Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

To ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ της Κυριαρχίας / υποταγής

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 24 Απριλίου 2007.

Tags:
  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Διαπίστωση:
    Οι λουδίτες αντιλαμβάνονταν πως οι μηχανές τους έπαιρναν την δουλειά τους και γι' αυτό τις έσπαγαν...
    Οι νεολουδίτες καταριούνται τις μηχανές διγιότι τους αλλοτριώσανε και καλά, και δεν τση αφήνουν (οι μηχανές), πάλι και καλά, να κάνουν undo...
    Aνεπάρκεια - Ηλιθιότητα, σημειώσατε Χ...

    Σχόλιο:
    Γρήγορα που εξελίσσεται η κενωνία, ας καγχάσω τρις..!

    Συνήθης θεραπευτική πρακτική:
    Τσώπα μωρό μου, τσώπα...

    Αποτέλεσμα:
    Καλώς τους μετανεολουδίτες, καλώς τα 3-0...
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Διαπίστωση 2:

    Λάστιχο πχια έχει γίνει αυτή σαδική θεώρηση...
    Την πας από τη μια, τσουπ οι μανιχαϊσμοί και οι μηδενισμοί, τραβάνε ένα μπλεξίδι, αναρχία προκύπτει σού λέει ο ένας ιδεοβλαμμένος (αυτός που λέει αναρχισμός είναι ατόφιος μαλάκας. ποιος τον γαμεί), μα πρόκειται καθαρώς περί φασισμού, σού λέει ο άλλος ο δημοκράτης, ο ανθρωπιστής, ο διαφωτισμένος, μα τι λέτε ρε σεις, λέει ο αποστασιοποιημένος στο ψηλό βουνό, είναι καθαρά θέμα επαναπροσέγγισης του εγώ μετά τα απανωτά χτυπήματα της καπιταλιστικής ανάπτυξης, στην προσπάθεια του ατόμου να επαναπροσδιορίσει τις ζωτικές αξίες του μετά την κατάρρευση της επίφασης, έστω, του υπαρκτού σοσιαλισμού ή του τρίτου δρόμου, που δεν άντεξε και μας άφησε χρόνους πρωτύτερα.
    Πετάγονται και κάτι άλλοι και ομιλούν περί νεφελοκωκυγίας (η ουτοπία και η φρουτοπία είναι μεταγενέτερες), στο σκεπτικό "δε πα να γαμηθούτι όλοι σας, την πάρτη μου φροντίζω, αλλά επειδή είσθε κουφάλαι, θα βάνω και ένα ελλόγως, συναινετικώς και ασφαλώς για καβάτζα, να φτιάκω τον δικό μου σαδικό ορίζοντα γεγονότων, πάρτε τ' αρχίδια μου, ροκάκιας την ημέρα το βράδυ καμαριέρα, είστε και φαίνεστε ρε, εδεσε κι αυτός. μέγκλα η δουλειά...

    Έρχεται που λέτε κι ένας άλλος και τσ' λέει τσ' παραπάνω...
    Κάντε καμιά δουλειά της προκοπής δίπλα σας και στα ίσια πληγωμένοι χλεχλέδες, εκεί που πονάτε κι αγαπάτε, κι όχι μόνον εκεί που σας παίρνει φουσκοπαγώνια ντυ κωλ, είναι πιο αποτελεσματικό, πιο ζουμερό και πιο παραγωγικό, αλλά και ζόρικο, άσε που θα θα γιάνουν κι οι πληγές και θα αυτοξεστραβωθείτε κι από πάνω, οπου έχουτι μαύρα μεσάνυχτα, που τα γιομάτε ντισκόμπαλες, να βλέπετε πλίτσι-πλίτσι στον τοίχο...
    _______
    Το παραπάνω δεν αποτελει πολιτικό σχόλιο, να ξηγιόμαστε, καθότι πολύ μπερδεύονται τα πράματα σήμερις, στη συλλογιστική "ο αστυνόμος είναι όργανο, το μπουζούκι επίσης, άρα ο μπάτσος είναι μπουζούκι" κλπ κλπ...
     
  3. Kaveiros

    Kaveiros Regular Member



    Επικο!!!
     
  4. Galatée

    Galatée Regular Member

    Ας το (ξανά)διαβάσουμε.
     
  5. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Ωραίο! Δεν ξέρω πότε πρώτο δημοσιεύτηκε αλλά μοιάζει (και μάλλον είναι) διαχρονικό
     
  6. Cinnamon

    Cinnamon Mary Celeste

    Ήμουν απολύτως σίγουρη πώς το D/s με αφορά, αλλά είχα κάποιες αμφιβολίες ως προς το s/m και κατά πόσο αυτό είναι συνδεδεμένο με το D/s.
    Σας ευχαριστώ που μου τις διαλευκανατε  
     
  7. Το βρίσκω σωστό.
     
  8. Just_Me

    Just_Me Contributor

    Ένα ενδιαφέρον, χρήσιμο και διαφωτιστικό νήμα.
    Ευχαριστώ τον νηματοθέτη.
     
  9. Dommy21

    Dommy21 New Member

    " To D/s δεν είναι διεστραμμένο, είναι απλό και ειλικρινές. Επιτρέπει μια φυσική κατάσταση ύπαρξης και αυτό το γεγονός από μόνο του το κάνει απλό. Αυτό, επίσης, το καθιστά ασύμβατο με τα διπλά πρότυπα και την judgementalism* της ζωής των βανίλα. Ο απλός ορισμός του τρόπου ζωής μας είναι, «Είναι εντάξει να ακολουθείς τις φυσικές κλίσεις σου με οποιονδήποτε τρόπο νιώθεις άνετα και δε θα καταδικαστείς για αυτό όσο τηρείς πιστά τις αρχές του Ασφαλές, Λογικό και Συναινετικό». Λοιπόν, γιατί στο καλό να ξοδεύουμε τόσες πολλές λέξεις και τόσο πολύ χρόνο και ενέργεια προσπαθώντας να τον επανακαθορίσουμε. Ούτε χάλασε κι ούτε χρειάζεται επισκευή.

    Υπάρχει εδώ κάτι για όλους. Οι Κυρίαρχοι ποικίλουν από απαλή και αισθησιακή κυριαρχία μέχρι αυστηρούς και αυταρχικούς Κέρβερους πειθαρχίας, ενώ κάθε υποτακτικός έχει ένα επίπεδο υποταγής την οποία είναι διατεθειμένος να δώσει με το οποίο αισθάνεται άνετα. Παρακαλώ σημειώστε ότι είπα «δώσει», επειδή η υποταγή δεν μπορεί να παρθεί ή να εκβιαστεί, πρέπει να δοθεί ελεύθερα. Ο υποτακτικός υποτάσσεται, επειδή ο υποτακτικός το θέλει, όχι επειδή είναι υποχρεωμένος να το κάνει. Αυτό είναι το δεύτερο πράγμα που πρέπει να μάθουν οι πρωτάρηδες. Το πρώτο είναι να έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες. "

    Πολύ ωραία προσέγγιση.
     
  10. tithon

    tithon Contributor

    πολλά «πρέπει» «γιά όλους».
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Μια χαρά τα λέει το εισαγωγικό κείμενο.

    Κάποτε ένας πληροφορικάριος πολύ παλιάς κοπής μου είχε πει ότι θεωρούσε μεγάλη επιτυχία το χαμήλωμα των προσδοκιών. Μου είχε φανεί πολύ περίεργο αλλά τελικά μιλούσε για διαχείριση προσδοκιών, όχι χαμήλωμα.

    Και όσο και αν η εμπειρία βοηθάει, στη διαχείριση των προσδοκιών είναι που την πατάει ο περισσότερος κόσμος.

    Ειδικά οι παράγραφοι "μη ρεαλιστικές προσδοκίες" και "σεβασμός" είναι διαμάντια, θα μπορούσαν να σταθούν και από μόνα τους ως sticky posts.
     
    Last edited: 21 Μαϊου 2020
  12. @ellie

    @ellie https://youtu.be/kBOaLjtR4mw

    Πολύ όμορφο! Ευχαριστουμε!