Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM στους εργασιακούς χώρους

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος centcool, στις 15 Νοεμβρίου 2017.

  1. centcool

    centcool Guest

    Ναι, πλέον κάποιοι ζουν ΚΑΙ αυτό.

    Όλοι κάποια στιγμή στην καρριέρα μας θα αναγκαστήκαμε να κάνουμε κάτι που δεν θέλουμε και ο προϊστάμενος μας βάζει να κάνουμε.

    Το θέμα που προκύπτει απο τέτοιες καταστάσεις και εξ’ού και ο τίτλος του νήματος, είναι τι γίνεται αν είσαι Κυριαρχική φύση.

    Αναγκαστικά κάνεις submit στον εργασιακό χώρο σε κάποια θέματα, οπότε αρχίδια κυριαρχικός χαρακτήρας είσαι, ή του γαμάς ότι έχει και δεν έχει και επιτόπου μάλιστα για να ξεκαθαρίσεις το ποιός είναι το alpha male ή alpha female αντίστοιχα.

    BDSM στη δουλειά λοιπόν. Ταιριάζει η δουλειά που κάνετε με τον Κυριαρχικό ή Υποτακτικό χαρακτήρα που διατείνεστε ότι έχετε στις εκτος δουλειάς συναναστροφές σας ?
     
  2. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    Όρεξη έχεις πάλι; θα έρθω να σε βουδουσουμιασω χαχαχα
     
  3. centcool

    centcool Guest

    απάντα στο νήμα @Lady Nawashi και μην αποφεύγεις.

    p.s. πάντα έχω όρεξη, αφού το ξέρεις..
     
  4. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    Έχω δουλειά και το ξέρεις, βουδουσουμιαζομαι άγρια  
     
  5. Penthesilia

    Penthesilia New Member

    Ακόμα και προϊστάμενος σου να ειναι καποιος μπορεις να του δώσεις να καταλάβει οτι ειστε συνεργάτες, σε πληρώνει για μια υπηρεσία την οποία εσυ εκτελείς. Ουτε αφεντης σου ειναι ουτε μπορει να βγάζει τα ψυχολογικα του πανω σου. Εαν παλι ο υφιστάμενος θελει να εκτέλεσει πραγματα με τον τροπο που αυτος θελει μπορει να τραβήξει το δρόμο του και να ανοίξει δίκη του επιχείρηση. Και ναι καν μια δουλεια που ταιριάζει απολυτα στο χαρακτήρα μου, αλλα και παλιοτερα που ειχα καποιον απο πανω μου παλι λειτουργούσα με τον ιδιο τροπο
     
  6. Iwn1989

    Iwn1989 Regular Member

    Εγώ που είμαι υποτακτικός χαρακτήρας, στα πλαίσια μιας BDSM σχέσης, στον εργασιακό χώρο και γενικά έξω στη ζωή δεν ανέχομαι άσχημες συμπεριφορές και τα παίρνω άγρια! Μη φανταστείτε τίποτα φοβερό! Απλά κατεβάζω "καντήλια", αυτό είναι όλο.... Γίνομαι σκυλάκι του καναπέ και κουνάω την ουρά μου, με ευχαρίστηση, σ' Εκείνη που θα με εμπνεύσει, αλλά σ' εκείνον που ψάχνει για θύμα, όχι, δε θα του κάνω τη χάρη! Φυσικά, δεν είμαι κυριαρχικός χαρακτήρας, στην έξω ζωή, σε καμία περίπτωση, αλλά δεν είμαι και ο "μαλάκας", που θα έχει τον κάθε κομπλεξικό/ή να βγάζει τα απωθημένα του/της πάνω μου!
     
  7. n0mad

    n0mad Dirty Forty

    Βάρβαρο.
     
  8. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Γιατί συνδέουμε ανόμοια πράγματα;
     
  9. Iwn1989

    Iwn1989 Regular Member

    Είναι ανόμοια, πραγματικά.
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Ουδεμία σχέση με το βδσμ, ουδεμία σχέση με του βιρίκουκου...
    Αυτά, όσον αφορούν στο θέμα αυτό καθεαυτό όπως απλοϊκά περιγράφηκε από τον νηματοθέτη.
    Γενικότερα, κάποιος παρατηρητής θα μπορούσε να βρει κάποιες συνάφειες, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τα πιο αντιφατικά έκδοχα.

    Χοντρικά μιλώντας η συνειδητή κυριαρχικότητα δεν έχει ουδεμία σχέση με την "μπροστοβουβαλίαση", την όποια (αντι)παράθεση, την αχρείαστη ένταση, την δημιουργία εντυπώσεων, την σπατάλη ενέργειας, την ζωχάδα και διάφορα ιλαροτραγικά, που για έναν έστω και τεχνικά (το πιο συνηθισμένο) εκτεθειμένο προϊστάμενο/διοικητικό σε βασικά θέματα μάνατζμεντ, είναι ο καλύτερος μοχλός και αφορμή μαζί για να κρατάει την ομάδα του αποδοτική και αρκετά ευχαριστημένη.
    Όπως άλλωστε και η συνειδητή υποτακτικότητα δεν έχει απολύτως κάμμιά σχέση με το "σφάξε με αγά μ' ν' αγιάσω" και τέτοια σπαραξικάρδια...
    Αντιθέτως θα έλεγα....
     
  11. Ακομα και ο ιδιος ο εργοδοτης να εισαι κ να εισαι δηλαδη Κυριαρχικος σαν θεση...παντα θα υπαρχει μεγαλυτερος και ισχυροτερος εργοδοτης απο σενα που στην ιεραρχια θα σ εξουσιαζει. Οποτε γνωμη μου πως το bdsm στον εργασιακο χωρο ειναι τελειως ασχετο. Σα σταση ζωης , δε θελω να επεκταθω περισσοτερο, αλλα δεν κανω το παπι να δεχομαι τις οποιες εντολες στη δουλεια. Κανω κ πολλα αλλα που δεν ειναι επι του παροντος φορουμ. Ο νοων νοειτο.
     
  12. centcool

    centcool Guest

    Διευκρίνση για το νήμα:

    Το νήμα δεν συγκρίνει την δουλειά με το BDSM.

    Αναφέρεται όμως συχνά (το ακούω δηλ. τελευταία και ίσως κι εσείς) ότι υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές ή εργοδότες σε χώρους εργασίας.

    Αυτό που το νήμα λοιπόν θέλει να εξετάσει δεν είναι η σύγκριση αλλά πως αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις μια Κυριαρχική προσωπικότητα.