Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Rope Rituals - Faust Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος AlexisD, στις 15 Σεπτεμβρίου 2018.

  1. AlexisD

    AlexisD New Member

    Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους εσάς που για μια ακόμα φορά γεμίσατε το Faust Bar-Theatre-Arts, το μαγαζί για την πρόσκληση και την εξαιρετική συνεργασία, όλα τα παιδιά της Athens Shibari (https://www.facebook.com/AthenShibari/) και ειδικότερα τη Sofia WisDomme (https://www.facebook.com/miss.wisdomme) και φυσικά την υπέροχη La Peste..
     
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Από μικρό φαινόταν τ' άτιμο το παιδί...

     
     
  3. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Εγώ πάντως βρήκα πολύ κόσμια τη συμπεριφορά των παρευρισκομένων (σε σχέση με άλλα open events του ένδοξου παρελθόντος) .. πιο ενοχλητική βρήκα τη στάση κάποιου που δούλευε στο μαγαζί Όπως και να᾽ χει πάντως, περάσαμε πολύ όμορφα.
    Congrats στους διοργανωτές κλπ, και αναμένουμε το επόμενο!
     
  4. angel42

    angel42 Regular Member

    Θα συμφωνήσω ότι στην αρχή της παράστασης υπήρχαν κάποιοι θαμώνες που μιλούσαν μεταξύ τους δυνατά και γελούσαν αν και δεν κατάλαβα ότι ήταν γι αυτό που συνέβαινε αλλά περισσότερο από το ότι τα λέγαν μεταξύ τους λίγο δυνατά... Μετά από μερικά σούτ που ρίξαμε κάποιοι σταμάτησαν και δε συνέχισε κάποια φασαρία στη βραδιά. Θα συμφωνήσω ότι το κοινό ήταν πολύ καλό και σε γενικές γραμμές υπήρχε και ησυχία και προσήλωση σε ό,τι συνέβαινε στη σκηνή και σεβασμός προς τους performer και δυνατό χειροκρότημα στο τέλος κάθε επίδειξης... Η βραδιά Μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις... Και εις άλλα με υγεία που λένε  

    Α.
     
  5. Maverick

    Maverick Good guy to a fault.

    Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία οπότε και δεν ξέρω τι γινόταν σε προηγούμενες παραστάσεις, σίγουρα όμως σε αυτήν υπήρχαν άτομα εκτός τόπου και χρόνου.
     
  6. Maverick

    Maverick Good guy to a fault.

    Και να προσθέσω ότι τα σούτ ήταν για μια συγκεκριμένη παρέα η οποία μετά την παρατήρηση χαμήλωσαν τις φωνές τους αλλά τα ειρωνικά σχόλια και τα γέλια δεν σταμάτησαν.
    Η πιο απαράδεκτη συμπεριφορά ήταν κάποιων ατόμων μπροστά στην είσοδο που και άσχετοι με το θέμα ήταν και αρνητικά σχόλια έκαναν όχι μόνο για το θέαμα και για τους ίδιους τους παρουσιαστές αλλά και για όλους τους υπόλοιπους θαμώνες.
    Πρόβλημα τους βέβαια.
    Προσωπικά αν μπορέσω να έρθω ξανά, θα το κάνω με μεγάλη χαρά γιατί ήταν μοναδική εμπειρία.
     
  7. AlexisD

    AlexisD New Member

    Δεν γνωρίζω ακριβώς σε ποιούς αναφέρεστε, είχε πολύ κόσμο, αλλά έμαθα εκ των υστέρων ότι υπήρχαν πολλοί από άλλους χώρους (θέατρο, κλπ). Ίσως αυτοί να ένιωσαν "κάπως" λόγω των s/m στοιχείων τόσο των performances όσο και και κάποιων θεατών και για αυτό να υπήρξαν σχόλια (δεν γνωρίζω, υποθέσεις κάνω)...

    Όπως και να έχει, η ομάδα Athens Shibari συνεχίζει πολύ δυναμικά με άλλο ένα μεγάλο event στα τέλη Νοέμβρη με άλλα δύο μεγάλα ονόματα του Ιαπωνικού δεσίματος από το εξωτερικό (σε αυτό το event δεν θα συμμετέχω ως performer).

    Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν τέλη του επόμενου μήνα.

    Καλή συνέχεια σε όλους
     
  8. Maverick

    Maverick Good guy to a fault.

    Οι συγκεκριμένοι του "θεάτρου” ήταν άψογοι στην συμπεριφορά τους γιατί πολύ απλά γνωρίζουν πως νιώθουν αυτοί που ανεβαίνουν σε μια σκηνή για να παρουσιάσουν κάτι.

    Αναμονή λοιπόν μέχρι τον Νοέμβριο για τα καλύτερα !