Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως να κερδισεις εναν εγκεφαλικο ανθρωπο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος TzepetoPetro, στις 14 Αυγούστου 2017.

  1. TzepetoPetro

    TzepetoPetro Bdsm is art, just open ur heart and start paint

    Καλησπερα στην ομαδα μας!!! Με τον καιρο συνειδητοποιω οτι ειμαι λιγος στο να κερδισω ολοκληρωτικα καποια γυναικα. Οταν μια γυναικα ισχυριζεται οτι ειναι εγκεφαλικη και πως ο αλλος θα πρεπει να της "γαμαει" το μυαλο, τι μπορει να εννοει?? Και αυτο αφορα μονο το σεξ ή σε ολη αυτην την ανθρωπινη, πρωτιστος, σχεση αλλα και στην ερωτικη??! Υποψιαζομαι οτι θα υπαρχουν πολλες αποψεις και σιγουρα θα απασχολει αρκετα ατομα αυτο το θεμα. Πειτε μου τις δικες σας αποψεις
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Εγώ θα έλεγα να μείνεις στο ότι είσαι απλά ακόμα μικρός και να σταματήσεις να πνίγεσαι με χαζές ανασφάλειες. Όταν βρεις τη γυναίκα που σου ταιριάζει και της ταιριάζεις, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα μείνει τίποτα αγάμητο, είτε πάνω σου είτε πάνω της -και δεν αναφέρομαι απαραίτητα σε οπές.
     
  3. TzepetoPetro

    TzepetoPetro Bdsm is art, just open ur heart and start paint

    Απλα μου ετυχε κατι τετοιο και δρν ηξερα τιποτα σε αυτο!! Για να το πετυχω εστω σε 20 χρονια απο τβρα θα πρεπει να εχω καποιες γνωσεις!!
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν υπάρχει βασιλική οδός.

    Per aspera ad astra που λέγαν και οι Λατίνοι
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Θα ήθελα να είχα κάτι το σοφό ή "σοφό", να σου γράψω. Δεν το βρίσκω - και συγνώμη αν δεν συνεισφέρω ουσιαστικά στο νήμα σου -.
    Ένα μόνο θα προσθέσω στα - κατ' εμέ σωστά - λόγια του προλαλήσαντα. Με τον καιρό ( πότε ακριβώς, θα το μάθεις μόνο εσύ ) ίσως και να πάψεις ν' αντιμετωπίζεις την οποιανδήποτε γυναίκα σαν τρόπαιο. Ή να καταλάβεις, ότι για χ, ψ, ω λόγους ( που ξανά θα γνώριζες μονάχα εσύ ) θα ήσουν εξίσου τρόπαιο κι εσύ για κείνη.
    Όταν εκείνη η ισορροπία βρεθεί, έννοια σου και θα κερδίσεις εκείνη που θα σου ταίριαζε ( όπως και θα σε κέρδιζε και κείνη ).

    Υ.Γ.

    Ότι κάποιος/α λέει, ότι θα ήταν εγκεφαλικός/η από μόνο του δεν σημαίνει τίποτε. Αν πρώτα δεν "τριβείς" μαζί του/της, αν εσύ δεν διακρίνεις κάποια πράγματα με τα δικά σου μάτια. Αν εσύ δεν φιλτράρεις με το δικό σου κόσκινο ( κάνοντας και λάθη ), είναι λόγια του αέρα.
    Τ' όμορφο με τον κόσμο είναι, ότι στην πορεία όλοι μας σταματάμε σε κάποιο πάγκο και προμηθευόμαστε τα δικά μας γυαλιά, για να τον κοιτάξουμε.
    Να είσαι καλά... 
     
  6. desire

    desire No one like you https://youtu.be/aZcXD6bCK8U

    Το νεαρο της ηλικιας σου ,επιτρεπει λαθη ,το μονο που εχεις να κανεις ειναι αυτο και αν θες κρατα το σε καποια γωνια των σκεψεων σου '''Βιαστηκα να μεγαλωσω....Αρπαξα το πλεγμα της ζωης ....Νομιζα ηταν τρανταφυλλο και γεμισα τα νιατα μου πληγες'''
     
  7. TzepetoPetro

    TzepetoPetro Bdsm is art, just open ur heart and start paint

    Ρωταω καθαρα ενημερωτικα ρε παιδια!! Τι σημαινει δηλαδη το να μου γαμησεις το μυαλο!! Οπως ακριβως μου το ειπαν το λεω
     
  8. TzepetoPetro

    TzepetoPetro Bdsm is art, just open ur heart and start paint

    Το να "γαμησεις το λυαλο της" με βαση το σεξ χωρις να την αγγιξεις ειναι κατι το ευκολο, αλλα δεν νομιζω οτι εννοουν αυτο
     
  9. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Για τα πάντα πρέπει να αποκτάς προοδευτικά όλο και περισσότερες γνώσεις...
    Ένας άνθρωπος χωρις ενδιαφέροντα, χωρίς να έχει διαβάσει τίποτα, χωρίς να τον έχει απασχολήσει η επικαιρότητα, χωρίς χιούμορ, χωρίς τριβή με εμπειρίες στο σχετιζεσθε (όχι απαραίτητα στο bdsm), χωρίς να είναι παρατηρητικός με τις καταστάσεις και τους ανθρώπους γύρω του (όλα αυτά συντεντρωτικά ή μεμονωμένα), θα συναντησει δυσκολία στο να "γαμήσει ένα μυαλό"...
    Είναι σαν να ζητάς συμβουλές για πετυχημένο φλέρτ! Αυτά δεν γίνονται...γιατι απλά δεν υπάρχουν συνταγές...Είναι θέμα να μετατρέπεις τη συγκυρία σε ευκαιρία και να έχεις την αντίληψη για το πότε και το πως να το κάνεις σε συνάρτηση με το σε ποιον απευθύνεσαι...
     
  10. libra

    libra Regular Member

    Να κανεις το ψωνιο με υφος. Αυτο σημαινει.
     
  11. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Πρόσεχε τι λες γιατι θα τα λουστούν οι κόρες μας!  
     
  12. TzepetoPetro

    TzepetoPetro Bdsm is art, just open ur heart and start paint


    Οντως αυτο σημαινει??