Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ερωτικό Κλύσμα: Απόλαυση και Τιμωρία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 24 Ιουνίου 2010.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΡΚΙΚΟ ΚΛΥΣΜΑ

    Μάστερς και Ντομς, απαιτείστε από το Υ να κάνει κλύσματα μέχρι που το νερό να βγαίνει καθαρό, έτσι ώστε θα είναι αρκετά καθαρό για να το σοδομίσετε. Επίσης, θα είναι πολύ ευαισθητοποιημένο. Αν δεν γίνει σωστά, θα πονάει, και η πρωκτική διείσδυση θα είναι πολύ επώδυνη. Εάν γίνει με ευαισθησία, είναι μία υπέροχη, διεγερτική τελετουργία προετοιμασίας. Δείχνει στο Υ σας πόσο το νοιάζεστε και το βοηθάει να επικεντρωθεί στο πώς ο πρωκτός του σύντομα θα γίνει το μαξιλαράκι της απόλαυσής σας.

    Πείτε απλά στο Υ ότι θέλετε να κάνει συνεχόμενα κλύσματα γιατί τα βογγητά του σας διεγείρουν. Ένας καλός Μάστερ ή Ντομ έχει εξαιρετική ενσυναίσθηση. Διακρίνετε το σημείο όπου η πρωκτική ευαισθησία του Υ βρίσκεται στο μάξιμουμ για μία ερωτική αίσθηση.

    ΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΤΕΡ Η ΝΤΟΜ

    Ποτέ μην ωθείτε το Υ πέρα από το σημείο όπου έχει ανάγκη να πάει. Και ποτέ μην το αφήνετε πολύ μακριά από αυτό το μέρος.

    ΤΟ ΚΛΥΣΜΑ ΟΡΓΑΣΜΟΥ

    Μία από τις πιο ερωτικές σκηνές είναι να δέσετε ένα Υ, να του κάνετε κλύσμα και μετά να του κάνετε έρωτα καθώς είναι γεμάτο. Καθώς το Υ διεγείρεται όλο και περισσότερο, ο Μάστερ ή Ντομ θα απολαμβάνει τον τρόπο με τον οποίο το Υ σπρώχνει τον κώλο του πίσω προς το στόμιο και μουγκρίζει σε κάθε φιλί και αγκαλιά. Η μέγιστη έκφραση αυτού του κλύσματος είναι η απαγόρευση στο Υ να χύνει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο και μετά η επανάληψη της διαδικασίας κάθε μέρα, μέχρι που να τελειώνει με το που το αγγίζετε μόνο, το φιλάτε και το νερό εισέρχεται στον ευαίσθητο πρωκτό του. Γι αυτό και το όνομα, Κλύσμα Οργασμού.

    Πρέπει στ’ αλήθεια να ξέρετε τις αντοχές του Υ σας και τα κουμπιά του για να το πετύχετε αυτό. Αν του κάνετε πολλά κλύσματα σε ένα σέσσιον και αρχίσει να πονάει πολύ, δεν θα πετύχει. Αν είναι πολύ λίγα, δεν θα διεγερθεί αρκετά. Και πρέπει να ξέρετε ακριβώς τί είδους χάδια διεγείρουν το Υ περισσότερο. Για μερικούς, το να αποτείνουν φόρο τιμής στα γεννητικά όργανα του Μάστερ ή του Ντομ είναι η μεγαλύτερη διέγερση. Φυσικά, σχεδόν όλα τα Υ θα διεγερθούν εάν τρίψετε και θαυμάσετε την πρησμένη κοιλίτσα τους, αγγίζοντας τυχαία στο πέρασμα τα γεννητικά τους όργανα καθώς τα επαινείτε που κατάφεραν και πήραν τόσο πολύ κλύσμα για χάρη σας. Μην κλέβετε όμως. Μην τους στερείτε την χαρά ενός πρωκτικού οργασμού, παίζοντας με το κουμπάκι τους.

    (Συνεχίζεται)
     
  2. kati

    kati Regular Member

    Απάντηση: Re: Ερωτικό Κλύσμα: Απόλαυση και Τιμωρία

    Αυτό πότε συνεχίζεται;;;;  
     
  3. GRD

    GRD Great Red Dragon

    Απάντηση: Ερωτικό Κλύσμα: Απόλαυση και Τιμωρία

    Είχα πετάξει και εγώ μια ιδέα/εμπειρία... αλλά δε ξέρω που είναι "χαμένη"... να το... ψάξω; LoL!

    Ανδρ(ε)ας
     
  4. anima0

    anima0 Regular Member

    Απάντηση: Ερωτικό Κλύσμα: Απόλαυση και Τιμωρία

    Αγαπητή συντριβανάτη,
    είστε τολμηρή και ενδιαφέρουσα όπως συνήθως.

    Για το δικό μου γούστο οι πολυήμερες προετοιμασίες είναι κουραστικές.
    Αν και συμφωνώ με την καθαριότητα, δεν χρειάζεται ο κώλος να γίνει "λαμπίκο" για να παίξω.

    Επίσης, δεν θα πήγαινα σε ακραίες ποσότητες λόγω των κινδύνων υγείας (που ήδη ανέλυσαν πολλοί), όταν μάλιστα μπορώ να εντείνω με άλλους τρόπους τα ερεθίσματα, όπως αναφέρατε με πίεση στην κοιλιά, ερωτικό ερεθισμό, σοδομισμό.

    Και μια απορία: τί παίζει με την μπύρα;
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Ερωτικό Κλύσμα: Απόλαυση και Τιμωρία

    Με τσάκωσες...Ω, τί γλυκιά τεμπελιά...

    ΥΓ. Το άλλο που είπε η Mae West το ξέρεις; So many men, so little time...
     
  6. kati

    kati Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ερωτικό Κλύσμα: Απόλαυση και Τιμωρία

    Αν δε βαριέσαι κάποια στιγμή να το ολοκληρώσεις..  

    ΥΓ. Το ξέρω αυτό, καλό! Ένα ακόμη που μου έχει αποτυπωθεί και το χρησιμοποιώ καμιά φορά για να κομπλάρω συντηρητικούς αντρες είναι το εξής:

    Personally, I like two types of men--domestic and foreign.

     
     
  7. KostantinosK

    KostantinosK New Member

    Απάντηση: Ερωτικό Κλύσμα: Απόλαυση και Τιμωρία

    είσαι η θεά της καύλας
     
  8. john_m

    john_m Bollocks mandola

    Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα,  απλά θα μας παραπέμψω και στο νήμα << Ασφάλεια, Σύνεση, Συναίνεση >>

    ‘’Ασφάλεια : Ο άνθρωπος πάνω στον οποίο έβγαλες την ανωμαλία σου πάει κανονικά το επόμενο πρωί στη δουλειά του, χωρίς να πρέπει να φορέσει πουλόβερ με λαιμό Αυγουστιάτικα. Αν έχει σωματικά τραύματα αυτά δεν είναι ανησυχητικά, και θα επουλωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες ‘’.
    ‘’Σύνεση. Είναι μια άλλη πτυχή της ασφάλειας. Αδιαπραγμάτευτα, η βραδιά μαζί σου δεν του / της προκάλεσε το παραμικρό ψυχικό τραύμα. Πνευματικά, εξερεύνησες και εξερευνήθηκες μέχρι εκεί που πρέπει. Με έννοιες πειραματίστηκες μέσα σε λογικά πλαίσια. Μπορεί να έζησες μια πολύ έντονη φαντασίωση, αλλά το 1% του μυαλού σου ήταν στην πραγματικότητα, έτοιμο να σε επαναφέρει όποτε χρειαστεί ‘’
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Ερωτικό Κλύσμα: Απόλαυση και Τιμωρία

    Ελπίζω αυτό να απευθύνεται σε μένα. Θα το συμπεριλάβω οπωσδήποτε στο βιβλίο μου, μαζί με τις υπόλοιπες ατάκες που συλλέγω μανιωδώς πλέον... 
     
  10. KostantinosK

    KostantinosK New Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ερωτικό Κλύσμα: Απόλαυση και Τιμωρία

      
     
  11. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Ερωτικό Κλύσμα: Απόλαυση και Τιμωρία

    χμμμ τι εννοείς ; ;;
     
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Φαίνεται σαν να θέλεις περισσότερο

    Αυτό είναι μία παραλλαγή στο Κλύσμα Οργασμού, που είναι κυρίως προσαρμοσμένο σε αρσενικούς υποτακτικούς ή σκλάβους. Χρησιμοποιείστε έναν καθετήρα επίσχεσης ή έναν κλυστήρα που είναι σαν πρωκτική σφήνα. Ο Μάστερ / Ντομ τοποθετεί τον καθετήρα στο Υ και τον δένει στο κρεβάτι. Κάθεται δίπλα του και αρχίζει μία καυτή συνεδρία αγγίγματος. Το μόνο που απαγορεύεται είναι η επαφή με τα γεννητικά του όργανα. Κοιτάζει με μεγάλη προσοχή την κατάσταση του παραμελημένου ανδρισμού του. Μία αρχική σκληρότητα του πέους είναι το σήμα για να αρχίσει τη ροή. Μόλις το πέος του αρχίσει να σαλεύει, ανοίγει τον σφιγκτήρα και συνεχίζει το χώσιμο του κλυστήρα και τη ροή μέχρι που γεμίζει τόσο πολύ ώστε χάνει τη στύση του. Όταν το πέος γίνεται πιο μαλακό, σταματάει τη ροή και τον χαϊδεύει μέχρι να είναι και πάλι σκληρός. Ακόμη δεν αγγίζει το πέος του. Αν τα καταφέρει να τον σκληρύνει, είναι καιρός να ξεκινήσει και πάλι την ροή. Μόνο όταν κοντεύει να σκάσει και ο πόνος είναι τόσο έντονος ώστε δεν μπορεί πλέον να του σηκωθεί, ότι κι αν κάνει, του επιτρέπει να αδειάσει το φορτίο του, ώστε η διαδικασία να μπορεί να αρχίσει και πάλι.

    Ο στόχος είναι ο ίδιος όπως στο Κλύσμα Οργασμού. Κι εδώ απαιτεί απίστευτη ευαισθησία ανάμεσα στον Μάστερ ή Ντομ και το Υ. Όπως και στο Κλύσμα Οργασμού, μπορεί να πάρει περισσότερο από μία συνεδρία ή μία μέρα για να φτάσουμε στην ανώτατη εμπειρία του αυτόματου οργασμού. Οι Μάστερ ή Ντομ που έχουν πάει έναν άντρα που αγαπούν σε αυτό το ανώτατο όριο, αναφέρουν ότι πρόκειται για μία υπερβατική εμπειρία και για τους δύο. Ο Μάστερ ή Ντομ μαθαίνει κάτι για την αίσθηση του να έχει το Υ του να του παραδίνεται ολοκληρωτικά στη διείσδυση και να οργάζει με τον εναγκαλισμό του. Όταν ο Μάστερ ή Ντομ φιλάει και χαϊδεύει και η ακατάπαυστη πίεση πάνω στο Υ εξαναγκάζει έναν οργασμό από το σύνολο του κορμιού του Υ, οι ήχοι που κάνει ένα αρσενικό Υ είναι πέρα από κάθε περιγραφή. Η αίσθηση που γνωρίζει το αρσενικό πρέπει να είναι απαιτούμενη εκπαίδευση σε μαθήματα αντρικής σεξουαλικότητας. Μαθαίνει ότι το σώμα του έχει πράγματι σεξουαλικά ζωτικά σημεία που είναι απομακρυσμένα από το πέος του, αλλά που μπορούν παρόλα αυτά να δώσουν στον ίδιο και στον σύντροφό του μεγάλη απόλαυση.

    Ένας οργασμός που επιτυγχάνεται με αυτόν τον τρόπο δεν έχει καμία σχέση με το χύσιμο που επικεντρώνεται στο πέος. Είναι πολύ πιο ολοκληρωτικός και διαρκεί περισσότερο. Αφού καθαρίσετε καλά το Υ σας, μπορείτε να συνδέσετε μια σακούλα ακριβώς κάτω από τη ντουζιέρα και να συνεχίσετε όπως κάνει το κουνελάκι της Duracell. Μερικοί συνδέουν τη σωλήνα κατευθείαν με τη βρύση. Η πρώτη ανησυχία σχετικά με αυτό είναι ότι τα υδραυλικά του σπιτιού σας μπορούν να παρέχουν περισσότερο όγκο και περισσότερη πίεση από όση μπορεί κάποιος να αντέξει. Τα συνηθισμένα συστήματα παροχής νερού δίνουν 45 έως 65 PSI στη βρύση, ενώ οι συνήθεις κλυστήρες δίνουν μάξιμουμ 1 έως 2.5 PSI. Το ηθικό δίδαγμα εδώ είναι να μην χρησιμοποιείτε τα υδραυλικά του σπιτιού. Εάν το κάνετε, να σιγουρευτείτε ότι η ροή είναι περιορισμένη σε ένα μίνιμουμ και να μην χρησιμοποιήσετε κανένα είδος καθετήρα επίσχεσης. Η αιτία γι αυτό είναι ότι κάθε ξαφνική αλλαγή στην πίεση πρέπει να μπορεί να γυρίσει πίσω στον καθετήρα και να βγει από τον πρωκτό του Υ.

    (Συνεχίζεται)