Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ginekes

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος masterp7p, στις 24 Ιουνίου 2005.

  1. masterp7p

    masterp7p Guest

    Exo paratirisi oti oi ginekes pio diskola apokaliptoun to an ine se BDSM fasi akoma ki oi Afentres. Logiko einai na min to lene opou brethoun kai opou stathoun alla akoma kai se teties kinotites on-line i se chat rooms den milane gia afta. Ektos tou thematos tis ntropalotitas den mporo na skefto kati allo. Exi kapios alli gnomi i idea giati simbeni afto? Thema asfalias den simpipti me anonima posts i ena aplo chat se ena room.
     
  2. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Αν θες γράφε με ελληνικα σε παρακαλω. thanks
     
  3. Scorpioss

    Scorpioss Guest

    Συμφωνω εν μερη με τις αποριες και παρατηρησεις του masterp7p.
    Οι γυναικες του χωρου αποκαλυπτονται η χρωματιζονται πιο δυσκολα απο εμας τους αντρες.
    Αναλογικα ειναι και πολυ λιγοτερες απο τους αντρες που βρισκονται εδω και ισως θεωρουν οτι μπορει να "εκτιθονται", η απλα να θελουν να νοιωσουν σιγουρια πριν τοποθετηθουν και εκδηλωθουν.
    Ομως υπαρχουν πολλες και αξιολογες γυναικες του χωρου εδω οπου εχουν δωσει τα διαπιστευτηρια τους πανω στο κομματι bdsm, και μιλανε ανετα και τοποθετουνται ανετα και γνωριζουν και περισσοτερα σε σχεση με μερικους απο εμας πανω στο lifestyle.
    Καταληγω λοιπον στο συμπερασμα οτι οι γυναικες που δεν μιλανε πολυ για το lifestyle η απλα δεν αισθανονται ανετα να μιλησουν μπορει να ειναι και potential ενδιαφερομενες η απλα curious για τον χωρο και τις δραστηριοτητες του bdsm.
     
  4. paroinia

    paroinia Regular Member

    Γενικά θεωρώ πως οι γυναίκες πιο δύσκολα αποκαλύπτονται σε οτιδήποτε έχει να κάνει με θέματα σεξ, γιατί απλούστατα κάποιοι επέβαλαν στις συνειδήσεις παγκοσμίως και για αιώνες ότι το να απολαμβάνει μια γυναίκα το σεξ είναι αμαρτία (και με την αρχαία και με την νεοελληνική έννοια της λέξης). Ώσπου να πέσει και το τελευταίο πέπλο αυτού του τεράστιου υφάσματος με το οποίο γεννήθηκαν κουκουλωμένες, αυτό το πρόβλημα θα υφίσταται.
     
  5. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    Ενας από τους δυο λόγους που ποτέ δεν θεώρησα ανήθικη μια γυναίκα που εκδηλώνεται ερωτικά είναι ότι μ α ρε σει να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού.
    Ξεθαρρέψτε μωρρρρρρά μου!!!!! τουλάχιστον εδώ μέσα, και κανείς δεν πρόκειται να δυσανασχετήσει…. Αλλά κι αν δυσανασχετήσει τι σας νοιάζει; θα σας κόψει το επίδομα;

    Φιλακια πολλλλλλλλα προς πάσα θηλυκή ύπαρξη, της κοινότητας και όχι μόνο
    Σάκης
     
  6. vodkangel

    vodkangel Guest

    Oι περισσότεροι στο Internet βγάζουν όσα απωθημένα έχουν κρυμμένοι πίσω από ένα ψευδώνυμο.Οι γυναίκες το παίζουν δύσκολες και οι άντρες είναι πολύ πιο επιθετικοί.Αυτό είναι κανόνας και κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στο θέμα που συζητάτε.
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Πέρα από την πολιτισμική διάσταση του θέματος - ότι δηλαδή οι γυναίκες έχουν μάθει να μην εκφράζονται ανοιχτά κυρίως όσον αφορά τη σεξουαλικότητά τους και προπάντων, να μη διεκδικούν, υπάρχει και μία άλλη πλευρά που συνδέεται στενά με το αν "η φύση της γυναίκας είναι sub".

    Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η φύση της γυναίκας είναι όντως sub, τουλάχιστο ως προς τον άντρα με τον οποίο συνδέεται ερωτικά και την ικανοποιεί. [Έχω γνωρίσει προσωπικά ενεργή Domme η οποία τα παράτησε τελείως και έγινε "αρνάκι" όταν ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε έναν domish vanilla που την κάλυπτε ερωτικά.]

    Όσες λοιπόν επιθυμούν να εκφραστούν ως sub στον ερωτικό τομέα δεν έχουν λόγο να πιστεύουν ότι διαφοροποιούνται από τον vanilla πληθυσμό σε κάτι και έχουν κάθε δυνατότητα να διεγείρουν το κυριαρχικό ένστικτο του vanilla εραστή τους, ώστε να καλυφθεί η submissive πλευρά τους.

    Αυτή η κατηγορία γυναικείου πληθυσμού δεν έχει κανένα λόγο να αναζητεί τις λύσεις του σε διάφορα BDSM fora. Οι γυναίκες που θα μετέχουν σε αυτά είναι α) αυτές που διεγείρονται από τον πόνο β) όσες από μία σύμπτωση ή "σύμπτωση" είχαν πραγματικές, έστω και υπαινικτικές, εμπειρίες BDSM και θέλουν να το ψάξουν περισσότερο το θέμα και γ) όσες, χωρίς απαραίτητα να είναι χαρακτηρισμένες Domme/sub/slaves/Mistresses etc, οδηγήθηκαν στις ερωτικές διαδρομές του internet από το ισχυρό τους libido και έχουν αρκετή θετική ενέργεια ώστε να επιθυμούν να εκφραστούν και όχι να αναζητούν αυνανιστικά φετίχ (με το συμπάθειο)  

    Επιπλέον, αν υποθέσω ότι οι ηλικίες οι πιο εξοικειωμένες με τον εικονικό ερωτισμό είναι από 18 - 40, σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες αναζητούν μία μόνιμη δέσμευση, και αν ο πρωταγωνιστής των αναζητήσεών τους δεν ενδιαφέρεται για το μαστίγιο, τότε "τόσο το καλύτερο γι αυτές"   Για ποιό λόγο να "πάνε γυρεύοντας" ;
     
  8. Dominion

    Dominion New Member

    H φύση της γυναίκας (στην φύση) είναι κατά την ταπεινή μου άποψη Dom και (μάλιστα πολύ πιο Dom από κάθε άντρα)
    Θα συμφωνήσω όμως με την Τender Lilly ότι στον ερωτικό τομέα ευρύτερα (όχι δηλαδή μόνο στο BDSM xωρο) η φύση της είναι Sub.
    Mιλώ από προσωπικής εμπειρίας. Τώρα οσον αφορά το γιατι δεν εκδηλώνεται τοσο ευκολα...θεωρώ οτι οι συνθήκες δεν τις το επιτρέπουν αλλά ειναι και οι ελληνικοι θεσμοί στην μέση συν τοις αλλης.
    Ωστόσο παιδιά, αλοίμονο για το όταν βρεθούν αυτές οι κατάλληλες συνθήκες (γελια). ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ "ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ" ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑ (ΓΕΛΙΑ)!!!
     
  9. BDSM_lover

    BDSM_lover Regular Member

    Συμπερασμα λοιπον απο οσα διαβασα προηγουμενως (και συμφωνω στα πιο πολλα), ειναι οτι το μεγαλυτερο βαρος πεφτει σε μας τους αντρες, για να κανουμε τις γυναικες να ανοιχτουν πιο πολυ, να εκφραζουν ελευθερα τις επιθυμιες και τις φαντασιωσεις τους στον ερωτικο τομεα και το σημαντικοτερο να τις ενθαρρυνουμε διαρκως εμεις για αυτο το πραμα και να καταλαβουν επιτελους οτι κατι τετοιο θα ειναι προς αμοιβαιο οφελος και των 2 πλευρων  
     
  10. gothman

    gothman Regular Member

    Απάντηση: Ginekes

    de nomizo oti tithete thema sub h dom sth fysh kapoiou ap ta 2 fyla...asxetos me to ti mas dinei hdonh,kanete th,kat eme lathos kinhsh, na syndeete kapoies kinhseis me thn epithetikothta kai thn ypotaktikothta.den yparxei fysh ths gynekas h tou adra,poy apla giati h idia h fysh den einai mesa se kanones,einai to xaos,h allagh,h eleutheria.ama thes mia apopsh,h droph (oxi h dropalotita) gia to sex afora th paideia....dystyxos...rixe olo to varos ekei kai tha deis...

    δε νομίζω ότι τίθετε θέμα sub ή dom στη φύση κάποιου από τα 2 φύλα... ασχέτως με το τί μας δίνει ηδονή, κάνετε την κατ εμέ λάθος κίνηση να συνδέετε κάποιες κινήσεις με την επιθετικότητα και την υποτακτικότητα. δεν υπάρχει φύση της γυναίκας ή του άνδρα, πολύ απλά γιατί η ίδια η φύση δεν είναι μέσα σε κανόνες, είναι το χάος, η αλλαγή, η ελευθερία. αμα θες μία άποψη, η ντροπή (όχι η ντροπαλότητα) για το σεξ αφορά την παιδεία... δυστυχώς... ρίξε όλο το βάρος εκεί και θα δεις...
     
    Last edited by a moderator: 4 Ιανουαρίου 2007
  11. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: Ginekes

    Σε όποιον θέλει η γυναίκα να εκφραστεί, εκφράζετε, και μάλιστα με τον "χειρότερο" τρόπο. Εκεί που κάνει την "κότα" είναι σε αυτούς που δεν γουστάρει. Οσο για τις συζητήσεις, κάνει αυτό που έκανε πάντα. Κάθετε σε μια γωνιά και ακούει τους άλλους τι λένε. Και ανάλογα τι θα ακούσει, διαλέγει σε ποιον θα εκφραστεί και θα εκδηλωθεί. Είναι "επιλεκτικός" κυνηγός η γυναίκα και όχι σαν τους άντρες που κυνηγούν τα πάντα
     
  12. zinnia

    zinnia Contributor

    Re: Απάντηση: Ginekes


    τι αλλο να προσθεσω? τα ειπες ολα!!! Μας ξερεις φαινεται καλυτερα απ οσο ξερουμε εμεις τους εαυτους μας