Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το αυταρχικο ζευγαρι

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος sylviacross1965, στις 13 Αυγούστου 2012.

  1. sylviacross1965

    sylviacross1965 Regular Member

    Πριν καμποσα χρονια ειχα καταχωρησει μια αγγελια στο διαδυκτιο οπου ζητουσα να γνωρησω ενα αυταρχικο ζευγαρι.Μετα απο καποια αναμονη βρεθηκε αυτο που ηθελα.Ηρθε η στιγμη να παω να τους βρω σπιτι τους,μεχρι εκεινη την στιγμη τους ηξερα μονο απο φωτο και τα μυνηματα που ανταλλασαμε.Εκεινος ηταν 40χρ μελαχρινος, αθλητικος και γοητευτικος,εκεινη ηταν 27χρ ξανθια ,ψηλη με ενα υπεροχο σωμα.Θα πηγαινα σπιτι τους φορωντας απο πριν γυναικεια ρουχα.Ηταν πρωτη φορα που θα κυκλοφορουσα ετσι στον δρομο.Μεχρι να φτασω στην πορτα τους ειχα νιωσει τον απολυτο εξεφτελισμο στα βλεματα και τα πειραγματα στον δρομο.
    Ανοιξε την πορτα ΕΚΕΙΝΗ,φορουσε ενα μαυρο βυνιλ κοντο φορεμα,ψηλοτακουνες μποτες ακι τα μαλλιατης πιασμενα σε κοτσιδα,ηταν ομορφοτερη απο τις φωτο.Με διεταξε να απαλλαχτω απο τα περριτα ρουχα,μενωντας μονο με τις ζαρτιερες,τις καλτσες και τις γοβες.Τοτε μου περασε ενα κολλαρο στον λαιμο με ενα αλυσιδακι για να με ελεγχει,κατοπιν μου φορεσε μια ζωνη αγνοτητας λεγωντας οτι το μονο αρσενικο σε αυτο το σπιτι ειναι ο ΑΦΕΝΤΗΣ.
    Με οδηγησε στο σαλονι οπου εκει περιμενε ο ΑΦΕΝΤΗΣ.Με περιμενε ορθιος και γυμνος αποκαλυπτωντας οτι πραγματι αυτος ηταν το κυριαρχο αρσενικο.Μου εριχνε ενα κεφαλι στο υψος και ολο του το σωμα ηταν καλογυμνασμενο και γραμμωμενο,ειχε ενα μεγαλοπρεπες οργανο που μολις το ειδα ελειωσα απο ποθο.Η ΑΦΕΝΤΡΑ με υποχρεωσε να σταθω μπροστα του πεσμενος στα τεσσερα,ενα δυνατο χαστουκι αστραψε στο προσωπο μου,"αυτο για να μαθεις οτι δεν θα μας κοιτας ποτε στα ματια". Με διεταξε να παω μπουσουλωντας στον καναπε για να του φερω μια ζωνη παντελονιου,υπακουσα και του την εδωσα στο χερι,Η ΑΦΕΝΤΡΑ με οδηγησε στο τζακι οπου εκει υπηρχαν δυο κρικοι οπου εκει μου εδεσε τα χερια,ημουν εκει γονατιστος με την πλατη προς τους ΑΦΕΝΤΕΣ μου. ΜΟΥ φορεσαν φιμωτρο και μου εδεσαν τα ματια.
    Ειχα αρχισει να φοβαμαι πολυ,ημουν ανημπορος να μιλισω και να δω και ακινιτοποιημενος.ενιωσα την ζωνη στην πλατη μου να με χτυπα με δυναμη,απο το στομα μου βγηκε ενα πνιχτο βογγητο,το ενα χτυπημα διαδεχωταν το αλλο με την ιδια ενταση,ο πονος ειχε κυριεψει ολο μου το σωμα και ειχε χαθει καθε ιχνος σκεψης.Καποια στιγμη σταματησε το μαρτυριο αυτο και μου εβγαλαν το φιμωτρο και το μαντιλι απο τα ματια.Η ΑΦΕΝΤΡΑ τοτε μου εβαλε απο πισω λιπαντικο και αρχισε να χωνει ενα δακτυλο ,δυο ,τρια και αρχισε να με ανοιγει,μετα με πηρε με το στραπον της, μπηκε μεσα μου με δυναμη,αρχισα να βογγαω στην αρχη απο τον πονο αλλα μετα απο ηδονη.Ο ΑΦΕΝΤΗΣ μου ελεισε τα χερια και με εβαλε σε σταση οπου η ΑΦΕΝΤΡΑ να μπορει να με πηδαει και εγω να μπορω να περνω στο στομα μου τον ΑΦΕΝΤΗ.Ειχε πιασει το κεφαλι μου και το οδηγουσε οπως ΑΥΤΟΣ ηθελε,τον εχωνε οσο πιο μεσα μπορουσε κατι το οποιο με επνιγε.Καποια στιγμη η ΑΦΕΝΤΡΑ σταματησε και εκατσε στον καναπε με τα ποδια ανοιχτα,πηγα εκει περπατωντας στα τεσσερα και οδηγουμενος απο τον ΑΦΕΝΤΗ,αρχισα να καθαριζω με την γλωσσα τις μποτες της,ανεβαινωντας εφτασα σιγα σιγα στο υπεροχο μουνι της και αφοσιωθηκα στην ικανοποιηση της με την γλωσσα μου.Ενιωσα τον ΑΦΕΝΤΗ να μπαινει μεσα μου,το μεγαλο και χοντρο παλουκι του χωνωταν με δυναμη και με ξεσκιζε στην κυριολεξια,τα χερια του χτυπουσαν με δυναμη τα οπισθια μου,καθε φορα που σταματουσα το γλυψημο ετρωγα χαστουκια απο την ΑΦΕΝΤΡΑ,Οταν τον ενιωσα ολοκληρο μεσα μου εχασα καθε ελεγχο,κουνουσα την λεκανη μου σαν πουτανα και ανοιξα τα ποδια διαπλατα.Καποια στιγμη η ΑΦΕΝΤΡΑ τελειωσε και ασχοληθηκε με το μιικρο μου πουλακι βγαζωντας την ζωνη.Οταν ο ΑΦΕΝΤΗΣ ηταν ετοιμος να τελειωσει μου τον εβαλε στο στομα και τελειωσε μεσα,τα καταπεια ολα μεχρι την τελευταια σταγονα.
    "Τελικα εισαι πολυ καλη πουτανα και θα σε ξαναφωναξουμε"
     
  2. ioannis1986

    ioannis1986 New Member

    Απάντηση: Το αυταρχικο ζευγαρι

    πολη καλη η ιστορια σου μπραβο!ειδικα τωρα το καλοκερι και λογο ανεωασμενης διαθεσης ειναι ευχαριστο να διαβαζουμε τετοιες ιστοριουλεσ!πυστευω τωρα οπυ σιγα σιγα πλησιαζει ο χειμωνας να μην χασουμε την διαθεση και την αισιοδοξια μας
     
  3. dp77

    dp77 male 77

    τελεια!!!
     
  4. sylviacross1965

    sylviacross1965 Regular Member

    Με ξαναφωναξαν αρκετες φορες ακομη, σε αυτό το διαστημα εχασα κάθε ιχνος ανδρισμου πανω μου, ενιωθα πλεον σαν γυναικα. Οι ΑΦΕΝΤΕΣ μου με ειχαν μαθει να τους ικανοποιώ απολυτα.Μαζι τους ενιωθα υπεροχα, δεν με ενοιαζε τιποτα, δεν χρειαζοταν να αποφασισω για τιποτα, αυτοι σκεφτονταν για εμενα, εγω απλως εκτελουσα αυτό που μου ζητουσαν. Με ειχαν βαλει να κανω ριζικη αποτριχωση ακομη και στο προσωπο, μου ειχαν επιβαλει να ντύνομαι μονο με γυναικεια ρουχα και να κυκλοφορω ετσι ντυμενος, μου εδωσαν το ονομα Συλβια και με αυτό πλεον με φωναζαν. Καποια στιγμη μου ζητησαν να μεινω μαζι τους. Το εκανα με μεγαλη μου χαρα. θα κοιμομουν σε ένα ρντζο στην κουζινα. Από εκεινη την στιγμη εγω τους καθαριζα το σπιτι, εβαζα μπουγαδα, μαγειρευα και ψωνιζα, το βραδυ επρεπε να τους ικανοποιώ τις σεξουλικες τους ορεξεις. Η καινουρια μου ζωη μου αρεσε πολύ, αν και μου φερονταν σαν να είμαι σκουλικι και πολλες φορες ειτε με εξεφτελιζαν τελειως ειτε με εδερναν, παραδόξως μου αρεσε πολύ. Τις νυχτες γινομουν η πουτανα τους, καποιες φορες εφερναν και φιλους τους , τους αρεσε να με βλεπουν να πηδιέμαι.
     
  5. Πολύ καλή ιστορία όντως!!
     
  6. sylviacross1965

    sylviacross1965 Regular Member

    Ένα βραδυ ο ΑΦΕΝΤΗΣ μου ζητησε να ντυθώ σαν πουτανα, το εκανα αμεσως και παρουσιαστηκα μπροστα του."Αποψε θελω να σε δω να ψωνιζεσαι" μου ειπε. Η καρδια μου πηγαινε να σπασει δεν ειχα ποτε εκτεθεί δημοσιως και κυριως να κανω πεζοδρομιο. Με πηγε στην Συγγρου και με αφησε λιγο πιο πανω από τον Ιπποδρομο. Υπηρχαν και άλλες εκει που ηταν για να ψωνιστουν, μιλησε μαζι τους και με συστησε. Επιασα ένα σημειο και περιμενα να ερθει καποιος πελατης. Ο ΑΦΕΝΤΗΣ και η ΑΦΕΝΤΡΑ καθονταν σε καποια αποσταση και με παρακολουθουσαν. Καποια στιγμη εμφανιστηκε καποιος 45αρης και μου εκανε νοημα να πλησιασω.Με ρωτησε ποσο παει, ο ΑΦΕΝΤΗΣ μου ειχε πει ακριβως ποσα θα ζητουσα. Συμφωνησα μαζι του να παμε σε ξενοδοχειο για μια ωρα, θα μου εδινε 5000 δραχμες.Το ξενοδοχειο ηταν στην Παραλια φτανωντας ηθελα να με καταπιει η γη από την ντροπη μου. Ανεβηκα στο δωματιο οπου μολις εκλεισε η πορτα μου ζητησε να γδυθω. Εμεινα μονο με τα απαραίτητα και γονατισα να τον παρω στο στομα,μου τον εχωσε ολο μεσα,ευτυχως με ειχαν εκπαιδευσει πολύ καλα στο βαθυ λαριγγι. Ο τυπος ηταν απλυτος και βρωμουσε μαζι του σιχαθηκα τον εαυτο μου. Όταν θελησε να με γαμισει σχεδόν με βιασε. Μετα από μια ωρα ατελειωτου ξεσκισματος σηκωθηκε μου πεταξε στα μουτρα τα λεφτα και εφυγε.Εκανα ένα μπανιο και βγηκα εξω εκει με περιμεναν οι ΑΦΕΝΤΕΣ μου."Τωρα εισαι και επισημά πουτανα". Ειχαν δοκιμασει εάν θα υπακουα μεχρι τελους, τους αφησα ικανοποιημένους τελειως, τωρα ηξεραν ότι ο.τι και να μου ζητουσαν θα το εκανα
     
  7. dp77

    dp77 male 77

    μα ρε παιδι μου και εσυ πηγες με καποιον βρωμιαρη....θα παθεις τιποτα
     
  8. dp77

    dp77 male 77

    ε μα αδικο εχω???