Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

κατι που Σ/σας στιγμάτισε

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος skia, στις 16 Μαϊου 2017.

  1. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Πάντα μαζί!
     
  2. gazza

    gazza Regular Member

    η πρωτη εμπειρια με μαστιγια στα 18
     
  3. daniela100

    daniela100 FREE-DOM

    δεν μπορώ να πω ότι με στιγμάτισε.... αλλά η πρώτη φορά που είδα το μαστίγιο να με περιμένει στο κρεβάτι και όταν το πήρα στα χέρια μου.... ε, έχει χαραχτεί στη μνήμη μου όπως και η λάμψη αυτή στα μάτια μου  
     
  4. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Όταν για πρώτη φορά άκουσα ότι ο Δίας τα είχε πάρει στο κρανίο με τον Προμηθέα και τον είχε δέσει χειροπόδαρα στα βράχια και έβαλε έναν αετό να του τρώει το συκώτι κάθε πρωί ένιωσα κάτι στιγματικά παράξενο.
    Τόσο στιγματικά παράξενο που ενώ όλοι οι συμμαθητές μου στο δημοτικό είχαν για ήρωα τον Ηρακλή εγώ τον είχα για πολύ μαλάκα που πήγε και χάλασε την φάση και ελευθέρωσε τον προμηθέα και σκότωσε και τον αετό (μηδέν οικολογική συνείδηση ο Ηρακλής).
     
  5. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Kάθε σύστημα έχει το δικό του ιδιαίτερο σημείο ισορροπίας κάθε χρονική στιγμή... 

    Θένκς, γκάις ,όσο πάει!... 

    υ.γ το σκηνικό με τον @lizard_ όταν δεν γίνεται μέ μένος ή λόγω μένους συναισθάνομαι απόλυτα πόσο απολαυστικό μπορεί να είναι , παρά τα αστεράκια που μπορεί να δεί κάποιος, όπως μπορώ να καταλάβω χωρίς να συμμερίζομαι απαραίτητα και άλλα σκηνικά, καυλογόνα για άλλους, αρκεί να μην επιφέρουν μόνιμη βλάβη.
    Αστεράκια εξ άλλου βλέπουν συχνά και οι πυγμάχοι ή αυτοί που κάνουν κικμπόξινγκ χωρίς αυτοί οι δόλιοι να το χαίρονται, και δεν προσβάλλεται κανείς, ούτε κάνει παραλληλισμούς με μουλάρια κι άλλα συμπαθή τετράποδα.
     
  6. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    Που να έγραφα δηλαδή και για το σαγόνι...

    Αφέντρα ο σκλάβος Σας χαίρεται να Σας καυλώνει  

    Ευχαριστεί και για την έκπτωση...  
     
  7. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    Αν τον βασάνιζε καμιά μουνάρα μπορεί και να' τανε... με την άδειά σου βέβαια...
     
  8. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    Την έχει τρελάνει με τις αμπελοφιλοσοφίες του  
     
  9. desire

    desire No one like you https://youtu.be/aZcXD6bCK8U

    Ηταν 20/12/13 ημερα Παρασκευη ,περιπου 4 απογευμα και περιμενα την αγαπη μου στο μετρο να την παρω για να περασουμε τις γιορτες μαζι.Η σχεση μας ηταν βανιλοκατασταση με καποια χτυπηματα ελαφρια σε ερωτογενεις ζωνες,Ερχεται κρατωντας μια τσαντα δωρου,την ρωτησα '''τι ειναι?'' Μουπε,'' θα δεις'' με πολυ αινιγματικο τροπο .Το προσπερασα αλλα μεχρι το βραδυ πουμασταν εξω ,της τοφερνα απο εδω ,της τοφερνα απο εκει να μου αποκαλυψει το περιεχομενο ,δεν γνοταν τιποτα.Το μονο που ελεγε '''θα δεις'''.Πηγαμε σπιτι και της λεω ''' Ξερεις τι ωρα ειναι τωρα?'' Μου απαντα κοιτωντας το ρολοι της '''Ειναι περασμενες 22'00''' .Οχι της λεω ,,,,,,της λεω '''Ειναι η ωρα του,,,,,,,,,,,θα δεις'''.Γελασε φυσικα και ανοιξε το δωρο αμεσως .Ταχασα προς στιγμην ,αντικριζωντας ενα μαστιγιο .Μου λεει ''''Σημερα θελω το κατι παραπανω απο εσενα ,,,,'''.Ξεμπλοκαρα φυσικα σχεδον αμεσως .Χρησιμοποιωντας το πλεον οσο πιο ελαφρια μπορουσα για να μην την τραυματισω ,ενιωσα να αναπηδιεται ενας 2ος εαυτος μου ,μια ευχαριστηση εσωτερικα που δεν ειχα ξανανιωσει ετσι ,χρησιμοποιωντας αυτο το μαραφετι .Απο τοτε αλλαξα ολοκληρος ,ηταν μια νεα αρχη στην ζωη μου.....Την ευχαριστω εκει πουναι .
     
  10. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Ισχύει!!! 
     
  11. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    θα παω στον @underherfeet να μου δέσει το κεφάλι  
     
  12. skia

    skia Contributor

    Διευκρινηση.....
    Αν ο σκοπος του νηματος ηταν η επικριση ειτε για καποιο βιωμα ειτε για καποια αποψη, θα το ειχα διατυπωσει διαφορετικα. Το ερωτημα ειναι σαφες θεωρω.....
    Σ/σας ειχει στιγματισει κατι κατα τη διαρκεια της παραμονης σας στο χωρο του εναλλακτικου ερωτισμου;
    Εννοωντας, για να γινει ακομη πιο σαφες, εχετε παρει καποια μαθηματα, εχετε αλλαξει αποψεις για θεματα, θα ειχατε την ιδια αντιμετωπιση η καποια αλλη απεναντι σε καποια γεγονοτα/επαφες με καποιους ανθρωπους, κλπ. Οποιος θελει θα μπορουσε να αναπτυξει την θεση του. Θα με ενδιεφερε. Δε με αφορα η επιδειξη. Με αφορα η αλλαγη του ατομου κατα τη διαρκεια του σε αυτο το ταξιδι και μια αποδοτικη σ υ ζη τ η σ η πανω σε αυτο.
    Δυστυχως, οι ειρωνιες και τα διαφορα σχολια που σκοπο εχουν να δειξουν διαφοροι ισως πιο "εκρηκτικα" τις θεσεις τους ειναι ενα φαινομενο που συνανταται γενικως και δεν ειναι ξενο. Θα παρακαλουσα, ομως, να δειξουμε τον πρεποντα σεβασμο σε αυτους που εχουν συμμετασχει εως τωρα και σε αυτους που προκειται να συμμετεχουν σε αυτο. Εαν δεν αφορα το νημα μου καποιους ισως ειναι καλυτερα να μη το παρακολουθουν.
    Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
     
    Last edited: 20 Μαϊου 2017