Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποσοι δεν εχουν βιωσει το bdsm ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος πιστοςσκυλος, στις 6 Ιανουαρίου 2017.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Το ποσοστό εκείνων που το έχουν ζήσει ή μένουν απλά στη θεωρία, δεν το γνωρίζω και ειλικρινά δεν μ' ενδιέφερε ποτέ να το μάθω.
    Για ποιους λόγους κάποιος θα μπορούσε να παραμείνει στην μη πρακτική σφαίρα? Φόβος, υψηλές προσδοκίες, αναβλητικότητα εκ χαρακτήρος, ατελέσφορη - ακόμη - αναζήτηση "συμπαίχτη" κουλουπού κουολουπού. Όσοι οι άνθρωπες, τόσο και οι πιθανές απαντήσεις/υποθέσεις.

    Υποθετικά το βουδουσουμού περιλαμβάνει μια πληθώρα πρακτικών/γούστων/καταστάσεων/ψυχοσυνθέσεων. Επιπλέον, μάλλον κανείς δεν γεννήθηκε μαθημένος.
    Τώρα το αν και κατά πόσο είναι αναγκαία προϋπόθεση κάποιος να "ψοφά" άνευ, να είναι τόσο επιτακτική η ανάγκη του, για να "νομιμοποιείται" να φέρει τον "ευγενή τίτλο" του βουδουσουμιάρη. Είναι κι αυτό ζήτημα κοσμοθεωρίας και του αν και κατά πόσο θα γούσταρε "περικεφαλαίες/κονκάρδες" και λοιπές κορδέλες.

    * Στο κάτω κάτω της γραφής, ο καθένας μας έχει την ζωή του που είναι τελείως ξέχωρη από κείνη του 99.9% των "άλλοι".
    Άρα, οι όποιοι δισταγμοί και οι όποιες ελλείψεις μόνο σε κείνον θα είχαν αντίκτυπο και σε κανέναν άλλο.
    Εκτός και μένουμε στη σφαίρα του κουβέντα να γίνεται - όπως σχεδόν πάντα -.
    Γιατί σ' αυτή την τελευταία περίπτωση αυτό το "κλασικό μαλλιοτράβηγμα" ίσως και για κάποιους να είχε ή να συνεχίζει να έχει ένα κάποιο νόημα.
    Πάντως αν ποτέ συναντήσω τον Άγιο Πέτρο, στην ερώτηση του τι θα είχα κάνει στο πέρασμα μου απ' αυτή την γη. Να θυμηθώ να τ' απαντήσω, ότι προσπάθησα να είμαι άψογος βουδουσουμιάρης. Μην και για κείνο το λόγο μου κλείσει το ματάκι και με μπάσει στο paradise.   
     
  2. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    Υπάρχουν και ατομα που βιώνουν πιο συνειδητά το BDSM σαν τρόπο ζωής χωρίς να ξέρουν απολύτως τίποτε για όλα αυτά
    Να θέσω και ένα ...υποερώτημα.
    Αυτα τα άτομα , χωρίς "ταμπέλες" (έχοντας άγνοια ακόμη και των εννοοιών), που ζουν την καθημερινότητά τους έτσι , μήπως είναι και πιο ...bdsmερς από κάποιους άλλους που αυτοπροβάλλονται με περίσσεια κομπορρυμοσύνη, επειδή διάβασαν, έμαθαν, τους άρεσε, είναι της ....μοδός, τους εξίταρε;
     
  3. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Εάν κάποιος φτιάξει μια εξίσωση στην οποία θεωρεί ότι νομιμοποιειται να βάλει το χ > y τότε γιατί υπάρχει πρόβλημα όταν κάποιος άλλος αναφέρει ότι το χ < z;

    Δλδ, αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη δήλωση "ο τάδε είναι πιο bdsmer από τον δεινα" τότε αντίστοιχα μπορεί και ένας άλλος να είναι "λιγότερο bdsmer" από τον παραλλο;

    Αποφασιστε  
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    @MauveDelastrange

    Btw, μη περιμένεις και να δεις να γράφουν άτομα που δεν έχουν εμπειρία, να το δηλώνουν έτσι ανοιχτά, το μόνο που νοιάζει μερικούς είναι το κατά πόσο BDSMer φαίνονται.    
     
  5. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Γενικά το μόνο που περιμένω είναι λογικές σκέψεις. Συνήθως τίποτα παραπάνω.
     
  6. tithon

    tithon Contributor

    και το βρίσκεις αυτό προσγειωμένο;
     
  7. rea..

    rea.. Contributor

    ..σε περίπτωση που κάποιος πει οτι x<z, τότε αυτομάτως δημιουργείται το δεδομένο ότι y<z ( εφόσον το x>y είναι νομιμοποιημένο) και άρα y<x<z .Aν όμως τελικά δεν ισχύει οτι χ<z .. τότε όλοι οι μαθηματικοί τύποι που θα προκύψουν από αυτό το δεδομένο θα είναι εσφαλμένοι.

    δλδ, εμένα ,εσένα, τον περιπτερά στη γωνία κτλ κτλ δεν μας αφορά ποιος είναι και ποιος δεν είναι βδσμερ. Μήπως όμως.. τα αυθαίρετα συμπεράσματα , οδηγήσουν σε εσφαλμένες λογικές περί bdsm.. μελλοντικά?
     
  8. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Δεν καταλαβαίνω  
     
  9. danos

    danos Regular Member

    παλιό άθλημα κοπέλα μ που ξανά προς την δόξα τραβά ............
    κατα τ αλλα ........... υπάρχουν και χειρότερα πιστεψεμε
     
  10. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    δεν σε πολυκατάλαβα, εσφαλμένες λογικές; Για μένα αυτό ή το έχεις μέσα σου , ή το αποκτάς στην πορεία. Αν είναι ο περιπτεράς η η ..περιπτερού δεν με πολυενδιαφερει απ τη στιγμή που , αντικειμενικα΄, δεν ξέρω αν είναι ή όχι. Πώς άλλωστε θα το διαπιστώσω; Απ το ότι το λέει; να μπούμε στη λογική "ό,τι δηλώσεις είσαι;" Ίσως επειδή δεν μπήκα στο συλλογισμό σου είμαι ..εκτός.  
     
  11. rea..

    rea.. Contributor

      ... στα μαθηματικά κανείς δεν μπορεί να πει χ<z αν δεν μπορεί να το αποδείξει.Οι νόμοι είναι νόμοι. με το σχόλιο σου, μου γεννήθηκε η απορία αν κάτι τέτοιο μπορεί να ισχύει και στο bdsm..
    αν δηλαδή βγάζουμε συμπεράσματα αυθαίρετα περί bdsm .. ποιος είναι bdsm και πόσο περισσότερο από τον άλλον..μήπως τελικά βλάπτουμε την λογική της "ιδέας bdsm"?.. μήπως υπάρχει μία σταθερά που δεν υπολογίζουμε ενώ θα έπρεπε? Μήπως υπάρχουν ήδη νόμοι και κανόνες και κριτήρια για το ποιος είναι και ποιος δεν είναι bdsm και τους παραβλέπουμε?..
     
  12. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Κατα την ταπεινοτατη γνώμη μου ναι.
     
    Last edited: 12 Ιανουαρίου 2017