Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Mistress - παιδική ηλικία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Ιουλίου 2005.

  1. Ricardo

    Ricardo Staff Member

    ..
     
  2. paroinia

    paroinia Regular Member

    φαντάζομαι εννοείς και για τους Masters... με αυτή τη λογική θα έπρεπε να συμβαίνει, για να δούμε όμως
     
  3. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Όντως ισχύει paroinia, για τον εαυτό μου και για όσους lifestyle Dominants έχω γνωρίσει, σε βαθμό που να μπορώ να εκφέρω γνώμη. Οι αναμνήσεις μου στο θέμα ξεκινούν από την ηλικία των 4-5 ετών.
     
  4. k-nos

    k-nos Regular Member

    Συγνωμη, αλλα μπορειτε να αναπτυξετε λιγο παραπανω τη σκεψη σας ?

    Τι 'ξερατε οτι ετρεχε', τι 'θυμάστε' απο την ηλικια των 4-5 ??? Μιλάμε για μια ηλικια που μαθαινεις να γραφεις και να διαβαζεις....
     
  5. gaby

    gaby Guest

    RE: RE: Mistress - παιδική ηλικία

    Τα ένστικτα όμως αναπτύσσονται άσχετα με τη γραφή και την ανάγνωση.

    Απ' ότι γνωρίζω, τα 4-5 είναι η ηλικία του πρώτου έρωτα, όπου, με παιδικό τρόπο και χωρίς συχνά να είναι γνωστό κάτι γύρω από το σεξ, αφυπνίζεται ο ερωτισμός των παιδιών. Οπότε είναι δυνατό να ένιωσαν Κ/κάποιοι "κάτι" από εκείνη την ηλικία.

    Έπειτα το θέμα του έρωτα πέφτει σε ύπνωση μέχρι την προεφηβική και αρχική εφηβική ηλικία των 11 - 12. Και απο κει και πέρα εξελλίσεται ανάλογα.

    Από την προσωπική μου εμπειρία η ροπή στην υποταγή υπήρχε από τα 12 αλλά άλλοτε γινόταν αισθητή και άλλοτε ήταν σε ύφεση, ανάλογα με τις ευκαιρίες που είχα για να την εκφράσω και με το τι συνέβαινε στη ζωή μου γενικότερα.

    Όταν ήμουν 12, ο κατά 4 χρόνια μεγαλύτερός μου γυός των οικογενειακών φίλων, και βέβαια και μεγάλος μου έρωτας κατά τα γνωστά  , με έβαζε να παίρνω συγκεκριμένες στάσεις πάνω στο κρεβάτι του (το ρεπερτόριο περιείχε τρεις στάσεις), τις οποίες έπρεπε να διατηρώ για όση ώρα μου διάβαζε αποσπάσματα από τον Εραστή της Λαίδης Τσάτερλυ. Πράγμα που έκανα με μεγάλη χαρά. Γενικά το απολαμβάναμε αφάνταστα αυτό το παιχνίδι, όπως και άλλα ανάλογα αλλά πιό παιδικά κάπως.
     
  6. k-nos

    k-nos Regular Member

    RE: RE: RE: Mistress - παιδική ηλικία

    Εχεις κρατησει επαφη με αυτον ? Θα ηταν ενδιαφερον να δεις αν του βγηκε στην ενηλικη ζωη του κατι αναλογο με το δικο σου  
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Κάποια στιγμή πήρε είδηση ο πατέρας του. Τον πήγε μία βόλτα στον κήπο τους πέρα, έκοψε δυό - τρεις βίτσες και τις έσπασε στην πλάτη του. Όταν τελείωσε του είπε "είσαι τυχερός, εμένα ο πατέρας μου με είχε χτυπήσει πολύ χειρότερα στην ανάλογη περίπτωση". Το ένστικτο κόπηκε με το μαχαίρι.

    Πριν απο λίγο καιρό, έβλεπα τα καμώματα του γιού του φίλου μου με κάτι συνομήλικα κοριτσάκια και κάτι μου θύμησαν... "Θα κάνεις ότι έκανε και ο πατέρας σου μ εσένα;" ρώτησα τον φίλο μου. "Μπα, η κοινωνία μας είναι πιά πιό χαλαρή και το κύτταρο μαλακώνει από γενιά σε γενιά", μου απάντησε.

    Αυτό για το τι μπορεί να ξέρουν οι γονείς μας...  
     
  8. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Προσωπικά είχα καταλάβει οτι "κάτι παίζει" στον πρώτο μου έρωτα με μια κοπέλα όταν ήμουν 15 και μου ζήτησε να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια, στην αρχή βέβαια δεν μου πολυάρεσαν, αλλά τώρα δε μπορώ να διανοηθώ τον εαύτό μου χωρίς αυτά τα παιχνίδια, έστω και σε μια πολύ light μορφή τους (όπως π.χ. το τσίμπημα στις ρόγες)...
     
  9. Avalonia

    Avalonia Regular Member

    Ομολογουμένως δεν θυμάμαι τον εαυτό μου στα 4-5, όμως όσο πίσω μπορεί να πάει το μνημονικό μου θυμάμαι πως είχα κυριαρχικές τάσεις οι οποίες είχαν κατά κύριο λόγο στόχο το αντίθετο φύλο. Αν και πέρασα έντονες φάσης άρνησης, ναι πιστεύω πως στο μεγαλύτερο ποσοστό όσων ασχολούνται με το αντικείμενο, συμπεριλαμβανομένης και εμού πρόκειται για ένα ένστικτο το οποίο υπάρχει από πολύ μικρή ηλικία.
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    S/m σκέψεις περνούσαν από το μυαλό μου από τα 9 περίπου. Σκεπτόμουν ότι η ερωτική επαφή είχε να κάνει είτε με το κάψιμο, είτε με την κατάποση ούρων, είτε με το βιασμό. Η κορύφωση της φαντασίωσης προυπέθετε τη θανάτωση του συντρόφου μου.

    Στην ηλικία των 14, οπότε είχα την πρώτη μου σεξουαλική εμπειρία, προς μεγάλη μου απογοήτευση αντελήφθην ότι οι σεξουαλικές μου προτιμήσεις καθόλου δεν συμπίπτουν με εκείνες των περισσότερων ανθρώπων.

    Χρειάστηκαν περί τα 2 έτη για να συνδυάσω ομαλά τις φαντασιώσεις μου με την ερωτική πράξη.
     
  11. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Mistress - παιδική ηλικία

    Eμενα με περιμεναν αγορι. μου ειχαν ετοιμασει κ ολη την μωροπροικα σε μπλε-δακι κ τυρκουαζ-ακι. Στην συνεχεια για να μη πανε χαραμι τοσα λεφτα με μεγαλωσαν με ενα πιο δυναμικο τροπο, κ ημουν οπως αναφερω σε αλλο νημα ο ακολουθος του πατερα μου σε ολες τις μη κοριτσιστικες ενασχολησεις. Δεν επαιξα ποτε με κουκλες δεν μαλωσα ποτε με κοριτσακια δεν καταδεχομουν αντιθετως εφαγα πολυ ξυλο απο αγορια γιατι μονο μ αυτα μαλωνα. Ημουν προεδρος της ταξης, του 15μελους.. γραμματεας οβας κ αργοτερα κοβας στα επαναστατικα μου νιατα..
    Ειχα παντα εντονη την πιστη οτι ημουν πιο εξυπνη απο τα αγορακια κ τα πρωτα χρονια της εφηβειας μου οι σχεσεις μου ηταν περισοτερο ανταγωνιστικες στο ποιος θα επικρατησει ασχετως συναισθηματων. Μεγαλωνοντας κ αλλο αντιληφθηκα τον τροπο διαχειρησης της θηλυκότητας μου κ πως θα εφερνε τα αποτελεσματα που εγω ηθελα. Τωρα ειμαι απλως χαλαρη κ απολαμβανω οτι μπορει να τραβηξει κ να κρατησει την προσοχη μου.
     
  12. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Εμένα δεν με περίμεναν καθόλου. Στα τέσσερα ήμουν ήδη perv. Στα δεκατέσσερα είχα προσχωρήσει στον λιμπερτινισμό και ήθελα να επιτύχω σε σταδιοδρομία τρωγλοδύτη. Στα τριαντατέσσερα ολοκλήρωσα την πρώτη και μοναδική σεξουαλική εμπειρία της ζωής μου, με την υπέργηρη σύζυγο του οικογενειακού μας σωφέρ. Ελπίζω ότι στα πενηντατέσσερα θα έχω γίνει τέλεια Mistress.