Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Όταν ο σκλάβος λέει ψέματα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος sklabosgay, στις 13 Μαϊου 2006.

  1. sklabosgay

    sklabosgay Regular Member

    Πολλές φορές όταν γνωρίζεις άτομα μέσα από το διαδίκτυο λες και διαφορά ψεματάκια.. .(πχ τόπο διαμονής, επάγγελμα, όνομα κτλ.). Όταν ένας σκλάβος ή μια σκλάβα αρχίζει να γνωρίζει ένα master, είναι επιτρεπτό να λέει αμέσως και με μεγάλη ευκολία πράγματα αφορούν την προσωπική, οικογενειακή κοινωνική και επαγγελματική του ζωή;
    Αρκετοί master έχουν την αξίωση από την πρώτη γνωριμία να μαθαίνουν όλα όσα αφορούν τον σκλάβο και όταν τους ρωτήσεις κάτι για τον εαυτό τους δεν απαντούν γιατί στους master οι σκλάβοι δεν πρέπει να κάνουν ερωτήσεις…..
    Δεν είναι όμως επικίνδυνο κάποιος άγνωστος να μαθαίνει τόσο πολλά για ένα σκλάβο, πριν ο σκλάβος εμπιστευτεί και νιώσει ασφάλεια με το πρόσωπο που συνδιαλέγεται….
    Θα χαρώ να δω και την δική σας άποψη πάνω στο θέμα αυτό.  
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    RE: Όταν ο σκλάβος λέει ψέματα….

     

    O gay σκλάβος κατα πάσα πιθανότητα θα έχει gay αφέντη .
    Οι gay της επαρχίας γενικά δίνουν σε νέες γνωριμίες ψεύτικα στοιχεία.(εγώ πχ αν γνωρίσω κάποιον και μου πει εξ αρχής αληθινά στοιχεία ,συγκινούμαι :Ρ).

    Οπότε,φαντάζομαι θα υπάρχει κάποια κατανόηση,από τη στιγμή που αυτές οι καταστάσεις είναι δεδομένες και αγγίζουν την πλειοψηφεία των gay της επαρχίας..
     
  3. Maley

    Maley Contributor

    RE: Όταν ο σκλάβος λέει ψέματα….

    Όλα πρεπει να λεγονται απο την αρχη..δεν εχουν θεση τα ψεμματα γιατι ως γνωστον ουδεν κρυπτον υπό τον ήλιο..ειμαι της άποψης οτι οι γνωριμιες μεσα από το νετ πρεπει να γίνονται σταδιακα και κανεις να μην ενδιδει αμεσως..ειτε προκειται για master ειτε για σκλαβο/α
     
  4. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    RE: Όταν ο σκλάβος λέει ψέματα….

    Το διαδίκτυο είναι ένας χώρος που βρίθει από καραγκιόζηδες και καραγκιοζούδες. Είναι θεμιτό στην αρχή της γνωριμίας να είμαστε επιφυλακτικοί και να προχωράμε με προσοχή.
    Έχω ακούσει και βιώσει διάφορες άσχημες εμπειρίες γιατί τα στοιχεία του ατόμου ή τα δικά μου έγιναν γνωστά σε ανεγκέφαλους και κομπλεξικούς ακόμα και αρωστημένους ανθρώπους.
    Το ψέμα το θεωρώ απαράδεκτο σε οποιοδήποτε επίπεδο. Εάν θέλουμε να προστατευτούμε τότε η ειλικρίνια είναι το καλύτερο μέσο. Δηλώνεις πως κάποια πράγματα θέλεις να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου στην αρχή μέχρι να υπάρξει εμπιστοσύνη.
    Η επιφύλαξη δεν έχει να κάνει με το στάτους. Είτε υποτακτικός είτε Κυρίαρχος οφείλουν να είναι ειλικρινείς.
     
  5. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    RE: Όταν ο σκλάβος λέει ψέματα….

    Σωστά τα λέτε...Σκεφτείτε όμως το φόβο του ομοφυλόφιλου σκλάβου σε μια μικρή επαρχιακή πόλη...

    Είναι που είναι καταπιεσμένος άνθρωπος είναι λογικό να έχει μηχανισμούς άμυνας και προστασίας του,μέχρι να βολιδοσκοπήσει τον άνθρωπο που πρόκειται να γνωρίσει ή ακόμα χειρότερο να σχετιστεί...

    Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.Στην αρχή ,όταν μετακόμισα στο Ηράκλειο,έβρισκα υπερβολικές τέτοιες συμπεριφορές,δεδομένου των :κόρακας -κοράκου μάτι δε βγάζει,η μισή ντροπή δική μου -η μισή ντροπή δική σου,μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια και όποιος λέει παροιμίες είναι καλός άνθρωπος(η τελευταία δεν κολλάει,αλλά να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας :Ρ)..

    Αν δε βιώσουμε το λόγο ,που κάποιοι άνθρωποι έχουν τέτοιους μηχανισμούς και δούμε τις συνθήκες ζωής τους και το περιβάλλον ,που τους περιβάλλει,μη βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα..κατανόηση παιδια...κατανόηση  
     
  6. gaby

    gaby Guest

    RE: Όταν ο σκλάβος λέει ψέματα….

    Είτε σκλάβος είτε Κυρίαρχος, κανείς πρέπει να αποφεύγει τα ψέματα, διότι η προσωπικές επαφές μέσα από το διαδίκτυο είναι πολύ λεπτές και εύθραυστες και δεν υπάρχει λόγος να τις θολώνουμε ακόμα περισσότερο.

    Ας λέει Ο/όποιος ρωτιέται κάτι που δεν επιθυμεί να απαντήσει "δεν είμαι έτοιμος να απαντήσω σε αυτό".

    Δεν θεωρώ ιδιαίτερα ευγενικό να "στριμώχνει" κάποιος έναν σκλάβο και να ρωτάει πολλά και διάφορα λόγω στάτους.

    Για μένα, έκανα προσωπικές ερωτήσεις σε Μάστερ μόνο όταν ήθελα πολύ να ξέρω την απάντηση και αφού πρώτα είχα ρωτήσει αν επιθυμεί ερωτήσεις.
     
  7. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    RE: Όταν ο σκλάβος λέει ψέματα….

    θα συμφωνήσω με τα κορίτσια. Προσοχή , πραγματι το διαδίκτυο είναι τόπος όπου μαζεύεται κάθε καρυδιάς καρύδι. Το στατους δεν εχει θέση νομίζω καθόλου στην πρώτη διαδικτυακη γνωριμία (όσον αφορά την αποκάλυψη προσωπικών στοιχείων) Ισα , ισα ένας σοβαρός Κυρίαρχος λογικά γνωρίζει την επικινδυνότητα και δεν απαιτεί λεπτομέριες μέχρι να δώσει Εκεινος την αίσθηση της σιγουριας και της ασφάλειας. Αλλωστε ενας σωστός Κύριος , πρωτα συστήνεται (και αυτός με μέτρο μεχρι να δει τι γίνεται) και μετά 'απαιτεί' αποκαλύψεις.

    Αλλο τα ψέματα...και άλλο οι προφυλάξεις!!
     
  8. sklabosgay

    sklabosgay Regular Member

    Όσο πράγματι πιο μικρή και κλειστή είναι μια κοινωνία, τόσο περισσότεροι gay ( και άλλες πάσης φύσεως μειονότητες )αναπτύσσουν αυτούς τους μηχανισμούς αυτοπροστασίας. Επίσης όσο πιο πολλά έχει κάποιος να χάσει από την δημοσιοποίηση της σεξουαλικής του ταυτότητας τόσο πιο πολύ προσέχει….
    Μου άρεσε πολύ η άποψη της carissal {LT}, είναι η πιο έντιμη και η πιο λογική θέση. Απλά όμως θα ήθελα να σημειώσω από την προσωπική μου εμπειρία, ότι πολλές φορές έχω σταματήσει μια γνωριμία γιατί ήθελα να είμαι έντιμος και στις πιεστικές ερωτήσεις του master να του πω πράγματα από την προσωπική μου ζωή αρνήθηκα και σταματήσαμε εκεί, ενώ αντίθετα όταν είπα ορισμένα μικρά ψεματάκια (δευτερεύοντα π.χ όνομα, τόπο κατοικίας κτλ) με έκανε να νιώθω περισσότερο ασφαλής και είχα περισσότερη επιτυχία...
    Βεβαία αν προχωρούσαμε και αφού λίγο τον είχα γνωρίσει του έλεγα την αλήθεια.
    Τελικά όμως θα ήθελα να δούμε, αν βεβαία το επιθυμείτε, ένας master είναι σωστό να πιέζει στα αρχικά στάδια της γνωριμίας του με τον υποψήφιο σκλάβο να μάθει τα πάντα για το ότι αφορά την προσωπική ζωή του slave ενώ αυτός να μη λέει τίποτα για την δική του, εκμεταλλευόμενος το status του; Προσωπικά όταν με πίεζαν οι υποψήφιοι master να τους πω κάτω από αυτές τις συνθήκες πράγματα που αφορούν την προσωπική μου ζωή ένιωσα ψυχικά πολύ άσκημα και τελείωνα εκεί την γνωριμία μας. Πάνω σε αυτό θέμα νομίζω ότι έχεi απόλυτο δίκιο ο φίλος μας ΜPslave και η φίλη μας tender lilly.
    Τελικά όμως «άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε» και πρέπει να κρίνουμε τους ανθρώπους όχι ξερά από τις πράξεις τους, αλλά μέσα στο γενικότερο πλαίσιο που τις πραγματώνουν, γι αυτό θεωρώ πολύ ανθρώπινη και φυσική την στάση του DOM incomplete, που με αυτό τον τρόπο δηλώνει και το πλούτο του ψυχικού του κόσμου....!
    Εξάλλου
    Ο αναμάρτητος ας ρίξει πρώτος τον λίθο.....!


     
     
  9. bearcy76

    bearcy76 Guest

    Ενα αθωο ψεματακι δεν σκοτωσε ποτε κανενα.Αν αυτο σε κανει να αισθανεσαι περισσοτερη ασφαλεια τοτε δεν βρισκω που ειναι το κακο.
     
  10. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Όταν ο σκλάβος λέει ψέματα;

    Το ότι κάποιος δήλωσε μαστερ ή μιστρες ή κ σκλάβος δεν σημαίνει κ ότι πράγματι είναι, ή ότι τα θέλω των μελών του εν λόγω ζευγαριού συμπίπτουν.
    Για να μπούνε κ οι δυο στους αντίστοιχους ρόλους πρέπει να περασει ενα διαστημα γνωριζοντας ο ένας τις επιθυμίες, τα όρια του άλλου, όπως και διάστημα δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης.
    Δεν γίνεται (κατ εμέ) γνωριμία απο το νετ (στο οποίο δεν έχω καμμια εμπιστοσύνη) του στυλ γεια σου με λένε Μάνο κ ειμαι μαστερ γδυσου να σε μαστιγώσω στην πλατεια..
     
    Last edited: 25 Ιουλίου 2007
  11. Syrah

    Syrah Contributor

    sklabosgay η ερώτησή σου αναφέρεται όχι σε σχέση Master/σκλάβος αλλά σε σύντομη γνωριμία δύο ανθρώπων που θα ήθελαν να καταλήξει σε M/s σχέση. Ως εκ τούτου ένας υποτακτικός άνδρας που στην τρέχουσα φάση δεν ανήκει σε κανέναν, δεν οφείλει σε κανέναν πληροφόρηση αναφορικά με δημογραφικά ή άλλα στοιχεία του. Μοιράζεται όσες πληροφορίες επιθυμεί να μοιραστεί, και όσες κρίνει ότι θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της σχέσης. Ομοίως πράττει και ο Master.*

    Εγώ από την πλευρά της Mistress, γνωρίζοντας έναν υποτακτικό άνδρα, με την προοπτική να γίνει ενδεχομένως σκλάβος μου, προσπαθώ να είμαι διακριτική, να παρατηρώ και να επεξεργάζομαι τις πληροφορίες που μου δίνει από μόνος του, και να μην ζητώ δημογραφικές πληροφορίες, όπως: πού ακριβώς μένει, πού ακριβώς εργάζεται κ.α. Τέτοιου είδους πληροφορίες δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εμένα σε αυτή τη φάση, ενώ η επιμονή για την απόκτησή τους, ενδεχομένως να τον φοβίσει (κατά καιρούς γίνεται λόγος για ανθρώπους που εξαπατούν, εκβιάζουν κλπ). Από την άλλη πλευρά είναι εξαιρετικά σημαντικές κάποιες άλλες πληροφορίες για εμένα που αφορούν στην ιδιοσυγκρασία του, τις Αρχές του, τα συναισθήματά του κ.α.

    Γράφω ένα παράδειγμα:
    Η απάντηση στην ερώτηση "Σε ποια εταιρία εργάζεσαι, και που εδρεύει;" μου είναι πολύ λιγότερο σημαντική από την απάντηση στην ερώτηση: "Σου αρέσει ο επαγγελματικός κλάδος στον οποίο εργάζεσαι, περνάς καλά στην εργασία σου; Τί σου προσφέρει (εκτός από την οικονομική αμοιβή);. Το δεύτερο set ερωτήσεων είναι πολύ φιλικό ακόμη και για τους πιο καχύποπτους ή φοβισμένους υποτακτικούς, γιατί τους δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις σκέψεις τους, χωρίς να δώσουν καμία δημογραφική πληροφορία, ούτε καν ποια είναι περίπου η επαγγελματική τους δραστηριότητα. Καλύπτονται λοιπόν και περιπτώσεις ανθρώπων που κατοικούν στην επαρχία και ανήκουν σε μειονότητες, όπως σωστά ανέφερε ο Incomplete.

    Επίσης φροντίζω να δίνω και εγώ αντίστοιχες, αν όχι περισσότερες πληροφορίες για τον εαυτό μου, έτσι ώστε ο άνθρωπος που έχω απέναντί μου να αισθάνεται ότι αρχίζει σιγά σιγά να με γνωρίζει και εκείνος, επομένως και να με εμπιστεύεται. Η σύγκλιση είναι αμοιβαία.

    Αυτό που θα ήθελα να τονίσω, είναι ότι η προφύλαξη** (ηθική, συναισθηματική, σωματική, οικονομική κλπ) δεν θα πρέπει να φτάνει σε σημείο που αφενός να εμποδίζει την ανάπτυξη της σχέσης, αφετέρου να προσβάλει την αξιοπρέπεια του έτερου. Θα πρέπει να γίνονται μικρά μεν, πολλά δε, επικοινωνιακά βήματα. Κάθε (μικρό) βήμα του υποτακτικού εγκυμονεί έναν (μικρό, αναλογικά) κίνδυνο, αλλά αφότου γίνει και επιβεβαιωθεί ότι δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα, θα γίνει και το επόμενο.

    Γράφω ένα παράδειγμα:
    Δεν χρειάζεται, ούτε είναι φρόνιμο ο υποτακτικός να πληροφορήσει έναν άγνωστο ακόμη άνθρωπο, αναφορικά με το πού μένει, σε ποια οδό, ποιο είναι το επώνυμό του, ποιο είναι το τηλέφωνό του. Αν όμως ο υποτακτικός περάσει στον αντίποδα, αρνηθεί να δώσει έστω ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στον κυρίαρχο, και ζητά να τον καλεί μόνο εκείνος με απόκρυψη αριθμού, η σχέση είτε δεν θα προχωρήσει (γιατί με το ίδιο σκεπτικό και ο κυρίαρχος μπορεί να ζητήσει το αντίστοιχο), είτε ο κυρίαρχος θα προσβληθεί (γιατί είναι ελαφρώς προσβλητικό να αντιμετωπίζει άμυνες σε επιθέσεις που δεν έκανε). Ο υποτακτικός θα πρέπει να δώσει έναν αριθμό, έστω από ένα καρτοκινητό, και αν στο επόμενο χρονικό διάστημα διαπιστώσει, λόγου χάρη, ότι δεν δέχτηκε ενοχλητικές κλήσεις, και ότι όλα βαίνουν καλώς, να προχωρήσει σταδιακά και στην απόδοση περαιτέρω πληροφοριών.

    Ό,τι έγραψα ισχύει αντίστοιχα και για τους κυρίαρχους, καθώς η επιφυλακτικότητα δεν είναι προνόμιο και βάρος μονάχα των υποτακτικών.

    * Το πώς θα διαχειριστεί ο Master τα όποια ψέματα του σκλάβου του στην πορεία της σχέσης αυτής (και πώς θα διαχειριστεί την ανειλικρίνεια γενικώς, γιατί εκεί έγκειται το πρόβλημα) είναι ένα θέμα που υποθέτω ότι δεν θέτεις προς ανάπτυξη εδώ. Παρότι θα ήταν ωραίο θέμα.

    ** Αναφέρομαι στην προφύλαξη γιατί αντιλαμβάνομαι ότι ο sklabosgay αναφέρεται σε ανθρώπουν που φοβούνται μήπως εξαπατηθούν και όχι σε ανθρώπους που θέλουν να εξαπατήσουν.
     
  12. latexduck

    latexduck Contributor

    ναι έχω πεί ψέματα και σε Αφέντη και σε Αφέντρα στο διαδύκτιο αλλα ξεκαθαρίστηκαν όλα όταν τα είπαμε απο κοντά...