Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κ και Κ.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Alpha Wolf, στις 8 Φεβρουαρίου 2018.

  1. angel42

    angel42 Regular Member

    Το γνωρίζω καλή και αγαπημένη. Αλλά η ιστορία του νηματοθέτη κόλλησε, ο βασιλιάς έμεινε χωρίς βασίλισσα, η βασίλισσα έχασε το θρόνο της - η τύχη της στη συνέχεια παραμένει άγνωστη-,ενώ το νήμα αρχίζει να πηγαίνει για Μπαμπινιώτη μεριά και σύντομα και στο ανάκλιντρο του δημοφιλούς ψ που εμφανίζεται σε κάθε νήμα. Αλλά μιας που ο νηματοθέτης εξ' αρχής ζήτησε να πούμε και ό,τι μας κατεβαίνει στην κεφάλα πάνω στο θέμα Κ με Κ, είπα μπας και ρίξω και καμμιά άλλη ιστορία στην αφήγηση, τέτοια που στη θέση των Κ αν θέλει κανείς βάζει και Β χωρίς να χάνει κανείς το βασίλειο και χωρίς να γίνεται βανίλα... Αν και το τελευταίο ελέγχεται καθώς οι αντιρρήσεις περί του τι εστί βανίλα είναι εμφανείς και προσωπικά θα βαριόμουν να πάει η κουβέντα ξανά κατα κεί καθώς υπάρχουν άλλα νήματα γι αυτό...

    Όσο για το κοπλιμέντο, ευχαριστώ, και σας το επιστρέφω δις μέ χάρη, παλιομουσίτσα ανάφτρα βασιλέων και βασιλισσών  

    Α.
     
  2. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Το θέμα δεν είναι η μουσταλευριά ....
    Αλλά ποιός θα γλείψει την μουσταλευριά ...
     
  3. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Εχεις βρωμικο μυαλο. Μ αρεσεις.
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    εξακολουθώ να μην κατανοώ την σχέση εκείνη στην οποία μετέχουν δύο άνθρωποι με την ιδιότητα του κ. την μεταξύ τους σχέση. την κ-κ.
    κατανοώ σε μεγάλο βαθμό πως καποιος μπορεί να έχει ή να είχε σχέσεις με μια ιδιότητα εντός της σχέσης και άλλη ιδιότητα εντός άλλης σχέσης.
    κατανοώ οτι κάποιος μπορεί να έχει, για παράδειγμα, μια ομοφυλόφιλη σχέση και μια ετεροφυλόφιλη σχέση. δεν κατανοώ πώς είναι ομοφυλόφιλος εντός της ετερόφυλης σχέσης και το αντίστροφο, αν και η αναλογία ίσως δεν είναι ακριβής. δυσκολεύομαι ιδιαίτερα στα παρακάτω σημεία:

    τον αναγνωρίζει ως κ; δηλαδή τον υπακούει και τον ακολουθεί; έχει κάποιον άλλον χαρακτήρα αυτή η ιδιότητα;

    δεν προσδιορίζει αυτό την σχέση; δεν αποκλείει την ιδιότητα του κ μέσα στη σχέση;

    πώς εισάγεται η ιδιότητα εντός της σχέσης από άλλες σχέσεις; πώς καθορίζει την μεταξυ τους σχέση ώστε να διατηρείται η ιδιότητα κ μέσα σ' αυτην τη σχέση;

    κανέναν δεν αφορά τι κάνουν δύο στη σχέση τους ανεξάρτητα αν θέλουν να ονομάζονται κ,υ,σ,δ κλπ. συζητάμε αν δυο άνθρωποι είναι δυνατόν να εχουν σχεση κυριαρχίας χωρίς κυριαρχούμενο. πιο συγκεκριμένα αν ο χαρακτηρισμός κ προσδιορίζει ρόλο στη σχέση.

    είναι μιά σχέση στην οποία δεν υπάρχει παράδοση ελέγχου, είτε ενδεχομένως υπάρχει κατ' εναλλαγήν, είτε συμφωνημένα και περιορισμένα.

    μπορούν κάθε δύο άνθρωποι, να κρατούν αποστάσεις, να κρατούν προσχήματα, να αλλάζουν ρόλους, να έχουν ρόλους, να μπρατάρουν, να κάνουν γενικά οτι νομίζουν πως τους ικανοποιεί, οτι κάνει τη σχέση λειτουργική. κάθε δύο άνθρωποι. για να υπάρχει κ σε μιά σχέση χρειάζεται κι ένας δεύτερος με τον ρόλο του υ.

    στην προσπάθεια να κατανοήσω την ιδέα μιάς σχέσης ανάμεσα σε δύο στην οποία αμφότεροι διατηρούν τον «τίτλο» του κ ολισθαίνω στην σκέψη οτι η ιδιότητα γίνεται διακήρυξη παρά λειτουργία.
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Στην ιστορία της κατασκοπείας από τον καιρό που βγήκαν τα ρηχά πιάτα, από τις πολύπλοκες καταστάσεις είναι το καθεστώς του τριπλού κατάσκοπου.
    Πα να πει πως ο Χ κατάσκοπος υπό δύο συνθήκες μετατρέπεται σε διπλό κατάσκοπο και "τραγουδάει" στο πρώτο αφεντικό ψιλοανώδυνες σαχλαμαρίτσες ενώ λέει στο νέο του αφεντικό όοολο το ζουμί που μαθαίνει από το πρώτο.
    Μετά, υπό μια και μόνη συνθήκη, το πρώτο αφεντικό ψιλιάζεται το "στήσιμο" και έτσι ο κατάσκοπας "τραγουδάει" στο δεύτερό του αφεντικό χαζομαλακιούλες ενώ το ζουμί που ξέρει από το δεύτερο "τραγουδιέται" μαζί με τις ψιλοανώδυνες σαχλαμαρίτσες του δεύτερου στο πρώτο αφεντικό, πρακτικώς επανερχόμενος στο αρχικό του καθεστώς λειτουργίας.
    Δηλαδής, νο μάτερ χουάτ, σε μια συντεταγμένη σχέση, χουατέβα, δυο μόνο λειτουργίες μπορούν να υπάρχουν στο πεδίο δούναι και λαβείν, του πάουερ εξτσέιντζ ντε, που λέμε στα ρομέικα...

    Βέβαια στην αυλή των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών σχολείων παίζονται πολύ περιπλοκότερα παιχνίδια, διγιότι στο σύμπαν των μπομπιριών όλα γίνονται, και πολύ καλά κάνει που γίνεται ό,τι γίνεται, όπως γίνεται...
    Διγιότι με τον τρόπον αυτόν βάζουν τις βάσεις αντίληψης και κατανόησης για τα όρια του είδους που αντιπροσωπεύουν.
    Μη βιαστείτε να πείτε πως περιορίζονται, κοντισιονάρονται κλπ ...χαϊστικες παπαριές, το πώς λειτουργεί το σκηνικό τσεκάρουν.
    Το κοντισιονάρισμα, είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο και είναι παρακάτω ύλη... Πολύ προχώ ύλη, ένα πράμα...
     
  6. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Πολυ σωστη η παρατηρηση.
     
  7. espimain

    espimain Contributor


    Είχα καιρό ν' απολαύσω μια από άμβωνος αναφορά για "....χαϊστικες παπαριές, το πώς λειτουργεί το σκηνικό τσεκάρουν".
    Αν είχε και κάποια σχέση με το θέμα θα ήταν μνημειώδες κείμενο.
     
    Last edited: 14 Σεπτεμβρίου 2018
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Τον καιρό που η Κόρινθος ήταν κάτι ανάμεσα στο σημερινό Μονακό και το Αμστελόδαμο (Άμστερνταμ που λέμε) ήταν πασίγνωστο το μάλα προφανές "ου παντός πλείν ες Κόρινθον"...
    Πα να πει, πως αι τιμαί κάθε, μα κάθε είδους, υπηρεσιών και προϊόντων στην πόλη ήταν πανακρίβου...
    Μερικές φορές κάποια κείμενα γίνονται αντιληπτά ως "απλησίαστα".
    Τα αγνοείς και μια χαρά...

    Είδες? Σού απάντησα...
    Που πα να πει κάμποσα...
     
  9. angel42

    angel42 Regular Member

    Αγαπητέ Μου @tithon

    Αν αρχίσω να απαντάω φράση φράση θα νυχτώσουμε. Για να γίνει κατανοητό το μοντέλο Κ/Κ που συζητάμε (όπου δεν υποτάσσεται κάποιο μέλος στο άλλο) χρειάζεται να υπάρχουν τα εξής:

    1) Η Κατανόηση ότι είναι υπαρκτή κατηγορία περιγραφής σχέσης εντός του Lifestyle. Οπότε όσο και να κοπανιόμαστε εδώ μέσα ότι δεν ανήκει στο bdsm ή ότι είναι βανίλα κλπ, είναι υπαρκτή κατηγορία σχέσης bdsmικής εντός του lifestyle και δεν είναι βανίλα, είτε γίνεται αντιληπτό αυτό είτε όχι.

    2) Eίναι βίτσιο/διαστροφή και δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την απαρραίτητη συνθήκη να είναι και οι δύο Κ. (Αλλιώς δε θα λεγόταν σχέση Κ/Κ). Αν ένας από τους δύο δεν ήταν Κ μπορεί να μην υπήρχε έλξη/σχέση μεταξύ τους. Το να είναι ο άλλος Κ είναι απαρραίτητο συστατικό. Ποιά είναι η διαστροφή; Τους συνδέει το κοινό τους βίτσιο. Και οι δύο θέλουν να έχουν κάποιους να τους οδηγούν, να τους υπακούν, να τους υποτάσσονται, να τους ανήκουν, να τους υπηρετούν... Δεν είναι ζητούμενο Τ/Τους να το πάρουν αυτό ο ένας από τον άλλον αλλά από τρίτους. Η σχέση Κ/Κ είναι σχέση συνομωσίας επάνω στην Κυριαρχία με ζητούμενο την Κυριαρχία επί άλλων. Η συνομωσία αυτή δημιουργεί και απελευθερώνει τις δικές της ποσότητες καυλοενέργειας...

    3) Δεν είναι σχέση δυαδική και ίσως αυτό είναι που σας μπερδεύει γιατί προσπαθείτε να την αναλύσετε δυαδικά. Είναι σχέση τουλάχιστον τριαδική. Όπου το υποτακτικό μέρος είναι ο "τρίτος" , πιθανώς και ο "τεταρτος", "πέμπτος" στη σχέση. Η σχέση Κ/Κ είναι τριαδική το λιγότερο. Ακόμα κι ελείψη υπαρκτού υποτακτικού σε κάποια περίοδο, το υποτακτικό μέρος συνεχίζει να υπάρχει ως "τρίτος" ακόμα και φαντασιακά. Είναι αυτό "ανώμαλο"; Ε, ναι, τι να κάνουμε... Ανώμαλοι είμαστε και βιτσιόζοι  .... Είναι αναγκαία συνθήκη η -τουλάχιστον- τριαδικότητα, είτε υπαρκτή είτε φαντασιακή. (πχ τα μελλοντικά τους σχέδια σε σχέση με τα υπό, πως θα αποκτήσουν, ή αποκτήσει ο ένας από τους δύο, τι θα τους κάνουν, κλπ., καθώς και αφηγήσεις προηγούμενων στιγμών με υ στην κατοχή τους (είτε την κοινή είτε την χώρια). Είναι πχ σα δύο μανιώδης των πούρων που κάθονται και καπνίζουν τα πούρα τους παρέα, ή ανταλάσουν ιστορίες για τις γνώσεις τους πάνω στα πούρα, ιστορίες για το πως κάπνισαν και που και τι μάρκα το τάδε πούρο και καυλώνουν γιατί οι ιστορίες για πούρα τους καυλώνουν και τους δύο. Επίσης κάνουν σχέδια για το που, πότε, πως θα συναντηθούν να καπνίσουν το τάδε πούρο και αν τυχαίνει να υπάρχει μόνο ένα από το είδος του και αρέσει και στους δύο, μπορεί και να κάνει ο ένας στον άλλον την ευγενή παραχώρηση να μοιραστούν από μισό... Ξανακαυλώνουν μετά από το μοίρασμα που κάνανε και μπορεί και να συνεχίσουν να ξανακαυλώνουν από αυτό όταν το θυμούνται καθώς σχεδιάζουν και άλλες τέτοιες πουρο παρεκτροπές... (παρακαλώ να μη θιχτούν τα υποτακτικά, το ξέρουμε ότι δεν είναι πούρα)...

    Υ.Γ. 1.
    Αναγνωρίζω δε σημαίνει υπακούω και ακολουθώ.

    Υ.Γ. 2.
    Αν δεν μπόρεσα να σας διαφωτίσω, δε θα μπορέσω να κάνω κάτι παραπάνω. Όπου δεν μπορεί να συμβεί η θεωρητική κατανόηση συνίσταται η βιωματική κατανόηση. Αν το θέμα σας απασχολεί, βρείτε μία Κ που δε θα σας παραδόσει έλεγχο και ανακαλύψτε τι γλυκές συνομωσίες μπορείτε να μοιραστείτε μαζί Της επάνω στην Κυριαρχία επί άλλων και μετά ελάτε να μας πείτε τι διακρίνατε και αν και πόσο βανίλα γίνατε...  

    υ.γ. By the way
    για Εμένα πάντα προσωπικά μιλώντας, δεν αποδέχομαι τον ετεροπροσδιορισμό από υ. Δηλαδή υπαρχόντως υ να γίνομαι Κ και μη υπαρχόντως υ να καταργούμαι.. Δεν με ανεβοκατεβάζει ως Κ ύπαρξη ένα υ. Αυτοπροσδιορίζομαι. Απλά όταν δεν υπάρχει υ δεν είμαι Κ κάποιου. Αλλά Κ παραμένω...

    Α.
     
  10. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Ρητα αναφερθηκα οτι η Βασιλισσα (Κ) υποτασσεται στον Βασιλα (Κ).

    Ειναι Βασιλισσα για ολους τους αλλους και Βασιλισσα Του.

    Το τελευταιο Υ.Γ. ολα τα λεφτα.Το προσυπογραφω.
     
  11. angel42

    angel42 Regular Member

    Σας απαντώ με το εισηγητικό σας ποστ:

    "Καλημερα.

    Κ και Κ.

    Οπως λεμε Dom και Domina, Μαστερ και Μιστρες.
    Μαζι.
    Με ή χωρις τις/τους σκλαβους/ες τους.
    Πες τε μου τη γνωμη σας. Θεωρητικη ή πρακτικη.
    Ή την εμπειρια σας."


    Για το δικό σας σενάριο, όπως ξαναείπα δεν έχω να πω τίποτε...

    Α.
     
  12. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Σεβαστο.

    Εδω οι διευκρινησεις λογω ερωτησεων που προεκυψαν.