Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM FETISH MUSIC

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος kink leopold, στις 31 Μαρτίου 2006.

Tags:
  1. kink leopold

    kink leopold New Member

    Θα ήθελα να αναφερθώ σε μια άλλη μορφή τέχνης που έχει σχέση με τον χώρο του bdsm, την μουσική. Όταν λέω μουσική εννοώ καλλιτέχνες οι οποίοι είτε είναι εμπνευσμένοι μουσικά ή στιχουργικά από το bdsm – fetish είτε από kinky θεματολογία είτε ακόμα κάνουν fetish performance στα live. Στα παρακάτω θα αναφέρω περιληπτικά ορισμένες πληροφορίες για τον κάθε καλλιτέχνη και για ποιό λόγο τον εντάσσω στην γενικότερη fetish σκηνή.

    CARLOS PERON : (Electro, EBM, Ambient) Ελβετός μουσικός που προέρχεται από τους YELOO θεωρείται ο Πατριάρχης της σκηνής, στιχουργικά είναι δοσμένος στο bdsm, ενώ στα live περιλαμβάνει show με μαστιγώματα, bondage και live sex.
    DIE FORM : (Electro, EBM, Ambient, Industrial) Γάλλοι, στην αρχή ονομαζόντουσαν DIE FORM SADIST SCHOOL (Το όνομα το πήραν από την BDSM σχολή του Βερολίνου). Το απόλυτο Fetish group (στιχουργικά και μουσικά) ασχολούνται ακόμα και με fetish φωτογραφήσεις ενώ τα live και τα video clip είναι μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία.
    GITANE DEMONE : ( Electro, EBM, Gothic, Jazz) πρώην μέλος των Christian Death . Η Diva . Τι να πεις για αυτή τη γυναίκα πoυ έχει τραγουδήσει από Gothic μέχρι jazz. Fetish στιχουργικά, με στίχους που λένε για υποταγή, πόνο, βασανιστήρια, κτλ. Κάνει δύο διαφορετικά live ένα για άνω των 18 κι ένα χωρίς περιορισμό ηλικίας. (Αυτό νομίζω τα λέει όλα)!
    DEMONIX : Side project της GITANE DEMONE με τον MARK ICKX
    ELECTRODE : Side project των DIE FORM.
    SABOTAGE QU'EST – CE QUE C'EST : (Industrial, Electro) ασχολούνται με τον χώρο αν και αδιάφοροι μουσικά.
    ΤERMINATRIX : (Industrial, ebm) Side Project του CARLOS PERON με Gay BDSM θεματολογία.
    OVERGAMENT : (ebm) απλά εντός του χώρου.
    SPARTAK : (EBM) παραγωγός τους είναι ο CARLOS PERON.
    MENTORS : (Heavy Metal) 3 χοντροί τύποι με κουκούλες στο κεφάλι (σαν βασανιστές μέσα σε dungeon) μισογύνηδες είχαν ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών από φεμινιστικές οργανώσεις στην Αμερική (που αλλού?) και με στίχους στο στυλ “το μουνί σου στάζει πύον, τα μπούτια σου γεμίσανε πληγές, θα σε γιατρέψω με χαστούκια...” ή τίτλους “ 4FClub” που σημαίνει “Find her, Feel her, Fuck her, Forget her” . Μάλλον περισσότερο σαν rape παρά σαν fetish, τέλος πάντων.
    ROCKBITCH : (Heavy Metal) γυναικείο συγκρότημα με fetish στίχους και kinky sex επί σκηνής (μεταξύ τους και με άτομα από το κοινό που περιλαμβάνει μαστίγωμα, fisting, dildos, vomiting ).
    THE TUBES (Glam Rock) : Παλιό συγκρότημα της 10ετίας του 70, όχι ακριβώς fetish έβγαιναν στα live με όργανα σε σχήμα φαλλού, σχεδόν γυμνοί οι πρώτοι που είχαν live sex επί σκηνής. Μουσικά σαν T-REX.
    THROBBING GRISTLE (Industrial, Experimental) Από αυτούς βγήκε ο όρος industrial στην μουσική, από το 1967, αναφέρονται για δύο λόγους, ο πρώτος είναι ένα τραγούδι το Discipline (ο τίτλος τα λέει όλα) και ο δεύτερος λόγος είναι ότι από αυτούς βγήκαν οι: COIL, CHRIS &COSEY, και οι PSYCHIC TV.
    COIL (Industrial, Experimental) πειραματικοί χρησιμοποιούν εν μέρει fetish θεματολογία (πχ sewage -worker's birthday party εμπνευσμένο από ένα κοπρολαγνικό gay περιοδικό) και κάποιες φορές έχουν fetish dancers επί σκηνής. Όσοι είδαν πριν 3 χρόνια το live στην Θεσσαλονίκη καταλαβαίνουν.
    CHRIS & COSEY (ambient, industrial) μουσικά και στιχουργικά σαν DIE FORM.
    MIRANDA SEX GARDEN (ambient, electro, industrial) μόνο και μόνο για το Kaltes klares wasse που είναι ένας ύμνος στην ουρολαγνεία αξίζει να αναφερθούν.
    P.A.L ( power noise electronics) ακούστε το Wall of lashes που το beat του τραγουδιού είναι χτυπήματα από μαστίγιο.
    Τώρα θα ήθελα να αναφερθώ σε μια άλλη περίπτωση. Είναι η JAPAN NOISE σκηνή η οποία έχει ονομαστεί και sadistic noise. Όποιος δεν την ξέρει είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ θόρυβος ( σαν να σου τροχίζουν 10 δόντια ταυτόχρονα χωρίς αναισθητικό) την έχουν πει και μουσική από σαδιστές για μαζοχιστές. Λέτε να είναι τυχαίο ότι ο σημαντικότερος εκπρόσωπος της σκηνής ο MERZBOW είναι και παραγωγός σε japan bondage porn movies?


    Υπάρχουν 10δες άλλα συγκρότημα και καλλιτέχνες οπού θα μπορούσα να συνεχίσω να γράφω αλλά δεν θέλω να σας κουράσω άλλο και δεν ξέρω αν ενδιαφέρεστε.
    Αν θέλει κάποιος μπορεί να γράψει κι άλλα ή να εμβαθύνουμε το θέμα.
    Αν όχι μπορείτε απλά να το αφήσετε ή αν θεωρηθεί άσχετο ή ενοχλητικό παρακαλώ τους mods απλά να το σβήσουν. Το μόνο που δεν θέλω είναι να ξεκινήσει κανένα flame.
    Αυτά.
     
  2. hypnosis

    hypnosis New Member

    ενδιαφέρον kink leopold και θα συμφωνήσω με τα περισσότερα συγκροτήματα που αναφέρεις , μόνο που η JAPAN NOISE θεωρώ οτι είναι πολύ δύσκολη μουσική και όποιος αντέξει..!
     
  3. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Ναιιιιι!!!!! Rockbitch!! χαχαχα ! Τις είχα ξεχάσει. Ομολογώ πως την πρώτη φορά που είχα δει ένα βίντεο κλίπ τους δάκρυσα από τα γέλια (πολύ 80's εμφάνιση!!!!). Ακραίο στύλ σκηνικής παρουσίας (fisting, whips, "φιλική συμμετοχή" του κοινού κτλ), rock ήχος με electro στοιχεία (αν θυμάμαι καλά... αξίζει να δείτε ενα κλιπάκι (έστω και για την εμπειρία!).

    Να 'ξερες τι μου θύμισες kink leopold...! Να 'σαι καλά!
     
  4. thomaspolygono

    thomaspolygono Regular Member

    Αυτου του ειδους τη μουσικη, την e.b.m. , την πρωτοακουσα στο party του Torture Garden στη Θεσαλονικη. Φοβερη και τρομερη μουσικη. Αν το bdsm χρειαζεται μουσικη υποκρουση τοτε αυτη σιγουρα ειναι η e.b.m. Σκεφτομουνα να παω σε καποιο δισκαδικο να ζητησω τετοιου ειδους μουσικη αλλα χωρις να ξερω καποι συγκροτημα. Τωρα πια γνωριζω χαρις σε εσας.
    Ο king leopold εγραψε :<P.A.L ( power noise electronics) ακούστε το Wall of lashes που το beat του τραγουδιού είναι χτυπήματα από μαστίγιο.> Το μονο που θυμαμαι χαρακτηριστικα απο εκεινο το βραδυ ειναι αυτο το κομματι. Μονο αυτο θα μπορουσα να περιγραψω. Χαρακτηριστηκοτατος ο ηχος απο το μαστηγιο. Τρομερη εμπνευση. Αναλυτικοτατα και πληρη οσα εγραψε ο king leopold. EYΓΕ.
     
  5. Strider_1977

    Strider_1977 Guest

    Θα ήθελα να αναφέρω το κομμάτι του Lou Reed 'Venus In Furs' που παραπέμπει στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Leopold Von von Sacher-Masoch:

    Venus In Furs
    =========
    Shiny, shiny, shiny boots of leather
    Whiplash girlchild in the dark
    Clubs and bells, your servant, dont forsake him
    Strike, dear mistress, and cure his heart

    Downy sins of streetlight fancies
    Chase the costumes she shall wear
    Ermine furs adorn the imperious
    Severin, severin awaits you there

    I am tired, I am weary
    I could sleep for a thousand years
    A thousand dreams that would awake me
    Different colors made of tears

    Kiss the boot of shiny, shiny leather
    Shiny leather in the dark
    Tongue of thongs, the belt that does await you
    Strike, dear mistress, and cure his heart

    Severin, severin, speak so slightly
    Severin, down on your bended knee
    Taste the whip, in love not given lightly
    Taste the whip, now plead for me

    I am tired, I am weary
    I could sleep for a thousand years
    A thousand dreams that would awake me
    Different colors made of tears

    Shiny, shiny, shiny boots of leather
    Whiplash girlchild in the dark
    Severin, your servant comes in bells, please dont forsake him
    Strike, dear mistress, and cure his heart



    για τις επιρροές κάποιων άλλων μουσικών.
     
  6. Mistress_Vanda

    Mistress_Vanda Regular Member

    Πραγματικά Με ετνυπωσίασες! Γνωρίζεις συγκροτήματα πραγματικά Underground που δέν παίζονται σε clubs (από όσο γνωρίζω, μόνο Εμείς -Mysterious Majesties- τα παίζουμε!) Μα, OVERGAMENT και
    SPARTAK? Είσαι Θεός σε παραδέχομαι. Θα ήθελα να μιλήσουμε και από κοντά για μουσική!

    Είμαι λάτρης του CARLOS PERON, είναι ο SM πνευματικός πατέρας Μου! Η GITANE DEMONE πάντα Με εκνεύριζε, αλλά καθαρά για λόγους...Roz Williams! Τί να γίνει, είχα κι Εγώ τις αδυναμίες Μου πιο μικρη!

    Να προσθέσω στην λίστα την EVA-O, διότι η παρουσίας Της στο χώρο είναι πολύτιμη.

    Και πάλι ευχαριστώ κι ελπίζω να τα πούμε!
     
  7. MastersHammer

    MastersHammer Regular Member

    Εκτός από τον Merzbow από Ιαπωνία ξέχασες τους Hijokaidan και τους Massona που έχουν καθαρά ΒDSM θεματολογία
     
  8. Lost Hours

    Lost Hours Premium Member

    Υπάρχουν αυτια που αντέχουν τον Merzbow??
    εναλλακτικά θα πρότεινα Ah cama sotz, clock dva
    αν και δεν ειμαι σίγουρος για bdsm-θεματολογια