Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στενή Ανατομικά

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Black, στις 6 Ιανουαρίου 2012.

  1. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Λοιπόν θα μπω κατευθείαν στο ζουμί.

    Μια πολύ καλή φίλη, μου αποκάλυψε κάτι που την ταλαιπωρεί αρκετά χρόνια και αν μη τι άλλο θέλω να βρω (βρούμε) λύση και φυσικά χρειάζομαι τις γνώμες-απόψεις σας σε περίπτωση που γνωρίζετε κάτι.

    Είναι 35 χρονών, είχε κάποιες σχέσεις, όχι ολοκληρωμένες όμως, αν κ το ήθελε πολύ κ η ίδια. Ο λόγος ήταν ότι πονούσε πολύ κατά τη διάρκεια της πράξης. Όλο αυτό της έχει προκαλέσει απίστευτο άγχος, όπως είναι φυσικό. Ενώ εξηγούσε το πρόβλημα στους άντρες που υπήρξε φάνηκε πως δεν μπόρεσαν να χειριστούν ως έπρεπε αυτήν την ιδιαιτερότητα. Επισκέφτηκε και γυναικολόγο , ο οποίος της είπε ότι είναι πολύ στενή ανατομικά κ γι’ αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι. Της εξήγησε ότι η μόνη λύση είναι να κάνει μια επέμβαση (να την σκίσει εξωτερικά δηλαδή) για να είναι πιο εύκολη η διείσδυση.

    Φυσικά όταν μου τα είπε όλα αυτά , αυτό που με εξαγρίωσε ήταν η πρόταση του γυναικολόγου. Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε ήταν να αρχίσει μόνη της να αυτοϊκανοποιείται έτσι ώστε να αρχίσει από μόνο του να ανοίγει και έπειτα αναφέρθηκα σε κάποια dildos μικρού μεγέθους, αλλά όταν τα ανέφερα η αντίδραση ήταν αρνητική γιατί πλέον μετά από τόσες προσπάθειες με πρώην και έπειτα μετά απ ο όσα της είπε ο γυναικολόγος η ψυχολογία της είναι τόσο μηδενική που έχει παρατήσει κάθε προσπάθεια. Φυσικό και επόμενο λόγο αυτού του θέματος να έχει βάλει ένα τεράστιο Χ στο αρσενικό είδος. Ενώ την θέλουν ή θέλει κάποιον υψώνει έναν τεράστιο τοίχο με αποτέλεσμα να παραμένει μόνη της χωρίς καν να προσπαθεί να κάνει κάτι για να το απωθήσει όλο αυτό.

    Αναρωτιέμαι λοιπόν αν υπάρχει κάποια λύση πιο απλή από το να κάνει ολόκληρη επέμβαση. Κάποιο είδος διεγερτικού για το σημείο πχ. Ξέρω πως η ψυχολογία είναι το παν αλλά ίσως να υπάρχει και κάτι που να μπορέσει να βοηθήσει.
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Στενή Ανατομικά

    Προτείνω να ζητήσει τη γνώμη και γυναίκας γυναικολόγου και αν της λέει το ίδιο να το κάνει. Είναι λίγο μπελάς αυτή η επέμβαση, δεν τη συνιστούν αν είναι δυνατό να αποφευχθεί. Νομίζω γίνεται στο ιατρείο πάντως.

    Δεν είναι βέβαιο ότι λέει ψέματα ο γιατρός ή κάνει λάθος αν είναι τόση η στενότητα που να μην ανοίγει με φυσιολογικούς τρόπους και διέγερση. Οι ίνες είναι ακόμα αρκετά ελαστικές στα 35 για να το διορθώσει με επέμβαση και να επανέλθει μετά ωραία ο κόλπος, να μην ντραπεί να το κάνει, θα είναι κρίμα.
     
  3. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Re: Απάντηση: Στενή Ανατομικά

    Γυναίκα ήταν η Γυναικολόγος. Ως απλή λύση της είχε αναφέρει την αυτοικανοποίηση. Δηλαδή αυτή η επέμβαση δεν είναι επικίνδυνη?
     
  4. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Στενή Ανατομικά

    Δεν νομίζω πως θα έπρεπε να περάσει τη ζωή της με προβλήματα αν μπορεί να το διορθώσει
     
  5. aria

    aria Regular Member

    Απάντηση: Στενή Ανατομικά

    Εφόσον το πρόβλημα είναι ανατομικό η λύση που πρότεινες δεν θα βοηθούσε.
    Γνωρίζω ότι δεν αμβλύνεται τόσο όσο πιστεύουμε, σε αντίθεση δηλαδή με τον πρωκτό.
    Η επέμβαση που της προτάθηκε δεν είναι επικίνδυνη, πολλές γυναίκες κάνουν επεμβάσεις στον κόλπο τους απλά για αισθητικούς λόγους.
    Φυσικά μια δεύτερη γνώμη είναι παντα καλή ιδέα.
     
    Last edited: 6 Ιανουαρίου 2012
  6. Anastasia_

    Anastasia_ Regular Member

    Απάντηση: Στενή Ανατομικά

    Κι εγω πιστευω πως μια δευτερη ισως και τριτη γνωμη ειναι απαραιτητη..και αν δει οτι προκειται για μια επεμβαση που οντως μπορει να βοηθησει να την κανει βεβαια.
     
  7. happyhellcat

    happyhellcat Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Στενή Ανατομικά

    Δεν νομίζω πως είναι και τόσο επικίνδυνη, σκέψου μόνο και μόνο ότι κατά τη διάρκεια μιας γέννας πολλές φορές αυτό το "σκίσιμο" επέρχεται από τη φύση της γέννας, λόγω στενότητας. Αν το κάνει ειδικευμένος γιατρός, δεν βλέπω το λόγο γιατί να είναι επικίνδυνο. Πάντα βέβαια υπάρχει η πιθανότητα λάθους, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί με οποιαδήποτε επέμβαση. Φυσικά, να πάρει και δύο και τρεις γνώμες και να πάει μόνο στον καλύτερο, δεν το συζητώ!
    Νομίζω πως αδικεί τον εαυτό της μην κάνοντας κάτι για αυτό, είναι κρίμα να στεναχωριέται ενώ πιθανώς υπάρχει λύση στο πρόβλημα.
    Μακάρι να βρει άκρη  
     
  8. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Τι επέμβαση πρότεινε ο γιατρός ? αιδοιοπλαστική ?
     
  9. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Eίσαι εκτός θέματος. Τσεκ το αρχηκό ποστ
     
  10. aria

    aria Regular Member

    Απάντηση: Re: Στενή Ανατομικά



    Δεν είναι εκτός θέματος, έτσι λέγεται η επέμβαση  
     
  11. DiDi

    DiDi Regular Member

    Και εγώ είμαι της άποψης να ακούσει και μια δεύτερη γνώμη.. εξάλλου δεν έχει να χάσει τίποτα.
    Απο κει και πέρα εαν ο και δεύτερος γιατρός πει το ίδιο τι να πω..ίσως να πρέπει να γίνει και έτσι.
     
  12. Απάντηση: Στενή Ανατομικά

    Να μου τη γνωρίσεις. Σοβαρά μιλάω. Οι προοπτικές της για διαστροφή είναι τεράστιες.