Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

abduction senarios

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος tilemaxos, στις 13 Αυγούστου 2014.

  1. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Φαντάσου να γίνει κανένα μπερδεματάκι στο σενάριο, με τόσα πρόσωπα που έβαλες και να σε απαγάγει η Angela. Ούτε στον εχθρό μου!
     
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Αυτή δεν χρειάζεται να με απαγάγει για με βουδουσουμίσει. Το κάνει 4 χρόνια τώρα μέσω των τοπικών αντιπροσώπων της.
     
  3. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Ενα απο τα πιο καλογραμμενα σεναρια απαγωγης και βασανιστηριων βρισκεται στο 1984. Οι στρεσογονες μεθοδοι που χρησιμοποιουνται αρχικα για το πρωτο σπασιμο του πρωταγωνιστη (συνεχης παρακολουθηση, στερηση υπνου και φαγητου, χασιμο αισθησης του χρονου, απομονωση ), αλλα και αργοτερα οι συνομιλιες μεταξυ των 2 πρωταγωνιστων, ο εξευτελισμος αλλα και τα ηλεκτροσοκ που δεχεται ο απαχθεντας Ουινστον απο τον Ο'Μπραιαν στελεχος του κομματος, και το τελικο βασανιστηριο, το Δωματιο 101, ολα προσεγμενα μεχρι την τελευταια λεπτομερεια.

    Σκοπος της απαγωγης ειναι η πληρης αποδομηση του χαρακτηρα του πρωταγωνιστη και η μετατροπη του σε ενα πειθηνιο οργανο του κομματος, το οποιο οχι μονο θα υπακουει πιστα τις οδηγιες/εντολες του κομματος αλλα θα μαθει να αγαπαει πραγματικα τον Μεγαλο Αδερφο περα απο καθε λογικη και να μισησει καθετι που τον αποτρεπει απο την επιτευξη αυτου του σκοπου, οπως για παραδειγμα η πρωην ερωμενη του, η Τζουλια.

    Να αναφερω ακομα το συναισθηματικο πλαισιο αναμεσα στον βασανιζομενο κ τον βασανιστη του που ειναι πολυ σημαντικο. Εχει αναπτυχθει ηδη μια βαθυτατη εκτιμηση και σεβασμος μεταξυ των 2 πρωταγωνιστων, κατι που ειναι φανερο κατα τη διαρκεια των βασανιστηριων. Το γεγονος οτι ο Ουινστον θαυμαζει τον αρχι-βασανιστη και νιωθει μια αισθηση "ασφαλειας" οταν βασανιζεται απο αυτον, αλλα και οτι ο Ο'Μπραιαν νιωθει στοργη για το θυμα, το βρισκω ευφυεστατο!

    Για μενα ειναι το ιδανικο σεναριο. Ολα ειναι τελεια μελετημενα, απο τη μεθοδολογια και τη κλιμακωση των βασανιστηριων μεχρι το συναισθηματικο πλαισιο. Αψογα!
     
  4. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Δεν ειχαν ανακαλυψει φαινεται πως υπαρχει κι αλλος τροπος να κανει τοξοβολια μια γυναικα διχως να κοψει το βυζι της..