Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σοβαρα θεματα υγειας σε Κυριαρχους

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Phaedra, στις 22 Φεβρουαρίου 2006.

  1. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    Χθες το βραδυ παρακολουθησα εναν πολυ αγαπημενο μου Κυριαρχο στην εδω κοινοτητα να παρουσιαζει ενα θεμα σχετικα με dominance. Την συγκεκριμενη ομιλια την εχω ξανακουσει τρεις φορες στο παρελθον, αλλα ο εν λογω ανθρωπος ειναι πολυ εξυπνος και δημιουργικος και παντα μαθαινω κατι οταν τον ακουω.
    Σε αυτην την ομιλια ομως υπηρχε μια μεγαλη διαφορα. Σε αντιθεση με ολες τις αλλες φορες που τον ειχα ακουσει να μιλαει για το συγκεκριμενο θεμα, αυτην την φορα ειναι σε λιστα αναμονης για μεταμοσχευση νεφρου, κοντευει να χασει το αριστερο του ποδι και δεν βλεπει πλεον καλα. Ετσι, ο περηφανος και παντα δυναμικος αυτος αντρας, δεν μπορουσε να παρουσιασει ορθιος-ητανε αναγκασμενος να καθεται κατα την διαρκεια της ομιλιας του, δεν μπορουσε ευκολα να διαβασει τις σημειωσεις του και χρειαζοτανε την βοηθεια στενων του φιλων για να δωσει τον λογο σε ατομα που σηκωνανε το χερι και των οποιων τα χαρακτηριστικα δεν μπορει πια να ξεχωρισει. Η οψη του ητανε ανθρωπου που ειναι πολυ αρρωστος και το πνευμα του εμφανως τσαλακωμενο.

    Υπαρχουνε Κυριαρχα ατομα στο forum με τετοιες εμπειριες η υποτακτικα που γνωριζουνε τετοια Κυριαρχα που να μπορουνε να μας μιλησουνε λιγο για το ποιες ειναι οι επιδρασεις μιας σοβαρης ιατρικης ασθενειας σε ενα Κυριαρχικο ατομο (περα του πως θα επηρεαζανε οποιονδηποτε ανθρωπο)? Με ενδιαφερει κυριως να ακουσω απο ατομα που εχουνε βιωσει κατι αναλογο, οχι τοσο οι αποψεις στο ποιες ειναι οι πιθανες επιρροες.

    Ευχαριστω πολυ.
     
  2. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    <just smiles> Επιφυλλάσομαι Φαίδρα
     
  3. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Μια σοβαρή ιατρική ασθένεια, που θα ταλαιπωρήσει τον Κ ... αλλά θα ξεπεραστεί ... του δίνει ενα τσικ παραπάνω αισιοδοξίας.
    Δηλαδή ξέρει ανά πάσα στιγμή ότι πάντα υπάρχουν και πολύ χειρότερα και ότι πολλά πράγματα στην ζωή τα θεωρούμε δεδομένα, ενώ δεν είναι δεδομένα.
    Δηλαδή ακούει κόσμο που λέει ότι έχει προβλήματα, γιατί λείπει αυτό και το άλλο και μιζεριάζουν με το παραμικρό και τον πιάνουν τα γέλια      

    Αν δεν ξεπεραστεί δεν ξέρω  
     
  4. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Ο φόβος είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να διαχειριστούν.
     
    Last edited by a moderator: 29 Οκτωβρίου 2015
  5. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Βιωματικά είδα ότι τα Κυρίαρχα άτομα όταν αντιμετωπίζουν ένα σοβαρο πρόβλημα αποσύρωνται στα ιδιαίτερά τους...μακριά από μάτια και συμπόνιες, μακριά από χείρες βοηθείας.
    Δεν επιτρεπουν σε κανέναν να τα δει να πονούν ή να καταρρέουν. Δεν δέχονται σχεδόν ποτέ βοήθεια, ακόμη κι αν αυτό "κοστίσει ακριβά". Η περηφάνια και η αξιοπρέπεια είναι γι αυτά τα άτομα διαχρονικές αξίες ακόμη και χωρίς να τίθεται τέτοιο θέμα στην ουσία. Γιατί όλοι είμαστε άνθρωποι στο τέλος... και οι υποτακτικοί πρέπει να πάψουν να πιστευουν στον Superman.
     
  6. Συχνά λησμονούμε την ανθρώπινη διάσταση του κυριαρχικού ατόμου. Κρίμα, γιατί δεν είναι απαραίτητο η σχέση κ/υ να στηρίζεται σε έναν αποστασιοποιημένο κ, που προσπαθεί και κρύψει τις αδυναμίες του για να κερδίσει το σεβασμό του υ. Η δύναμη του ανθρώπου είναι στον τρόπο με τον οποίο ανιμετωπίζει και διαχειρίζεται τα προβλήματά του.

    Προσωπικά αντιμετωπίζω ένα σοβαρό και χρόνιο θέμα υγείας, αυτό όμως με έχει κάνει πιό "έτοιμο από καιρό, πιό θαραλλέο". Εκτιμώ περισσότερο τη ζωή και τους ανθρώπους. Νιώθω νεότερος και πιό γεμάτος όνειρα και επιθυμίες από όσο πριν δέκα ή είκοσι χρόνια. Πιό ικανός να διαχωρίσω τα ουσιώδη από τα επουσιώδη.

    Ο καλός ο κ(απετάνιος), στη φουρτούνα φαίνεται...
     
  7. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    κατ' αρχήν καλή δύναμη και αν μπορώ να βοηθήσω στείλε πμ

    Συμφωνώ κι εγώ ότι δεν έχει να κάνει με το στάτους του στο bdsm, αλλά με την κυριαρχία του ως άτομο. Η θεοποίηση του Κ, είναι κακό πράγμα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει ο οποιοσδήποτε ν'αντιμετωπίσει είναι ο φόβος, όχι απαραίτητα μόνο ο φόβος για το τι θα του συμβεί.

    Το να κλείνετε κάποιος και ν' αντιμετωπίζει τα πάντα μόνος του, τις περισσότερες φορές δεν οδηγεί σε καλά πράγματα, εκτός και αν το κάνει για να προστατέψει κάποιον, αλλιώς είναι ξεκάθαρα εγωιστική πράξη, για μένα.
     
  8. Eκτιμώ την προσφορά σου.
    Να 'σαι καλά  
     
  9. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    @peleas σου ερχομαι. Μονο εγω μπορω να βοηθησω

     
     
    Last edited: 29 Οκτωβρίου 2015
  10. lexy

    lexy .ti.va.

    Η προσαρμογή στα νέα δεδομένα που ένα χρόνιο ή ανίατο νόσημα δημιουργεί, νομίζω, πως είναι πολύ σημαντικό κομμάτι και για τον νοσούντα καθώς και για τον κύκλο των ανθρώπων που είναι κοντά του ή πολύ κοντά του.

    Η διαχείρισή του καθώς και η διαχείριση των συναισθημάτων (έντονο στρες, θυμός) που προξενεί μία τέτοια κατάσταση δεν έχει να κάνει με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του ατόμου που το βιώνει.

    Υπάρχουν νόσοι που δημιουργούν ενδεχομένως αντικειμενικά ζητήματα ή απαγορευτικά ακόμα ως προς την άσκηση πρακτικών που οδηγούν στην απόλαυση. Ίσως είναι μια "ευκαιρία" για ανακάλυψη νέωνν οδών απολαύσεων.

    Βιωματική εμπειρία δεν έχω ωστόσο θεωρώ πως η κυριαρχία ΔΕΝ νοσεί όταν νοσεί το σώμα.
     
  11. ... και ξέρω πώς...
     
  12. View attachment 36687 [/QUOTE]
    αμα ειναι να κυκλοφορεις ετσι ολοι αρρωστοι θα ειμαστε