Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρόωρη εκσπερμάτωση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και υγεία' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 21 Ιουλίου 2009.

  1. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Πρόωρη εκσπερμάτωση

    Τα προβλήματα της πρόωρης εκσπερμάτωσης ανησυχούν κυρίως τους νεότερους άνδρες. Η αγωνία για την επίδοσή τους δεν σχετίζεται με προβλήματα στύσης, αλλά με την ανικανότητα να ελέγχουν την εκσπερμάτωσή τους αρκετά, ώστε να μπορούν να ικανοποιούν την παρτενέρ τους. Οι άνδρες που έχουν τάση να εκσπερματώνουν πρόωρα, είναι περισσότεροι από όσους φανταζόμαστε, αλλά αυτό το μειονέκτημα εξαφανίζεται καμιά φορά με την ηλικία. Οταν κάποιος συνηθίζει να κάνει έρωτα με την ίδια γυναίκα, κατορθώνει πιο εύκολα να συγκρατείται ή να εφαρμόζει πιο κατάλληλες τεχνικές, που αναστέλλουν την εκσπερμάτωση. Αν το πρόβλημα δεν υποχωρεί, τα αίτια είναι σίγουρα βαθύτερα, αλλά και πάλι αντιμετωπίζεται με τη βοήθεια ειδικού. Ενας πιο πετυχημένος όρος για την πρόωρη εκσπερμάτωση θα ήταν ίσως "ανώριμη εκσπερμάτωση". Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα τι προκαλεί τον ενθουσιασμό για γρήγορη εκσπερμάτωση και είναι σίγουρο πως ορισμένοι άνδρες αντιδρούν ταχύτερα από άλλους. Οι βιασύνες της εφηβείας οδηγούν πολλές φορές τον ενήλικο στη γρήγορη εκσπερμάτωση. Οσοι υποφέρουν από αυτό το πρόβλημα διαιωνίζουν ίσως τον τρόπο με τον οποίο αυνανίζονταν κατά την εφηβεία. Η πρόωρη εκσπερμάτωση είναι το αποτέλεσμα μιας προσωρινής ή μόνιμης λανθασμένης τακτικής στη διαδικασία της σεξουαλικής διέγερσης. Το πέος έχει μια φυσιολογική στύση και αποκτά το μεγαλύτερό του μέγεθος τη στιγμή της αποκορύφωσης. Η εκσπερμάτωση είναι πρόωρη, όταν συμβαίνει μόλις η βάλανος έλθει σε επαφή με το αιδοίο και εισχωρήσει στον κόλπο. Επίσης, όταν προκαλείται από τα χάδια στη διάρκεια των προκαταρκτικών ερωτικών παιχνιδιών και πριν από τη διείσδυση. Αμέσως μετά την εκσπερμάτωση, το πέος χαλαρώνει και ξαναγυρίζει στο φυσιολογικό του μέγεθος. Η πρόωρη εκσπερμάτωση μπορεί να αποτελέσει σοβαρό πρόβλημα για τη συνουσία και να αναστατώσει και τους δύο παρτενέρ. Συμβαίνει κυρίως σε πολύ νευρικούς και ευέξαπτους άνδρες ή επίσης πολύ συχνά σε όσους είναι θύματα μιας στενόμυαλης παιδείας και κοινωνικοθρησκευτικών ταμπού. Η πρόωρη εκσπερμάτωση παρατηρείται επίσης ύστερα από μια παρατεταμένη περίοδο σεξουαλικής αποχής ή όταν ο ερωτικός σύντροφος είναι καινούριος ή όταν η διέγερση είναι πιο έντονη από άλλες φορές. Υπάρχουν, ωστόσο, τρόποι για να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

    Πως μπορεί να βοηθήσει η γυναίκα

    Να μείνετε εκούσια απαθής. Μη σφίγγετε τους κολπικούς σας μυς γύρω από το πέος του συντρόφου σας και μην κουνάτε καθόλου τη λεκάνη σας.
    Αποφύγετε να προκαλέσετε τη διέγερσή του φορώντας σέξι νυχτικό και μεθυστικό άρωμα.
    Να ενθαρρύνετε τον παρτενέρ σας να κάνει έρωτα πολλές απανωτές φορές. Ετσι, και αν ακόμα έχει πρόωρη εκσπερμάτωση στην αρχή, θα μπορεί μετά να απολαμβάνει τη σεξουαλική επαφή.
    Να ζητάτε από το ταίρι σας να κάνετε έρωτα, όταν είναι κουρασμένος και η διέγερσή του δεν είναι πλήρης. Αλλες καλές στιγμές για να κάνετε έρωτα, είναι όταν ξυπνάει και η στύση του προέρχεται από τη συσσώρευση ούρων στην κύστη.

    Μέθοδος για να καθυστερείτε την εκσπερμάτωση

    Εκτός από την τεχνική του σφιξίματος, ο άνδρας πρέπει να εξασκείται κατάλληλα, ώστε να ελέγχει την εκσπερμάτωση. Με τη συμπαράσταση της συντρόφου του, ο άνδρας μπορεί να αρχίσει την εξάσκησή του ακολουθώντας τις τρεις φάσεις της εξής μεθόδου:
    1)Να κάνετε έρωτα χωρίς διέγερση ή εκσπερμάτωση.
    2)Να κάνετε έρωτα με διέγερση αλλά χωρίς εκσπερμάτωση
    3)Να κάνετε παρατεταμένο έρωτα χωρίς διέγερση και χωρίς εκσπερμάτωση.
    Χρειάζεται, φυσικά, μεγάλη πρακτική εξάσκηση - για άλλους περισσότερη και για άλλους λιγότερη - ώσπου να είστε σε θέση να καθυστερείτε την εκσπερμάτωση. Οταν όμως τα καταφέρετε, η ικανοποίηση που θα νιώσετε θα είναι μεγάλη. Η αγωγή αυτή, όπως άλλωστε και όλες οι άλλες που έχουν ως αντικείμενο τα σεξουαλικά προβλήματα, προϋποθέτει τη συνεργασία της παρτενέρ σας στις θεραπευτικές ασκήσεις σας.

    Η τεχνική του σφιξίματος

    Η πατρότητα της τεχνικής αυτής ανήκει στους Μάστερς και Τζόνσον. Σκοπός της είναι να επανεκπαιδεύσει τον εγκέφαλο να ελέγχει το αντανακλαστικό της εκσπερμάτωσης. Μπορεί να εφαρμοστεί είτε μόνο από τον άνδρα είτε με τη βοήθεια της παρτενέρ του. Οι σεξολόγοι παρακολουθούν συνήθως τα ζευγάρια που ακολουθούν τη θεραπεία. Ωστόσο, είναι εύκολο να την εφαρμόσει κανείς χωρίς τη βοήθεια των ειδικών. Στην αρχή η γυναίκα ερεθίζει το πέος του συντρόφου της, ώσπου να έχει στύση. Εκείνος θέλει να εκσπερματώσει. Η γυναίκα τότε, για να αποτρέψει τον οργασμό του, πιέζει για μερικά δευτερόλεπτα την άκρη του πέους του με τον αντίχειρα στο χαλινό και με το δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο στην ακρολοφία της βαλάνου. Μόλις ο άνδρας της πει πως η ανάγκη του να εκσπερματώσει υποχώρησε, εκείνη αρχίζει πάλι να τον χαϊδεύει. Κάθε φορά που ο άνδρας αισθάνεται ότι πρόκειται να φτάσει στην αποκορύφωση, ειδοποιεί την παρτενέρ του για να εφαρμόσει ξανά την τεχνική του σφιξίματος. Η διαδικασία διαρκεί γύρω στα δεκαπέντε με είκοσι λεπτά, έως τη στιγμή που ο άνδρας θέλει οπωσδήποτε να έχει οργασμό. Στην αρχή της θεραπείας η συνουσία πρέπει να περιορίζεται μόνο σε λίγα λεπτά.

    in.gr health
    in.gr health

    Υγ. όπως και στο https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t16932/ Το νήμα αναρτήθηκε για καθαρά ενημερωτικούς λόγους και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να βγει το συμπέρασμα πως αντιμετωπίζω καταστάσεις πρόωρης εκσπερμάτωσης. (το αντιθετο μαλιστα)  
     
  2. giorgos1961

    giorgos1961 New Member

    Απάντηση: Πρόωρη εκσπερμάτωση

    Πολυ κατατοπιστικο το αρχικο κειμενο,πραγματι ειναι ενα σοβαρο προβλημα που δεν ξερω αν εχει και επιπτωσεις στο ψυχολογικο τομεα κυριως των νεων ανθρωπων.
     
  3. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    σιγουρα θα εχει επιπτωσεις σε ψυχολογικο επιπεδο στον παθωντα. δηλαδη θα εχει αγχος ακομα πριν βγαλει το παντελονι που μπορεί να μην του σηκωνεται καν, η να μην μπορει να το ευχαριστηθει και ακομα χειροτερα αμα του πει καμια ατακα η γυναικα του τυπου ... "Αυτο ήτανε ?? " η "τελείωσες κι όλας" ?? η εστω και με πιο διακριτικο τρόπο "δεν μπορουμε να συνεχισουμε γιατι δεν με ικανοποιει το σεξ μαζι σου" ... μετα απο τετοιο η αναλογο σκηνικο μπορεί πολυ ευκολα να δημιουργηθει κομπλεξ κατωτεροτητας..
     
  4. antevasin

    antevasin New Member

    Απάντηση: Πρόωρη εκσπερμάτωση

    χαιρομαι για το κειμενο, κατατοπιστικο για ολους , ενημερωτικο για τους αντρες, κι ελπιδοφορο για τις γυναικες!!!!! 
     
  5. giorgos1961

    giorgos1961 New Member

    Απάντηση: Πρόωρη εκσπερμάτωση

    ηξερα ενα ατομο που ειχε αυτο το προβλημα και μου ειχε πει οτι πριν παει ,επαιζε μαλακια για να μπορεσει να κρατηθει λιγο παραπανω.
     
  6. Bongo

    Bongo New Member

    Απάντηση: Πρόωρη εκσπερμάτωση

    Ας αρχισουμε να δοκιμαζουμε τις τεχνικες.. Ωραιο κειμενο.
     
  7. jcvdel

    jcvdel New Member

    Απάντηση: Πρόωρη εκσπερμάτωση

    Πολύ κατατοπιστικό το κείμενο. Ωστόσο θα ήθελα μια διευκρίνιση. Μετά από πόσος χρόνος μετά τη διείσδυση θεωρείται ότι η εκσπερμάτωση δεν είναι πρόωρη? 3 λεπτά? 5 λεπτά? 10 λεπτά?
    Ευχαριστώ
     
  8. Bongo

    Bongo New Member

  9. PainfulMaster35

    PainfulMaster35 New Member

    Απάντηση: Πρόωρη εκσπερμάτωση

    .....Αν χύνεις αμέσως μόλις εισχωρείς μέσα, τότε πήγαινε να σε δει κανάς γιατρός. Από εκεί και πέρα όλα είναι θέμα ερεθισμού...
     
  10. Σπρέι «σταματάει» την πρόωρη εκσπερμάτωση

    Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

    Ένα σπρέι που μουδιάζει το πέος μπορεί να συμβάλλει στην αποτροπή της πρόωρης εκσπερμάτωσης, ανακοίνωσαν αμερικανοί ερευνητές. Η παρασκευάστρια εταιρεία του σπρέι προγραμματίζει να ζητήσει έγκριση του προϊόντος το 2010.

    Υπολογίζεται πως έως ένας στους τρεις άντρες, ηλικίας 18 έως 59 ετών, ταλαιπωρείται από την πρόωρη εκσπερμάτωση.

    Δοκιμές σε περισσότερους από 500 άντρες που έπασχαν από πρόωρη εκσπερμάτωση έδειξαν ότι ήταν πιο ικανοποιημένοι και λιγότερο στρεσαρισμένοι όταν χρησιμοποιούσαν το σπρέι, με αποτέλεσμα να βελτιώνονται και οι σεξουαλικές επιδόσεις τους, είπαν επιστήμονες στο ετήσιο συνέδριο της Εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής της Βορείου Αμερικής, το οποίο διεξάγεται στο Σαν Ντιέγκο.

    «Η πρόωρη εκσπερμάτωση μπορεί να έχει ισχυρές αρνητικές συνέπειες στην συναισθηματική και σεξουαλική ζωή των ανδρών και των συντρόφων τους», είπε ο δρ Στάνλεϋ Άλτχοφ, από το Κέντρο Σεξουαλικής Υγείας της Νότιας Φλόριντα.

    Σύμφωνα με τον δρα Άλτχοφ, δεν υπάρχει κάποια συνταγογραφούμενη θεραπεία που να έχει εγκριθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων & Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ για την αντιμετώπιση της πρόωρης εκσπερμάτωσης (ή εκσπερμάτισης).

    Η πρόωρη εκσπερμάτωση ορίζεται ως αυτή που επέρχεται μέσα σε 1 λεπτό από την διείσδυση του πέους και η οποία προκαλεί δυσφορία στον άντρα, κατά τον δρα Άλτχοφ.

    Το σπρέι περιέχει μία ουσία γνωστή με την πειραματική ονομασία PSD502 και αποτελεί συνδυασμό των τοπικών αναισθητικών φαρμάκων λιδοκαϊνη και πριλοκαϊνη.

    Ο δρ Ίρα Ντ. Σάρλιπ, καθηγητής Κλινικής Ουρολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο και οι συνεργάτες του πραγματοποίησαν κλινική μελέτη με 300 πάσχοντες από πρόωρη εκσπερμάτωση, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν το σπρέι πέντε λεπτά πριν την ερωτική επαφή.

    Πριν χρησιμοποιήσουν το σπρέι, οι άντρες αυτοί έφταναν στην κορύφωση σε λιγότερο από 1 λεπτό κατά μέσον όρο έπειτα από την διείσδυση. Μετά τη χρήση του σπρέι επί τρεις μήνες, το 60% των ανδρών εκσπερμάτωναν έπειτα από περισσότερο από 3 λεπτά κατά μέσον όρο.

    Σε μία άλλη μελέτη, στην οποία συμμετείχαν 256 άντρες από τις ΗΠΑ, την Πολωνία και τον Καναδά, διαπιστώθηκε ότι το σπρέι «επέφερε μία κλινική και στατιστικώς σημαντική αύξηση» στο χρονικό διάστημα από την διείσδυση έως την εκσπερμάτωση: από λιγότερο από 1 λεπτό σε 2,6 λεπτά κατά μέσον όρο.
     
  11. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    Απάντηση: Πρόωρη εκσπερμάτωση

    Ξερω οτι οι ουσιες που εφαρμοζονται τοπικα με στοχο την αναισθητοποιηση μπορουν να δημιουργησουν αλλα προβληματα. Πχ αναισθητοποιηση του κολπου της συντροφου....αρα χρειαζονται προφυλακτικο. Μετα ερχεται το ερωτημα..ενα αναισθητοποιημενο πεος...ποσο λειτουργικο μπορει να ειναι.
    Πολυ καλα αποτελεσματα σε αυτο το προβλημα εχουν καποια αντικαταθληπτικα φαρμακα.
     
  12. petros333

    petros333 New Member

    Απάντηση: Πρόωρη εκσπερμάτωση

    dokimase me δοκίμασε με cupid labs spray, είναι πολύ καλό einai polu kalo