Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ο φιλος μου ειναι bi και δεν μου το λεει?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος venus in scorpio, στις 27 Ιανουαρίου 2018.

  1. venus in scorpio

    venus in scorpio New Member

    Γεια σας παιδιά!
    Θελω τη βοήθεια σας.

    Εχω καποιες ενδείξεις οτι ο φίλος μου μπορει να θελει και αγορια.
    Φυσικα δεν εχω κανενα πρόβλημα αν κάποιος τη βρισκει με αγορια ή με κορίτσια ή με οτιδήποτε.

    Τον εχω ρωτησει στο παρελθόν ευθεως για αυτο και μου το αρνηθηκε αλλα εχω καποιες ενδείξεις κ θέλω τη γνώμη σας.

    Δεν ξερω ποσο σωστό ειναι για το φορουμ αλλα εχω μια συστολη να αναφέρω δημόσια τι με οδήγησε στο να αναρωτιέμαι εκ νεουωγια τις προτιμήσεις του συντροφου μου. Για αυτο θα προτιμούσα οποιος θέλει ωνα βοηθήσει να μου στειλει pm.

    Αν οι διαχειριστές κρινουν οτι η επιθυμία μου αυτη αντιβαίνει τους κανονισμούς του φόρουμ θα το σεβαστω.

    Τέλος να πω οτι αισθάνομαι περίεργα που θετω ερωτησεις σε σας κ δεν το λυνω με τον ιδιο μεσα στη σχεση. Απλα ο ιδιος αρνείται αλλα οι δικές μου ανυσηχιες ακόμη υπάρχουν.
     
  2. charlotte

    charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

    Τι εννοείς "να λύσεις"; και γιατι να "έχεις ανυσηχίες" γι αυτο; Αν ο άνθρωπος, τελικά είναι bi, αυτό δεν είναι πρόβλημα αλλά πολλαπλές επιλογές. Θα σου πρότεινα να ψάξεις μέσα σου πρώτα, γιατί σε ανυσηχεί αυτή η περίπτωση και κατόπιν να καταλάβεις αν εσύ πέρνεις ότι χρειάζεσαι, προσεχε! Οχι φανταζεσαι, απο αυτη τη σχέση  
     
  3. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Αν όντως δεν έχεις προβλημα, γιατί σε απασχολεί αν είναι βι?

    Ζήσε καλά μαζί του, ανοίξου του εσυ, μην τον πιέζεις με ερωτησεις, και αν σε νιώσει πραγματικά κοντά του, ίσως σου πει από μόνος του πως κ τι. Όσο δε σε νιώθει πραγματικά κοντά του, δε θα σε εμπιστεύεται να σου πει κάτι τετοιο.
     
  4. fatladyformaster

    fatladyformaster Αδέσποτη..

    Μήπως επάνω στο σεξ πας παρακάτω με το στόμα και τα δάκτυλα σου;;
     
  5. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Αν δίνεις προκαταβολικά προοπτικές στη σχέση έστω και ασυναίσθητα για γάμο και οικογένεια, πρώτα απ' όλα διέκοψε και ξερίζωσε τις από μέσα σου. Αν είναι να φτάσει εκεί, θα φτάσει. Αυτές οι σκέψεις οδηγούν σε στρατηγικές και τακτικισμούς που έχουν θέση σε άλλους χώρους και άλλων ειδών σχέσεις κι όχι τις διαπροσωπικές. Παρόλ' αυτά αν είναι μια δεδομένη πορεία της σχέσης, δεν θα είναι πρόβλημα ένας τέτοιος γάμος αρκεί να είστε ξεκάθαροι μεταξύ σας. Απ' την άλλη αν σε απασχολεί το πόσο str8 και πόσο homo είναι και τον αγαπάς και φοβάσαι πως δεν του είσαι επαρκής, δώσε στη σχέση σου την ψυχική ένωση που της αξίζει και μη σε απασχολεί τόσο πολύ το σεξουαλικό. Το 70% της σχέσης είναι το σεξ ακόμα κι αν αυτό σημαίνει απλά και μόνο να παραδεχόμαστε από καιρό σε καιρό ότι είμαστε ανεπαρκείς για το σύντροφο μας και να ελευθερώνουμε τη σχέση απ' τη συμβατικότητα.
     
  6. Dapom

    Dapom Contributor

    Εγω ειλικρινα δεν μπορώ να καταλαβω τι είδους σχεσείς ειναι αυτές....τον ρωτάς ευθέως και σου απαντάει ευθέως αλλά παρόλα αυτά τον αμφισβητείς!!!!

    Και το κάνεις και θέμα...

    Σκέψου να έρθουν και τα πιο δύσκολα στη σχεση τι έχει να γίνει....

    Ωραια πραγματα....
     
  7. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Μπορεί να μην εκφράστηκε καλά το κορίτσι,μη μένουμε στις λέξεις 
    Βρίσκεται σε σχέση και το τι κάνει/θέλει ο άλλος την επηρρεάζει άμεσα,είναι φυσικό να βρίσκεται σε σύγχυση αν νιώθει ότι τα λεγόμενά του δεν είναι αληθινά.Υποτίθεται σε μια σχέση γνωρίζεις τα πάντα για τον άλλον.Την ίδια σύγχυση θα ένιωθε κι αν ξαφνικά διαπίστωνε ότι του αρέσει το τρίο ενώ λέει τ' αντίθετο σε αυτήν, που λογικά θα έπρεπε να ανοίγεται,γιατί αν δε λες τα ερωτικά σου γούστα στη σχέση,τότε ποιο το νόημα;τι σχέση είναι αυτή;
    Φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα εμπιστοσύνης είτε απ' τη μία πλευρά,είτε απ' την άλλη,ή κι απ' τις δύο.Κι αυτό είναι κάτι που θέλει επίλυση.
    Σορρυ που πετάχτηκα στο δικό σου ποστ,το έκανα ως κάποια που βρίσκεται στο ίδιο τραπέζι και μπαίνει απλώς στη κουβέντα που γίνεται.

    @venus in scorpio καταλαβαίνω τη κατάστασή σου αλλά είναι επικίνδυνο να βγάλεις το οποιοδήποτε συμπέρασμα βασισμένη σε απαντήσεις άπο άτομα που δε γνωρίζουν τον ίδιο και δε μπορούν να γνωρίζουν για αυτόν ώστε να σου δώσουν τη ξεκάθαρη και σίγουρη απάντηση που θέλεις.Αυτό είναι κάτι που εκείνος μόνο μπορεί και πρέπει να σου δώσει κι απ' ότι λες το έχει κάνει αλλά δε τον πιστεύεις και τρέχεις σε άλλους να σου ξεμπερδέψουν το τοπίο...Γιατί;
    Έχει δείξει σημάδια αναξιοπιστίας στο παρελθόν ή μπαίνουν ανησυχίες δικές σου στη μέση επηρεασμένες από άλλα και σε μπλοκάρουν απ' το να δεχτείς αυτα που σου λέει χωρίς δεύτερες σκέψεις;
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα, έδωσες μόνη σ την απάντηση.
     
  9. charlotte

    charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

    @vussinada το δεύτερο μέρος του ποστ σου απαντά στο πρώτο μέροςτου! Δεν καταλαβαίνω γιατί θεώρησες οτι χρειάζεται προστασία η κοπέλα απο εμένα!!! Απάντησα αγαπητικά και καλοπροαίρετα και με ίσο δικαίομα στην άποψη. Την επόμενη φορά λοιπόν θα σε παρακαλέσω όταν χρησιμοποιείς το περι πολλου δικαιομα σου στην άποψη! Να το κάνεις χωρίς να χρησιμοποιείς εμένα!
     
  10. koptik

    koptik New Member

    Αν σου απαντούσε ναι είμαι βι, εσύ τί θα ήθελες να κάνεις ή να πείς μετά από αυτό?
    Μπορείς να το κάνεις ή να το πείς και τώρα αυτό που έχεις στο μυαλό σου ήδη;
    Κάποια πράγματα είναι θέμα εμπιστοσύνης και κατακτώνται σιγά-σιγά. Δώσε χρόνο στην σχέση εφόσον σε ενδιαφέρει αυτός ο άνθρωπος.
    Πές αυτό που θές εσύ να μάθει αυτός για σένα, και θα σου αποκαλύψει και αυτός τον εαυτο του σε εσένα.
     
  11. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Δε το έκανα για αυτό...άλλωστε γι' αυτό εξήγησα το λόγο που το έκανα,για να μη παρεξηγηθώ.Σε καμία περίπτωση δε θεώρησα ότι χρειάζεται προστασία γενικώς,πόσο μάλλον από εσένα που όντως είσαι θετική.Απλώς επειδή έδειξες ότι είναι λίγο ασαφές το τι εννοούσε με τη "λύση",είπα εγώ πως το καταλαβαίνω.Μπήκα στο διάλογο με εσένα,δε πάτησα πάνω σε εσένα για να δείξω κάτι.
     
  12. D Q Juls

    D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

    Που να έλεγε η κοπελιά οτι θέλει να κάνει την ιστορία της δημόσιο λαϊκό προσκύνημα.