Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενοχλητικοί βανίλλα/υπό/σλειβς/Nτομ/Μαστερς

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 14 Οκτωβρίου 2017.

  1. Hankok

    Hankok Hell is empty and all the devils are here!

    Where's the fun in that?
     
  2. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

     
     
  3. Attila

    Attila New Member

    διαβαζοντας αυτο το νημα μου δημηουργηται μια απορία.υπαρχει κανεις ο οποιος να ενοχληται διαβάζοντας κορίτσια η γυναίκες του φορουμ να βάζουν κατω τα μυνηματα που δέχονται κατα καιρούς ώστε να βρουν ποιο ειναι το πιο γελοίο;μπορω να δεχθώ οτι το φορουμ ειναι ενας μικρόκοσμος της πραγματικότητας και υπάρχουν οι ενοχλητικοί οι δημοφιλείς και οι απαρατήρητοι..γιατι απλα δεν τους αγνοητε η δεν τους κανετε μπλοκ;Τελος αν ολοι αυτοί σας ενοχλούσαν στις πραγματικές ζωές Σας ποσο πολυ θα ενοχλουσασταν;Ας μην βγάζουμε αποθημενα και γούστα μιας άλλης κατάστασης που ονομάζεται πραγματικότητα πανω σε περαστικούς τυπους που προφανώς περνουν την ωρα τους εκθειάζοντας available users.Με καθε σεβασμό προς εντολείς η παραλήπτες..
     
  4. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Εμένα πάλι μου γεννάται η απορία γιατί η ερώτηση αφορά μόνο σε "κορίτσια ή γυναίκες". Τα σχετικά ποστ είναι αρκετά μοιρασμένα μεταξύ ανδρών και γυναικών.

    Δεύτερον, ελάχιστοι από αυτούς που στέλνουν τέτοια παλαβά μηνύματα θα το έκαναν στην "πραγματική ζωή" όπως αναφέρεις και ναι θα ήταν εξίσου ενοχλητικό.

    Με την ίδια λογική, από την στιγμή που δεν χρησιμοποιούνται τα nickname αυτών των ενοχλητικών users δεν καταλαβαίνω γιατί να μην μπορεί κάποιος να πει την εμπειρία του "για να περάσει την ώρα του" χωρίς να κατηγορηθεί ότι "βγάζει απωθυμένα".
     
  5. Attila

    Attila New Member

    Δεν καταλαβες πλήρως το νόημα των γραφομένων.το μονο που απαντησες σχετικά ηταν για τις κοπελες γυναίκες που αναφέρομαι σε αυτες γιατι και απο οσο ξερω και απο οσο φανταζομαι θα ηταν ειναι και θα ειναι παραλήπτες εκατοντάδων παραπανω εισερχομένων απο οτι ενός άντρα μέλους.
     
  6. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Όχι. Σου έδωσα 3 απαντήσεις και επέλεξες να απομονώσεις την μία που αφορούσε στις γυναίκες.
     
  7. Attila

    Attila New Member

    Τι εννοεις να απομονωσω για ποιο λογο;στοχευμένα εννοεις;οτι δεν εχω κατι να πω;με οτι παραπανω ειπα απλα θελω να κανω λογο οσο αφορά τα αποθημενα πρώτο το κρατούμενο αλλη η επιτυχεία των γυναικών του φορουμ εδω μεσα και αλλη στην πραγματικότητα.οσο αφορά τη χρεισημοποιηση των μυνηματων για να περάσει η ωρα αλλο το να στελνεις σε μια μονάδα ενα εισερχόμενο και να περιμενεις τυχόν απάντηση και αλλο το να δημοσιεύεις ενα εισερχομενο σου έστω και χωρις γιουζερ νειμ δεν βρίσκεις;
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor


    Εν ολίγοις ακυρώνεις το νήμα μου , γτ μπαίνεις στη διαδικασία όμως;
     
  9. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Ξαναδιάβασε τη συζήτηση, δεν μπορώ να κάθομαι και να εξηγώ τα αυτονόητα. Σου έδωσα 3 απαντήσεις, είτε συμφωνείς με αυτές είτε διαφωνείς εγώ μία φορά σου απάντησα.

    Το νήμα είναι χιουμοριστικό και ναι τέτοιες συμπεριφορές -ειδικά όταν τις βλέπεις ξανά και ξανά- μόνο στην πλάκα μπορείς να τις πάρεις. Έαν δεν σου αρέσει αυτό το τύπου χιούμορ ώρα καλή στην πρύμνη σου.
    'Εχουμε πήξει στο politically correctness πια, δεν μπορώ να αναφέρω μία άστεια συζήτηση (χωρίς να αποκαλύψω στοιχεία που να εκθέτω τον άλλο) σε χιουμοριστικό νήμα για να μη θίξω στον α ή β user που μου έστειλε μνμ "για να περάσει την ώρα του"; Oh please.
    Πρέπει να το κάνω επειδή έχω απωθημένα κι όχι πχ επειδή έχω χιούμορ;

    Όσον αφορά στο παραπάνω σχόλιο το ίδιο ισχύει για άντρες και γυναίκες, welcome to the internet.
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Δεν είναι στην ενότητα βδσμ χιούμορ, αλλά θα μπορούσε.  
     
  11. Attila

    Attila New Member

    Με καθε σεβασμό αναφέρω εξαρχης λόγω του οτι δεν θελω να εναντιωθώ με κανέναν και καμια εχωντας τη μύγα η Οχι.αποσκοπουσα σε απαντησεις περισσοτερο απο άντρες και Οχι απο γυναίκες η αληθεια ειναι.το διαφορετικο με γυναίκες και άντρες ειναι πως ακομα και χορτασμένος μεσα στη μερα του να ειναι ενας αντρας θα μπει και εδω πριν κοιμηθεί να κανει μια βόλτα.στις γυναίκες φανταζομαι ειναι διαφορετικο απο οτι εχω παρατηρήσει δηλαδη..δινουμε αξία σε καταστασεις που δεν χρήζουν αξίας.αν παλι βεβαια μονο εγω ειμαι της παραπανω άποψης να δεχθώ την κουταμάρα μου και τον λαθος τροπο σκέψης μου.ισως να ήμουν εγω άτυχος και συνάντησα το στοιχείο του διθεν πολυ.δεν θελω να δημιουργήσω αντιπαραθέσεις παρα μονο κουβεντα.δεν μπηκα στην διαδικασία να ακυρώσω κάποιο νήμα ειμαι παρατηρητής νημάτων απο το 2013 απλα κάποιες φορες λεω καπου να πω αυτο που σκεφτομαι γιατι κατι φενεται παράξενο.βεβαια το να μένεις παρατηρητής εχει το προνόμιο της μη αντιπαράθεσης σε κραυγαλέα έστω και για σενα μονο συμπεράσματα.
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    δλδ?

    ΟΚ, then, καλή συνέχεια.