Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μάστερ και ''Μάστερ''...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος brenda, στις 3 Δεκεμβρίου 2017.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Μέχρι εδώ συμφωνούμε και γι' αυτό και το like στην παρέμβαση σου ( "χαζή" ποσότητα, το like δηλαδή, αλλά κάποιες φορές ένα κάτι τις το δηλώνει ).

    Αυτό το κομμάτι - και με κάθε σεβασμό - ειλικρινά δεν μου λέει τίποτε. Απλά γιατί δεν βλέπω τι θα έδινε. Κίτσους/Γιώργους και λοιπές "δυνάμεις" από Masters/Mistresses αληθινούς ή κατ' επίφαση δεν τις γνωρίζω ( τώρα ποιος θα ήταν ο αληθινός, ποιος ο επαρμένος, ποιος ο μούφας και πάει λέογντας, συνεχίζει να μην με αφορά ) και δεν μ' ενδιαφέρει καν, να τις γνωρίσω.
    Ας διατυμπανίσει όποιος θέλει, ότι θέλει κι όπου το θέλει. Ας κοτσάρει δίπλα στ' όνομα/nick του ένα/δυο/δέκα χιλιάδες "γαλόνια". Με τα "προσκυνήματα" είχα πάντα πρόβλημα, αφού η γέρικη μου μέση δεν τα πάει καλά με το λύγισμα. Και να σου πω και την "μαλθακία" μου? Δεν ασχολούμαι καν, με το ποιος θα περίμενε από μένα προσκύνημα ή όχι. Αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα το είχε, πόσο μάλλον εδώ. Άρα, μέρος του νοήματος του νήματος θα ήταν τελικά και το χιλιομασημένο "χωσέ" ?

    Ρητορική πάντα ερώτηση και η κατάληξη γνωστή εξ αρχής ( απ' τον τίτλο κιόλας του νήματος ) πιστεύω στους περισσότερους, αν όχι σε όλους μας.  
     
    Last edited: 6 Δεκεμβρίου 2017
  2. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

  3. brenda

    brenda FU very much

    Όχι, ακριβώς το αντίθετο από το ''χωσέ''.
    Μια βαθύτερη κατανόηση της έννοιας και μία ενδεχομένως νέα νοηματοδοσία του όρου με δεδομένη την αλλαγή των συνθηκών και την εισροή νέων στοιχείων και νοοτροπιών στον χώρο.
    Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.
    Εγώ προσωπικά, έτσι κι αλλιώς, εδώ και χρόνια δεν προσκυνώ κανέναν.
    Έχω μάθει όμως να σέβομαι και να εκτιμώ κάποιες ποιότητες στους ανθρώπους.
    Όχι γι΄αυτά που δηλώνουν ότι είναι, αλλά γι΄αυτά που είναι πασιφανές ότι είναι.
    Να, αυτό είναι που μού λείπει σ΄αυτό το στάτους, η δυνατότητα να θαυμάσω κάποιον, κάποιαν ή κάποιους.
    Μάστερ, η μαύρη τρούφα του bdsm!
     
  4. nkbsk

    nkbsk cosmic wanderer

    Μάστερ και ''Μάστερ'' είναι ο τίτλος του νήματος και μέσα στον όμορφο ''ιαπωνικό'' μινιμαλισμό αυτού του εννοιολογικού πλαισίου που μας προτείνεται (Μάστερ και ''Μάστερ'': στις 3 λέξεις του τίτλου η μια είναι σύνδεσμος και οι άλλες δύο επαναλαμβάνονται με τη χρήση εισαγωγικών τη δεύτερη φορά) ο πιο σίγουρος δρόμος αναζήτησης μου φαίνεται οτι είναι η αναζήτηση του ίδιου του πυρήνα του νοήματος της λέξης Μάστερ αυτής καθεαυτής.

    Στην αναζήτηση αυτή χρησιμοποιώ ως επικουρικό εργαλείο το λεξικό του Κέιμπριτζ (https://dictionary.cambridge.org/) και πληκτρολογώντας τη λέξη "master'' το λεξικό μου δίνει μια σειρά εναλλακτικών νοημάτων της λέξης. Από όλες αυτές, τις διαφορετικές κάποιες φορές σημασίες και νοηματοδοτήσεις της ίδιας λέξης, μου μένει το αναπόφευκτο της επιλογής της σημασίας και νοήματος που συναισθηματικά, αισθητικά, ψυχικά και νοητικά επιλέγω για να ορίσω την έννοια του Μάστερ (σε αντιπαραβολή με τον "Μάστερ'' σε εισαγωγικά).

    Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία καταλήγω στην επιλογή ''master (noun): a famous and very skilled painter (e.g. This painting is clearly the work of a master)''. Ο Μάστερ λοιπόν σε ένα ομορφότερο κόσμο, σε ένα παράλληλο αισθαντικό σύμπαν, θα λειτουργούσε σαν ένας χαρισματικός, ευαίσθητος, ικανότατος ζωγράφος, ένας μεγάλος καλλιτέχνης που αντί να δημιουργεί καλλιτεχνικά αριστουργήματα θα δημιουργούσε αριστουργηματικούς ανθρώπους από τα άτομα που θα αφήνονταν στα χέρια του να τους ''γλύψει'' (προσοχή, το ''γλύψει'' είναι με υ από το γλυπτό σε αυτή την περίπτωση και όχι με ει από το ερωτικό ''γλείφω'') και να τους ζωγραφίσει σαν έργα τέχνης αναδεικνύωντας την αιώνια ομορφιά που κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του...
     
    Last edited: 7 Δεκεμβρίου 2017
  5. S/M Healing

    S/M Healing Et Ιn Arcadia Εgo

     
  6. S/M Healing

    S/M Healing Et Ιn Arcadia Εgo

    Σωστό. Απο μια άλλη πλευρά, γιατί ο αγροίκος να μην μπορεί να θεωρηθεί Μάστερ; Τα κορίτσια της φώτο, έχουν υποταχθεί στους άνδρες της συμμορίας και το δηλώνουν ανοιχτά!
    https://twitter.com/harryusa1776/status/651898144448487424
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Δε θέλουμε να μας χαλάσουν τον πολιτιζμό μας.Τρώει x.  
     
  8. libra

    libra Regular Member

  9. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

    Ιστορικά εσφαλμένο. Δεν μπορεί να συμβεί αυτό, δεν είχαν καθρέπτες οι άνθρωποι στην λίθινη εποχή  
     
  10. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Ορθή η διαπίστωση. Σε αντιδιαστολή με όλα τα υπόλοιπα στα σκίτσα που είναι επιστημονικώς ακριβή.

    Λείπει μόνο το θεραπευτικό βότανο για τη μέση, για το κοψομέσιασμα του έρμου του χαμάλη, κατά τα λοιπά Κυρίαρχου φυσικά Αρσενικού, που σέρνει την παραδομένη και γλυκιά κοπέλα.

     
     
  11. Sub Tolias

    Sub Tolias Regular Member

    αν και ήδη προαναφέρθηκε,,,,με εκφράζει απόλυτα όμως, (αλλά σε MISTRESS έκδοση)... ...Mistress είναι η γυναίκα που έχει τον απόλυτο έλεγχο μιας σχέσης.
    όλα τα υπόλοιπα (τροπος έκφρασης κτλ) είναι θέμα χημείας και καυλας...κατ εμε πάντα!!
     
  12. libra

    libra Regular Member

    Θα μπορουσαν να ειναι ευρηματα (ο καθρευτης ή τα ρολεϋ στα μαλλια) απο καποιο ναυαγιο που τα ξεβρασε το κυμα. Δλδ το ζευγαρι να ζει πρωτογονα αλλα η εποχη γενικοτερα να ειναι η σημερινη.
    Σημασια εχει το: τελικα ειναι μαστερ ή "μαστερ" ο εικονιζομενος;