Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυριαρχικότητα-υποταγή και συντροφικότητα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anima0, στις 30 Μαϊου 2013.

  1. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Κυριαρχικότητα-υποταγή και συντροφικότητα

    Etoile flamboyante και απολαμβάνω δεν είπα σε καμία περίπτωση αυτό, ότι δεν απολαμβάνω όμως ξεχωρίζω και κατηγοριοποιώ την κάθε μου ''ανάγκη''.

    Μέσα σε μία σχέση και θα δώσεις και θα πάρεις δεν σταματάς πότε να παίρνεις και να ζητάς δεν τίθεται θέμα πειραματισμού όταν ξέρεις ποιός είσαι και τι θες και ποιον εχεις επιλλέξει και σ'έχει επιλλέξει για να σ' έχει δίπλα του.

    Προσωπικά, θα σου πω οτι υπηρετώ την Κυρία μου, όχι από την ανάγκη της υποταγής μου, όχι υποταγή για την ίδια την υποταγή, αλλά γιατί έτσι είμαι ως άνθρωπος κι εκείνη κυριαρχεί σε μένα όχι για την κυριαρχικότητα αλλά γιατί έτσι είμαστε κι έτσι συμπληρωνόμαστε. Ακόμη, γνωρίζουμε ότι αν ρίξουμε το πέπλο της κυριαρχικότητας, τον μανδύα της υποταγής αν θες πάλι μαζί θα είμαστε και ξέρεις γιατί;
    Η απάντηση κρύβεται στην υπογραφή σου.
     
    Last edited: 31 Μαϊου 2013
  2. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Κυριαρχικότητα-υποταγή και συντροφικότητα

    Εσένα man, σ'έχει βαρέσει ο έρως κατακούτελα! (καλό βέβαια είναι αυτό  ) Μπερδεύεις rep, quote... lol
    Σ'εμένα απαντάς;;; Κάπου σ'έχασα...
    Εγώ είμαι μαζί σου στο σκεπτικό σου φίλε μου  
     
  3. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Κυριαρχικότητα-υποταγή και συντροφικότητα

    copy το nick εκανα

    man, φιλε μου hahahahhaha μου φαίνεται πολύ αστεία η ''αργκό'' σου  
     
  4. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Κυριαρχικότητα-υποταγή και συντροφικότητα

    Άααασε ρεεεε!!!  
    ...........
     
  5. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Like σε αυτο.
     
  6. seduced mind

    seduced mind Guest

    Aρκει να τα αποκαλύψει το υ και ένα σωστό υ δεν αποκαλύπτει ποτε...
     
  7. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Μια σωστη Κ ομως τα αντιλαμβανεται, αναλογως με την εμπειρια της, ειτε γρηγορα ειτε διαμεσω της τριβης των δυο.
     
  8. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Εγώ πιθανότατα και λανθασμένα κατάλαβα το αρχικό θέμα ως Κυριαρχικότητα-Υποταγή και σεξουαλική ικανοποίηση. Γιατί πλέον στα γεράματα αντιλαμβάνομαι ( για μένα πάντα ) την συντροφικότητα σαν κάτι που το σεξ να το εμπεριέχει αλλά ότι θα μπορούσε να υπάρχει και χωρίς αυτό. Ο καθένας μας και όσο να θεωρείται ορθόδοξο η ανορθόδοξο από τους λοιπούς, με το ταίρι του δημιουργεί και ακολουθεί τους δικούς κώδικες/κανόνες, οι οποίοι τελευταίοι κάλλιστα θα μπορούσαν να συμπίπτουν ακριβώς στα Βουδουσουμικά πρωτόκολλα/εντολές...όπως θα μπορούσαν να παρεκκλίνουν από αυτά τα τελευταία περισσότερο η λιγότερο. Δυο άτομα τα οποία επέλεξαν ο ένας τον άλλο, για να "εμπλακούν" σε μια σχέση Κυριαρχίας-Υποταγής, δεν σημαίνει σώνει και καλά ότι δεν θα ένιωθαν απολύτως τίποτε ο ένας για τον άλλον. Η ότι το υποτακτικό στοιχείο θα επέλεγε κατά κανόνα την πλήρη "ασφάλτωση" του, για να ικανοποιεί τα όποια γούστα του Κυριαρχικού στοιχείου. Ούτε σημαίνει ότι το Κ στοιχείο δεν θα ενδιαφερόταν ποτέ και καθόλου για την ικανοποίηση του/της Υ του.

    Υπάρχουν εκείνοι/ες που την "βρίσκουν" ικανοποιώντας "τυφλά" τον την Κ τους ακόμη και αν αυτό σημαίνει ελλειπή σεξουαλική "διατροφή"/ηδονή για αυτούς/ες...Άλλοι/ες ( πάντα Υ ) που θεωρούν εξίσου σημαντική την σεξουαλική ικανοποίηση τους με εκείνη του/της Κ τους...Ίσως και να υπάρχουν Κ που για το αν ικανοποιούνται σεξουαλικά οι Υ τους δεν τους ενδιαφέρει ποσώς ( δεν θα μπορούσα να το γνωρίζω - τόσο αναφορικά με τα Κ στοιχεία, όσο και αναφορικά με τα Υ στοιχεία -, από την στιγμή που τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του, δεν είναι ένα από τα θέματα που θα μ'ενδιέφερε να συζητήσω με τους φίλους και γνωστούς μου και συμβαίνει σπάνια )...Υπάρχουν Κ που να περνάει σεξουαλικά καλά μαζί τους το Υ στοιχείο με το οποίο σχετίζονται, το θεωρούν εξίσου σημαντικό με την δική τους σεξουαλική ικανοποίηση...Ως προς το τι είναι αντρίκιο η όχι στο κρεβάτι...Παραμένω της γνώμης ( και μιλώντας πάντα για την αφεντομουτσουνάρα μου ) ότι αυτό το ορίζουν οι εμπλεκόμενοι - με βάση τα προσωπικά τους γούστα- στην εκάστοτε σχέση/πήδο/session/οτιδήποτε άλλο...και κανείς άλλος για κείνους... 
     
    Last edited: 3 Οκτωβρίου 2014