Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Με αφορμή το μήνυμα της lara[E-p] στο post ΄΄Oi άγραφοι κανόνες του S/M΄΄

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος sakiss3000, στις 29 Μαϊου 2005.

  1. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    Με αφορμή το μήνυμα της lara[E-p] στο post ΄΄Oi άγραφοι κανόνες του S/M΄΄ έγραψα αυτά.

    Είναι απαραίτητο να μας νοιάζει αν είναι ή όχι διαστροφή; λεπτομέρεια ασήμαντη δεν είναι αυτό; Το βασικότερο είναι αν ότι κάνει κάποιος είναι βλαβερό για τους άλλους. Αν το κάνεις σε κάποιον χωρίς να το θέλει είναι κακό, αν εξαπατήσεις κάποιον είναι ανήθικο είναι βρώμικο (και δυστυχώς θεωρείται μαγκιά). Αν υποκριθείς ότι ανταποκρίνεσαι στα συναισθήματα κάποιου για να επωφεληθείς οτιδήποτε είναι βρώμικο. Προσωπικά, αυτά μ ενδιαφέρει να μην είναι ένας άνθρωπος, και με νοιάζει να μην είμαι τέτοιος. Εμένα πάντως παιδιά δεν με νοιάζει αν είναι διαστροφή το σαδομαζοχιστικό σεξ, άσε που στο παιχνίδι θα μου άρεσε η χρήση των όρων διαστροφή ανωμαλία βίτσιο. Λοιπόν κοιτάξτε: είμαι ανώμαλος είμαι διεστραμμένος και βιτσιόζος και το γουστάρω πολύ, γουστάρω σαδομαζοχιστικά παιχνίδια γουστάρω να με πιάνει το αντίθετο φύλο να με δένει γερά και να με μαστιγώνει να σπαρταράω, μ αρέσει το θηλυκό να είναι βασανιστικό κι εγώ μέσα μου να νοιώθω να ξεχύνονται κύματα λατρείας, και Ωωωω τι θηλυκότητα είναι αυτή όταν παίζει το μαστίγιο επιδεικτικά και απειλητικά… και πως γίνεται να μ αρέσουν αυτά; Μα είμαι ανώμαλος και διεστραμμένος και στην ιδέα ότι είμαι έτσι, νοιώθω μια ηδονηηη μα μια ηδονηηηη και θέλω να μου μείνει έτσι. οτι ο σαδομαζοχισμός είναι διαστροφή κι εγώ διεστραμμένος. Τη βρίσκω.
     
  2. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Ποπο!!! Κάθε φορά που διαβάζω καινούργιο ποστ λέω τελικά δεν είμαι η μόνη. Είναι απίστευτο αυτό το πράγμα που συμβαίνει! Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί αν ιατρικά και ψυχολογικά θεωρείται διαστροφή.Το αντίθετο μάλιστα και εγώ τη βρίσκω. Όμως αν σκεφτούμε τι περάσαμε όλοι μας μέχρι να αποδεχτούμε την ταυτότητα μας, πιθανόν να είχαμε αποφύγει πολλά στάδια άρνησης και να τα είχαμε από την αρχή καλά με τον εαυτό μας, αν η κοινωνία μας πρώτιστα και λιγότερο οι ψυχολόγοι δεν χαρακτήριζαν ό,τι βρίσκεται έξω από τις δικιές τους ανάγκες και επιθυμίες ως ανωμαλία και διαστροφή.
    Φανταστείτε πόσο πιο εύκολο και πιο καλό θα ήταν, αν σταματούσε να επικρατεί αυτή η άποψη, για όλους μας.Και για τους καινούργιους που ακόμα βρίσκονται στην αναζήτηση αλλά και για τους πιο έμπειρους αν μπορούσαμε να κυκλοφορούμε άνετα μέσα στην κοινωνία λέγοντας ελεύθερα τις απόψεις μας. Αχ, όνειρα κάνω πάλι πρωινιάτικα, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία ή μάλλον δεν πεθαίνει ποτέ.
     
  3. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    Δεν μπορώ να νοιώσω μέσα μου ότι υπάρχει έστω κι ένας λόγος για τον οποίο θα πρέπει να είναι κανείς εναντίων μιας διατροφής, σαν τη δική μου πχ. γι αυτό και δεν προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν είναι. Σκέφτομαι δε ότι για να το λένε οι ειδικοί μπορεί και να είναι μιας κι εγώ δεν ξέρω όσα αυτοί, κι έτσι, προσωπικά το δέχομαι ως διαστροφή και δεν με πειράζει να είναι.

    Προτιμώ να διαχωρίζω τη διαστροφή από την ανηθικότητα, δεν τα ταυτίζω αυτά τα δυο γιατί μια διαστροφή δεν σημαίνει καθόλου ότι απαραίτητα πάει πακέτο με ανεντιμότητα με απάτη και γενικώς με βρώμικο χαρακτήρα. Εκεί μου φαίνετε ότι είναι το πρόβλημα, στο γεγονός ότι τίθεται θέμα ηθικής. ενώ στην πραγματικότητα δεν μπορεί να τίθεται, γιατί δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο όπως ακριβώς δεν έχει καμιά σχέση ο φάντης με το ρετσινόλαδο.

    Δεν ξέρω αλλά... πολύ απλό το βρίσκω... είμαι διεστραμμένος κι ανώμαλος ε και; και γιατί θα πρέπει οπωσδήποτε να είμαι σε όλα νορμάλ; Ε άμα δεν μ ευχαριστούσε ή αν κινδύνευε κανένας από τη διαστροφή μου ε... τότε θα έλεγα ΄΄βοηθήστε με παιδιά να απαλλαγώ απο την ανωμαλία μου δεν τη θέλω΄΄ εεελα όμως που δεν συμβαίνει τίποτα από τα δυο; αλλά εγώ έχω και την άλλη ανωμαλία. μ αρέσει να αισθάνομαι ανώμαλος με διεγείρει αυτή η σκέψη.

    Θα κρατηθώ και δεν θα γράψω πόσων λογιών ανωμαλίες διακατέχουν τους πολύ νορμάλ, βλαβερότατες μεν αλλά τις καμαρώνουν κιόλας γιατί αλλιώς τι νορμάλ θα ήταν...


    Λοιποοοονν... σε δράση πως θα γίνει να μπούμε εδώ είναι το μεγάλο και σοβαρότατο θέμα. κανένα παιχνιδάκι έντονων συγκινήσεων πότε θα κάνουμε, να αφήσουμε τη διαστροφή να ξεχειλίσει να μας τυλίξει να μας ανεβάσει στα ουράνια τα βιτσιόζικα στους αιθέρες της ανωμαλίας στο σύμπαν της ηδονής... Αυτό με καίει εμένα
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Δεν αναφερόμουν στο αν γουστάρει κάποιος ή την βρίσκει με το να νιώθει διεστραμμένος και ανώμαλος.
    Και εκείνο που σας διαφεύγει είναι πως είμαστε τώρα στην ίδια περίπου θέση που βρισκόντουσαν οι ομοφυλόφιλοι πριν χρόνια.
    Αυτό που κάνουμε είναι από τους πολλούς κατακριτέο και ανήθικο. Κι αυτό κάνει αδύνατη την κοινωνική μας ένταξη στο σύνολο χωρίς να χρειάζεται να κρύβουμε τι είμαστε, λες κι αυτό που είμαστε είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε.

    Δεν είναι για όλους βίτσιο το bdsm και γι’ αυτούς που είναι τρόπος σκέψης, φιλοσοφία και τρόπος ζωής είναι καταπιεστικό και φασιστικό το καθεστώς που επικρατεί ως προς αυτό.

    Πόσοι από σας έχουν πει στις οικογένειες τους, η στους φίλους τους ή στους συνεργάτες τους γι’ αυτή τη πτυχή της ζωής σας?
    Το θεωρείτε δηλαδή φυσιολογικό να κρύβετε κάτι τόσο σημαντικό όπως το ποίοι είστε ?

    Δεν είναι όλα θέμα του πως την βρίσκω στο σεξ!

    Πέραν τούτου το bdsm είναι και κοινωνικό και αυτή η απομόνωση, και ο φόβος μπας και πει κάποιος για μας πως είμαστε αυτό που είμαστε, εμένα προσωπικά με ενοχλεί.

    Επιθυμώ να είμαι στα πόδια Του Κυρίου μου κάθε λεπτό, να Τον υπηρετώ χωρίς να χρειάζεται να κρύβω αυτό που είμαι, αυτό που με ολοκληρώνει.
    Δεν θα κρύψω πως είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτό που είμαι, που όλοι οι φίλοι μου όπως και πολλοί συγγενείς μου γνωρίζουν πως η σχέση μας με Τον Αφέντη μου είναι ιδιαίτερη, χωρίς όλοι να γνωρίζουν λεπτομέρειες μια και δεν τις ζήτησαν.

    Αλλά αρνιέμαι να αποδεχτώ ήρεμα το γεγονός πως θα πρέπει να ζω λες και κάνω κάτι κακό κι ανήθικο, επειδή ο Froyd και ένα σωρό άλλοι θεωρούν το ποια είμαι «ανώμαλο» και «διεστραμμένο», όσο κι αν με φτιάχνουν ερωτικά σαν εκφράσεις!
     
  5. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    Εχεις δίκιο, αν και εκτός από το ότι γουστάρω έγραψα και άλλα πράγματα, πιάστηκες από αυτό. Ηθελα να πω ότι αν κάτι είναι διαστροφικό δεν είναι και κακό, και δεύτερον ότι εγώ δεν έχω κανένα επιχείρημα για το ότι δεν είναι. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ως επιχείρημα μόνο το γεγονός ότι μ αρέσει, άρα το αποδέχομαι ως διαστροφή από κει και πέρα θεωρώ ότι δεν θα πρέπει να τρομάζει κανέναν όπως δεν τρομάζει κι εμένα και δεν θα πρέπει να γίνομαι αντικείμενο χλευασμού.

    Από κει και πέρα έγραψα κι ότι άλλο έγραψα είτε γιατί μου κάνει και κάποια εντύπωση το γεγονός ότι πολλοί τρομάζουν από τον όρο διαστροφή είτε γιατί άρχισα και την έβρισκα γράφοντας τα. Θα μπορούσε κάλλιστα να μην με διεγείρει ο όρος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τον αποδεχόμουν πάλι.

    Δεν αποδέχομαι μόνο ότι αρέσει σε μένα, και τους ομοφυλόφιλους αποδέχομαι ενώ δεν είμαι ομοφυλόφιλος αρα το ότι αποδέχομαι τον όρο διαστροφή δεν οφείλεται καθόλου στο γεγονός ότι γουστάρω να νιώθω έτσι. Το αποδέχομαι μόνο γιατί το λένε κάποιοι που ξέρουν πιο πολλά από μένα, δίνουν τις εξηγήσεις τους και δεν έχω επιχειρήματα για το αντίθετο. Κι επειδή ο καθένας έχει τις αντιλήψεις του, οι δικές μου είναι αυτές:
    γιατί θα πρέπει να αποβάλλω τον όρο διαστροφή για να μπορέσω να δεχτώ και να υπερασπιστώ τα γούστα μου; Είναι κακό να είμαι διεστραμμένος; Δεν το θεωρώ κακό άρα δεν έχω την ανάγκη να αποβάλλω το χαρακτηρισμό για να τα απολαύσω. Αν βρω ποτέ επιχειρήματα ότι δεν είναι διαστροφή τότε μπορεί και να συγκινηθώ να τα υπερασπιστώ. Δηλαδή αν εσύ θεωρούσες διαστροφικό κάτι δεν θα το αποδεχόσουν; θα αρκούσε αυτό μόνο για να το απορρίψεις;

    Τέλος πάντων… μάλλον κακώς πήρα μέρος στο θέμα αυτό, αφού αυτό που μ ενδιαφέρει τώρα πια δεν είναι να συζητάω για το αν είναι ή όχι διαστροφή αυτό που μ αρέσει ή οτιδήποτε άλλο, αλλά να ικανοποιήσω τις επιθυμίες μου.

    Μπορεί και να παίζει ρόλο η ηλικία μου, μπορεί να νιώθω ότι δεν προλαβαίνω να νοιαστώ πια και πολύ για το τι με θεωρεί η κοινωνία όπως νοιαζόμουν κάποτε.
     
  6. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

     
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Εμένα πάντως με νοιάζει το αν / ότι είμαι μαζοχίστρια που πραγματώνεται μέσα από σαδομαζοχιστικές σχέσεις και δεν το βρίσκω λεπτομέρεια ασήμαντη.

    Επειδή ρυθμίζει τις δικές μου σχέσεις με τους άλλους και όχι τις σχέσεις των άλλων μ εμένα. Το δεύτερο το διαχειρίζομαι άνετα.

    Το τί είμαι εγώ ρυθμίζει ποιές από τις σχέσεις μου θα είναι επιφασιακές και ποιές θα είναι ουσιαστικές, όχι το πώς με βλέπουν οι άλλοι. Το τί είμαι εγώ με αναγκάζει σε σκληρές επιλογές με αβέβαιη έκβαση.

    Πόσο απλό είναι να παρουσιάζει κανείς πχ πρότζεκτ σε πελάτες ή να διευθετεί διαφωνίες του προσωπικού του, έχοντας την πλάτη χαραγμένη και προσπαθώντας να κρύβει τη γκριμάτσα πόνου, ενώ την ίδια στιγμή θα ήθελε να είναι κάπου μόνος του και να χαϊδεύει με απόλαυση τα σημάδια του; Πώς είναι η στιγμή εκείνη που κάποιος νιώθει την αντίφαση, το χάσμα μεταξύ κοινωνικού και προσωπικού στο πετσί του πάνω; Που έχει ανάγκη από ενέργεια, για να τη δώσει εκεί που απαιτεί από αυτόν η κοινωνία, ενώ συγχρόνως δεν την χαλαλίζει (την ενέργεια), επειδή πια μετουσιώνει τελείως διαφορετικά;

    Δεν με ώθησε στο χώρο η αντίδραση στο ερωτικά τετριμμένο, που ευχαρίστως θα ήθελα, αν με κάλυπτε, ούτε νιώθω ότι διαμαρτύρομαι ενάντια στην κοινωνική καταπίεση, όποτε σαδομαζοχίζομαι.

    Γι αυτό με νοιάζει.