Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τελικά τι είναι η πουτανιά;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 7 Ιουνίου 2014.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Σίγουρα έχουμε διαφορετική άποψη επί του θέματος και η γνώμη σου σεβαστή. Άμα βλέπαμε τα πάντα με ίδια μάτια, θα ήταν άκρως βαρετό. Το "κακό" ήταν δικό μου ταμπελάκι, δεν είπα ότι το έβαλες εσύ. Θα σε παρακαλούσα να μην βάζεις στο "στόμα" μου λόγια που δεν είπα. Εσύ την παρατηρείς, για εμένα δεν υπάρχει απλώς (επαναλαμβάνομαι). Άλλο το ένα, άλλο το άλλο  
     
    Last edited: 18 Ιουνίου 2014
  2. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art


    αυτό είναι κάτι αντίστοιχο του ''ο σκοπός αγιάζει τα μέσα;''
     
  3. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Lucozade, "'ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" επαφίεται του δόλου (που καλύτερα να μην τον αναλύσουμε γιατί θα ξημερώσουμε χαχαχα). Εγώ μιλάω απλά για την άκρα ειλικρίνεια και παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος για τις ανάγκες του άλλου. Αν εγώ μιλάω ξεκάθαρα και δεν κρύβω από τον άλλο/η τι θέλω. Αν ο άλλος το αποδέχεται (άμα το κάνει για να ρίξει στάχτη στα μάτια ελπίζοντας να "αναποδογυρίσει" στην πρώτη ευκαιρία την κατάσταση εις όφελος του, κακό του κεφαλιού του αν δεν τα καταφέρει). Οι πιθανές επιβλαβείς συνέπειες για εκείνον/η ποσώς με ενδιαφέρουν η αν αυτά που εμμέσως από εμένα θα έπαιρνε θα του ήταν αρκετά η όχι. Είναι σαν να περιμένουμε από τον πεινασμένο λύκο που βρίσκει στο διάβα του ένα λαγό, να του ζητήσει την άδεια πριν να τον κατασπαράξει η να νιώσει τύψεις γιατί το έκανε. Είναι όλα θέμα έλλειψης υποκρισίας η όχι. Ίσως τα μπιχλιμπίδια/λέξεις να χρυσώνουν το χάπι, αλλά η ουσία ( πάντα σύμφωνα με τη δική μου κυνικότατη πλέον οπτική των πραγμάτων, αποτέλεσμα των βιωμάτων μου και της όχι άγουρης ηλικίας μου ) παραμένει η ίδια. Ο καθένας κοιτάει αποκλειστικά τα οπίσθια του και είναι εντελώς φυσιολογικό. Οι αερολογίες περί ηθικής, έρωτα και λοιπά παραμύθια είναι ωραία στην ποίηση, την φιλοσοφία και στην λογοτεχνία γενικότερα ( άντε και στο θέατρο και στον κινηματογράφο ), η ζωή, η πραγματικότητα, είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό. Αλλά δικαίωμα του καθενός να ζει στις ψευδαισθήσεις του, η να κρύβεται πίσω από το δάκτυλο του. Σίγουρα η ζωή του είναι διαφορετική από την δική μου, ίσως να είναι γλυκιά σαν το μέλι και δίχως καρφιά. Να είναι καλά και να την χαίρεται, εμένα δεν με ακουμπάει καθόλου, ούτε η χαρά του, ούτε η λύπη του.
     
    Last edited: 19 Ιουνίου 2014
  4. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Αρχικά την χαρακτήρισα εργαλείο. Την χρησιμοποιούν οι άνθρωποι με δόλο ή χωρίς για να πάρουν αυτό που θέλουν.
    Από τον λύκο σίγουρα δεν θα ζητήσεις τον λόγο, από τον άνθρωπο ναί.
    Ναι η κοινωνία έχει γίνει σκληρή και τα λοιπά και όλα αυτά είναι δικαιολογίες για να καλύψουμε όποιες πράξεις μας είναι ως προς το συμφέρον μας. Δεν λειτουργεί έτσι, δεν λειτούργησε και πιστεύω ότι είναι από τους βασικούς λόγους την εθνικής αποτυχίας μας. Όχι δεν τα λέω πίσω από καμία ασφάλεια ''εύκολης'' ζωής, όμως προσπαθώ οι πράξεις που αποσκοπούν στο συμφέρον μου να μην βλάπτουν το συμφέρον των γύρω μου και όταν το κάνουν, διορθώνω αυτό που προκάλεσα.
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Lucozade το θέμα δεν είναι μόνο εθνικής αποτυχίας, αλλά γενικού κοινωνικού εκφυλισμού (και η κοινωνική παρακμή δεν έχει τίποτε να κάνει με τα φετίχ η τις σεξουαλικές "παρεκκλίσεις" αν εξαιρέσεις κάποιες βδελυρές πρακτικές όπως η παιδοφιλία που καλύτερα να μην πω τι πιστεύω και πως θα την αντιμετώπιζα. Μακάρι η πλειονότητα των συνανθρώπων μας να ήταν σεξουαλικά απελευθερωμένη και "χορτάτη", θα είχαμε ένα πρόβλημα λιγότερο) και δεν είναι μόνο ελληνικό το φαινόμενο. Έζησα αρκετά χρόνια στο εξωτερικό (και συνεχίζω να ζω εν μέρει στην Ελλάδα και εν μέρει έξω) και σε διαβεβαιώ ότι το "χάλι" είναι το ίδιο. Η σκηνογραφία και η γλώσσα είναι διαφορετική, αλλά αρκετά "αρνητικά" φαινόμενα τα ίδια. Ζούσα και εγώ ακολουθώντας κάποιες διδαχές. Ακολουθώντας τυφλά θα έλεγα, παρά την βροχή από σφαλιάρες που ελάμβανα. Μέχρι που κουράστηκα και σωστά η λάθος, άλλαξα "τροπάρι". Προσπαθώ να μην βλάπτω κανένα, αλλά σίγουρα δεν με αφορά πλέον το καλό του "άλλου". Αν κάποιος επέλεξε να γίνει "θήραμα" σε απόσταση αναπνοής από τα "δόντια" μου, δεν θα νιώσω κανένα οίκτο για την επιλογή του. Lucozade ο άνθρωπος είναι χειρότερος από τον λύκο. Και όπως είχε γράψει ο Λουντέμης " Κείνο το βράδυ σώπαιναν οι λύκοι γιατί ουρλιάζανε οι άνθρωποι "

    Υ.Γ. Θα είμαι σίγουρα ακραίος και εντελώς λάθος γράφοντας αυτά που γράφω τώρα...αλλά πλέον για μένα όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου και όχι το αντίστροφο. Και η ρήση " In dubbio pro reo " στις δικές μου σχέσεις δεν ισχύει πια. Η αμφιβολία για εμένα δεν είναι ποτέ υπέρ του "δράστη". Να εμπιστεύεσαι είναι καλό, να μην εμπιστεύεσαι ακόμη καλύτερο. Αλλά όπως είπαμε ο καθένας είναι φρούτο το δέντρου του...και ο καθένας μας δέντρο ξεχωριστό
     
    Last edited: 19 Ιουνίου 2014
  6. Αλλη μιά λέξη κοινωνικά φορτισμένη. Επιχειρώντας να τη μεταφράσουμε σε ιδέα, σε άποψη, σε στάση, υιοθετούμε τη φέρουσα σημειολογία της, ή την επανα-ορίζουμε, που σημαίνει την επαναδιαπραγματευόμαστε. Πόσο εφικτό είναι να ισχύσει το δεύτερο?
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Μου αρέσει πολύ ο ορισμός που είχε δώσει Ο Κύριός μου, σ ένα άλλο νήμα, για την πουτανιά:
    Γενικεύοντας θα έλεγα πως προσωπικά διαχωρίζω τον όρο "πουτάνα" που θα μου λεχθεί ως τίτλος τιμής, μέσα στα πλαίσια ερωτικής συνευρέσεως ή σε ανάλογο τόνο εν πάση περιπτώσει, από την "πουτανιά" η οποία αφορά την προσπάθεια άσκησης εξουσίας, χωρίς την συναινεση του άλλου, την κοροϊδία, τον δόλο που προαναφέρθηκε κ.ο.κ.
     
  8. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πουτανιά δεν είναι "προνόμιο" μόνο των γυναικών. Όλοι έχουμε τον τρόπο και τα μέσα να φερθούμε έτσι σε κάποιον.

    Το θέμα είναι ότι αυτό, που τελικά ενοχλεί πιο πολύ, είναι η πουτανιά στην ψυχή. Γιατί η πουτάνα στο κορμί συνήθως το δηλώνει και το ξεκαθαρίζει από την αρχή. Και είτε την αποδεχόμαστε είτε ευγενικά την απορρίπτουμε εξ'αρχής.

    Όταν όμως διεισδύσει στην ψυχή και το μυαλό ενός ανθρώπου, τότε μιλάμε για επικίνδυνες και εν πολλοίς απρόβλεπτες καταστάσεις.
    Κάπου εκεί για μένα παίρνει διαστάσεις βαριάς ασθένειας. Με τις πουτάνες στο σώμα ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Ποτέ δεν τις πείραξα και το ίδιο κι εκείνες.

    Καλό είναι να την περιορίζουμε λοιπόν στα όρια του παιχνιδιού... ή της καπατσοσύνης με την καλή έννοια. Από κει και πέρα αλίμονο όποιος βρεθεί στο διάβα της.
     
    Last edited: 10 Φεβρουαρίου 2015
  9. brenda

    brenda FU very much

    Η πουτάνα είναι ξεκάθαρη. Δίνεις και παίρνεις τα προσυμφωνηθέντα...αλλά δεν περιμένεις από την πουτάνα να σε φιλήσει στο στόμα...
    Η πουτανιά είναι απαξιωτική γιατί άλλα υπόσχεται και άλλα είναι σε θέση ή έχει πρόθεση να κάνει...
    ΄Οπως είπες, δεν είναι προνόμιο των γυναικών αυτό, αλλά εγώ δεν ξέρω καν αν θα καινοτομούσα, λέγοντας ότι οι άντρες σ΄αυτό ειδικά το κομμάτι ξεπερνούν τις γυναίκες....
    Η μουνοδουλεία τους, τους κάνει να μετέρχονται διάφορες ''πουτανιές'' προκειμένου να γαμήσουν....
    Γιατί και η επίφαση των συναισθημάτων ''πουτανιά'' είναι....πανταχόθεν....

    Ενώ τα πράγματα είναι απλά...
    Θέλεις, θέλω, πόσο θα μας κοστίσει? Τόσο....ούτε εκπτώσεις, ούτε μαυραγοριτισμοί....κι αν τελικά κρατήσει πιο πολύ από το αναμενόμενο η συνεύρεση, κοιτάς τις συναισθηματικές σου τσέπες και βλέπεις αν έχεις να πληρώσεις το τίμημα....αλλιώς φοράς τα ρουχαλάκια σου και φεύγεις...αφήνεις τα λεφτά στο κομοδίνο και την κάνεις με ελαφρά...όσο έχει ο άλλος/η άλλη γυρισμένη την πλάτη....
     
  10. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Άουτςςς... Εσύ πρωί-πρωί έβαλες το μαχαίρι βαθιά στο κόκαλο αλλά καλά έκανες.  
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

     

    People are so touchy,.. fuck them.
    (θα επανέλθω)
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    ..come on!



    – η αλήθεια είναι ότι η πουτανιά είναι αρετή, πρέπει να λέγεται και ας ενοχλεί.