Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

bdsm κ αναπηρια!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος sexonwheels, στις 6 Ιανουαρίου 2018.

  1. sexonwheels

    sexonwheels New Member

    γνωμες κ αποψεις θα ηθελα!ειμαι νεος εδω κ χρηστης αναπηρικου αμαξιδιου...θεωρω πως ειμαι ντομ χωρις να με εχω ανακαλυψει ακομα πληρως!θα ηθελα την γνωμη κυριως υποτακτικων για το πως θα εβλεπαν μια τετοια σχεση
     
  2. Καλωσόρισες καταρχας. . Από την επιλογή του ψευδωνυμου κατανοώ ότι εσύ ο ίδιος δεν νιώθεις καλά με την κατάσταση σου . Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση από μόνη της όσον αφορά το ψυχολογικό και το πρακτικό αλλά είναι πρωτίστως δικό σου πρόβλημα να λύσεις. Εσωτερικό . Αν νιώθεις κυριαρχικός τότε πιθανότατα είσαι . Μην αφήνεις τίποτα άλλο να σε ορίζει . Εσύ πχ είσαι σε αναπηρικό αμαξίδιο κι έχεις μια δυσκολία στις μετακινήσεις αλλά mentally μπορεί να είσαι πολύ πιο "δυνατός " από ένα τούμπανο 25 αρι που νομίζει ότι επειδή στέκεται και κρατά μια ζώνη αυτομάτως χύνουν ποτάμια τα μουνακια.
     
  3. sexonwheels

    sexonwheels New Member

    καταρχας ευχαριστω για την ανταποκριση!εχω αποδεχθει την κατασταση αλλα οπως κ να το κανεις η ατυχια με κυνηγαει παντα κ παντου!παρολα αυτα ειμαι εδω για να με ανακαλυψω αν βρω καποια προθυμη να με βοηθησει αν κ γνωριζω εξαρχης πως ειναι δυσκολο!
     
  4. Οι άντρες θεωρώ είστε τυχεροί αλλά δεν το αξιοποιείτε.
    Οι γυναίκες είναι περισσότερο εγκεφαλικές. Ναι, θα νιώσουμε έλξη αν δούμε έναν άντρα που μας αρέσει καθαρά με βάση την εμφάνιση.
    Αλλά δεν θα μείνουμε στην επιφάνεια. Θα ψάξουμε και το εσωτερικό του άλλου και εντέλει, αυτό θα μας κρατήσει κοντά του. Ο χαρακτήρας του.

    Πρακτικές δυσκολίες σίγουρα υπάρχουν αλλά εφόσον μιλάμε για Κ/υ σχέση και όχι απλά για Τοπ/μποτομ παιχνίδια,υπάρχουν και μεγάλες πιθανότητες να βρεις αυτό που ψάχνεις, θεωρώ  
     
  5. pilote

    pilote Lost in thoughts...

    Προσωπικά δεν βλέπω καμία διαφορά, από μία σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων που δεν βρίσκονται στην κατάσταση σου.
    Ξεκαθάρισε το τι θες εσύ, να είσαι ο εαυτό σου, και τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.
    Και αν παρ' ελπίδα κάποια επικαλεστεί την κατάσταση σου, απλά δεν αξίζει να είναι μαζί σου.
    Προχώρα και ζήσε αυτό που νιώθεις και θέλεις.
    Καλώς ήρθες στην παρέα.
     
  6. Να σε βοηθήσει σε τι ακριβώς δεν κατάλαβα !
    Δεν σε αντιμετωπίζω ως κάτι ιδιαίτερο με την καλή η την κακη έννοια .
    Η αναπηρία είναι απλά ένα χαρακτηριστικό σου όσον αφορά το σώμα .
    Το αν μπορέσεις να επικοινωνήσεις να δεθείς η να επιβληθείς σε κάποια είναι άλλο θέμα .
    Εννοώ πως η κάθε υποτακτική θα σε αντιμετωπίσει ακριβώς όπως θα αντιμετώπιζε έναν που δηλώνει κυριαρχικός άσχετα αν είσαι πχ 60 ετών η 20 ετών η πολύ γεμάτος στα κιλά η με φαλάκρα η με μυωπία η με σημάδι από εγκαύμα στο δεξί αφτι η οτιδήποτε . Άλλα έχεις να "αποδείξεις " και όχι αυτό που εσύ πιστεύεις .
     
  7. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Υπάρχει στην κοινότητα άτομο που έχει παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου και ελπίζω εάν δει τα μηνύματα σου να έρθει σε επαφή μαζί σου.
     
  8. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Φίλε καλώς ήρθες ..

    Ισχύουν αυτά που γράψανε οι παραπάνω:

    Ειδικά στις Κ/υ σχέσεις, οι οποίες εξ᾽ ορισμού περιέχουν (λιγότερο ή περισσότερο) την παράδοση ελέγχου,
    βασική προϋπόθεση είναι πρώτα η ανταλλαγή εγκεφαλικών ῾᾽υγρών᾽᾽ και μετά σωματικών.

    Προχώρα και μην ῾῾μασάς῾῾ μία.
     
  9. Δεν είναι ανάγκη να έχει ίδιο θέμα για να επικοινωνήσει ! Αν πραγματικά τον ενδιαφέρει ο χώρος και αυτή η πτυχή της προσωπικότητας του ας ξεχυθεί στις συζητήσεις εδώ η αλλού ,στις συναντήσεις μελών ,ας δείξει δείγματα γραφής , ας πει τις απόψεις του ας Δικτυωθεί Τέλος πάντων κι αν μετά από όλα αυτά εισπράξει απόρριψη συζητάμε ξανα τι έφταιξε .

    Για να το ελαφρύνω και λιγάκι , μάστορα νηματοθετη μην ανησυχείς . Έχεις πιο πολλές πιθανότητες εσύ με το αναπηρικό να βρεις υποτακτική να σε έχει Θεό, ή ένας ακραίος σαδιστής να βρει μαζοχιστη που να
    Γουστάρει να του βγάζει την πέτσα να την κρεμάει στην κρεμάστρα με τα καμπαρντινακια σε κάθε συνάντηση, ή Κοπρολαγνο να βρει άνθρωπο να έχει εγκατεστημένη και εκτεθειμένη τουαλέτα στην μέση του σαλονιού παρά ένα brat κύριο ! Εγώ να φανταστείς τον δικό μου τον έχω βάλει από την πρώτη μέρα να υπογράψει αποποίηση αποδεσμευσης αλλιώς θα είχε φύγει χρόνια τώρα !  ))
     
  10. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Συμφωνώ και επαυξάνω αγαπητή.
    Απλά επειδή διέκρινα κάποιο δισταγμό στα γραφόμενα είπα να προσθέσω και αυτήν την λεπτομέρεια για να μην νομίζει πως το όποιο "πρόβλημα" μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη.
     
  11. open_mind

    open_mind Regular Member

    Καλώς ήρθες και αφού με κάλυψαν οι προλαλήσαντες...... καλή "εξερεύνηση"!!!!!  
     
  12. Dean

    Dean Regular Member

    Το θέμα είναι να το ξεκαθαρίσεις εσύ μέσα σου. Τα πάντα είναι στο μυαλό. Όλα τα άλλα θα έρθουν αργά ή γρήγορα. Καλή συνέχεια και καλές αναζητήσεις!