Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το Φετίχ του Κερατώματος: Cuckolding

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 3 Οκτωβρίου 2006.

  1. anima0

    anima0 Regular Member

    Απάντηση: Re: Το Φετίχ του Κερατώματος: Cuckolding

    Μόνο πίπα; δεν είναι σεξ αυτό;
    Τέλος πάντων εμένα μου αρέσουν τα γούστα σας, κι ας έχουν όρια.
    Μου αρέσουν τόσο που δηλώνων "παρών!"
     
  2. Lady Afrodyte

    Lady Afrodyte New Member

    Ενα απο τ αγαπημενα μου φετιχ..
     
  3. Bon Viveur

    Bon Viveur Sex involves the body. Great sex involves the mind

    Επιγραφή με νόημα, που είδα σε συνεργείο αυτοκινήτων:

    " Σαν καταλάβει ο κερατάς
    τη γλύκα του κεράτου,
    μέλι και γάλα γίνεται
    με τη νοικοκυρά του "
     
  4. Alassè

    Alassè New Member

    Όσο ζω μαθαίνω ...   Αυτό δηλαδή που ο Κύριος μου ..μου εχει δώσει το ελεύθερο όποιος μου αρεσει να τον βάλουμε σε παιχνίδι μαζι μου...ειναι φετίχ;;!.... Ο όρος που μου εχει βάλει ειναι να μη ερωτευτώ τον άλλον κ να μην εκθειαζω μετα τις επιδόσεις του.
    ...αυτο που του λεω εγω οτι δε θελω να με αγγίξει άλλος άντρας και οτι μου ειναι πιο εύκολο κ πιο καυλωτικό να διαλέξουμε μαζι μια γκομενα για να παίξουμε μαζι ...πώς λέγεται;;   ειναι κ αυτο φετίχ;;   για cuckolding πάντως δε μου φαινεται...
     
  5. thanasis

    thanasis Contributor

    @Alassè

    Μάλλον δεν πρόκειται για κουκολντιά αυτό που περιγράφεις, αλλά για μια ανοιχτή, μη-μονογαμική προσέγγιση στο πώς σχετίζεστε/παίζετε (όπου υπάρχουν κι εκεί διάφορα μοντέλα, όπως το swinging και η πολυερωτία). Στο κούκολντ σημαντικό ρόλο έχει το μαζοχιστικό στοιχείο του εξευτελισμού του κουκουλντιασμένου.
     
  6. MoonMilk

    MoonMilk New Member

    O K μου μετά την εκπαίδευσή μου, με έφερε τελείως ξαφνικά σε επαφή με έναν φίλο του, ο οποίος γενικώς δεν ανήκει στον χώρο του BDSM απλά έχει κάποια ελαφρά σαδιστικά βίτσια θα έλεγα (να χτυπάει ας πούμε με την ζώνη του)
    Προσωπικά ένιωθα από την αρχή πολύ οικία μαζί του και δεν ξέρω αν ήταν επίτηδες από τον Κ μου αλλά του έμοιαζε πολύ, στον τρόπο που μιλάει και στον τρόπο που φέρεται, όπως επίσης είχε πιάσει το κουμπί του γούστου μου και εξωτερικά του μοιάζει σε κάποια σημεία.

    Δεν τον βλέπω συχνά λόγω των επαγγελματικών του. Ο Κ μου πάντως με προειδοποίησε να μην το βλέπω σαν "μπάτε σκύλοι" οπότε το φετίχ αυτό περιορίζεται με αυτό το άτομο και μόνο.
     
  7. nachos69

    nachos69 New Member

    Μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη φανταίωση και είχα τη τύχη να τη βιώσω με δύο σχέσεις μου
     
  8. Πριν πολλά χρόνια είδα κάποια αμερικάνικη ταινία, από αυτές που χαρακτηρίζονται b movies. Αφηγούνταν την περιπέτεια ενός ζευγαριού που έκανε κάμπινγκ. Σε μία σκηνή, το ζευγάρι κάθεται έξω από τροχόσπιτο και συζητά γώρω από τη φωτιά. Ξαφνικά, οι γνωστοί σε αυτού του είδους ταινιών κακοί (τρεις τον αριθμό) εμφανίζονται από τα σκοτάδια. Οι δύο εξ αυτών δένουν και φιμώνουν το νεαρό, ενώ ο τρίτος επιτίθεται στην κοπέλα, την ξαπλώνει στο χώμα, της σκίζει τα ρούχα και τη βιάζει.
    Ως εδώ τίποτα το πρωτότυπο. Η κοπέλα φωνάζει, χτυπιέται και αντιστέκεται, ο νεαρός παρακολουθεί ανήμπορος να αντιδράσει. Ελα όμως που η κοπέλα αρχίζει να απολαμβάνει το βιασμό!. Οι φωνές της σταδιακά μετατρέπονται σε βογγητά και το κλάμα της σε ηδονή -ένοχη μεν, έντονη δε. Ολη αυτή την ώρα το ζευγάρι διατηρεί επαφή με τα μάτια. Ο νεαρός, παρατηρώντας την αλλαγή στη στάση της φίλης του τρελαίνεται...

    Η παραπάνω σκηνή μου έμεινε έκτοτε ως φαντασίωση. Η ιδέα οτι η σύντροφός μου "σύρεται" να κάνει έρωτα με κάποιον άλλο εν τη παρουσία μου και, ενώ αρχικά αντιστέκεται, καταλήγει να το ευχαριστηθεί, με εξιτάρει.
     
  9. #slave21

    #slave21 New Member

    Εμενα παλι με εξιταρει περα απο την ικανοποιηση που προσφερω στην γυναικα να αντιληφθω την κρυφη ικανοποιηση που νιωθει εκεινη την ωρα που την πηδαω και ο αντρας της
     
  10. dreamcouple40

    dreamcouple40 New Member

    Δεν ξέρω αν είμαι cuckold,slave ή όπως αλλιώς τα λέτε ...απλά μου αρέσει απ' οτι φαίνεται το cuckolding! Είμαστε με την γυναίκα μου από 17 και ήμουν ο πρώτος που είχε σχέση. Απο το 2004 που μας συνέβει για πρώτη φορά (και πραγματικά περάσαμε άσχημα μέχρι να ξεπεράσουμε την κρίση που δημιουργήθηκε) μέχρι σήμερα την έχουν γαμήσει άλλοι 4...οι τρεις τα δύο τελευταία χρόνια! Έχουμε κάνει mmf και mmmf με εμένα να παίρνω μέρος στις φάσεις...έχει κανει mf και mmf χωρίς την παρουσία μου και μετά μου τα διηγήθηκε όλα!Το πήδημά μας ήταν και είναι τέλειο...και να συμπληρώσω οτι απ' τα πακέτα των άλλων δεν είχα να ζηλέψω τίποτα! Τώρα πια είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι, ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε και με τι κανόνες! Το περίεργο είναι ότι η φάση κάποιος να την καμακώνει (πχ τώρα στις διακοπές στην παραλία) με καυλώνει πολύ! Ακόμα να συμπληρώσω ότι η καύλα είναι μεγαλύτερη όταν ο bull είναι φίλος...
    Ελπίζω να μην σας κούρασα αλλά όπως καταλαβαίνετε, το θέμα νιώθω σαν να με φωτογραφίζει...
    Συγχαρητήρια για το forum!!!
     
  11. nachos69

    nachos69 New Member

    Θα ήθελα να γίνω φίλος σου.... καταλαβαίνεις....
     
  12. fufutos

    fufutos New Member

    θελω να γινουμε φιλοι...