Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κ και Κ.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Alpha Wolf, στις 8 Φεβρουαρίου 2018.

  1. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Το Κ/Κ και πιο πολύ το Κ/Κ/Υ που ήταν το δικό μου, είναι κάτι πολύ ιδιόρρυθμο. Αποδεικνύεται και από την παρούσα κουβέντα.

    Έθιξα το θέμα γιατί με ενδιαφέρουν απόψεις Τις ακουω/διαβάζω όλες. Και αποφασίζω για μένα μόνο. Και το Υ μου, οποία ιδιότητα και να έχει.

    Οι προσανατολισμό είναι σεβαστοι, αρκεί να μην περιορίζουν τον προσανατολισμό του άλλου.

    Αν θέλει να φοράει κορώνα και την καυλωνει, γούστο της καπέλο της. Κυριολεκτικά.
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    ξανά: ποιό μπορεί να ήταν «το δικό σου» δεν είναι αντικείμενο της συζήτησης, οτι κι αν σου πετυχαίνει κι οτι κι αν «έχει τύφλα» αφορά εσένα.
    εισηγήθηκες ασύμμετρη σχέση κ με κ. αυτό δεν βγαίνει ουτε στα νούμερα όσων το αντιλαμβάνονται σχολαστικά: 51+51>100
    μετά εισηγήθηκες την «βασίλισσά σου», μεταθέτοντας κάπως το πλαίσιο. μετά εισάγεις κορώνες. όλα καλά και άριστα, όπως τη βρίσκει ο καθένας, και η αυτοκυριαρχία καλή είναι και τύφλα να 'χει ο μουσακάς. ο καθένας με τον προσανατολισμό του. παραμένει ακατανόητη η πρόφαση προσανατολισμού κ με κ. είναι φαντασιωτική και μέχρι να εξηγηθεί (αν γίνεται) σαφέστερα μπορεί να ισχυρίζεται ο καθένας οτι δεν καταλαβαίνει τι εισηγείσαι ή τι ρωτάς. σε τι χρειάζεται να ονομάσεις κ με κ μια σχέση με «την βασίλισσα σου» ή μιά σχέση «με τον βασιλιά»; έλεγχο ποιός παραδίδει σε ποιόν;
     
  3. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Να δω ως θα χάσω αυτά τα κιλά σ ένα μήνα, με τέτοια παχιά σάλτσα.
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    με αυτοκυριαρχία κιλά δεν χάνονται.
     
  5. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Τώρα το ξεχειλωσες.
     
  6. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Σας επισημαίνω ότι το απόσπασμα που παραθέσατε δεν προσθέτει κάτι καινούργιο στις προηγούμενες διατυπώσεις σας.
    Η ερώτηση παραμένει: θα μας αποκαλύψετε την αλήθεια που αναφέρατε;
     
    Last edited: 14 Σεπτεμβρίου 2018
  7. lexy

    lexy .ti.va.

    @estelwen
    δεν είσαι ακόμη έτοιμη για την αλήθεια. Χαμήλωσε το βλέμμα και συνέχισε στο δρόμο σου.
     
  8. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Καλα. Εμεινες 17 σελιδες με την απορια, σε κατι που στην πρωτη πρωτη σελιδα το λεει ξεκαθαρα, σε απλα, απλουστατα ελληνικα?

    Μηπως δεν διαβασες καν το θεμα?
     
  9. angel42

    angel42 Regular Member

    Για Εμένα ζευγάρι Κ με Κ σημαίνει απαρραίτητα τα εξής πράγματα:

    Ο Ένας αναγνωρίζει στον 'Αλλον την ιδιότητα του ως Κ. Σέβεται τον 'Αλλον ως Κ. Δεν κάνει παιχνίδια και προσπάθεια να ανατρέψει την ιδιότητα του 'Αλλου ως Κ. Τί σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχει η παραδοχή και η αποδοχή ότι ο τρόπος που χρειάζεται ο κάθε Ε/Ενας να σχετίζεται με άλλους ερωτικούς συντρόφους είναι ως Κ. Υπάρχει η παραδοχή και η αποδοχή ότι κανείς από τους Δ/Δύο δε θα γίνει Κ στον 'Αλλον. Η παραβίαση αυτής της συμφωνίας από έναν από τους δύο σημάνει και το τέλος σχέσης Κ με Κ.

    Υπάρχει δηλαδή πρωτόκολλο, κανόνες και αρχές που διέπουν και αυτές τις σχέσεις και τις διαφοροποιούν από τις βανίλα.

    Όταν αυτά είναι στη θέση τους δύο Κ μπορεί να κρατούν τις σχέσεις τους με άλλα υπό ή slaves ως χώρια σχέσεις, ανεξάρτητες και καθαρά δικές τους, ή μπορεί να αποφασίσουν να λειτουργούν ως ζευγάρι Κ πάνω σε ένα ή περισσότερα υπό. Να τα μοιράζονται είτε ισάξια ως κοινή ιδιοκτησία Τ/Τους και αν όχι ισάξια να μοιράζονται την εξουσία επάνω τους μετά από δική Τ/Τους συμφωνία, με σαφήνεια, αρμονικότητα και χωρίς να μπερδεύον το υπό ως προς το ποιός είναι ο Κ τους και ποιανού ο λόγος έχει την πρώτη ισχύ. Πως ακριβώς οριοθετείται δηλαδή η σχέση του υπό προς το ένα Κ και προς το 'Αλλο Κ.

    Θεωρώ ότι το πως κάνουν αυτά τα δύο Κ σεξ μεταξύ τους όταν τα υπό δεν είναι παρόντα δεν αφορά κανέναν και δεν βρίσκεται εκεί το μέτρο του αν είναι Κ ή όχι ή αν η σχέση είναι Κ με Κ. Μπορεί να τοπάρουν, μπορεί να μποτομάρουν με σταθερό τρόπο ή μη, μπορεί να γαμάν, μπορεί να γαμιούνται με σταθερό τρόπο ή μη. Μπορεί να κάνουν βίαιο σεξ ή τρυφερό. Who cares? Όταν η παραδοχή και η αποδοχή είναι ότι ο άλλος είναι Κ και δεν μπαίνεις σε παιχνίδι να το ανατρέψεις, τότε και το σεξ, είναι σεξ ανάμεσα σε δύο Κ, ούτε σε δύο βανίλες, ούτε σε δύο σουιτς, ούτε σε κάποιους που κάποιος έχει περισσότερα ποσοστά ισχύος έναντι του άλλου.

    Είναι βανίλα η σχέση μεταξύ δύο Κ επειδή δεν έχουν μεταξύ τους ασυμμετρία; Εγώ θα πω ότι είναι βανίλα μόνο αν είναι βανίλα τα μυαλά τους, η καθημερινότητα τους, οι συμφωνίες τους, το πως αντιλαμβάνονται τους εαυτούς τους, τις σχέσεις τους και τις ζωές τους. Αν υπάρχουν και στέκουν οι παραπάνω αποδοχές ότι ο ένας αναγνωρίζει στον άλλον ότι είναι Κ και δεν κάνει τίποτε για να το ανατρέψει, όπως και να τη βρίσκουν μεταξύ τους σεξουαλικά, δεν είναι βανίλα η σχέση.

    Πως θα μπορούσε να είναι όταν οι ίδιοι δεν είναι και δεν σχετίζονται έτσι με άλλους...

    Κατά καιρούς έχω συνομιλήσει με διάφορα ζευγάρια Κ/Κ από το εξωτερικό. Ζούνε εντός και μέσα στο Lifestyle, η ζωή τους είναι διαμορφωμένη σε σχέσεις με άλλα υπό και slave, άλλοτε κοινά στο σπιτικό Τ/Τους, άλλοτε χώρια. Στο χώρια άλλοτε το ένα Κ δεν εμπλέκεται καθόλου με τα υπό του άλλου, δεν απαιτείται κάποιας μορφής συμπεριφοράς πέραν της διακριτικότητας, της φιλικότητας και του σεβασμού από το υπό προς το άλλο Κ και από το άλλο Κ προς το υπό και άλλοτε απαιτείται συμπεριφορά υπακοής και προς το άλλο Κ του ζευγαριού που έχει θέσει τους κανόνες γι αυτό το δικό του Κ, κι εφ όσον το υπό ξέρει που ανήκει και το άλλο Κ ξέρει επίσης ότι αυτό το υπό δεν του ανήκει και του έχει δωθεί από το ζευγάρι του Κ ακριβώς το πως και το πόσο μπορεί να εμπλέκεται με το υπό...

    Πόσο βανίλα μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η ζωή και πόσο βανίλα μπορεί να χαρακτηριστεί η σχέση ανάμεσα στα δύο Κ;

    Για Εμένα δεν μπορεί, αλλά φυσικά κάθε ένας κρίνει με βάση το μυαλό, τις εμπειρίες και τις αντιλήψεις του...

    Α.
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Το ότι στις vanilla σχέσεις δεν υπάρχει ασυμμετρία δεν σημαίνει ότι ο καθένας κάνει του κεφαλιού του γιατί τότε αυτή η σχέση δεν έχει μέλλον.

    Ο αμοιβαίος σεβασμός, η διακριτικότητα και ο σεβασμός του προσωπικού χώρου είναι απαραίτητα για μια επιτυχημένη vanilla σχέση, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.

    Επίσης το γεγονός ότι μεταξύ τους δεν έχουν ασύμμετρη σχέση δε σημαίνει τίποτα για την σεξουαλική τους ζωή, perversion knows no limits.
     
    Last edited: 15 Σεπτεμβρίου 2018
  11. lexy

    lexy .ti.va.

    @angel42
    είστε πάντα απολαυστική!

    Ωστόσο η σχέση Κ - Κ που περιγράφετε εσείς -- αμοιβαία παραδοχή και αποδοχή μεταξύ των Κ ότι κανείς δεν είναι Κ για τον άλλο κλπ.- είναι απολύτως διαφορετική της σχέσης Κ - Κ όπως έχει περιγραφεί από τον νηματοθέτη - το ένα Κ υποτάσσεται στο άλλο Κ, βασιλιας_ βασίλισσα κ.λ.π.
     
  12. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Αναρωτιεμαι το εξης.

    Εαν ενας Κ συμφωνησει με μια Κ να την αλλειψει με μουσταλευρια και να της πει τα καλαντα,
    ποιος ή ποια απο εσας ειναι αρμοδια να υπογραψει το συμφωνητικον πριν το καταθεσουν στο πρωτοκολλο
    και με ποια ιδιοτητα.