Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

κομμωτική στις κάτω τρίχες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος sotiris, στις 13 Οκτωβρίου 2010.

  1. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Re: κομμωτική στις κάτω τρίχες

    μέσα από μία κλειδαρότρυπα ...
     
  2. sotiris

    sotiris Regular Member

    Απάντηση: Re: κομμωτική στις κάτω τρίχες

    περασαν οι μέρες και δεν βλεπω φως ...., μάλλον καποιος θα σας δείρει κοριτσια !!!!!!!!    
     
  3. Απάντηση: κομμωτική στις κάτω τρίχες

    η περιποίηση είναι Must!
    εγω προσωπικά το φροντίζω...

    δεν μου αρέσει τελείως ξυρισμένο όμως
     
  4. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Re: κομμωτική στις κάτω τρίχες

     
     
  5. vautrin

    vautrin Contributor

     

    Ασχοληθήκαμε εκτενώς με τη κόμμωση αλλά αμελήσαμε … το χρώμα.

    Οι περισσότερες γυναίκες, ακόμα κι οι φυσικές ξανθές, έχουν πολύ πιο σκουρόχρωμο ηβικό τρίχωμα. Πολύ σπάνια συναντάς μια χρυσή ή πορφυρή θημωνιά. Προσωπικά, μου έχει συμβεί μόλις μία φορά κι ήταν ευχάριστη αίσθηση. Σαν να βρίσκεις τετράφυλλο τριφύλλι…
     
  6. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: κομμωτική στις κάτω τρίχες

    To ποιο; Εγω το έχω αυτό;


    Μου κάνει εντύπωση που ενω είσαι ο "smasher" της κομμωτικής του μουνιου και της μουνοτεχνης γενικά ,το θες ξυρισμένο.

    Μερικά μάλιστα ήταν σαν τσουτσουριασμένα κοτόπουλα έτσι οπως δεν είχαν ούτε μία τρίχα.

    κανω κόπυ απο ένα άλλο φόρουμ στην απέναντι γωνία, που υπήρχε θέμα για το ξυρισμένο ή τριχωτο στο οποίο πολλοί αναφερθηκαν στο θέμα καθαριότητας.

    Λοιπον δεν ξερω πως σας εχουν πισει για το ξυρισμενο. Μαλλον φταινε οι αμερικανοι οπως παντα. Κατ'αρχας οταν λατρευεις το γλυφομουνι πραγματικα ,δεν σε αηδιαζουν ουτε οι τριχες ουτε τιποτα. Αν σε αηδιαζουν γλυψε της τον αγκονα μην τυχον και εχει και καμια σταγονα υγρου και καμια μυρωδια. (δεν αναφερομαι σε καποια συγκεκριμενη δηλωση συμφορουμιτη. Γενικα μιλαω).
    Γουσταρω την τριχα χωρις να λεω οτι δεν γουσταρω τις καρδουλες ή τα καραφλα μουνια. Απλα με την τριχα υπαρχουν πολλα θεματα. Πρωτον! Οταν ημουν παιδακι εβρισκα που και που ενα "διαβασε με" ή ενα "τραστ του γελιου" που ειχαν και μερικες γυμνες φωτογραφιες μεσα. Εβλεπα λοιπον εκει αναμεσα στα ποδια κατι σκοτεινο και μεγαλο που δεν μπορουσα κιολας να το διακρινω καλα. Μυστηριο. Μου αρεσε. Μετα σαν παιδακια οταν ζωγραφιζαμε γυμνα σκιτσα, τη γυναικα την ζωγραφιζαμε με τρια χαρακτηριστικα. Μακρυα μαλλακια. δυο κυκλους για βυζα, και μια μουτζουρα για μουνι. Ε μη χεσω τωρα που πατε να μου ακυρωσετε την μουτζουρα και τις παιδικες μου φαντασιωσεις. Ακουσα τωρα και το θεμα της υγιεινης. Δηλαδη τοσα και τοσα χρονια τα πανεμορφα μουνια που καυλωσαν γενιες και γενιες ηταν βρωμικα και ανθυγιεινα; Τωρα τα τελευταια 10 - 15 χρονια ανακαλυψαν οι επιστημονες οτι πρεπει να το ξυριζετε για να ειναι καθαρο και υγιες; Και πες οτι το ξυριζετε. Παει το μισο μουνι. Τι θα μεινει; Και μια χαρα γλυστραει η γλωσσα,μην ακουω αηδιες. Τα χειλη απο μονα τους δεν εχουν τριχες. Η κλειτοριδα δεν εχει τριχες. Ο κολπος δεν εχει τριχες. Ε οκ, πανω και γυρω εχει μερικες. Δεν ειναι παγωτο, εκει μπορειτε να δινετε φιλια αν σας ενοχλουν τοοοοσο πολυ.
    Μουνι χωρις μαλλι. Σαν να βλεπεις μια γυναικα καραφλη. Φανταστειτε σε μερικα χρονια ο τοπος γεματος καραφλες γυναικες. Και να συζητανε στο bdsmcommunity του μελοντος "Φυσικα καραφλη. Ειναι θεμα υγιεινης. Την βαρας και φαπα και δεν σκαλωνει το χερι σου. Γλυστραει κιολας και ειναι σουπερ. Τι;;;;; Μαλλιαααα; Μπρρρρρρρ αηδια."
    Μουνι χωρις τριχες. Σαν οικολογικο σουβλακι μου ακουγεται. Χωρις κρεας και χωρις τζατζικι και χωρις κρεμυδι. Μονο πιτα οχι καλα ψημενη λιγες πατατες μεσα ντοματα ελαχιστη και λιγη κετσαπ. Μα τι λεω; Σαν να σου δινουν μονο το καλαμακι χωρις το κρεας. Ενα ξυλακι. "μμμμ τι ωραιο το ξυλακι. Περιποιημενο. Γλυστραει και η γλωσσα καλυτερα." ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΤΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....

    Τι συναιβει πραγματικα καπου εκει στα μεσα της δεκαετιας του 90 και ολες οι γυναικες αρχισαν να θεωρουν πως εκτος απο τις μασχαλες και τα ποδια πρεπει να ξυριζουν και το μουνι τους; Θυμαμαι με καποιες παλιες ερωτικες συντροφους μου που σε καποια στιγμη μου εκαναν εκπληξη και το ειχαν ξυρισει. (Μιλαμε οταν ημουν πιτσιρικι) Η αληθεια ηταν οτι μου εκανε εντυπωση. ελεγα "ουααααου, σαν μωρουδιστικο ειναι"Και ηταν απαλη η περιοχη τριγυρω, ηταν διαφορετικο.Και κομπλαρα με το μωρουδιστικο μεχρι που μου το πετουσε η αλλη στη μουρη οποτε επανερχομουν αμεσως. Περισσοτερο ηταν οτι μεχρι τοτε ξυρισμενο εβλεπες μονο σε λιγες τσοντες και βλεποντας το μπροστα σου "ζωντανα" ηταν κατι το πικαντικο. Ξαφνικα αν δεν το ξυριζεις δεν προσεχεις την υγιεινη της περιοχης και αισθητικα εισαι απαραδεκτη. Πραγματικα θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος γιατι αυτη η αλλαγη σε τοσο μεγαλο ποσοστο μονο τα τελευταια χρονια. Ανακαλυφθηκαν καινουρια ξυραφακια; Γιατι εμεις που μας αρεσουν (εγω δηλαδη γιατι οι υπολοιποι εδω ειναι σιχασιαριδες) οι τριχουλες , να ψαχνουμε πια με το τουφεκι να βρουμε; Γιατι μας εχουν σε τσοντοσελιδες ειδικη κατηγορια "HAIRY" ενω μας αρεσει το φυσιολογικο και οχι το ψηφιακό; Ευτυχως οι συντροφοι μου το ξερουν και δεν το καραφλιαζουν εντελως. Δεν τους το απαγορευω (ο νταης) απλα το γνωριζουν.Τους εχω πει οτι αν αυτες νοιωθουν καλυτερα με καραφλο να το ξυριζουν, και να μην το αφήνουν για μενα. Ε και αυτες το αφηνουν η το περιποιουνται που και που. Αυτα....


     

    Απάτη!!!!!!! Αδειο. Διαίτης.


     

    Τέχνη!!!!!!! Αντε τώρα να της πεις "οχι δεν βάζω τη μουσουδα μου εκει γιατι εχει τρίχες."


    Να μην ξεχάσω να αφιερώσω και δύο ωραίες φωτογραφίες στον φίλο μου τον Πέρρη που είναι λάτρης της γυναικείας τρίχας.

     

     
     
  7. sotiris

    sotiris Regular Member

    Απάντηση: κομμωτική στις κάτω τρίχες

    πολύ σωστή (για μένα) την βρίσκω την Νικόλ , η περιποίηση είναι M U S T  
     
  8. Απάντηση: κομμωτική στις κάτω τρίχες

    ξυρισμένο τελείως μου θυμίζει κοτόπουλο ή παιδί

    αμαρτία δίχως λίγες περιποιημένες τριχούλες δεν υπάρχει ;-)
     
  9. sotiris

    sotiris Regular Member

    Απάντηση: κομμωτική στις κάτω τρίχες

    Πάντως ένα περεποιημένο και κοντοκουρεμένο προκαλει περισσότερο και είναι πιο αισθησιακό (πιστεύω ) απο ένα λαμπόγιαλο.
    Βέβαια και το ξυρισμένο-αποτριχωμένο χρειάζεται κάθε τόσο αποψίλωση-περιποίηση και δώστου τα ξυράφια και τα ψαλίδια και δώστου οι αφροί και τα κεριά και οι χαλάουες και μετά έρχονται και οι κρέμες να γινει σα βιλούδου και εκεί να δεις καλλιτεχνικό πατιναζ η γλωσσιτσοβα με τον πουτσέγκο και διπλό λου και τριπλό άξελ μόνο προσοχή μη έχει καμια πτώση ο πουτσέγκο στον πάγο και τότε η γλωσίτσοβα πρέπει να βάλει όλα τα δυνατά της να τον ξανασηκώσει:lol2:   
     
  10. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Δεν εξηγειται αλλιως. Ειναι ο Σμασερ μεταλαγμενος
     
  11. sotiris

    sotiris Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: κομμωτική στις κάτω τρίχες

    συνφορουμιτη extreme32 αν διάβασες όλο το νημα μου   σχετικα με την περιποιηση της μουνότριχας και κατάλαβες ότι το θέλω ξυρισμένο τότε τα θερμά μου συγχαρητηρια.....:     


    εγραψα :Προσωπική μου άποψη είναι ότι η έλλειψη τριχών επιτρέπει στα ζεστά υγρά του οργασμού να κυλούν πάνω στο δέρμα και κατά την ανάσκελη στάση, τα υγρά κυλάνε ανάμεσα στα κωλομάγουλα μουσκεύοντας την τρύπα του κώλου ερεθίζοντας την όσο πρέπει.
    Χωρίς τις τρίχες το γλείψιμο γίνετε απολαυστικότερο, το χάδι επίσης, και γενικότερα σε όλες τις στάσεις η απόλαυση κορυφώνετε γρήγορα και επικίνδυνα.


    αυτό δεν σημαίνει ότι το θέλω ξυρισμένο όπως γράφεις αλλά Π Ε Ρ Ι Π Ο Ι Η Μ Ε Ν Ο ( φετιχ )

    τα στυλ που προτιμώ να έχει η συντροφος μου ειναι αυτά
     

       
     

    θα έλεγα οχι σε ένα δασυτριχο
     
    Last edited: 4 Νοεμβρίου 2010
  12. extreme32

    extreme32 Regular Member

    ε εγω αυτο καταλαβα οταν διαβαζω για την έλλειψη τριχών. Και αυτο που εχουν τα μνια στις φωτογραφιες είναι δίγμα τρίχας. Ειναι σαν παγόνι με ένα φτερό στο κέντρο. Παρόλα αυτα δεν ειπα κατι με κακή διάθεση. Σου βγάζω το καπέλο για τις γνώσεις πάνω στο φετίχ σου.