Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Ζητάνε;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος little_slut[PieR], στις 16 Οκτωβρίου 2005.

  1. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Ορμώμενη από το παρακάτω απόσπασμα από ποστ Του DreamMaster
    Αναρωτιέμαι τι τελικά Ζητάνε οι Κυρίαρχοι. Ένα άβουλο πλάσμα που μπαίνοντας στη σχέση, με την αρχική συναίνεση του, υποχρεούται να δέχεται ότι Λέει και Θέλει ο Κυρίαρχος επειδή έχει εμπιστευτεί απόλυτα την κρίση Του ή μια βαθειά σκεπτόμενη προσωπικότητα που αξιολογεί την κάθε επιθυμία Του Κυρίαρχου και την πραγματοποεί γιατί συμπεριλαμβάνεται και στις δικές της επιθυμίες;

    Επίσης έχει σημασία για Τον Κυρίαρχο να ευχαριστεί την υποτακτική αυτό που κάνει ή η μόνη πηγή ευχαρίστησης για αυτήν πρέπει να είναι η δική Του ικανοποίηση;

    Θα ήθελα να Α/απαντήσετε ανάλογα με αυτό που πραγματικά Π/πιστεύεται και όχι σύμφωνα με τυπικούς κανόνες συμπεριφοράς. Σίγουρα η προσωπική άποψη Τ/του καθενός είναι υποκειμενική, είναι όμως και αυθεντική.
     
  2. sklavin

    sklavin Guest

    Σε όλα έτσι και εδώ , υπάρχουν οι άνθρωποι και οι άνθρωποι !
    Δεν ξέρω πραγματικά αν έχει τελικά να κάνει με το τι Θέλουν αλλά πως μπορούν να Λειτουργήσουν !
    Μπορεί να Θέλουν μια βαθιά σκεπτόμενη προσωπικότητα που αξιολογεί την κάθε επιθυμία Του Κυρίαρχου αλλά στο τέλος να μην μπορούν να Λειτουργήσουν με αυτο,
    και από την άλλη μπορεί να μην Θέλουν ένα άβουλο πλάσμα , αλλά μόνο έτσι τελικά να μπορούν να Λειτουργήσουν.
    Η συγκρότηση των συναισθημάτων που γεννιούνται την πρωτη περιοδο της σχεσης ,
    και η τοποθέτηση τους σε μια σωστή σειρά για τον κάθε Ένα όπως τα αντιλαμβάνεται ,
    πιστεύω πως είναι το κλειδί για να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα στο Θέλω και το Λειτουργώ .

    Φυσικα υπαρχουν και Εκεινοι που αυτο που Θελουν αυτο και Ζουνε ,
    χωρις να υπαρχει πουθενα το στοιχειο της ταλαντευσης .
     
  3. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Γιατι δηλαδή να μην θέλουν και τα δύο?

    My type of Master θέλει να υπάρχει αμοιβαία ικανοποίηση...

    ...η ικανοποιηση που αντλείς ως slave από την ικανοποίηση Του Κυρίαρχου έτσι κ αλλιώς είναι δεδομένη βάση της υποτακτικής ψυχοσύνθεσης των περισσοτέρων.

    Η ικανοποίηση όμως πέραν αυτού που εκχωρείτε και επιδιώκετε πολλές φορές από Τον Κυρίαρχο, πηγάζει από το βασικό ανθρώπινο στοιχείο να θέλει τον σύντροφο του γεμάτο και από το Κυριαρχικό στοιχείο να θέλει την ιδιοκτησία Του σε καλή συναισθηματική κατάσταση.
     
  4. ioanna

    ioanna Regular Member

    Οι σχέσεις υποταγής αντιβαίνουν από την φύση τους στο ανθρώπινο πνεύμα σε αυτό που κάνει τους ανθρώπους να ξεχωρίζουν από τα αντικείμενα (όχι τα ερωτικά αυτά είναι μέσα στο ερωτικό παιχνίδι και βέβαια στις D/s σχέσεις).
    Ο Κυρίαρχος που επιζητά ένα υποτακτικό για να τον διατηρήσει ως υποτακτικό δεν κάνει τίποτε παραπάνω από το να διαχειρίζεται μια κατάσταση που του παραδόθηκε χωρίς κανένα κόστος .
    Ο Κυρίαρχος όμως που αναλαμβάνει την εκπαίδευση ενός υποτακτικού όχι για να τον κρατήσει σε μια σχέση υποταγής και αβουλίας αλλά μέσα από αυτή τη σχέση να τον οδηγήσει σε δρόμους που τον απελευθερώνουν δείχνοντας του ποιος πραγματικά είναι αυτός ο Κυρίαρχος επιτελεί την αποστολή του στο έπακρον.
    Μιλάω βιωματικά και για να μιλήσω με όρους D/s ο Master μπορεί να οδηγήσει την υποτακτική του σε μια κατάσταση που θα αμφισβητεί τις κυρίαρχες επιλογές του χωρίς να χάσει τίποτα από την θέση που δεν αυτόπροσδιορίστηκε αλλά κατέκτησε.
    Δύσκολο;
     
  5. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις σας  

    Δυστυχώς δεν βλέπω κανέναν/καμιά D/M να Θέλει να μας διαφωτίσει. Τόσο ποταπά Θεωρούν άραγε τα ερωτήματα μου;
     
  6. G_E

    G_E Contributor

    εισαι ανυπόμονη. Δεν είμαστε στον νετ απίκο  

    Επί της ουσίας. Θα απαντήσω προσωπικα, όπως ζήτησες. Τι νομίζω και θέλω εγώ.

    Δε θέλω αβουλα πλάσματα. Δεν τα εκτιμώ. Εκτιμώ γενικώς τις υποτακτικές γυναίκες-- πόσο μάλλον θέλω να εκτιμώ αυτή που είναι μαζί μου. Θεωρω τις υποτακτικές γυναίκες, πολύ δυνατές και καθόλου αβουλες. Και εν πάσει περιπτώσει δε μ' ενδιαφερουν τα ράκη.

    Η σκλαβα είναι βαθειά σκεπτόμενη προσωπικότητα που πραγματοποιεί την κάθε επιθυμία Του Κυρίαρχου της. Το κάνει γιατί συμπεριλαμβάνεται και στις δικές της επιθυμίες.
    Αν κάτι την ενοχλεί πολύ, ο Κυριός της θα το δεί γιατί την παρατηρεί και τη ρωτάει. Σε κάθε περίπτωση, η σκλαβα έχει την υποχρέωση, σε κατάλληλο χρόνο, να πει στον Κυριό της αυτό που την απασχολεί και Εκείνος θα πράξει ανάλογα
    Αν σε κάποιο βαθος χρόνου η σκλάβα μου εξακολουθεί να πραγματοποεί πράγματα "που δεν συμπεριλαμβάνονται στις δικές της επιθυμίες" γιατί εγω το θέλω, τότε ή τα αντέχει για χαρη Μου σαν προσφορά (ακόμα και αυτο πρέπει να το δω), η απέτυχα να την εμπνεύσω, πίεσα τα όριά της πέρα απ' αυτό που αντέχει-- οπότε ... πίσω στα θρανία.

    Για μένα δεν υπάρχει ερώτηση. Είμαι Κυρίαρχος- δεν είμαι μανιακός βιαστής. Αντλω την ηδονή Μου από την υποταγή της που αποτελεί και ηδονή της.
    Δε μ' αρέσει να αγγίζω κρύα κορμιά.

    Αυτά είχα να πω.
     
  7. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    αν αυτό ισχύει χρειάζεται να απαντηθεί η αρχική ερώτιση (όχι στις λεπτομέρειες αλλά στην ουσία) ;
     
  8. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    “Και τί ζητάνε; Τί ζητάνε; Μια ευκαιρία στον Παράδεισο να πάνε...”

    Δεν γράφτηκε για τους Κυρίαρχους το τραγουδάκι αλλά ταιριάζει μια χαρά!

    Πολύ γενική η ερώτηση, ίσως γι αυτό και δεν πήρε πολλές απαντήσεις.

    Προσωπική κατάθεση: στην αρχή είχα συγκεκριμένες φαντασιώσεις που ήθελα να κάνω πραγματικότητα, τόσο σε πράξεις όσο και σε συμπεριφορές. Φανταζόμουν την υποτακτική, τη ζωγράφιζα στο νου μου και έψαχνα να την βρω. Εδώ και πολύν καιρό έπαψα να έχω προκάτ αναζητήσεις. Ανακουφίστηκα. Το τί ζήταγα πλέον εξαρτιόταν από το τί μου γεννούσε το άτομο που ήταν απέναντι μου.

    Για να έρθω στις παραμέτρους που βάζεις, κοιτώντας πίσω, φοβάμαι ότι από αυτή που "ένιωθε" ζητούσα να "σκεφτεί" και από αυτήν που "σκεφτόταν" να "νιώσει". Βασανιστικό, αλλά είχα ενημερώσει ότι είμαι βιτσιόζος 

    Νομίζω πως το έκανα γιατί η δική της πληρότητα ήταν πάντα και δική μου.

    Αλλά εκείνο που αν δεν το έβρισκα έφευγα αμέσως είναι "ευγένεια ψυχής".


    ---------------------------
    "There is something, that I would die for.. it is when you say, 'my life is in your hands'.."

    Monaco - "What do you want from me?"
     
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Τι Ζητάνε;

    Στις αρχές, δυσκολευόμουν απίστευτα να καταλάβω τί Ήθελε Ο Κύριος μου και ταλαντευόμουν.

    Γιατί τη μια στιγμή μου φαινόταν πως ήθελε μια γυναίκα με δυνατή άποψη και βαθιά σκεπτόμενη που τρέχει να αξιολογήσει κ.ο.κ. και την επόμενη μια γυναίκα που αν της Έλεγε πως ο ήλιος ανατέλλει απ τη δύση, να συμφωνούσε μαζί Του.  

    Πόσο βασανίστηκα μ΄αυτό!

    Πέραν τούτου, κάθε προσπάθεια να Τον ευχαριστήσω αν δεν πήγαζε από αληθινή μου επιθυμία, δεν ξέρω πως, το Ένιωθε και όχι μόνο δεν Τον ευχαριστούσε αλλά Τον Θύμωνε.

    Τελικά με τον καιρό, απλά έμαθα να αναγνωρίζω, πότε έχει ποιά επιθυμία, δυστυχώς όχι πάντα με επιτυχία, έμαθα να αφουγκράζομαι τη συμπεριφορά Του και ανάλογα να συμπεριφέρομαι. Σε κάποια σημεία, βγαίνει πια αυθόρμητα.

    Ένα παράδειγμα είναι όταν μιλάμε για κάτι, παιρνω άδεια να πω την άποψη μου, την λέω όποια κι αν είναι. Αν την πω χωρίς να πάρω άδεια, το πιθανότερο είναι να Θυμώσει κι εκεί πρέπει να σκάσω και να λέω μάλιστα Κύριε στα πάντα, χωρίς προσπάθειες να δικαιολογηθώ, ή να αποδείξω οτιδήποτε. O ήλιος ανατέλει απ τη δύση και τελίωσε!

    Οπότε όπως είπε και η carissa[L_T]
    Γιατι δηλαδή να μην θέλουν και τα δύο?
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Από το 2005 καμία τοποθέτηση. Κι όμως ενδιαφερον ως θεμα! Όλο για το τι θελουν τα σουμπια και τι θελουν τα σουμπια γραφουμε.  
     
  11. Bahar

    Bahar ...dark necessities are part of my design

    Κάθε Κ. θέλει κάτι διαφορετικό, δεν υπάρχουν νόρμες ή τρόποι να τα κατηγοριοποιήσεις απόλυτα. Και για κάθε υπό είναι το πιο δύσκολο τασκ να καταλάβει τι θέλει ο Κ. όσο ξεκάθαρος κι αν είναι...
     
  12. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Φρονώ ότι το πιο ενδιαφέρον, δημιουργικό αλλά συνάμα και δύσκολο μονοπάτι είναι αφότου δοθεί η συναίνεση και ξεκινάει να χτίζεται η σχέση στο πλαίσιο ανταλλαγής ισχύος. Αποφεύγω να σπαταλώ ενέργεια σε τερτίπια καψονιών προτού δοθεί η συναίνεση διότι έχω αρκετή ενέργεια να σπαταλήσω μετέπειτα όπου θα έχει κι εποικοδομητικό χαρακτήρα αν μη τι άλλο.
    Αυτό που με ενδιαφέρει εν τέλει, είναι το υ να φτάσει όσο το δυνατόν εγγύτερα στον δικό μου τρόπο αντίληψης και οπτικής των πραγμάτων και των ιδεών.