Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

6 βήματα πριν την σύνδεση.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Queen87, στις 10 Μαϊου 2018.

  1. Queen87

    Queen87 Summer mood Contributor

    Λίγες σκέψεις.


    Κατά την παραμονή μου στο φόρουμ, διαπιστώνω ότι όλοι μας ανεξατήτους στάτους έχουμε κάποια υψηλά κριτήρια για την επιλογή του συντρόφου μας. Ανακαλύπτω ανά νήματα μεγάλη αποκλίνουσα συμπεριφορά όχι μόνο για τα κριτήρια αλλά και για το τι θέλω επιτρέπεται να έχει ο/η παρτενέρ.

    Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος νέος εκτίθεται δημόσια στα νήματα επειδή δεν γνωρίζει κάποια συγκεκριμένα βήματα και το περπάτημα των παλιών.

    Σκέφτηκα λοιπόν έναν σκελετό ο οποίος θα μας βοηθήσει (ίσως) να καταλαβούμε τους παλιούς και τους καινούργιους λίγο καλύτερα... γιατί όχι; να παραδειγματιστούμε κιόλας, να μάθουμε, να μπούμε στην διαδικασία να σκεφτούμε.

    Παραθέτω 6 βήματα.

    Ένας μεθοδολικός τρόπος, που στην συνέχεια μπορεί να μας βοηθήσει στην σύνδεση με το άτομο που μας ενδιαφέρει.

    1ο. Πληροφοριακό: (Όπου καταγράφονται εντυπώσεις κάθε μιας επικοινωνιακής επαφής ξεχωριστά.)

    2ο. Σκέψεις: (Δηλαδή η αποτύπωση των σκέψεων κατά την διάρκεια της επικοινωνιακής επαφής.)

    3ο. Αισθήματα: (Όπου αναφέρονται όχι μόνο τα αισθήματα του ατόμου που τα εκπέμπει αλλά και του παραλήπτη.)

    4ο. Ανάγκες: (Καταγραφή των αναγκών του ατόμου, μέσα απο τις εκμυστηρεύσεις του.)

    5ο. Αρχές: (Όπου αναφέρονται οι αρχές, καθώς και οι αξίες, που φαίνονται να συνοδεύουν τη συμπεριφορά του ατόμου.)

    6ο. Πορίσματα: (Δηλαδή τα συμπεράσματα της επικοινωνίας αλληλεπίδρασης.)

    Το νήματα απευθύνεται σε όλα τα στάτους, είτε για D/s σχέση είτε για session.

    Υ.Γ Το παρών νήμα δημιουργήθηκε για να μπορέσουμε να αποτυπώσουμε καλύτερα τις σκέψεις μας.
    Υ.Γ2 Αν σας βοηθάει μπορείτε να χρησιμοποιείσετε αυτή την φόρμα ως προς την επικοινωνία με τον/την συντροφό σας.
     
    Last edited: 10 Μαϊου 2018
  2. Queen87

    Queen87 Summer mood Contributor

    Ξεκινάω 1η για να δώσω και το καλό παράδειγμα.  


    1ο. Πληροφοριακό: Για ένα Α χρονικό διάστημα μπαίνω στην διαδικασία της συζήτησης για την σχέση που θέλουμε να οικοδομίσουμε. Η Επικοινωνία αυτή βασίζεται στην ειλικρίνεια και των δύο. Η Επικοινωνία αυτή μπορεί να είναι είτε γραπτά είτε φωνητικά . Εμένα μου αρέσουν και τα δύο.

    2ο. Σκέψεις: Οι συζητήσεις μου δημιουργούν έναν φόβο στο αν μπορώ να ανταπεξέλθω με έναν εμπειρό Κ. Μου αρέσει όταν με ρωτάει για το τι σκέφτομαι και τον προβληματίζει.

    3ο. Αισθήματα: Το αίσθημα του ¨ανήκω¨μου προκαλεί τρόμο.

    4ο. Ανάγκες:
    Έχω ανάγκη απο την ελευθερία του χρόνου ώστε να επεξεργαστώ τις πληροφορίες.

    5ο. Αρχές: Θρησκευτικές, κοινωνικές, οικογενιακές.

    6ο. Πορίσματα: Αισθάνομαι ασφάλεια να με αναλάβει ο συγκεκριμένος άνθρωπος καθώς ενδιαφέρεται και για την πνευματική μου καλλιέργεια.

    Στην παρούσα φάση συμπλήρωσα την φόρμα η ίδια με τα δικά μου θέλω. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο ή να την συμπληρώσετε με το πως θέλετε να είναι ο/η συντροφός σας.

    Υ.Γ Συγνώμη απο τους σκληροπυρονικούς για το γλυκανάλατο νήμα... αλλά είμαι βανίλα και το απολαμβάνω.   

    Υ.Γ2 Ευχαριστώ πολύ μια συγκεκριμένη σκλάβα που χρειάζεται τους βάνιλα γιατι την βοηθήσει να τοποθετηθεί απο την δικιά της σκοπιά και εμάς μας βοηθάει να πάμε ένα βήμα παρακάτω.
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν κατανοώ τη σκοπιμότητα. Προτιμώ να ανακαλύψω αν ο άλλος μου κάνει από το να αναρτήσω δημόσια μια λίστα η οποία κάλλιστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον μου.
     
  4. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Δεν ειναι μονο η εμφανιση, ειναι και ο χαρακτηρας. Αυτον τον παιρνεις δωρο, μαζι με το πρωτο. Το ερωτημα ειναι, σε τι δινεις μεγαλυτερη σημασια.
    Αν δεν εχεις εικονα και για τα δυο, πιθανοτατα θα χασεις το χρονο σου.
    Και σε καποιες περιπτωσεις, αυτο μπορει να ειναι και το μικροτερο κακο.
     
  5. Black Dog Stray Michael

    Black Dog Stray Michael Regular Member

    Εγώ θα επιχειρήσω να συμπληρώσω τη φόρμα, σε αναζήτηση ομοϊδεατων:

    1ο) Πληροφοριακό:
    είμαι ένας λαμπρός νέος σε αναζήτηση της απόλυτης ικανοποίησης του ουρανίσκου και του στομαχιού μου. Ιδιαίτερα ψάχνω το τελειότερο κασέρι στον κόσμο, και επισυνάπτω σχέσεις με μέλη του φόρουμ επ αυτού (γενικότερα αυτό τον καιρό αναζητάω ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ νέες γεύσεις και πιάτα, τόσο από την ελληνική όσο και από την ξένη κουζινα)  

    2ο) Σκεψεις: Η αδυναμία μου να επικοινωνήσω σωστα αυτόν τον πόθο μου, καθως Θεσσαλονικιός όντας με την έννοια "κασερι" εννοω γενικά το κίτρινο τυρί, ίσως δυσκολέψει την ιερή μου αναζήτηση.    Μέχρι τώρα σε καμία μου επαφή με φόρουμ δεν έχω βρει τη γνώση και την καθοδήγηση που θελω, κάτι που κάποιες φορές με κάνει να αναρωτιέμαι αν διεξαγω την αναζήτησή μου με το σωστό τρόπο.

    3ο) Αισθήματα:
    η ιδέα της αποτυχίας, που ίσως ακολουθήσει στην εγκαθίδρυση μιας ρουτίνας στις διατροφικές μου συνήθειες με τρομοκρατεί και με αποσπά διαρκώς στην καθημερινότητα μου. Η εμμονή μου με το τέλειο κασέρι με κάνει να ξεχνάω ακόμα και τη μεγάλη μου αγάπη για το ψάρι και τα θαλασσινά γενικότερα, το κρέας και τις σαλάτες, αλλά και με κάνει να χάνω την εμπιστοσύνη μου για τους ανθρώπους και τον εαυτό μου.  

    4ο) Αναγκες:
    Έχω την ανάγκη να διευρύνω τους γευστικούς μου ορίζοντες, ακόμα και με τίμημα της σωματικής και της διανοητικής μου υγείας. Δεν αντέχω τους περιορισμούς πάνω σε αυτόν τον τομέα ή τομείς που σχετίζονται, πχ δεν θέλω να ακούσω από κανέναν ότι "ά, Μιχάλη έχεις κοιλιά", "α, Μιχάλη έχεις χοληστερίνη" και τα λοιπά, απορρίπτω τετοια τοξικά άτομα από τη ζωή μου. Πάνω απ όλα θέλω ΧΙΟΎΜΟΡ (αρκεί να μη στοχεύει εμένα γιατί είμαι ευαισθητουλης) και ΕΥΓΈΝΕΙΑ (ακομα κι αν ο ίδιος είμαι προσβλητικός, άλλωστε λέμε τι θέλουμε και όχι τι πρεπει να συμβαινει   )

    5ο) Αρχές:
    Πιστεύω στην αξία της οικογένειας, της θρησκείας και της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος των πολιτών, στα πλαίσια που αυτά δεν επηρεάζουν την ιερή μου αναζήτηση.  

    6ο) Πορίσματα:
    Πρέπει οπωσδήποτε να βρω ένα πολυταξιδεμενο άτομο που είναι ερωτευμένο με νέες γεύσεις και την ιδέα της αναζήτησης, με καλό χιούμορ και ανοχή στο κακό χιούμορ, και που να καταλαβαίνει ότι υπάρχει μια λεπτή ισορροπία μεταξύ της προσοχής στην υγεία και της ανάγκης για την ικανοποίηση των διαφόρων απολαύσεων της σάρκας.  

    Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

    Ύ.Γ.: Προς υπεράσπιση μου, το τυρί ανήκει στα εθιστικοτερα φαγητά. Οσοι δεν υποπέσατε στην αμαρτια και ειστε της υγιεινής, μην κρίνετε, ίνα μην κριθείτε!  
     
    Last edited: 11 Μαϊου 2018
  6. lotus

    lotus Silence

    Νομίζω ότι ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια (θα μπορούσες να διευκρινήσεις τι εννοείς όταν λες υψηλά? γιατί πιστεύω ότι είναι υποκειμενική έννοια) στην επιλογή του εκάστοτε συντρόφου, τα οποία έχουν διαμορφωθεί μέσα από τα εκάστοτε status από το οποία έχει περάσει και σε συνδυασμό με την ιδιοσυγκρασία και την εμπειρία που έχει αποκτήσει έχει σχηματίσει τα δικά του σχήματα.
    Άρα λογικό δεν είναι αφού κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός να έχει την δική του αντίληψη για τα κριτήρια?

    Το να εκτίθεται κάποιος δεν νομίζω ότι είναι αρνητικό. Αρνητική είναι ίσως η καζούρα που τρώει ο κάθε νέος και δεν είναι σε θέση να τη διαχειριστεί.
    Τα βήματα των παλιών που αναφέρεις νομίζω ότι είναι απλά μια εικόνα αν θέλει να την πάρει κάποιος για να σχηματίσει το δικό του μονοπάτι.

    Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω και σεβόμενη τον δικό σου τρόπο σκέψης, δεν είμαι σίγουρη ότι λειτουργούν σε όλους έτσι τα πράγματα.
    Χωρίς αυτό επίσης να σημαίνει ότι δεν μπορεί (ίσως) να βοηθήσουν κάποιον τα βήματα που προτείνεις.
    Μπορώ να δεχτώ ότι είναι ο δικός σου τρόπος σκέψης και σκελετός του πως λειτουργείς αλλά να προβληματιστούμε? Να σκεφτούμε? Γιατί δεν σκεφτόμαστε?
    Εκτός αν εννοείς ότι κάποιες ατομικές ανάγκες ή πάθη θολώνουν την ορθότητα της σκέψης.
    Δεν υπάρχουν μέθοδοι στο σχετίζεσθαι μάτια μου.

    Ότι μπορεί ,λόγω του ότι η κοινωνία δεν είναι τόσο αγνή και παράγει και μη ηθικά μυαλά, να είναι ένας κώδωνας στο τι θα πρέπει να προσέξει κάποιος/α που δεν έχει εμπειρία, ίσως.
    Τυφλοσούρτης όμως είναι λίγο βαρύ...

    Το μόνο που χρειάζονται οι άνθρωποι είναι ανεπτυγμένο ένστικτο της αυτοσυντήρησης, αγάπη προς τον εαυτό πάνω από όλα, να είναι ανοιχτοί στα ένστικτα τους και να έχουν την πρόθεση να σπάσουν τα προκατασκευασμένα σχήματα αντίληψης τους (πολύ δύσκολο αυτό το τελευταίο και απαιτεί εκβάθυνση).


    1ο. Πληροφοριακό: (Όπου καταγράφονται εντυπώσεις κάθε μιας επικοινωνιακής επαφής ξεχωριστά.)
    Σε αυτό το στάδιο, που προφανώς είναι για όλους μια αρχή, θέλει πολύ προσοχή να παραμείνει η πληροφορία σε αντικειμενικό επίπεδο γιατί η τάση μας είναι να περνάμε την πληροφορία μέσα από τα δικά μας υποκειμενικά φίλτρα.

    2ο. Σκέψεις: (Δηλαδή η αποτύπωση των σκέψεων κατά την διάρκεια της επικοινωνιακής επαφής.)
    Αν οι σκέψεις δεν συζητηθούν είτε με τον άνθρωπο που συνομιλούμε, είτε με κάποιον άλλον και παραμείνουν σε εσωτερικό διάλογο μπορεί να στρεβλωθούν.

    3ο. Αισθήματα: (Όπου αναφέρονται όχι μόνο τα αισθήματα του ατόμου που τα εκπέμπει αλλά και του παραλήπτη.)
    Νομίζω ότι μάλλον μιλάς για την αίσθηση που σου αφήνει η όποια "σχέση" έχεις χτίσει με τον συνομιλητή σου

    4ο. Ανάγκες: (Καταγραφή των αναγκών του ατόμου, μέσα απο τις εκμυστηρεύσεις του.)
    Υπάρχουν άνθρωποι που εκμυστηρεύονται τις πραγματικές τους ανάγκες μέσα από μια συζήτηση με κάποιον που δεν γνωρίζουν τόσο καλά?

    5ο. Αρχές: (Όπου αναφέρονται οι αρχές, καθώς και οι αξίες, που φαίνονται να συνοδεύουν τη συμπεριφορά του ατόμου.)
    Κράτα το φαίνονται από την πρόταση...

    6ο. Πορίσματα: (Δηλαδή τα συμπεράσματα της επικοινωνίας αλληλεπίδρασης.)
    Ποιό είναι το εύλογο χρονικό διάστημα που πιστεύεις ότι είμαστε σε θέση να βγάλουμε πορίσματα?
    Και είναι σωστό να βγάζουμε πορίσματα? Και κάτω υπό ποίες συνθήκες θα βγουν?

    Για μένα τα βήματα προς την σύνδεση με οποιονδήποτε άνθρωπο περιλαμβάνουν πολλά στοιχεία τα οποία εμπεριέχονται το ένα μέσα στο άλλο και οι όποιες πληροφορίες εκμαιεύονται αμφοτερόπλευρα στην πορεία ανάλογα τη ροή που παίρνει η όποια συζήτηση.
    Σίγουρα λαμβάνουμε όλοι υπόψη μας τα status που προανέφερα αλλά όχι μεμονωμένα γιατί μπορεί να αδικήσουμε κάποιον ή να τον υπερεκτιμήσουμε.
    Καταννοώ τον προβληματισμό σου και μάλλον και την πηγή της αρχικής σου σκέψης απλά ήθελα να εκθέσω τις απορίες που μου δημιούγησε το αρχικό post και να παραθέσω τη σκέψη μου που ίσως βοηθήσει κι εσένα περαιτέρω  
     
    Last edited: 11 Μαϊου 2018
  7. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Στο χωριο μου λενε "αν δε βρεξεις κωλο, ψαρια δεν πιανεις". Σημαινει, οτι με θεωρητικολογιες και δι αλληλογραφιας "ψαρια δεν πιανεις". Απλο.
    Θα "βρεξεις κωλο", θα πας, θα ασχοληθεις, θα επενδυσεις χρονο, θα γνωρισεις, ναι θα χασεις χρονο και με λαθος ατομα -αλλοιμονο, δεν ειναι καθε ενας/μια αυτο που λεει. Αλλα θα ασχοληθεις. Πολλες κουβεντες εδω ειναι σα τα λογια του καφενε. Απο αποσταση, στη θεωρια, στα λογια, δεν πιανεις ψαρια. Νομιζεις. Αλλα δεν.
     
  8. Queen87

    Queen87 Summer mood Contributor

    Για να το διευκρινήσω θα πρέπει να ανατρέξω σε κάθε νήμα που έχω διαβάσει, να συλλέξω quotes και να στα παραθέσω. Αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι λίγο δύσκολο.
    Ας πούμε Όπου υψηλά κριτήρια = δικά μας κριτήρια... όποια και αν είναι αυτά.

    Απόλυτα λογικό. Το νήμα δεν είναι για να μας ανοίξει τα μάτια... είναι ανάλαφρο... να'χαμε να λέγαμε δηλ. Δεν διαφωνούμε κάπου.

    Απότι αντιλαμβάνομαι θα έπρεπε αυτό να το είχα σχολιάσει λίγο περισσότερο. Δεν εννοώ οτι είναι κακό κάποιος να εκτίθεται... απο έναν διάλογο όλοι κάτι παίρνουν στο τέλος. Πιο πολύ είχα στο νού μου νήματα όπως... Μπορεί μια sub να είναι κτητική και ζηλιάρα π.χ; ο Dom μου ζητάει να τον πάρω με strap-on κατά πόσο είναι Κυριαρχικός; Κάποιος λοιπόν στα κριτήρια του μπορεί να έβαζε... θα ήθελα ένα Α χρονικό διάστημα να προσαρμοστώ στις ανάγκες της σχέσεις... Το νήμα είναι για αμπελοσοφίες... δεν το πήρα τόσο σοβαρά μην το πάρετε και εσείς...

    Δεν με απαγοητεύεις lotus και σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις. Ούτε εγώ πιστεύω οτι σε όλους λειτουργεί έτσι... ούτε δίνω τα "φώτα μου" σε παλιούς και καινούργιους... Υποσυνήδειτα όμως πιστεύω οι πιο πολλοί περνάνε απο αυτό το στάδιο...
     
  9. Queen87

    Queen87 Summer mood Contributor

  10. Black Dog Stray Michael

    Black Dog Stray Michael Regular Member

    Χαχαχαχαχ, χαίρομαι να συναντώ ομοϊδεάτες!

    Το nick ειναι λογοπαίγνιο μεταξύ των αρχικών BDSM και του κομματιού Black Dog των Led Zeppelin, που είναι μια από τις αγαπημένες μου μπάντες... ΚΑΙ δίνει και το όνομα μου, ώστε να μη χρειάζεται κάποιος να μου απευθύνεται χρησιμοποιώντας όλο αυτό το μακριναρι  

    (Να τονιστεί ότι με το κομμάτι του χιούμορ και τις ευγένειας αναφέρομαι ύπουλα σε αυτό που είπες για τα κριτήρια, καθώς είναι τα δύο πιο πολυσυζητημένα σε κάθε ΜΑ ΚΆΘΕ thread, και ειλικρινά νομίζω ότι κάπου κάποιος κάνει λάθος, χωρίς να αφήνω τον εαυτούλη μου απ έξω φυσικα)
     
  11. Queen87

    Queen87 Summer mood Contributor

    Η φιλοσοφία είναι στο dna του έλληνα. Δεν περιμένω ένα φόρουμ για να μου δείξει το δρόμο στο τι πρέπει να κάνω... Είχα ελευθερό χρονο κ έθεσα ένα ανάλαφρο σκεπτικό... that's all... τίποτα παραπάνω τπτ λιγότερο.
     
  12. Queen87

    Queen87 Summer mood Contributor

    Προσπαθώ να καταλάβω το "ύπουλο" του νικ σου... μα είμαι ακόμη στον 1ο καφέ...