Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Alexkat, στις 26 Νοεμβρίου 2011.

  1. Ampelofilosofos

    Ampelofilosofos Regular Member

     
     
  2. Ampelofilosofos

    Ampelofilosofos Regular Member

    Ομως δεν πρεπει να θεωρουμε και κανεναν δεδομενο...
     
  3. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Το μοναδικό δεδομένο σε μια σχέση,ειναι,πως τιποτε δεν ειναι δεδομενο.
    Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε,τόσο πιο όμορφα θα περνάμε μέσα στις σχέσεις μας.
     
  4. zoeleene

    zoeleene D̶̸̡̀͏įs̡t̵͞͏o̢̢̕ŗ͝t̨̢e̢͘͜͞͞d̴̸͜͝҉

    Φυσικά. Αλλά από το "θα προσπερνάμε τα αναπόφευκτα εμπόδια μαζί, δίνοντας μικρές καθημερινές μάχες ο ένας για τον άλλο επειδή έτσι είναι οι σχέσεις" μέχρι το "ωπα κάτσε! Εδώ ειναι? Σίγουρα?! Πήγε ένα εκατοστό πιο κει, τι θα κάνω, πάει να μου φύγει... αγάπη μου, κάτσε λίγο να φέρω τον ηλεκτροφόρο φράχτη... μα τι λες, φυσικά και σε εμπιστεύομαι! Σε λατρεύω!"... υπάρχει διαφορά.
     
  5. Ampelofilosofos

    Ampelofilosofos Regular Member

    αυτο ειναι αρρωστο...
     
  6. zoeleene

    zoeleene D̶̸̡̀͏įs̡t̵͞͏o̢̢̕ŗ͝t̨̢e̢͘͜͞͞d̴̸͜͝҉

    Ίσως λίγο τραβηγμένο σαν παράδειγμα, αλλά νομίζω κάπως έτσι είναι. Ο φόβος του να χάσεις κάτι που αγαπάς μπορεί να σε οδηγήσει σε ακρότητες. Όταν αυτός ο φόβος ειναι το μόνο σου κίνητρο για να κάνεις πράγματα μέσα στη σχέση, για να "κρατήσεις τον άλλο μη σου φύγει", για μένα η σχέση έχει πάψει να είναι υγιής, αν υπήρξε ποτέ υγιής...
    Υποτίθεται κάνουμε πράγματα ο ένας για τον άλλον από ενδιαφέρον και αγάπη, όχι από φόβο. Για πολλούς μπορεί να είναι λεπτή η γραμμή που χωρίζει αυτά τα δύο, αλλά υπάρχει.
     
  7. Ampelofilosofos

    Ampelofilosofos Regular Member

    ναι το θεμα ειναι οτι μετα απο ενα σημειο οι ανθρωποι συνηθιζουν, ψιλοβαριουνται και θεωρουν τους αλλους δεδομενους με αποτελεσμα να χανουν τον "ενθουσιασμο", οποτε ισως τοτε ταιριαζει το να "κρατησεις τον αλλο πριν σου φυγει".

    οπως και να εχει ειναι ενα αρκετα δυσκολο θεμα, οι απαντησεις δεν ειναι ασπρο-μαυρο
     
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Αυθεντικό..:

    "... ΚΑΡΓΙΕΣ; OTAN TΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΡΕΠΑ ΤΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΔΕΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΤΙΝΑΓΜΑ ΠΑΤΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ, ΣΑΛΑΣ, ΠΙ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ, ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ, ΧΛΩΡΙΝΕΣ ΣΤΑ ΣΥΦΩΝΙΑ, ΔΙΠΛΩΜΑ ΡΟΥΧΩΝ, ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΛΤΣΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΣΤΗ ΣΙΦΟΥΝΙΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΤΕ "OYOΞΩ SISTER OF MERCY ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΛΙΟΔΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΦΑΚΙΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΙΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ ΛΑΪΚΑΝΤΖΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΕΙΚΟΣΙ EURO ΝΑ ΕΡΘΕΙ FILIPINEZA ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΧΟΥΡΙ! ΦΕΓΑ ΑΠΟ ΔΩ ΜΠΙΧΛΑ!". ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΛΟΥΡΠΑΚ ΣΚΑΡΠΙΝΟΦΛΩΡΟΣ ΑΠΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΣΚΥΒΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΣΑΣ ΑΠ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΤΟΥ ΛΕΤΕ "ΟΟΥ ΝΟΟΥ ΜΩΡΟΥΛΙ ΜΟΥ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΘΕΙΣ ΛΟΥΜΠΑΚΟ ΣΕ ΘΕΛΩ ΑΚΛΟΝΤΗΟ ΒΡΑΧΟ ΚΑΙ ΣΦΗΧΤΗ ΣΦΙΧΤΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΘΕΛΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ & ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΑ ΜΟΥ ΦΩΤΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ" ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ PORCHE KAYEN ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΟΜΑΝΕΣ.

    ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΜΕΝΑ ΛΑΪΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΊΖΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΠ ΤΟ ΠΑΤΑΡΙ.
    ΨΟΦΟΣ ΤΡΕΛΟΠΟΥΤΑΝΙΑΡΕΣ!..."...
     
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Αυθεντικό ΙΙ..:


    ΚΑΡΓΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΜΠΑΛΙΑΝΤΡΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΠΡΙΑΜ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙΤΣΑΝΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΤΕ "ΟΟΥ ΣΑΠΛΑΜΑΝ ΜΠΙΤΣ ΦΑΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΟ ΤΟURLOU ΕΓΩ ΘΑ ΦΑΩ ΕΞΩ ΜΕ ΦΙΛΕΣ..." ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑ ΦΑΩ ΕΞΩ ΜΕ ΦΙΛΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΒΟΥΤΥΡΟΧΛΕΧΛΕΣ ΑΠΟ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΝΑ ΤΗ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΑUDI Q7 ΝΑ ΤΗ ΠΑΕΙ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΧΙΛΤΟΝ Ή ΚΥΡΙΛΕ ΚΟΚΤΕΪΛΟΠΕΡΚΕΡΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ. ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΑΠ ΤΟ ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΝΕΣ ΖΕΣΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΣΤΡΙΦΤΟ ΚΑΙ ΠΛΕΗ ΛΙΣΤ ΑΠΟ ΓΙΟΥΤΣΙΟΥΜΠ "ΤΕΡΖΗΣ-ΜΕΛΑΣ-ΦΩΤΙΑΔΗΣ • ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ".

    ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ. ΟΤΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΒΟΥΤΥΡΑΤΟΥΣ ΛΟΥΡΠΑΚ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΣΤΗ ΚΑΡΓΙΑ ΑΠ' ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΟΤΕ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΑΡΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΕΤΑΡΤΗΣ.

    ΨΟΦΟΣ ΚΑΡΓΙΕΣ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΓΑΜΨΑ! ΠΑΜΠΟΝΗΡΕΣ ΚΑΡΑΚΑΨΕΣ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ!
     
  10. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Καραληκε στον φίλο !!!
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Μ@λ@κ@ μου, ανατρίχιασα, τι είναι αυτά που διαβάζω;
     
  12. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Axxxx ατιμες γυναικες..τιποτα δεν εκτιμανε πχια και παρατανε τα καλα παιδια,τα εργατικα,τα προκομενα για φλωρους με πορσε και ποτα στο χιλτον..Και μετα κλαινε όταν τις παρατανε και αναρωτιουνται πως θα κρατησουν το 10 το καλο  
    @cadpmpc ,πες του παιδιου να μη στεναχωριεται και εκτίθεται και στα φεισμπουκια...σ αυτόν θα γυρισει βρε ....