Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Gloryholes

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος Panas, στις 12 Απριλίου 2017.

  1. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, η αλήθεια είναι ότι ενώ ήξερα για την πιθανή μετάδοση ηπατίτιδας και σχεδόν όλων των μορφών του έρπη με το σάλιο, αγνοούσα την μετάδοση και του aids.

    Διαβάζοντας την σελίδα του κεελπνο (το cdc είναι κάπως χαώδης και οι γνώσεις μου πάνω στην αγγλική ιατρική ορολογία περιορισμένες) ενισχύθηκε αφενός η πεποίθηση μου ότι ειδικά για τα διάσημα σμν η ενημέρωση έχει το μόνο όφελος στο να σε βοηθήσει να περιορίσεις τις πιθανότητες να κολλήσεις ή να σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις από που κόλλησες ότι κόλλησες , σίγουρη προστασία δεν φαίνεται να υπάρχει, και αφετέρου μου δημιουργήθηκε η απορία γιατί το κεελπνο θεωρεί το προφυλακτικό σίγουρη προστασία όταν οι ίδιοι οι κατασκευαστές δίνουν απλώς μεγάλα ποσοστά προστασίας.

    Από την άλλη πάντα αναρωτιόμουν τι μέσο προστασίας έχουν οι λεσβίες και οι αμφισεξουαλικές γυναίκες εφόσον όλα αυτά μεταδίδονται και με τα κολπικά υγρά και με το σάλιο.
     
  2. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Τα πραγματα θα γινουν πιο ενδιαφεροντα αν η διαμετρος της ενδοξοτρυπας μεγαλωσει ωστε να χωραει και χερι σε γροθια...
     
  3. Panas

    Panas New Member

    Ευχαριστω για τις απαντησεις και τις ανησυχιες σας. Ηταν πολυ βοηθητικες.
     
  4. GreenGorilla

    GreenGorilla Rope-swinging picture-taking man of science.

    Για να είμαστε 100% ακριβείς, το ίδιο το σάλιο δεν μεταδίδει το AIDS, το αίμα από τις πληγές (ή τα κολπικά υγρά/σπέρμα και πρόσπερμα που μπαίνουν στην πληγή) το μεταδίδει.

    Δεν υφίσταται καμία μέθοδος προστασίας από τα ΣΜΝ που να είναι 100% ασφαλής. Τα προφυλακτικά το προσεγγίζουν αλλά και αυτά σπάνε, βγαίνουν, υγρά μπορούν να μπουν από κάτω κτλ. Από την άλλη το προφυλακτικό μειώνει δραστικότατα τον κίνδυνο μόλυνσης οπότε δεν δικαιολογείται να πει κάποιος "δε βαριέσαι, ούτως ή άλλως δεν κάνει τίποτα οπότε γιατί να βάλω". Η διαφορά στον κίνδυνο είναι σαν να κολυμπάς στη Λούτσα με το να κολυμπάς με καρχαρίες στην Αυστραλία.

    Στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις μεταξύ γυναικών χρησιμοποιούνται dental dams για το στοματικό σεξ, γάντια για τη διείσδυση με δάχτυλα και προφυλακτικά για τα παιχνίδια (dildo, δονητές κτλ).
     
  5. Noardos

    Noardos Regular Member

    Και μιας που ο GreenGorilla αναλύει το θέμα πολύ σωστά ιατρικώς, ας πούμε και κάποια πιο σκοτεινά πραγματάκια....
    Προφανώς και δεν γράφονται όλα αυτά με κακία ή για αντιπαραθέσεις.
    Αλλά επειδή αν δεν προσέχουμε σε λίγο θα δούμε και διαφημίσεις που θα λένε να μην κάνουμε σεξ επειδή θα μολυνθούμε...
    Λοιπόν...
    Υπάρχουν φαντασιώσεις και επιθυμίες "υγιείς" ή αν θέλετε ακόμη καλύτερα μη βλαπτικές ή και όχι ρισκαδόρικες τις οποίες με σχετική ευκολία πραγματώνουμε, κάποια όμως στιγμή καταντούν ανιαρές.
    Όπως έλεγε κι ένας, βγάλτε απ' την ζωή τον πόνο και τον θάνατο για να την κάνετε ένα πλαδαρό και ανούσιο παιχνίδι.

    Είναι γνωστό ότι το ρίσκο, η αδρεναλίνη, το άγνωστο για κάποιους/ες είναι ένα πολύ δυνατό διεγερτικό...
    Εδώ λοιπόν χρειάζεται ακόμη περισσότερη προσοχή. Φαντάζομαι θα έχετε ακουστά που λένε: Το θέμα δεν είναι το πως να κλέψεις, αλλά το να μην σε πιάσουν, το ίδιο ισχύει κι εδώ.
    Άρα λοιπόν χρειάζεται να βρούμε τον τρόπο που θα μας παρέχει την περισσότερη ασφάλεια ώστε να κάνουμε την κάθε φαντασίωση/επιθυμία πράξη.

    Πχ. Η ιδέα των gloryholes μπορεί και να είναι δελεαστικότατη όμως ενέχει υψηλό ρίσκο, τι μπορούμε να κάνουμε;
    Να το σκηνοθετήσουμε, κι αν αυτό χάνει ή χαλάει την μαγεία, θα μπορούσε ο σκηνοθέτης να είναι κάποιος άλλος/η και εμείς να το ζήσουμε.
    Βέβαια αυτός ο 'άλλος/η" θα πρέπει να είναι κάποιος σώφρον, έμπιστος, και γνώστης των καταστάσεων που καταπιάνεται.

    Εξάλλου η ουσία μιας τέτοιας επιθυμίας/φαντασίωσης είναι, το να είναι άγνωστος/η προς εσάς, και όχι υπό την γενικότερη έννοια του αγνώστου, και να βιώσετε όλες αυτές τις αισθήσεις και συναισθήματα που σας αρέσουν τόσο.

    Το συμπέρασμα είναι πως η προσοχή, η ασφάλεια, δεν είναι απαραίτητο πως θα αφαιρέσει κάτι από την απόλαυση, ναι ίσως απαιτεί μια κάποια περισσότερη και καλύτερη οργάνωση, έτσι όμως όλοι θα μπορέσουν να είναι χαμογελαστοί, χαρούμενοι και γεμάτοι πικάντικες αναμνήσεις  
     
  6. GreenGorilla

    GreenGorilla Rope-swinging picture-taking man of science.

    Για να γίνω ξεκάθαρος: δεν προσπαθώ να αποτρέψω κανέναν από το να κάνει οτιδήποτε. Απλώς όταν κάνουμε κάτι είναι καλό να μην το κάνουμε με άγνοια κινδύνου αλλά να τον λαμβάνουμε υπόψιν στην απόφασή μας (και να παίρνουμε τα μέτρα μας όταν μπορούμε). Εν προκειμένω ένα προφυλακτικό θα ήταν πολύ καλή ιδέα κατά τη γνώμη μου.
     
  7. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ψάχνοντας το καλύτερα είδα ότι για την μετάδοση του υιού θα πρέπει να έρθει σε επαφή αίμα, σπέρμα, κολπικά υγρά ή μητρικό γάλα από οροθετικό ο οποίος δεν ακολουθεί την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, με βλεννογόνο ή σοβαρό τραύμα ή διαφορετικά με μετάγγιση μολυσμένου αίματος.
    Παρόλο που βλεννογόνος υπάρχει στο πέος (εσωτερικά στην πόσθη), στον γυναικείο κόλπο, στον πρωκτό και στο στόμα είναι εξαιρετικά σπάνιο να κολλήσεις τον υιό από στοματικό σεξ με οροθετικό άτομο (και δεν χρειάζεται να υπάρχει πληγή εφόσον υπάρχει βλεννογόνος), λιγότερο σπάνια από κολπικό σεξ και ιδιαίτερα εύκολα με πρωκτικό σεξ για τον ιδιοκτήτη του πρωκτού, όχι το ίδιο εύκολα για τον ιδιοκτήτη του πέους όλως παραδόξως.

    Ευτυχώς όπως δείχνει, με την χρήση προφυλακτικού στην πράξη μηδενίζεται η πιθανότητα να κολλήσεις aids εκτός και εαν κάποιος/κάποια είναι λάτρης του πρωκτικού (ειδικά της παθητικής έκδοσης του σπορ) που εκεί μάλλον χρειάζεται περισσότερη προσοχή.

    Ένα googlaρισμα της φράσης "How is HIV Spread?" παρέχει μπόλικο υλικό για μελέτη και ενημέρωση.

    Βέβαια όλα αυτά όσο αφορά μονάχα το aids. Για το σύνολο αυτών που μπορείς να κολλήσεις, ελάχιστα που το έψαξα, δείχνει το "συν pornhub και χείρα κίνει" η μόνη αποτελεσματική λύση.


    Πολύ αμφιβάλλω.
     
    Last edited: 18 Απριλίου 2017
  8. n0mad

    n0mad Dirty Forty

    Η επιστήμη σκοτώνει τη μαγεία.
     
  9. GreenGorilla

    GreenGorilla Rope-swinging picture-taking man of science.

    Στο πέος ο βλεννογόνος δεν είναι στο κεφάλι ή την πόσθη (το δερμα εκεί είναι στεγνό όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει εύκολα) αλλά στο εσωτερικό, στο βάθος της ουρήθρας. Γι αυτό η μετάδοση του ιού είναι σχετικά πιο δύσκολη στο στοματικό σεξ στον ενεργητικό άντρα, το σάλιο (με τα μολυσματικά ίχνη αίματος ή άλλου υγρού) πρέπει να ανέβει αρκετά ψηλά. Αντίθετα στο κολπικό ή πρωκτικό σεξ όχι μόνο τα τοπικά υγρά είναι μολυσματικότερα αλλά δημιουργούνται εύκολα και μικροαμυχές στο δέρμα του πέους από την τριβή. Το ζήτημα με το AIDS και τις ηπατίτιδες πάντως είναι ότι πρόκειται για θανάσιμες ασθένειες (οι ηπατίτιδες προκαλούν σε σχετικά μεγάλα ποσοστά καρκίνο του ήπατος) οπότε και σχετικά μικρές πιθανότητες μόλυνσης αποτελούν μεγάλο κίνδυνο.

    Τα μέσα αυτά υπάρχουν και σε ορισμένες λεσβιακές κοινότητες (π.χ. σε κάποιες των ΗΠΑ) είναι διαδεδομένα. Τώρα αν αλλού δεν τα χρησιμοποιούν είναι άλλο θέμα.
     
  10. sbmass

    sbmass New Member

    Καποτέϊρος!
     
  11. Myrsini

    Myrsini New Member

    Μεταδίδονται με κάθε σωματικό υγρό. Επομένως ΚΑΙ το σάλιο.Απλα ή επίπτωση δεν είναι τόσο αυξημένη Όπως με τα σπερματικα και κολπικα υγρα. Επίσης, μην ξεχνάμε τον HPV που θερίζει προκαλώντας θηλωματα Και καρκίνο. So προσοχή
     
  12. Myrsini

    Myrsini New Member

    Οι λεσβίες έχουν λιγότερο ποσοστό να κολλήσουν HIV αλλά υψηλότερο για ΗPV. Θεωρητικα η πρωκτικη διείσδυση και η κολπική χωρίς προφύλαξη είναι top rated στους κινδύνους.