Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποσοι δεν εχουν βιωσει το bdsm ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος πιστοςσκυλος, στις 6 Ιανουαρίου 2017.

  1. Η αληθεια ειναι οτι ειμαι ενας απο αυτους.....γνωριζω τα παντα θεωρητικα αλλα πρακτικα δεν το εχω βιωσει. Αραγε ειναι πολλοι αυτοι που δεν το εχουν βιωσει; αραγε ποιος ειναι ο λογος που τους κραταει πισω στο να ζησουν το ( ονειρο τους; )..... ;-)
     
  2. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    αρα δεν γνωριζεις τιποτα... απλα εχεις πολλες πληροφοριες. οταν δεις στην πραξη τι απ αυτα ισχυει για σενα και τι οχι τοτε θα γνωριζεις. και ολα αυτα βεβαια στην πορεια μπορει να αλλαξουν.

    πριν χρονια ειχα κανει αυτη την ερωτηση σε ντομα. προσωπικη ερωτηση. μου ειχε απαντησει οτι το προβλημα ειναι οτι ηθελα να τα ζησω με τους ορους μου και ακριβως οπως θελω. δεν ειναι κακο να θελει καποιος να το ζησει οπως το εχει φανταστει, μπορει ομως να γινει προβλημα οταν δεν μπορεις να το ζησεις με κανεναν αλλον τροπο. το αποτελεσμα ειναι να μην μπορεις να βγεις εξω απ το κεφαλι σου, να βγαζεις συμπερασματα νομιζοντας οτι ξερεις και τελικα να περνανε οι ευκαιριες διπλα σου κι εσυ να μην τις βλεπεις καν. τα κουτακια και τα σεναρια δηλαδη που εχεις στο κεφαλι σου φτανουν να σε καταπιεσουν σε βαθμο τετοιο που δεν μπορεις να κουνηθεις.

    αυτος ηταν ο δικος μου λογος για καμποσο καιρο. ηταν πραγματικος λογος. το λεω γιατι εχω δει και αλλους να προβαλουν αυτο το λογο αλλα ως βιτρινα ενω απο πισω ειναι αλλοι οι πραγματικοι λογοι. ειναι δηλαδη αλλο πραγμα να θελεις αλλα να εχεις παγιδευτει και να χρειαζεσαι μια αλλη οπτικη γωνια και αλλο να μην θελεις και να προβαλεις αλλους λογους.
     
  3. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Πολυ αναλυση για το τιποτα...
    Οι συνθηκες,οι συγκυριες παιζουν ρολο οπως σε ολα τα πραγματα,οχι μονο η θεληση.Παραδειγμα,θελω να πεταξω στον αερα μονη μου,μπορω;;;Η θεληση ποτε δεν ειναι κριτηριο λογικο απο μονο του.Αν ειναι να μπεις,μπαινεις,αν δε βγαινει,δε μπαινεις.Δεν ειναι κατι που μπορεις να το πιεσεις να γινει.Εαν λοιπον ο τυπος το εχει ψαξει οπως λεει,σαφως και γνωριζει,απλως του λειπει η πρακτικη.Το οτι μπορει να του βγουνε διαφορετικα στη πραξη ή να τα βλεπει αλλιως ειναι αλλη υποθεση που μπορει να ισχυει μπορει κι οχι ομως.Δε μπορουμε να το γνωριζουμε αυτο 100%.Αλλωστε καθε φορα και διαφορετικη.Ακομη και φουλ βιωματα ολη σου τη ζωη απο το χωρο να εχεις,παντα θα συναντησεις κατι για πρωτη φορα,κατι διαφορετικο,δεν εισαι παντογνωστης επειδη εισαι στο χωρο....
     
  4. aenaosss

    aenaosss Regular Member

  5. espimain

    espimain Contributor


    Άλλο πράγμα να φτιάχνεις γρανάζια σε τόρνο και άλλο να έχεις δει ένα γρανάζι, σε φωτογραφία.

     

    Τώρα που είδες πώς είναι ένα γρανάζι, μπορείς να έχεις άποψη και για το πώς λειτουργεί ένας τόρνος.  
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Με μια προϋπόθεση, να νιώθεις την απόλυτη επιθυμία να καταλάβεις πώς λειτουργεί ο τόρνος, να νιώθεις ότι δεν υπάρχει εναλλακτική για σένα και πως αν δεν νιώσεις πώς λειτουργεί ο τόρνος απλά θα πεθάνεις.

    Δεν ξέρω αν γίνεται από μια ηλικία και έπειτα, να κινητοποιεί τα πάντα μέσα μας μια επιθυμία. Είναι ο τρόπος που έμαθα αγγλικά, χωρίς ούτε λεξικό ούτε τίποτα, ήταν κάποια σχεδόν ακατανόητα, βασικά πορνογραφικού χαρακτήρα κείμενα που ένιωθα πως αν δεν τα έκανα δικά μου πέρα ως πέρα θα τρελαινόμουν και θα πέθαινα. Αλλά ήμουν τόσο νέα τότε…

    @πιστοςσκυλος, άκου τον @lizard_ και καλή τύχη, ακόμα κι αν χρειαστεί να ξεχάσεις μερικά από αυτά που έχεις μάθει  
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Και τότε όμως, τουλάχιστον, θα πρέπει να δεις ένα τόρνο.
     
  8. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    Μήπως το ...χάσατε;. Βλέποντας δυο γρανάζια συνειδητοποιείς ότι αν αυτά δεν "κουμπώσουν δεν θα μπορέσει να κινηθεί τίποτε.... Όπως κι αν τα δυο γρανάζια δεν έχουν το ίδιο διαμέτρημα, πάλι δεν θα λειτουργήσει...... Ο νοών νοείτω
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Δεν έχω χάσει τίποτε.
    Ξέρω πολύ καλά τι είναι το γρανάζι καθώς κι ο τόρνος.
    Για να λέτε το "ο νοών νοείτω" προϋποτίθεται να νοείτε ο ίδιος τι εννοούμε.
    Εννοήσατε ή ακόμη τίποτε;
     
  10. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    Το θέμα είναι τι είναι ο τόρνος και τι κάνει, η τ ι κανει ενα γραναζι και ποια η χρηστικότητά του;. Εκτός κι αν ήταν το παράδειγμα λίγο ..άστοχο. 
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    Να διαβάσετε τα προηγούμενα σχετικά σχόλια και θα καταλάβετε.
    Εδώ μπορώ να πω το "ο νοών νοείτω".

    Παρεμπιπτόντως τα γρανάζια δεν έχουν διαμέτρημα.
     
    Last edited: 8 Ιανουαρίου 2017