Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Public Disgrace - Δημοσιος Εξευτελισμος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Archon, στις 27 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Public Disgrace - Δημοσιος Εξευτελισμος

    Εγώ το αποδέχομαι και θα το αποδεχόμουν στους άλλους. Δεν με νοιάζει και δεν με θίγει. Θέτω εαυτόν υπεράνω του τι κάνουν οι άλλοι στο δρόμο ή εδώ, εκεί και παραπέρα. Αν για τον λόγο αυτό είναι να μαστιγωθώ ως τάχα μου αλαζονική... τι να πω.

    Απλά θα μου φαινόταν απολύτως γελοίο σε περίπτωση που γινόταν εν είδει δήλωσης ότι η παρεϊτσα ή το ζεύγος που το κάνει "ανήκει" στον BDSM χώρο.

    Κοιτάξτε, ο εξευτελισμός ενός έξυπνου και παραδομένου ανθρώπου πρέπει, υποχρεωτικά, να σχεδιάζεται με ευφυία και κάλλος. Να συνδέεται με πράγματα, να έρχεται ως κορύφωση πολλών, λεπτών καταστάσεων, τέτοιων σαν κι αυτές τις ίνες ενός υφάσματος, που είναι στο ύφασμα μεν, διακριτές δε. Να αφήνει τον ξεφτιλισμένο ξέπνοο, αφυπνισμένο, να θαυμάζει αυτό που δεν καταλαβαίνει και ούτε επιθυμεί να καταλάβει - αν επιθυμούσε θα το είχε κάνει - το τσαγανό του Κυρίαρχου, δηλαδή.
     
  2. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Απάντηση: Public Disgrace - Δημοσιος Εξευτελισμος

    εμένα ο δημόσιος εξευτελισμός μου αρέσει πολύ.

    σε όλα τα επίπεδα.

    δεν είναι κοσμοθεωρία, είναι απλά πώς τη βρίσκω.

    χχχ
     
  3. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Public Disgrace - Δημοσιος Εξευτελισμος


    να συμπληρωσω οτι σε μια σχεση τετοια θα ηταν πολυ δυσκολο ο κυριαρχος να ταπεινωσει τον σκλαβο του γιατι πολυ απλα δεν το βλεπουν ετσι και οι δυο. Αυτο που θα μπορουσε να γινει αλλα θα ηταν πολυ πολυ κακο θα ηταν να τον προσβαλλει, εκει θα υπηρχε σιγουρη ρηξη, αυτα τα απευχομαι.
    Παντως ναι, προσωπικα μπορει να με ταπεινωσει, αλλα σε αυτα που θα με ταπεινωνε ξεφευγουν πολυ απο τα καθιερωμενα ειναι αυτα που βρισκουμε εμεις μεταξυ μας. Τα υπολοιπα, οπως πχ να κανουμε κατι δημοσια, θα το καναμε γιατι μας καυλωνε, γιατι το γουσταραμε. Δεν νομιζω κανεις σωστος κυριαρχος θα θελει να εκθεσει τον σκλαβο του, ο κυριαρχος θελει το καλο σου, αν οχι ειναι απλα γιαλατζι.
     
  4. maria1984sub

    maria1984sub Regular Member

    Απάντηση: Public Disgrace - Δημοσιος Εξευτελισμος

    Αυτό






    ............................................
     
  5. smell

    smell New Member

    Έχω υποστεί έναν εξευτελισμό, ο οποίος ήταν τόσο ντροπιαστικός αλλά ταυτόχρονα και τόσο ερεθιστικός.
    Ένα βράδυ έφερα δύο άντρες στο σπίτι μου με σκοπό να τους γλείψω τα πόδια τους, να με φτύσουν, να με χαστουκίσουν, να με κατουρήσουν, να με χλευάσουν και να με βρίσουν.
    Όλα αυτά μού τα έκαναν αφού πρώτα με ξεβράκωσαν και μου ακινητοποίησαν τα χέρια μου δένοντάς τα μου πισώπλατα.
    Δεν αρκέστηκαν όμως μονάχα σ' αυτό.
    Έβγαλαν μια φωτογραφική μηχανή και με βιντεοσκόπησαν.
    Η ανησυχία για το πώς θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το βίντεο αυτό με καύλωνε.
    Την επόμενη μέρα έγραψαν σε DVD το βίντεο αυτό, στο οποίο ήμουν ολόγυμνος, καυλωμένος και να γλείφω τα άπλυτα πόδια τους, τον κώλο τους κ.ο.κ. και τα μοίρασαν κάτω από την πόρτα όλων των ενοίκων τής πολυκατοικίας.
    Η ντροπή μου ήταν τόσο μεγάλη που αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι μου και να μετακομίσω σε άλλη γειτονιά.
     
  6. seduced mind

    seduced mind Guest

    Προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα να κυκλοφορήσω γυμνός στους δρόμους αλλά από την άλλη αν συλληφθώ και καταδικαστώ για προσβολή δημοσίας αιδούς αυτομάτως θα χάσω την άδεια εξάσκησης επαγγέλματος και δεν θα μπορώ να εργαστώ ούτε στο εξωτερικό γιατί θα έχω ποινικό μητρώο. Κατά τα άλλα δεν θα είχα πρόβλημα θα το έκανα....
     
  7. Σημερα το πρωι στο Λευκο Πυργο (παρκο) ενα ζευγαρι εκανε σεξ δημοσια.... Το βιντεο που τραβηξε καποιος, εκανε ηδη τον γυρο του ιντερνετ.
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Δεν θα ήθελα να πλουτίσω τον συμβολαιογράφο κάποιας γειτονιάς και τις εφορίες δύο γειτονιών επειδή ο "Αφέντης" δεν ήξερε τι θα πει προστασία προσωπικών δεδομένων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας!

    Όποιος δεν φροντίζει την ιδιοκτησία του δεν αξίζει και να την έχει.
     
  9. seduced mind

    seduced mind Guest

    @gaby δικηγόρος είσαι; Γιατί αν δεν είσαι που να ήσουν κιόλας !  
     
  10. gaby

    gaby Guest

    @New_Beginning

    όχι, απλά έχω πουλήσει και αγοράσει σπίτι... Τα υπόλοιπα είναι αυτονόητα για όποιον βουδουσουμίζεται τακτικά. Αυτό έλειπε να χρειαζόταν κατήχηση κάθε φορά απ τον δικηγόρο του! Αλλά αν εσένα σου φαίνεται μια χαρά να φεύγεις από τη γειτονιά σου ξεφτιλισμένος για ένα κέφι της στιγμής o.k. να μη σου χαλάσω και την απόλαυση κιόλας  
     
  11. seduced mind

    seduced mind Guest

    Εγώ δεν δέχομαι να τραβηχτεί βίντεο κατά τη στιγμή του σέσσιον...
     
  12. sylviacross1965

    sylviacross1965 Regular Member

    Καποια στιγμη ενας Αφεντης μου ζητησε να με κυκλοφορησει με γυναικεια ρουχα στον δρομο, το εκανα και με πηγε σε μια καφετερια που συχναζαν μαυροι, εκει μου ζητησε να απω μεσα και να βρω καποιον για να παω μαζι του, ηδη ειχα εξεφτελειστει στον δρομο από οσους καταλαβαιναν ότι ημουν αντρας με γυναικεια ρουχα, αυτό όμως ηταν ακομη χειροτερο. Υπακουσα όμως και πηγα και εκατσα σε ένα τραπεζι, ο Αφεντης καθοταν στο απέναντι πεζοδρομιο και παρακολουθουσε.Δεν αργησε να με πλησιασει καποιος. Αφου μιλησα μαζι του κανονισαμε να παμε στο δωματιο του σε ένα ξενοδοχειο που εμενε στην Ομονοια. Όταν ο Αφεντης με ειδε να βγαινω από το μαγαζι μαζι με τον μαυρο με πλησιασε και μου ειπε να ερθω αυριο στο σπιτι και να του πω τι εκανα με τον μαυρο. Μεχρι να φτασουμε στο ξενοδοχειο τα σχολια πολλων ηταν εντελως εξεφτελιστικα. Ενιωθα σαν να ηθελα να με καταπιει το πεζοδρομιο.Οσο όμως περνουσε η ωρα αρχισα να μην νιωθω τον εξεφτελισμο, ειχα ξεπερασει τα ορια μου και τωρα δεν νιαζομουν καθολου.