πολύ λίγες από μας θα καταφέρουν τελικά να ζήσουν την ζωή της ηρωίδας του μυθιστορήματος «Η ιστορία της Ο». Παρόλα αυτά το 24/7 D/s φέρει τις δικές του πολύ ειδικές ανταμοιβές για το κάθε ξεχωριστό ζευγάρι. Είναι κάτι μοναδικό και απαράμιλλο για το καθένα από αυτά, καθώς δεν υπάρχουν στερεότυπα, σωστά και λάθη στον τρόπο άσκησης του. Γιατί απλούστατα αυτό που δουλεύειικανοποιητικά στον δικό μου οικείο χώρο, μπορεί να είναι τελείως ακατάλληλο και ανάρμοστο για τον δικό σας. Αυτού του είδους η σχέση, όπως άλλωστε συμβαίνει και σε κάθε άλλου είδους σχέση, επιτυγχάνεται μέσα από την ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία και διαπραγμάτευση. Ένας μεγάλος αριθμός D/s ζευγαριών έχουν παιδιά παρόντα στο χώρο κατοικίας, τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους, αν όχι σε συνεχή βάση. Το γεγονός αυτό διακινδυνεύει αυτόματα την ιδέα της υποτακτικής η οποία βρίσκεται σε μια κατάσταση ολοκληρωτικής γύμνιας. Και μαζί με αυτή την ιδέα πηγαίνει και εκείνη της υποτακτικής που θα γονατίζει εκλιπαρώντας για άδεια πριν εισέλθει ή εξέλθει από το δωμάτιο στο οποίο ο Αφέντης της είναι παρών. Για προσπαθήστε να δώσετε μια ικανοποιητική εξήγηση για μια τέτοια συμπεριφορά στα παιδιά σας! Κατά τον ίδιο τρόπο η υποτακτική δεν μπορεί να μπαινοβγαίνει μπουσουλώντας από δωμάτιο σε δωμάτιο όταν τα παιδιά είναι στο σπίτι, και ας είμαστε ειλικρινείς εδώ, πολλές από εμάς τις μεγαλύτερες σε ηλικία υποτακτικές έχουμε γόνατα τα οποία δεν είναι στην κατάσταση που ήταν κάποτε και έτσι, εκτός αν ο Κυρίαρχος θέλει να προκαλέσει μόνιμη ζημιά στην
    ιδιοκτησία Του, η ιδέα της υποτακτικής η οποία ποτέ δεν βρίσκεται σε επίπεδο υψηλότερο αυτού του καβάλου του Αφέντη της χρήζει επανεξέτασης.

    Σχετικά τώρα με την ιδέα της υποτακτικής η οποία κοιμάται δεμένη με τις αλυσίδες της καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, ας πούμε ότι αυτό μπορεί να εξεταστεί ως πιθανότητα μόνο από κάποιον άτεκνο Κυρίαρχο. Για μια ακόμα φορά η πραγματικότητα θα έρθει να σας ανακαλύψει και εδώ. Τα παιδιά έχουν την πολύ ενοχλητική συνήθεια να σηκώνονται μέσα στη μέση της νύχτας για κάθε είδους λόγο, που μπορεί να ποικίλει από την εκδήλωση κάποιας ασθένειας ως του να χρειάζονται απλά ένα ποτήρι νερό. Και ασφαλώς δεν είναι ενδεδειγμένο να δουν την μητέρα τους ξαπλωμένη παραπλεύρως του κρεβατιού της και δεμένη με αλυσίδες.Είναι λοιπόν η επί 24ώρου βάσεως και επί 7 ημέρες την εβδομάδα υποδούλωση δυνατή? Προσωπικά δεν έχω συναντήσει ακόμα ένα 24/7 ζευγάρι Αφέντη/σκλάβας το οποίο να έχει καταφέρει να ζει σύμφωνα με τον τρόπο που ο 24/7 τρόπος ζωής απεικονίζεται στο Δίκτυο. Γιατί λοιπόν τόσοι πολλοί από μας πασχίζουμε να καταφέρουμε κάτι που ξεκάθαρα, και υπό το ψυχρό βλέμμα της λογικής, είναι αδύνατον να επιτευχθεί? Ζευγάρια που έχουν υιοθετήσει τον 24/7 D/s τρόπο ζωής υπάρχουν ωστόσο , είναι αρκετά ευτυχισμένα, και αυτό το έχουν επιτύχει μέσω συμβιβασμών και από τις δύο πλευρές σε συνδυασμό με μια καλή αίσθηση του χιούμορ. Ένα είδος D/s τρόπου ζωής έχει επιτευχθεί και στο δικό μας σπιτικό αλλάζοντας κάποια πράγματα, κάνοντας τα πιο ρεαλιστικά αν θέλετε.

    Για παράδειγμα, την μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας είμαι ντυμένη αλλά, όταν οι περιστάσεις το επιτρέπουν δεν φοράω εσώρουχα. Αυτό επιτρέπει στον Αφέντη μου να γνωρίζει ότι είμαι διαθέσιμη σε αυτόν όσο είναι δυνατόν να είμαι, χωρίς ταυτόχρονα να προκαλούμε αμηχανία σε τρίτα πρόσωπα. Κρατάμε την ιδέα της πλήρους γυμνότητας για την μυστικότητα της κρεβατοκάμαρας μας ή για όταν η κόρη μας βρίσκεται μακριά από το σπίτι. Το να κοιμάσαι δεμένη με αλυσίδες μπορεί να επιτευχθεί, καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν , εάν χρησιμοποιηθεί η κοινή λογική και δοθεί στην υποτακτική η άδεια να αφαιρεί από μόνη της τα δεσμά της ή να ξυπνάει τον Κυρίαρχο για να το κάνει, αμέσως μόλις παρουσιαστεί η ανάγκη.Καθώς βέβαια ο Κυρίαρχος δεν θα δει με την καλύτερη διάθεση την ιδέα να τον ξυπνάνε τη μια νύχτα μετά την άλλη για να αφαιρεί και να επανατοποθετεί αλυσίδες, ένας συμβιβασμός που δουλεύει αρκετά καλά για εμάς, και αξίζει να τον λάβετε υπόψη σας, είναι ότι αν κοιμάμαι με αλυσίδες και για τον οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί να σηκωθώ, αφαιρώ τα δεσμά μου και δεν τα επανατοποθετώ. Να θυμάστε ότι τα δεσμά θα πρέπει να αφαιρούνται γρήγορα και εύκολα επειδή τα άρρωστα παιδιά δεν μπορούν να περιμένουν την μητέρα τους ενώ αυτή παλεύει για να ελευθερώσει τον εαυτό της από αυτά. Εάν τα παιδιά σας είναι ακόμα σε εκείνη την ηλικία που τα κάνει, κατά τη διάρκεια της νύχτας, να εισέρχονται στο υπνοδωμάτιο σας, επειδή τα φοβίζει το σκοτάδι ή απλά επειδή έχουν την ανάγκη σας, τότε φυσικά κάθε μορφή δεσίματος στο χώρο της κρεβατοκάμαρας είναι κάτι που θα πρέπει να παραμείνει ένα όνειρο για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμα.

    Μην προσδοκάτε να παίζετε επί σκηνής κάθε βραδιά όταν ζείτε τον 24/7 τρόπο ζωής. Η πραγματικότητα της καθημερινής ζωής έχει τον τρόπο της να παρεμβάλετε και έτσι κάποιες φορές είτε ο Κυρίαρχος είτε η υποτακτική θα είναι απλά πολύ κουρασμένοι. Μεγάλη ικανοποίηση μπορεί να δοθεί και στους δυο σας απλά χαλαρώνοντας, παρακολουθώντας τηλεόραση και μιλώντας για την ημέρα σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της σκηνής, και α;ν αυτό είναι βολικό, η υποτακτική μπορεί να κάθετε στα πόδια του Κυρίαρχου με το κεφάλι της στηριγμένο στα γόνατα του.

    Είναι ζωτικό να θυμάστε ότι η 24/7 D/s σχέση μπορεί να επιτευχθεί διακριτικά και χωρίς τυμπανοκρουσίες. Να είστε προετοιμασμένοι για εκείνη τη στιγμή που ενώ έχετε σχεδιάσει μια σπουδαία βραδιά για παιχνίδια, ο μικρός Γιαννάκης ή Μερούλα θα αρρωστήσουν, και όλα θα πρέπει να ματαιωθούν. Δεν έχω συναντήσει ακόμα εκείνη τη μητέρα που μπορεί να δείχνει υποταγμένηκαι δεκτική όταν τα παιδιά είναι άρρωστα ή όταν έχει περάσει την ημέρα της ακούγοντας τα παιδιά της να τσακώνονται κάνοντας την φτωχή τους μαμά να ψοφήσει από την κούραση. Κατά τον ίδιο τρόπο ο Κυρίαρχος, που έχει μόλις ξοδέψει μια ώρα μέσα στο χάος της κυκλοφορίας, μπορεί να μην έχει διάθεση περνώντας την πόρτα του σπιτιού να πιάσει το μαστίγιο. Το πιο πιθανό είναι ότι θα πρόκειται να μπει μέσα και να κάτσει για ένα ποτό ή καφέ την ίδια ώρα που η υποτακτική θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να τακτοποιήσει τα παιδιά και να προετοιμάσει το γεύμα.

    Κρατήστε τις ιδέες σας σχετικά με το 24/7 D/s σε μια ρεαλιστική βάση. Είναι απλά τα πράγματα που μπορούν να γίνουν για να κάνουν τις ζωές σας ξεχωριστές και σε μεγαλύτερη συμφωνία με την εκδοχή του Δικτύου για τον 24/7 τρόπο ζωής. Για παράδειγμα, να σερβίρετε πάντα πρώτα στον Αφέντη σας το φαγητό ή το ποτό του αδιαφορώντας για το ποιος βρίσκεται στο ίδιο τραπέζι μαζί του.
    Μπορεί αυτό να δουλέψει? Ασφαλώς και ναι ! Είναι πιθανό να καταφέρετε να ζήσετε σαν την ηρωίδα της «Ιστορίας της Ο»? Όχι, αν έχετε παιδιά και εσύ και ο Κυρίαρχος σου έχετε εργασία και ζωή εκτός του χώρου κατοικίας σας. Φροντίστε έτσι ώστε οι προσδοκίες σας να ταιριάξουν στην πραγματικότητα της καθημερινής σας ζωής, και θα ανακαλύψετε ότι ο 24/7 τρόπος ζωής είναι μια πολύ πραγματική και απολαυστική δυνατότητα.

    Το κείμενο είναι μετάφραση από το
    http://www.albanypowerexchange.com/TPE/24_7_reality.htm
     
    Last edited by a moderator: 30 Απριλίου 2007
  2. gaby

    gaby Guest

    Αυτό που με προβληματίζει στην περίπτωση της Ο, lara [E-p], είναι ότι τελικά το έφαγε το κεφάλι της.

    Αλλά δεν είναι αυτή η ουσία του ζητήματος για μένα, συμφωνώ, αν και δεν τον έχω ζήσει, ότι ο (προσαρμοσμένος) "24/7 τρόπος ζωής είναι μία πολύ πραγματική και απολαυστική δυνατότητα".

    Το θέμα είναι ότι αν σε μία προσωπική σχέση, όσο μεγαλύτερη η υποταγή της γυναίκας, τόσο μεγαλύτερη και η απόλαυση / επιβράβευση που αυτή απόκομίζει, η κοινωνία κάθε άλλο παρά επιβραβεύει και ανταμοίβει τις υποτακτικές προσεγγίσεις, ιδίως στις γυναίκες.

    Τι εννοώ με αυτό: δεν εννοώ την περίπτωση που η κοινωνία υπεισέρχεται στα προσωπικά του M/s ζευγαριού, αυτό κατ' εμέ είναι διαχειρίσιμο.

    Εννοώ την αυτόνομη παρουσία της υποτακτικής / σκλάβας στην κοινωνία. Η σημερινή πραγματικότητα είναι τέτοια που η σκλάβα είναι πολύ πιθανό να εργάζεται. Σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορεί στη δουλειά της να έχει ψυχολογία υποτακτικής διότι τότε ούτε την καλύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων της θα πετυχαίνει, ούτε καλή αμοιβή χρηματική θα αποκομίζει και γενικά η καθημερινή της εμπειρία θα είναι φτωχή. Και το σημαντικότερο, θα έχει λιγότερα πράγματα να προσφέρει στον Αφέντη της, από τη ζωή της εκτός πλαισίου σχέσης τους.

    Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι πρέπει να προσεχτεί πολύ στην αρχή της M/s σχέσης, πώς θα συμπεριφέρεται η σκλάβα αυτόνομα και γιατί, διότι αλλιώς ενδέχεται να προκληθούν αδιέξοδα.
     
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα Tender Lilly.
    Στις αρχές της σχέσης μας, με απασχολούσε πολύ και με τρόμαζε το τι θα συμβεί με μένα, με την προσωπικότητα μου και είναι ένα θέμα που έφερα ουκ ολίγες φορές στη συζήτηση με Τον Κύριο μου.

    Εκείνο που μου Είχε Πει ήταν να μην ανυσηχώ και να Τον Εμπιστευτώ, και πως όλα θα πάνε καλά! Λες και ήταν εύκολο για μένα να το κάνω!
    Αλλά σιγά σιγά το έκανα.
    Τι έχω παρατηρήσει να συμβαίνει τώρα, και μου φάνηκε και λίγο παράδοξο αρχικά, είναι πως όσο περισσότερο μου βγαίνει η υποτακτικότητα μου μέσα στη σχέση, τόση λιγότερη απομένει για όλες τις υπόλοιπες διαπροσωπικές μου σχέσεις!
    Στη δουλειά, με τ' αδέλφια μου, τους γονείς μου και πολύ πρόσφατα με τα παιδιά μου σιγά σιγά άρχισα να θέτω καινούρια όρια και να μην επιτρέπω να με καταπιέζουν, ή να διατάζουν. Και το ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση ήταν πως ενώ παλιά, σώπαγα και κατάπινα ότι μου έκαναν ή έλεγαν και με πλήγωνε, ή έπρεπε να θυμώσω πολύ και να γίνω επιθετική για να κατορθώσω να εκφράσω τα συναισθήματά μου, τώρα σιγά σιγά άρχισαν να μου βγαίνουν ήρεμα!!! Αυτό ήταν έκπληξη για μένα και ακόμη έχω πολύ να δουλέψω μ' αυτό αλλά η αρχή έγινε.
    Πέραν τούτου, βρήκα την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου να απαιτήσω στην δουλειά μου αυτά που πίστευα πως μου αξίζουν και να δημιουργήσω κάτι που να μην με κάνει κάθε πρωί να μετανιώνω που ξημέρωσε μια καινούρια μέρα και πρέπει να υποστώ άλλη μια μέρα στη δουλειά, αλλά να σηκώνομαι (οχι ακριβώς με χαρά! το ξύπνημα είναι ξύπνημα) αλλά με καλή διάθεση.
    Οπότε μάλλον το αντίθετο συνέβει με μένα από το να γίνω αυτό το άβουλο εξαρτημένο άτομο που τόσο με τρόμαζε παλιά.

    Τώρα ο λόγος που με έκανε να τοποθετήσω αυτό το θέμα, είναι οι πολλές συζητήσεις που είχα με διάφορα άτομα, που λένε πως δεν είναι εφικτό το 24/7 και δεν μπορεί να υπάρξει Ds μέσα στο γάμο...
    Και μέσα από αυτές τις συζητήσεις, διαπίστωσα πως όσοι το υποστήριζαν αυτό είχαν στο μιαλό τους μια πολύ διαφορετική εικόνα για το τι είναι το 24/7, απ' ότι εγώ.

    Αλλά ίσως αυτό καλύτερα θα είναι να το συζητήσουμε στο bdsm discussion  

    η λάρα Του
     
  4. Απάντηση: Η πραγματικότητα του να ζείς τον 24/7 D/s

    Ένα ενδιαφέρον θέμα...ευχαριστούμε λάρα 

    Εν ολίγοις πιστεύω πως μπορεί να είναι όχι απλά υπαρκτό και βιώσιμο, αλλά και άκρως ενδιαφέρον, όμορφο όταν είναι επιθυμητό και από τα δυο μέλη της σχέσης και καλύπτει τις ανάγκες τους.
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν και θέλουν να μην συμμετέχουν στα κοινά...
     
  6. cassie

    cassie Regular Member

    Απάντηση: Η πραγματικότητα του να ζείς τον 24/7 D/s

    Καλησπερα σας,

    24/7; Πανεμορφο, οδυνηρο, ερωτικο, ταπεινωτικο, καθηλωτικο, αποκαλυπτικο, δημιουργικο, ερεθιστικο, δεσμευτικο, σιωπηλο, απελευθερωτικο... και μονιμο.

    cassie
     
  7. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Η πραγματικότητα του να ζείς τον 24/7 D/s

    οταν υπαρχουν παιδια μεσα στο σπιτι δεν μπορει να υπαρξει 24/7
    παντα κατα την γνωμη μου
     
  8. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: Η πραγματικότητα του να ζείς τον 24/7 D/s

    Ε, όσο να 'ναι, περιορίζεται...
     
  9. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Η πραγματικότητα του να ζείς τον 24/7 D/s

    Ενδιαφέρων νήμα
    Έχει δίκιο ο Θανάσης , δεν περιορίζετε , μάλλον τσακίζετε όταν υπάρχουν παιδιά
     
  10. Απάντηση: Η πραγματικότητα του να ζείς τον 24/7 D/s

    Αλήθεια τι εικόνα έχετε στο μυαλό σας για το D/s, ιδίως εσύ master Thanassis που δηλώνεις master...
    Τι είναι αυτό που δεν μπορεί να το κάνει 24/7?
    Danos τις βανιλα σχέσεις που τσακίζονται καθημερινά μάλλον δεν τις βλέπεις...
     
  11. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Η πραγματικότητα του να ζείς τον 24/7 D/s

    Ασφαλώς και της βλέπω
    Αλλά αυτό τι σημαίνει ? , πως πρέπει να σταματήσει ο κόσμος να κάνει σχέσεις η παιδιά ???
    Στην προκειμένη είπα πως συμφωνώ όταν υπάρχουν παιδιά
    Αλλά …………………..
    Όπως έχω ξανά δηλώσει παλιότερα δεν πιστεύω καν ότι υπάρχουν 24|7 ds σχέσεις , διότι αδυνατούν να αντέξουν στον χρόνο , για πολλούς και διαφόρους λόγους
    Και ένας πολύ σημαντικός λόγος είναι και τα παιδιά
     
  12. Απάντηση: Η πραγματικότητα του να ζείς τον 24/7 D/s

    Γιατί αδυνατούν να αντέξουν στον χρόνο? οι λόγοι?
    Τα παιδιά ως προς τι?