Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

19th Fetish Ball 20 Ιουνίου 2014 Death Disco

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος Seirios_79, στις 6 Ιουνίου 2014.

  1. Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014
    19th Fetish Ball

    DEATH DISCO
    Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
    ΗΣΑΠ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΗΣΕΙΟ / ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
    ΜΕΤΡΟ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

    Doors 00:00
    Entry : 5e (beer/wine/red bull)

    Το πάρτυ...

    Το Fetish Ball είναι το μακροβιότερο και συνεπέστερο fetish party της πόλης, εδώ και 5 χρόνια έχει φιλοξενίσει πολλούς Έλληνες (επί το πλήστον) και ξένους performers.
    Hook suspensions-fire shows-bondage-burlesque –domination's-live sex-bdsm - kinky shows- Aerial- και ότι άλλο παλιό και καινούργιο ταιριάζει στην αύρα και αισθητική του fetish ball, έχει φιλοξενιθεί ή θα παρουσιαστεί μελλοντικά
    Μεγάλος και ο αριθμός των dj που έχουν περάσει από τα decks του party, ξεσηκώνοντας και χορεύοντας μέχρι το πρωί με τους θαμώνες και φίλους του fetish ball.
    Το Fetish Ball γίνεται 3-4 φορές κάθε χρόνο και είναι το σημείο αναφοράς της ελληνικής fetish & bdsm κοινότητας, αλλά και όλων όσων ψάχνουν κάτι διαφορετικό και πολυσυλλεκτικό ταυτόχρονα, για όσους οι κοινότυπες club βραδιές δεν προσφέρουν κάτι ενδιαφέρον και συναρπαστικό πια, για όσους ο φετιχισμός κάθε είδους είναι μέρος της ζωής τους και θέλουν να έρθουν σε επαφή με νέες και ιδιαίτερες περσόνες, το Fetish Ball είναι αυτό που ψάχνουν….

    The shows

    To Fetish Ball προσφέρει 3 shows στο main floor (dance floor/shows)

    Show time…. Η Domina Lola δεν χρειάζεται συστάσεις, γνωστή σε όλη την fetish & bdsm κοινότητα στην Ελλάδα και μέρος του σκληρού πυρήνα των performers του fetish ball, έχει ταξιδέψει μαζί μας και στα 2 fetish ball που έλαβαν μέρος στη γειτονική Sofia (BG), έχει πάρει μέρος σε γνωστά μεγάλα fetish party του εξωτερικού κ.τ.λ..κ.τ.λ...
    Νευρική, σκληρή, αψυχολόγητη, όμορφη, χαοτική, γλυκιά, διαστροφικη...η Lola είναι μια βασίλισσα της κυριαρχίας, μια αφέντρα του πόνου.
    Αυτή τη φορά την ατυχία να βρίσκεται κάτω από τις εντολές της θα έχει η πανέμορφη ελληνογερμανίδα Alice "RopeAddict"… αδύναμη...χλωμή... αρρωστημένα όμορφη, η Alice είναι ένα ιδιαίτερο μοντέλο που ζει για να προσφέρει, να αντέχει και να υπηρετεί... αυτή τη φορά όμως η σχέση της Lola και της Alice θα ξεπεράσει την συνηθισμένη σχέση αφέντρας και σκλάβας, με τα γνωστά παιχνίδια και τις ψυχολογικές υποβολές... αυτήν την φορά η αφέντρα Lola θα ξεναγήσει την Alice στο θανάσιμο αμάρτημα της λαιμαργίας... τα υπόλοιπα πάνω στη σκηνή του Death Disco !!!!!

    To Monsterville είναι από τα γνωστότερα καταστήματα που μπορεί κάποιος να βρει εναλλακτικά και ιδιαίτερα ρούχα στο κέντρο των Εξαρχείων. 10 alternative models, γνωστές φυσιογνωμίες του underground clubbing, θα ντυθούν με τα ρούχα του Monsterville και θα δώσουν άλλο τόνο στην βραδιά!!!

    Η Ροξάνη είναι γνωστή για τα aerial και fire shows και όπως επίσης και για την αδυναμία που έχει στα ξυλοπόδαρα. Είναι η πρώτη της συμμετοχή στο Fetish Ball και θα μας δείξει πως αναμιγνύει 2 από τις μεγαλύτερες αγάπες της... φωτιές και ξυλοπόδαρα. Χορεύοντας μαζί με το κοινό του fetish ball στους ξέφρενους ρυθμούς των dj’s και παίζοντας μαζί σας.
    Θα νιώσετε την καυτή της ανάσα μόλις λίγα εκατοστά από τα πρόσωπά σας!!!


    Dungeon & Chill Out Area (1st floor)

    Για πρώτη φορά σε Fetish Ball party θα υπάρχει chill out area (για όσους θέλουν να καθίσουν και να ξεκουραστούν ή απλά να συζητήσουν με τους παλιούς και νέους φίλους) Η είσοδος στο chill out area επιτρέπεται σε όλους.

    Η είσοδος στο Dungeon επιτρέπεται μόνο σε όσους είναι ντυμένοι σύμφωνα με το dress code. Θα είναι και η πρώτη φορά που στο dungeon θα σας περιμένει μια πληθώρα από hosts & hostesses για να σας ταξιδέψουν/ενημερώσουν- παίξουν μαζί σας ή απλά να περιμένουν να τους προσεγγίσετε εσείς με τον δικό σας τρόπο. Τα παιχνίδια του dungeon είναι προσφορά του BDSM TOYS GR και έχουν σχεδιαστεί
    για να αντέχουν και να ικανοποιούν.

    Dungeon DressCode :
    PVC/Latex/Rubber/Uniforms/Leather/Drag/Medical/Military/Black
    (NO blue jeans - NO casual clothing - NO sneakers)

    Dungeon Hosts & Hostesses: Rope Shadow, Tyfeas, Alexis D, Lady Afrodite, Monika Doll, Gorean Lord, Salilia, Sorriso Solare


    Dj’s

    Η ομάδα Chemical Circus είναι γνωστή για τα θεματικά της παρτυ (bloodbath,anti valentines day,Halloween), αλλά και για τις πολλές συμμετοχές σε όλα τα goth/dark/industrial alternative clubs των Αθηνών. Όπου παίζουν, φέρουν ένα νεανικό και ανήσυχο vibe, γεμάτο από crossovers Industrial..Gothic rock ..EBM…Harsh Techno..Dupstep…TBM

    Η Bloody Mary με την ψηλόλιγνη φιγούρα της και την επιβλητική της παρουσία φαντάζει σαν την τέλεια fetish dj !!! Γνωστή για τις guest εμφανίσεις της στα περισσότερα Αθηναικά goth/dark/alternative clubs αλλά και ως resident dj κάθε Τετάρτη στο NIGHT OF THE LIVING DEAD (Bat City Club)
    Θα σας κάνει να ιδρώσετε... με γνωστά 80’s hit, remix σε all time clasixxx, industrial rock/metal, alternative...
     
  2. DadaOne

    DadaOne New Member

    Κρίμα θα ήθελα να βρεθώ σ' αυτό το event είναι και σ΄αγαπημένο μέρος πιστεύω θα είναι αρκετά καλό να περάσετε super όσοι πάτε  
     
  3. vas_nikoss

    vas_nikoss New Member

  4. Ήταν πολύ όμορφα (όλο το μαγαζί τιγκάρισε γύρω στις 1 τα ξημερώματα). To show με την Domina Lola και την αλίκη αρκούντος καυλωτικό (περισσότερο από το 1ο τους μαζί τον περασμένο Δεκέμβριο). Στο dungeon (που γέμισε ασφυκτικά σε κάποια φάση λίγο μετά το 2ο show) έγινε "ο χαμός" και "παρέλασαν" πολλά γνωστά άτομα του χώρου μας που είχαμε καιρό να δούμε δημόσια. Χρόνια πολλά και πάλι (σε κάποια στιγμή μοιράστηκαν γλυκά) στην Artemis Diana και τον Master_Pier που θέλησαν να κάνουν γενέθλια εκεί (Δίδυμοι κι αυτοί σαν κι εμένα).
     
  5. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

  6. E όχι, δεν επιτρεπόταν κι εγώ συνήθως σκάω με επαγ. μηχανή (αυτή τη φορά όχι μιας και ήμουν host), δεν είμαι καλός φωτογράφος κινητών lol
     
  7. AtyourServise

    AtyourServise New Member

    Καλησπέρα ποτέ θα γίνει άλλο τέτοιο πάρτυ ;;;;
     
  8. Fetishball θα γίνει από τη νέα σεζόν πια, μετά το καλοκαίρι  
     
  9. AtyourServise

    AtyourServise New Member

    Δεν ήξερα ότι γίνονται και στη Ελλάδα Τέτοια πάρτυ :/ έπρεπε να είχα γίνει ποιο νωρίς μέλος εδω