Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το όχι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 2 Ιουνίου 2016.

  1. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Και φυσικά δεν αναφέρομαι στον Μεταξά αλλά στο όχι που θέλει να πει ένα υποτακτικό άτομο στο Κ του στο οτιδήποτε του δημιουργεί αρνητικό συναίσθημα, και το οποίο δε θέλει, δεν μπορεί να κάνει. Πολλές οι αιτίες, εάν κάποιος έχει όρεξη μπορεί να το αναλύσει και αυτό. Είναι κάποιες στιγμές λοιπόν όπου νομίζω έχει το δικαίωμα (δεν αναφέρομαι σε σκλαβους, ξέρετε γιατί) να εκφράσει αυτό το όχι.

    Εσείς τα Κ όταν ακούσετε όχι ποια τα συναισθήματα σας; Σας ενοχλεί η ίδια η λέξη; Ο τρόπος που θα ειπωθεί από το υποτακτικό μέλος; Θα προτιμουσατε να ακούσετε κάποιες άλλες λέξεις στη θέση αυτής;

    Εσείς τα υ λέτε ευθεως όχι ή χρησιμοποιείτε άλλες για να εκφραστειτε; Και όταν τελικά τις/την πείτε πως νιώθετε; Ντρέπεστε;

    Υπάρχουν άτομα που το όχι βγαίνει δύσκολα από το στόμα τους και αναφέρομαι και εκτός bdsm μάλιστα οπως εγώ πριν κάποιο καιρό. Το μόνο που έκανα είναι να δημιουργώ προβλήματα στον εαυτό μου, να πιεζομαι και να καταπιεζομαι, να φτάνω στα όρια μου κάποιες φορές. Έψαξα την αιτία της πηγής αυτού του κακού, το δούλεψα και το ξεπερασα πλέον.

    Ποια η άποψή σας επί του θέματος;

    Ευχαριστώ προκαταβολικά.
     
  2. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Παίζει ρόλο η αιτιολόγηση της άρνησης καθώς και ο τρόπος εκφοράς της, όχι η άρνηση αυτή καθαυτή.
     
  3. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Πάντα πρέπει να αιτιολογειται;
     
  4. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Για μένα, ναι.
     
  5. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Κοίτα..δέν ξέρω πως μπορεί να το βλέπει ένα άλλο υ, εγώ θεωρώ πως δεν έχει δικαίωμα να πει όχι και εξηγώ.
    Δεν έχει δικαίωμα να πει όχι και να θεωρεί δεδομένο ή αυτόνοητο οτι δεν θα σπάσει το ντι/ες του ή πως το Κ δεν θα γυρίσει να σπάσει το ντι/ες εξαιτίας αυτού του όχι.
    Εχεί, λοιπόν στην ουσία, το δικαίωμα να πει όχι, αλλά το Κ εκείνη τη στιγμή έχει κάθε δικαίωμα ( χωρίς να θεωρηθεί κακό και δεν ξέρω και εγώ τι ) να το διώξει.

    Τελείως προσωπικά τώρα, δεν λέω όχι. Δεν Του έχω πει όχι ακόμη και στις αρχές αρχές, έχω νοιώσει και νοιώθω ακόμα σε φάσεις αυτό που λες οτι φτάνω στα όρια μου και καταπιέζομαι. Αλλά..αυτό είναι το ντι/ες! Αν δεν ήθελα να πιέζομαι, να φτάνω στα όρια μου και να τα ξεπερνάω ή και όχι, δεν θα έκανα ντι/ες.
    Μου έχει τύχει να μην καταφέρω τελείως σωστά, μου έχει τύχει να μην καταφέρω κάτι ακόμη, να θέλω παραπάνω χρόνο να..να.. αλλά πάντα προσπαθώ και ο,τι αποτυχία ή καθυστέρηση την βλέπει στην πράξη και κρίνει ο ίδιος αν και τι πρέπει να γίνει και αν παίρνω χρόνο ή αν μου το κόβει ή αν τρώω τιμωρία ή ο,τι. Δεν είναι κάτι που ''πέφτει στο τραπέζι'' που συζητιέται ή διαπραγματέυεται, συμβαίνει , προσπαθώ να το κάνω να συμβεί.

    Φυσικά αυτό μπορεί να σημαίνει και πλήρη αποτυχία, μπορεί όντως όχι απλά να μην μπορέσω, αλλά να διαλυθούν όλα, να φρικάρω; να ..ο,τι , υπάρχει αυτό σαν ενδεχόμενο αλλά προσωπικά δεν με αγχώνει ούτε με σταματάει απο το να προσπαθήσω. Ο λόγος που δεν το πολυσκέφτομαι είναι επειδή γενικότερα είμαι της άποψης, ο,τι είναι να γίνει θα γίνει..και δεν το λέω μοιρολατρικά, το λέω απλά και λογικά..προσπαθείς και αν μπορείς καλώς αν δεν μπορείς, τουλάχιστον δεν θα έχεις αφήσει φόβους ή ανασφάλειες να στο κρίνουν αυτό.

    Εγώ στο ντι/ες μου έχω παραδόσει ο,τι μου έχει ζητηθεί και τον ενδιαφέρει σο φαρ να πάρει, δεν λέω οτι το έχω καταφέρει πλήρως αλλά έχω αποφασίσει να κάνω αυτό. Επομένως δεν είναι στο δικό μου χέρι-διαχείριση να κρίνω αν μπορώ ή δεν μπορώ και γιατί, είναι στο δικό Του. Για να είναι λοιπόν όντως στο δικό Του και όχι θεωρητικά..πρώτα λέω ''Μάλιστα'' και μετά όλα τα άλλα.

    Ξαναλέω, και είναι σημαντικό να το ξεκαθαρίσω αυτό. Δεν λέω ''Μάλιστα'' όπου πιστέυω οτι με παίρνει ή οτι θα το χειριστεί Εκείνος ''καλά'' ..λέω ''Μάλιστα'' παντού! ακόμη και σε αυτά που φοβάμαι οτι μπορεί να μην έχουν καλό τέλος, ή που να με ενοχλούν ή που να με τσιτώνουν ..

    Αυτό που έχω αποφασίσει εγώ είναι ότι θέλω και είμαι δικό Του να με κάνει ο,τι. Ο,τι σημαίνει ο,τι θέλει; χρειάζεται; Toν βολεύει; ο,τι..
    και αυτό θα έχει. Ο,τι φτιάξει.
    Η ''δουλειά '' μου είναι να το κάνω, όχι να το κρίνω.
    Και αν δεν βγεί ..δεν βγήκε, δατς λαιφ, και δεν το παίζω άνετη..θα καταστεναχωρηθώ αλλά τι; να μην κάνω ντι/ες επειδή φοβάμαι πχ ; δεν μπορώ να το δω έτσι.



    Εdit: Επίσης σκέφτηκα το εξής..πες οτι το λέω το ''Όχι'' μετά θα ξέρω οτι θέλει κάτι και εγώ δεν το έδωσα, εγωωω δεν το έδωσσσαα;;; παίζει να με πιάσει το ψυχωτικό μου να μην μπορώ να ηρεμήσω, χειρότερη πίεση θα νοιώθω μετά με το όχι , απο οτι θα ένοιωθα με το να προσπαθώ για το μάλιστα.
    Δεν ξέρω.. ( αυτό σίγουρα δεν μου ήταν απο την αρχή της σχέσης τόσο έντονο, αλλά όσο πάει γίνεται τεράστιο, εδώ με πιάνω να στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έχω ή να δώσω πράγματα που ίσωως, ξέρω οτι θέλει ή του αρέσουν και ας είναι τριτοτέταρτης σημασίας. Πόσο μάλλον να ζητούσε κάτι.
    Μπα πιστευω είναι χειρότερο το ''όχι'' και για το ίδιο το υ, απο το να ζοριστεί να προσπαθήσει.
     
    Last edited: 2 Ιουνίου 2016
  6. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Το βέβαιο είναι ότι ένα υ δε θα πρέπει να ζει με το φόβο ότι θα σπάσει η σχέση αν φέρει έστω και μία αντίρρηση. Δεν προχωράει το πράγμα με τέτοιους συναισθηματικούς εκβιασμούς. Και για να μην αμπελοφιλοσοφούμε, έχει να κάνει εξατομικευμένα με το θέμα της άρνησης και την αιτία και κατόπιν κρίνεται όλο το πλαίσιο στην διατήρησή του ή μη.
     
  7. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Εσύ ως Κ το κρίνεις αυτό. Εγώ ως υ δεν μπορώ να κρίνω το θέμα και την αιτία και ο,τι..
    και εσύ ως Κ για να το κρίνεις αυτό πρέπει είτε να στο παραθέσουν κατα πως ορίζεις, είτε να το δείς.

    Κάποια Κ θέλουν παράθεση λεκτική , κάποια άλλα θέλουν να δούν..
    Για να δεί λοιπόν..προσπαθώ!
     
  8. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Αυτά που λες δεν έχουν σχέση με τα όσα σχολιάζω.
     
  9. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Τότε δεν κατάλαβα τι σχολιάσες  
     
  10. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    το δεν Θελει να κανει δεν το σχολιαζω ....

    Τωρα το οτι δεν μπορει να κανει κατι εκει υπαρχει και ο/η κ ο οποιος για εμενα πρεπει να εχει και την πειρα και την ικανοτητα να γνωριζει τι μπορει και τι δεν μπορει να κανει το υ του ... οταν γνωριζει τις δυνατοτητες του υ και θελει το υ να κανει κατι το οποιο ειναι αδυνατο για αυτο
    τοτε παυει να ειναι κ αλλα ενα ατομο που αγαπει τον εαυτουλη < παρτακιας> του και δεν πρεπει να βρικσετε στο χωρο του βδσμ και μαλιστα εως κ
     
  11. Πολύ ζόρι βλέπω και δεν είναι καλό...Είτε πεις όχι, είτε δεν πεις. Συγκρούσεις. Κι αν πεις 2 όχι; Θα σε στείλει αδιάβαστη; Τρομερή αγάπη. Και όταν δεν κρίνεις; Master να είναι και ότι να ναι ε; Σε κάνει ότι θέλει, σου λέει ότι θέλει. Αλλά τι να κάνουμε; Αυτό είναι το D/s. 
     
  12. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Αγαπητέ @spartacus (σε μένα δεν μιλάς; ),
    παντού υπάρχουν ζόρια! και παντού υπάρχουν γαμάτα πράγματα.
    Αν εσύ ζείς μόνο γαμάτα, τέλεια! Εγώ τα ζώ όλα  

    Οχι, δεν ισχύει το Κ να ναι και ότι να ναι..και αυτό είναι κάτι που φαίνεται εξ αρχής..απο την επιλογή του Κ   που κάνει ο καθένας και πόσο έυκολα κάνει αυτή την επιλογή.
    Γι αυτό και μετά ..προσπαθούμε να τιμήσουμε την επιλογή μας, γιατί υπήρχε λόγος που έγινε. Αν ήταν το ''μάστερ να ναι και ο,τι να ναι '' εκεί να δεις για πότε θα τους αλλάζαμε με το που πέφτανε τα πρώτα ζόρια.

    Ναιιι με κάνει ο,τι θέλει !!!  
    ναιιι! αυτό είναι το ντι/ες..που να δεις το Μ/σ πως είναι!

    Είπαμε!!! δεν με αγαπάει, με *****
    γαμώ την ανωμαλία μου ε ;